Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Linköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 26 omdömen.

214 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Linköping är 214 kr/h.

4 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 4h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Linköping

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Linköping tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en privatlärare i Linköping?

Genomsnittspriset för läxhjälp i Linköping är 214 kr/h. Se priserna för alla våra individuella privatlärare i Linköping.

Priset på privat läxhjälp beror på olika faktorer, såsom:

  • Läxhjälparens erfarenhet
  • Om privatlektionerna äger rum online eller hemma hos dig eller läraren i Linköping
  • Hur ofta ni ses per vecka, samt hur länge ni ses per gång
  • Vilket skolämne du tar privatundervisning i, samt vilken nivå.
Varför är läxhjälp bra?

När du väljer studiehjälp i Linköping tillsammans med en av Superprofs erfarna privatlärare får du fler möjligheter att nå dina mål.

 

När du planerar tillsammans med studiecoachen görs det efter antalet privatlektioner och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både jobba ett specifikt prov eller tenta. Både under en begränsad tid eller kontinuerligt hela kursen eller skolåret.

 

Genom vårat Elevpass kontakta till flertalet privatlärare som uppfyller dina kriterier. eftersom majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni mötas för att planera för undervisningen.

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp i?

Vi på Superprof har undervisare i samtliga klassiska skolämnen. Oavsett om du letar efter privatundervisning i Linköping för grundskoleelver eller gymnasieelever. Det går även att hitta studiecoacher för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privata läxhjälpare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För elever på gymnasiet finns läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Har du svårt att klara högre studier i Linköping kan du få hjälp av med en studiecoach som läst samma eller närliggande ämnen eller program. Då kan du få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och nivåer finns det privat läxhjälp i Linköping?

Med våra studiecoacher i i Linköping kan du boka läxhjälp oavsett ålder och nivå.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller en gymnasieelev. För dig som är student på universitetet kan du leta efter en privat läxhjälpare i i Linköping som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du välja ämne, plats och nivå för din privatundervisning. Också om du föredrar privatundervisning på plats i Linköping eller online.

Kan jag boka privatundervisning online?

I Linköping erbjuder 265 studiecoacher privat läxhhjälp för att visa alla de som erbjuder privatlektioner online genom att använda filtret.

 

Att få privat läxhjälp online ger dig flera fördelar. Du kan schemalägga dina lektioner mer fritt. Dessutom är undervisningen på nätet billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också fler lärare att välja mellan. Då du kan boka läxhjälp från hela Sverige och inte endast i Linköping.

Vill du få läxhjälp i Linköping?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Linköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med privatlärare Linköping

Ta hjälp av en privatlärare i Linköping

De flesta håller nog med om att läxor, prov och inlämningsuppgifter ibland känns överväldigande. Många elever skulle lyckas bättre i skolan med lite extra stöd - särskilt i grundskolan och gymnasiet där man läser många ämnen samtidigt. Om du vill ha läxhjälp i Linköping kan du vända dig till Superprof. Vi har privatlärare i matematik, engelska, svenska, franska, tyska, samhällskunskap, ekonomi, fysik, kemi och mycket mer. Läs mer om fördelarna med privatundervisning och hur man gör för att boka en gratis provlektion. Oroa dig inte, snart slipper du stressen!

Läxhjälp i hela Sverige

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Vi hjälper elever över hela landet att få läxhjälp i hemmet och klara skolan. Vi har privatlärare i hundratals olika skolämnen, sporter, instrument, aktiviteter och hantverk. Hos oss kan du lära dig att laga mat, tala flytande spanska, boxas, deklarera, dansa, spela gitarr eller vad du vill! En stor del av privatundervisningen via Superprof rör sig dock om läxhjälp. Om du kämpar med fysiken, oroar dig inför nationella prov eller inte hänger med på mattelektionerna kan du boka privatlektioner med en av våra handledare.

Läxhjälp i Linköping

Ett av Sveriges främsta universitet ligger i Linköping. Detta gör Linköping till en utmärkt plats att befinna sig på om man behöver läxhjälp. Många av studenterna på Linköpings universitet erbjuder nämligen sina tjänster på Superprofs plattform. Linköpings universitet har 120 program och 550 fristående kurser inom allt från medicin och företagsekonomi till fysik och teknik - kunniga studenter finns det med andra ord gott om!

Inte alla lärare på Superprof är studenter. Många av handledarna på Superprof är yrkesverksamma inom sina expertområden eller utbildade lärare. Om du behöver oss väntar ett stort team av privatlärare några klick bort. Du kan få hjälp redan idag!

Skräddarsydda lektioner

Det finns många fördelar med privatundervisning. En av de främsta fördelarna är att privatlärare alltid anpassar lektioner och metodik utifrån dina specifika behov. En bra handledare identifierar snabbt dina styrkor och svagheter. När ni vet vad som behöver åtgärdas är det lättare att utforma en skräddarsydd kursplan. Alla elever är olika, och vissa kanske till och med har en inlärningssvårighet. Det som är utmanande för en elev kanske är lätt för en annan. Individuell handledning är därför A och O om man vill utvecklas snabbt.

Högre betyg och bättre studieresultat

Om du vill få högre betyg och lyckas bra på prov är privatundervisning ditt säkraste kort. Med ett proffs vid sin sida är det enkelt att bli bra på vilket ämne som helst. Vill du bli bättre på matte eller öva inför ett prov i spanska? Några privatlektioner kan göra stor skillnad och ge dig ett rejält övertag i skolan!

Öka ditt självförtroende med privatlektioner

Många elever ogillar att räcka upp handen och be om hjälp när de inte förstår. Detta är särskilt problematiskt för blyga elever. Om det verkar som om att alla andra i klassen förstått avstår många från att fråga. Detta blir snabbt en ond cirkel som kan få stora konsekvenser. På privatlektioner slipper man jämföra sig med sina klasskamrater varpå pressen avtar. När du arbetar med en privatlärare kan du ställa alla frågor du vill utan att vara rädd för att någon dömer dig. En bra privatlärare kommer att uppmuntra din nyfikenhet och se till att du bli bra på saker du tidigare kämpat med. Elever som tar privatlektioner tenderar därför att snabbt få bättre självförtroende.

En studiecoach gör läxläsningen roligare

Privatlärare vet hur man kombinerar nytta med nöje. Lektionerna behöver inte bestå av tråkiga övningar. Man kan förbättra sin engelska genom att översätta sina favoritlåtar eller öva på konversation. Man kan bli bättre på filosofi genom att att diskutera existentiella frågor. En bra privatlärare tar hänsyn till dina intressen och ser till att lektionerna blir stimulerande och lärorika på samma gång!

Hitta privatlärare på Superprof

Nu när du känner till att fördelarna med läxhjälp kanske det är dags att spana in privatlärarna på Superprof? Allt du behöver göra är att använda sökfunktionen. Sortera lärarna efter stad, ämne, pris och nivå för att se alla profiler i Linköping. Du kan även välja att se profilerna som erbjuder läxhjälp via nätet. Om du föredrar att få läxhjälp online kan du välja bland nästan alla lärare i Sverige.

Det enda som krävs är en webbkamera och en stabil internetanslutning. Genomsnittspriset för en privatlektion i Linköping är ca 250 kr i timmen. Timpriset varierar beroende på faktorer som lärarens erfarenhet och kvalifikationer, samt din nivå. När du hittat en lärare som motsvarar dina förväntningar är det slutligen dags att boka en gratis provlektion. Vi önskar dig lycka till med skolan och hoppas att du får stor nytta av läxhjälpen!

Vad vill du lära dig?