Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Örebro

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 30 omdömen.

227 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Örebro är 227 kr/h.

2 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 2h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Örebro

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Örebro tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Vad betalar man för en studiecoach i Örebro?

Genomsnittspriset för läxhjälp i Örebro är 227 kr/h. Se timkostnaden för alla våra individuella läxhjälpare i Örebro.

Kostnaden för läxhjälp med en privatlärare baseras på olika faktorer, t.ex.:

  • Studiecoachens erfarenhet
  • Om privatlektionerna äger rum online eller hemma hos dig eller läraren i Örebro
  • Antal lektioner per vecka, och längden per lektion
  • I vilket ämne du tar extra lektioner i, samt vilken nivå.
Varför välja privat läxhjälp?

Genom att välja en av våra privatlärare i Örebro får du fler möjligheter att öka dina betyg.

 

När du planerar tillsammans med studiecoachen görs det efter hur många lektioner och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du behöver. De kan både hjälpa till med ett specifikt prov eller tenta. Antingen under en begränsad tid eller kontinuerligt hela kursen eller skolåret.

 

Genom vårat Elevpass komma i kontakt med till flertalet läxhjälpare som uppfyller dina kriterier. eftersom majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni träffas för att planera för privatundervisningen.

I vilka ämnen finns läxhjälp i?

Vi på Superprof erbjuder undervisare i samtliga alla skolämnen. Oavsett om du letar efter läxhjälp i Örebro för låg-, mellan- och högstadiet, eller till sista året på gymnasiet. Det går även att hitta studiecoacher för högre utbildning, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privata läxhjälpare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För elever på gymnasiet finns privat läxhjälp för olika program. Går du någon högre utbildning i Örebro kan du få hjälp av med en studiecoach som pluggat samma eller liknande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och årskurser finns det hjälp av en studiecoach i Örebro?

Med privatundervisning erbjuds läxhjälp till samtliga åldrar och utbildningsnivåer i Örebro.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller någon på gymnasiet. För dig som vill ha läxhjälp för universitet kan du leta efter en privat läxhjälpare i i Örebro som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla lärarannonser efter ämne, plats och nivå. Också om du föredrar privatundervisning på plats i Örebro eller på nätet.

Kan man boka privatundervisning online?

I Örebro erbjuder 236 lärare läxhjälp för att hitta alla de som erbjuder privatlektioner online genom att använda filtret.

 

Att få privat läxhjälp online ger dig flera fördelar. Du kan schemalägga dina lektioner när de passar dig bäst. Dessutom blir undervisningen på nätet billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också fler alteranativ att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från hela Sverige och inte bara i Örebro.

Vill du få läxhjälp i Örebro?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Örebro!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad läxhjälp i Örebro

Boka läxhjälp i Örebro 

Tror du att du behöver läxhjälp? Då kanske du bör överväga privatundervisning! De allra flesta gör stora framsteg efter bara ett par lektioner. Varför inte testa själv och se? Frågan är bara hur man hittar en kompetent och pedagogisk privatlärare till ett rimligt timpris? Det bor ju trots allt över 155 000 människor i Örebro. Svaret är enkelt - Superprof. Vi hjälper dig att hitta rätt lärare vare sig det gäller dig eller ditt barn. Våra handledare i Örebro erbjuder läxhjälp i hemmet eller online via webbkamera. Läs mer om du vill veta hur man bokar en gratis provlektion!

Läxhjälp i hela Sverige

Vill du bli bättre på engelska, franska eller tyska? Kämpar du med kemi eller fysik? Du är inte ensam. Allt fler elever vänder sig till privatlärare för att få läxhjälp, högre betyg eller helt enkelt klara skolan. Skälen till att man tar privatlektioner är många och varierande. En sak är dock säker - livet blir lättare när man slipper oroa sig för skolan. Det är precis där Superprof kommer in i bilden. Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Vi kopplar ihop privatlärare och elever över hela landet. Det finns ingen åldersgräns - alla kan få hjälp med individuell handledning!

Hitta din drömlärare på Superprof

Handledarna på Superprof har vitt skilda bakgrunder. Alla är dock kvalificerade, noggrant utvalda och har en bred kunskap inom sina expertområden. Du kan ta mattelektioner med en duktig student från Örebros universitet eller med en yrkesverksam ekonom. Du kan lära dig engelska med en modersmålstalare eller med en utbildad engelskalärare. Vi har handledare för alla smaker och nivåer!

Privatundervisning i Örebro behöver inte nödvändigtvis äga rum hemma hos dig eller din handledare. Om du vill ha läxhjälp online går det lika bra! Fördelen med nätbaserad handledning är att du inte behöver missa lektioner när du är bortrest. Lektioner via nätet kan i många fall även vara billigare. Vad föredrar du?

Fördelar med privatundervisning

Privatundervisning ger dig möjligheten att utvecklas i din egen takt. Du behöver inte jämföra dig med dina klasskamrater eller anpassa dig efter deras studietakt. Din handledare ser till att du förstår på djupet, svarar på alla dina frågor och gör allt i sin makt för att du ska nå dina mål. Det är lättare att göra snabba framsteg när man har läraren för sig själv. Dina lärare i skolan har varken tid eller möjlighet att tillgodose dina unika behov. Har du svårt att hänga med på mattelektionerna? Oroa dig inte, en pedagogisk privatlärare guidar dig och fyller i dina kunskapsluckor på nolltid. Är det engelskan som känns omöjlig? Snart dags för nationella prov? Don’t worry, det finns många sätt att bli bra på engelska. Man behöver inte memorera glosor eller göra tråkig grammatikövningar. En privatlärare skräddarsyr dina lektioner baserat på dina önskemål, styrkor och svagheter. Man kommer långt med personlig feedback!

Läxhjälp för barn

Barn och ungdomar behöver ibland extra stöd i flera olika ämnen samtidigt. I en perfekt värld hjälper föräldrarna till med läxorna, men ibland räcker tiden inte till. En privatlärare kan avlasta dig och se till att ditt barn får bästa möjliga hjälp. Barn som ligger efter i skolan riskerar att få problem med självförtroendet och att tappa motivationen. Detta kan få förödande konsekvenser. Om du tror att ditt barn behöver en knuff i rätt riktning kan du kontakta en privatlärare och diskutera alternativ.

Våra engagerade och pedagogiska privatlärare kan se till att läxorna blir gjorda - och att lektionerna är roliga. En privatlärare har nämligen större frihet än vanliga lärare. De kan använda kreativa medier och metoder som är stimulerande och lärorika på samma gång. Om du liksom de flesta andra föräldrar har svårt att få ihop livspusslet har vi goda nyheter. Privatlärarna på Superprof är väldigt flexibla. Du kommer inte ha några problem med att hitta tillgängliga privatlärare nära dig i Örebro. Boka in läxhjälp på dagar och tider som passar dig!

Boka en gratis provlektion

Nu när du känner till alla fördelar med privatundervisning hoppas vi att du är redo att sätta igång!Använd sökfunktionen för att sortera lärarna efter stad, ämne nivå och pris. Du kan även välja att enbart se lärare som undervisar online. Läs igenom alla profiler och omdömen innan du bokar din första provlektion. Där hittar du information om lärarnas erfarenhet och kvalifikationer. Om du har frågor som inte besvaras i profilerna kan du kontakta läraren direkt. Vi hoppas att du snart hittar din drömlärare och att du kommer få stor nytta av läxhjälpen. Ha det så bra och lycka till!

Vad vill du lära dig?