Utmärkt
recensioner på

Lär dig gitarr online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 81 omdömen.

326 kr/h

Bra priser: 98% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 326 kr/h

5 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 5h.

Att lära sig gitarr har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Gitarr

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Gitarr.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰 Vad är det genomsnittliga priset för en lärare i Gitarr?

Genomsnittspriset för en kurs i Gitarr är 326 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

  • Erfarenheten en lärare har inom ämnet
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • kursernas längd och frekvens

 

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.

 

Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Gitarr?

Gitarrlektioner med en erfaren lärare är ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor låter dig hitta den perfekta läraren för just dig. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare i erbjuder lektioner online!

Majoriteten av våra lärare i Gitarr erbjuder kurser online! 

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gå igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i Gitarr som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Gitarr?

331 lärare inom Gitarr erbjuder kurser på Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och välj den som bäst passar dina förväntningar.

 

Välj mellan 331 profiler.

✒️ Vilket medelvärde ges till lärarna i Gitarr?

Bland 81 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning.

 

För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig gitarr?

Du har många talangfulla lärare i gitarr att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka gitarrkurser med en professionell lärare

Lär dig att spela gitarr med en privatlärare

Tack vare Youtube, vinylskivornas comeback och den otroliga tillgång vi har till musik, är vår musikkultur bredare än någonsin. Idag kan vi lyssna på allt från klassisk musik till 70-tals rock på bara några klick. Kort sagt är möjligheterna oändliga för den som vill fördjupa sig i olika musikstilar eller utveckla sitt musiköra.

Detsamma gäller möjligheterna att lära sig spela ett instrument. Drömmer du om att spela gitarr? Kanske jamma med andra musiker, lära dig komplexa solon eller varför inte skapa egen musik? Nästa steg för dig är isåfall att komma igång med gitarrlektioner! Som du säkert vet är gitarren ett ganska krävande instrument, men långt ifrån det svåraste. Även om vissa nybörjare utvecklas snabbare än genomsnittet, finns det många saker som tar tid att lära sig.

Exempelvis hur man koordinerar händerna, läser noter och får en riktig känsla för rytm. Många väljer att börja med gitarrlektioner online, eller rättare sagt med tutorials. Den inlärningsmetoden är dock långt ifrån effektiv - iallafall jämfört med andra metoder. Det bästa du kan göra som nybörjare är att ta lektioner på en musikskola eller att hitta en privatlärare i gitarr.

Om du tar privatlektioner har du stora valmöjligheter vad gäller lärare. Du kan välja mellan utbildade musiklärare, självlärda hobbygitarrister och professionell musiker. En utbildad musiklärare kan hjälpa dig med musikteori och musikhistoria, och vet garanterat hur man pedagogiskt lär ut noter och gitarrtabbar.

Du kan annars välja en självlärd musiker som kanske lägger mindre fokus på teori. Målet är att du ska lära dig att spela gitarr, vilket kommer gå utmärkt med båda alternativen. Du måste bara fundera på vilken typ av lärare du föredrar.

Fördelar med privatlektioner i gitarr

Med en privatlärare kan du lära dig precis vad du vill. Folkmusik på akustisk gitarr, alla Queens solon på elgitarr - eller varför inte börja med de vanligaste ackorden så att du kan kompa andra?

Som nybörjare kan du åstadkomma vad du vill bara du har rätt stöd! Men du måste förstås vara beredd på hårt arbete. För att du ska bli riktigt bra på gitarr krävs både disciplin och passion. Det är betydligt lättare att lära sig något som man verkligen brinner för. Du bör till exempel inte invänta dina gitarrlektioner för att spela, utan försöka ägna ett par timmar om dagen åt gitarren.

Den bästa garantin för snabba framsteg är att öva varje dag - även om det bara är så lite som 15 minuter. Regelbundna privatlektioner i gitarr kommer hjälpa dig att behålla motivationen, dessutom kan en privatlärare ge dig tips på bra övningar som passar dig och din nivå. Om du inte är ett dugg intresserad av noter eller en viss typ av musik behöver ni inte slösa tid på det.

En privatlärare i gitarr skräddarsyr lektionerna efter dina önskemål. Eftersom allt fokus ligger på dig, dina behov och dina specifika problemområden kommer du göra betydligt snabbare framsteg än om du tar klassiska grupplektioner på en musikskola.

Hitta en gitarrlärare på Superprof

Efterfrågan på privatlektioner ökar stadigt i Sverige, och när det gäller musikundervisning ligger gitarrlektioner i topp! Inte så konstigt med tanke på att gitarr är världens mest populära instrument, eller hur? På vår plattform hittar du privatlärare för alla nivåer och stilar. Välj bland hundratals profiler och boka en lektion hemma hos dig eller online på bara några klick!

Så, hur gör man rent praktiskt? Allt du behöver göra för att hitta din drömlärare i gitarr är att jämföra profilerna med varandra och sedan boka en gratis provlektion med din favoritlärare.

Men, är det inte dyrt med privatlektioner? Du kommer garanterat bli positivt överraskad. Att ta privatlektioner via Superprof kostar i genomsnitt 300 kr i timmen. Priset varierar beroende på stad, lärarens erfarenhet och din nivå. Om du är nybörjare och bokar lektioner med en självlärd gitarrist kommer det antagligen bli något billigare än om du tar avancerade lektioner med en utbildad gitarrlärare.

Oavsett vilken typ av lärare du väljer förblir privatlektioner en mycket kostnadseffektiv metod - det finns inget enklare (eller trevligare) sätt att lära sig gitarr på! Och eftersom du får testa gratis först har du alla möjligheter i världen att noggrant välja ut den lärare som passar dig bäst!

Oavsett om du redan spelat ett bra tag eller aldrig tidigare rört en gitarr kommer du utvecklas i raketfart tack vare dina privatlektioner.

Äger du redan en gitarr? Om inte kanske det är dags att gå ut och skaffa en? Om du inte vet vad du ska söka efter kan du alltid rådfråga din blivande gitarrlärare på Superprof. Vi önskar dig lycka till med gitarrlektionerna och hoppas att du snart hittar en härlig lärare nära dig.

Glöm inte att du annars kan söka utanför din stad - om du hellre tar lektioner online kan du välja bland alla Sveriges privatlärare i gitarr!

Vad vill du lära dig?