Page d'accueil
Ge undervisning

Ta gitarrlektioner med en gitarrlÀrare

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ’» 153 gitarrlĂ€rare
👌 Verifierade recensioner
💾 Inga dolda kostnader

Var nÄgonstans leter du efter gitarrkurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Gitarr! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 26 recensioner.

254 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 254 kr/h

4 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 4h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i gitarr enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Gitarr

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Gitarr.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Gitarr

Se alla vÄra kurser inom Gitarr

🎾 LĂ€r dig spela gitarr genom gitarrlektioner med en perfekt gitarrlĂ€rare pĂ„ Superprof ❀

Ta hjÀlp av en privatlÀrare för att komma nÀrmare din musikaliska sida

Olika personer lÀr sig pÄ olika takt, och det Àr dÀrför att det inte Àr idealiskt att lÀra sig i en större grupp av personer. Medan det kan vara kul att vara med andra personer som gör precis som du och har nÄgra liknande intressen, kan det dock vara mer hjÀlpsamt att ta hjÀlp av en privatlÀrare och vara ensam i sina studier. Man fÄr fördelen av att ha mer uppmÀrksamhet pÄ just sina intressen, pÄ sina fÀrdigheter, och pÄ det som man Àr sugen pÄ att lÀra sig! Det Àr viktigt att man prioriteras under sina lektioner, och med en stor grupp Àr det mycket svÄrare att göra sÄ. NÀr lektionen bestÄr av bara du och din lÀrare har lÀraren möjligheten att ge dig personaliserad rÄd, tips, och information, samt kommer den att kunna se din utveckling pÄ ett mer detaljerat sÀtt vilket kan hjÀlpa dig att komma lÀngre i din utbildning. 

 

Musiken i Sverige

Sverige har för lÀngesen varit ett land som hyllar musik i alla sina former. Det finns mÄnga vÀlkÀnda globala artister som har sina rötter i Sverige som nÀstan alla i vÀrlden kÀnner till, sÄsom ABBA, Avicii, Robyn, Tove Lo, Zara Larsson, Basshunter, Petra Marklund, Europe, Swedish House Mafia, och The Hives. 

Landet sÀgs vara ledaren inom popmusik genren, och det Àr mÄnga lÀnder runt om i vÀrlden som berömmer svenska artister för sin kreativitet och innovation inom musiken. VÀrldskÀnda streamings-tjÀnsten Spotify var uppfunnen av de svenska entreprenörer Daniel Ek och Martin Lorentzon. En annan plattform som har skapats av svenskar Àr SoundCloud, en sajt dÀr man kan ladda upp sina egna lÄtar och skapa en profil sÄ att andra kan lÀtt hitta dig och lyssna pÄ det du skapar.

HÀr i Sverige har vi ocksÄ mÄnga musikaliska evenemang som ger möjlighet till tusentals individa artister som Àr sugna pÄ att framtrÀda och visa sina talanger för andra. Melodifestivalen, AllsÄng pÄ Skansen, Way Out West, BrÄvalla Festival, Hultsfredsfestivalen, Metaltown Festival, Summerburst, och Lollapalooza Àr bara nÄgra av de festivaler och evenemang som hÄlls varje Är hÀr i landet för att fira och tillbringa folk som Àlskar alla sorters musik.

Det finns ocksÄ mÄnga vÀlkÀnda tv-serier hÀr i Sverige som ger möjlighet till blivande artister att visa upp sig för landet och komma vidare med sina fÀrdigheter. Idol, som modelleras efter den amerikanska Idol, Àr ett program dÀr personer med musikaliska talanger tÀvlar för att ta reda pÄ vem som Àr bÀsta sÄngaren i hela Sverige. Det Àr en av de mest vÀlkÀnda program i hela landet, och har gÄtt sedan 2004. Det finns ocksÄ program som liknar Idol, sÄsom The Voice Sverige, Sommarkrysset, AllsÄng pÄ Skansen, SÄ Ska det LÄta, och Lotta pÄ Liseberg. 

SÄklart finns det ocksÄ Eurovision Song Contest, en tÀvling som svenskar Àlskar att bÄda delta i och kolla pÄ varje Är. 52 olika lÀnder deltagit Ätminstone en gÄng i tÀvlingen sedan dess början Är 1951, och har haft en tittarpublik pÄ mellan 100 miljoner och 600 miljoner personer varje Är. 

NÄgot som alla dessa evenemang har gemensamt Àr att de tillbringar tusentals olika personer som Àr intresserade av samma sak: musik. Musiken, medan den kan vara hur olika som helst i sig med alla sina genrer, Àr nÄgot som överskrider grÀnser mellan folk. Det Àr dÀrför att en person i Asien kan njuta av en lÄt som Àr skriven i Sverige och sjungen av en Amerikanska artist. 

 

Privatlektioner - hur kommer de se ut? 

