Utmärkt
recensioner på

Våra lärare för privatundervisning och läxhjälp i Solna

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 13 evalueringer.

248 kr/h

Bra priser: 95% av våra privatlärare ger första lektionen gratis. Genomsnittspriset i Solna är 248 kr/h.

4 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare
att lära sig något nytt i Solna

2. Boka in studiehjälpen i Solna

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten med läxhjälp tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Solna tillsammans med engagerade människor.

FAQ

Hur mycket betalar man för en studiecoach i Solna?

Priset i genomsnitt för läxhjälp i Solna är 248 kr i timmen. Se priserna för alla våra individuella privatlärare i Solna.

Kostnaden för läxhjälp varierar beroende på olika faktorer, såsom:

  • Studiecoachens tidigare erfarenhet
  • Om privatundervisningen äger rum online eller hemma i Solna
  • Hur ofta ni ses per vecka, och längden per lektion
  • Vilket skolämne du tar privatundervisning i, samt på vilken nivå.
Varför välja välja läxhjälp med Superprof?

Genom att välja en av Superprofs läxhjälpare i Solna ökar dina chanser att öka dina betyg.

 

När du planerar ihop med privatläraren görs det efter hur många träffar och ytterligare detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både jobba ett specifikt prov eller tenta. Antingen några specifika veckor eller som ett extrastöd hela kursen eller skolåret.

 

Dessutom kan du med vårat Elevpass skicka kursförfrågan till flera studiecoacher som uppfyller dina kriterier. Då majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni ses och planera för privatundervisningen.

Inom vilka ämnen finns läxhjälp i?

Superprof har läxhjälpare i alla alla skolämnen. Oavsett om du letar efter privatundervisning i Solna för låg-, mellan- och högstadiet, eller till sista året på gymnasiet. Det går även att hitta studiecoacher för högre utbildning, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena privata handledare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För elever på gymnasiet finns läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Går du någon högre utbildning i Solna kan du få hjälp av med en läxhjälpare som läst samma eller närliggande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och nivåer finns det hjälp av en studiecoach i Solna?

Av privatlärare erbjuds läxhjälp för samtliga åldrar och utbildningsnivåer i Solna.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller en gymnasieelev. För dig som vill ha läxhjälp för universitet kan du leta efter en privatlärare i i Solna som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla anonser efter ämne och nivå. Också om du vill ta privatundervisning på plats i Solna eller online.

Kan jag boka privatundervisning online?

I Solna erbjuder 107 privatlärare läxhjälp för att hitta alla de som erbjuder studiehjälp online genom att använda filtret.

 

Att få privat läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan schemalägga dina lektioner mer fritt. Dessutom är handledningen på nätet billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också fler lärare att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från hela Sverige och inte endast i Solna.

Vill du få läxhjälp i Solna?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Solna!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad studiehjälp i Solna

Hitta en lärare som ger dig kurser i Solna

Vill du lära dig ett nytt språk? Behöver du hjälp i form av läxor vägledning eller examen förberedelse? Har du alltid drömt om att spela ett instrument? Vill du utöva en sport du aldrig har haft tid till?


Superprof kan hjälpa dig hitta den bästa läraren i Solna.

Med privatlektioner kan du göra snabba framsteg

Dra nytta av en erfaren lärare hemma eller i ett klassrum. För att förbättra dina betyg eller prestationer, förfina din accent och arbeta med dina kunskaper i fotografi eller målning är effektivare när någon guidar dig personligen.

Vad vill du lära dig?