I hela Sverige finns det över 100 olika privata gitarrlÀrare att vÀlja mellan pÄ Superprof; deras profiler har lite information om hur de Àr som lÀrare och som individa personer, vad de tar för betalt per timme, och om de har fÄtt nÄgra omdömen av andra elever. Med den informationen Àr det möjligt att fatta ett bra beslut för just dig som ska ta lektioner, och genom att jÀmföra mellan olika personer kan man ta reda pÄ vem som kommer klicka bÀst med dig. 

Det gÄr ocksÄ att söka efter en lÀrare baserat pÄ din erfarenhetsnivÄ. Om du Àr nÄgon som har spelat mycket gitarr innan och vill bara finjustera dina talanger Àr det nog bÀst att du inte vÀljer en lÀrare som lÀr ut till nybörjare. Samtidigt sÄ Àr det smart om du har spelat lite innan men har glömt det mesta att vÀlja nÄgon som Àr van vid de typer av elever. Ta nÄgon som verkar ha erfarenhet av att lÀra ut till nÄgon som du sjÀlv Àr. Man kan till och med söka efter en lÀrare med tanke pÄ var de befinner sig i landet. Det Àr nog bÀst att ta nÄgon som befinner sig rÀtt sÄ nÀra dig eftersom ni kommer att trÀffas regelbundet, och det Àr inte sÄ kul att behöva Äka frÄn Stockholm till Jönköping varje vecka. Dock sÄ om du hittar nÄgon som du tycker verkar perfekt för dig men hen bor för lÄngt ifrÄn Àr det ocksÄ möjligt att ha online lektioner, nÄgot som vissa föredrar istÀllet för att trÀffas i verkligheten.

De flesta lÀrare erbjuder första lektionen helt gratis, och det Àr nog under den timmen som ni kommer kunna ta lite tid pÄ er för att utreda hur ni Àr som personer för att komma överens om hur framtida lektioner kan se ut. Till exempel, om du har drömmar av att kunna skriva egna lÄtar och spela dem sjÀlv Àr det nÄgot som du ska dela med lÀraren för att ni ska tillsammans kunna skapa ett plan för att nÄ det mÄlet. Utöver detta Àr det ocksÄ kanske viktigt att diskutera hur ni kommer lÀgga upp lektionerna, hur ofta ni ska ses, vad som Àr mest viktigt för dig att kunna inom musiken, och inte minst vad du har för baskunskaper och vad du vet redan att du kan. 

Genomsnittliga priset för en timmes lektion i hela Sverige ligger pÄ 236 kr, men vissa Àr dyrare och billigare Àn sÄ. Om du inte har haft en privatlektion nÄgonsin innan sÄ Àr det ocksÄ viktigt att du kÀnner dig bekvÀm med hur situationen kommer att se ut. Oftast kommer lÀraren hem till eleven, men det Àr inte alltid sÄ det gÄr till. Om det kÀnns bÀttre kan ni bestÀmma en annan plats att trÀffa pÄ till exempel om lÀraren har en skola eller en klassrum som hen kan anvÀnda under lektionstiderna sÄ gÄr det utmÀrkt ocksÄ. Detta Àr nÄgot som kan ytterligare diskuteras med lÀraren under den första timmen ni har tillsammans, eller innan dess nÀr ni har kontakt hÀr pÄ sajten.

Det gÄr sÄklart att öppna upp Youtube och lÀra dig sjÀlv hur man ska spela gitarr. Dock sÄ Àr du helst ensam i dina studier, du har ingen att stÀlla frÄgor till nÀr du blir förvirrad och det gÄr inte att fÄ personliga rÄd till just dig och dina kunskaper. Det Àr dÀrför att det kan vara bra att ha en privatlÀrare med dig under din tid du lÀr dig sÄ att du vet att du kommer fÄ lÀra dig av nÄgon som har erfarenhet av att hjÀlpa andra med det exakt detta du har svÄrt för. 

 

Att spela musik i Sverige

Det finns hur mÄnga möjligheter som helst för dig som artist hÀr i Sverige att kunna utveckla dina förmÄgor inom musiken. Antingen medan du hÄller pÄ att lÀra dig eller efter att du har gjort alla lektioner som du har velat göra och kÀnner dig helt bekvÀm i dina talanger kan du ta hjÀlp av mÄnga olika plattformar som Sverige erbjuder. 

I Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Uppsala, VĂ€sterĂ„s, Örebro, och mĂ„nga andra storstĂ€der finns det mĂ„nga barer, restauranger, pubar, teater, konserthus, och kulturhus som vill stödja blivande artister med sina drömmar genom att erbjuda en plats att kunna framtrĂ€da. Hundratals olika scen finns för dig som har lust att stĂ„ i rampljuset och ta vidare din karriĂ€r som artist. 

Det som Àr roligt med att vara del av den musikaliska vÀrlden Àr att du Àr nu med i en stor familj runt om i vÀrlden av personer som Àr alla intresserade av samma sak. Det Àr möjligt att trÀffa hur mÄnga nya personer som helst, skapa nya relationer, och eventuellt skapa grupper eller band för att kunna arbeta tillsammans i framtiden. 

Till och med nu i teknikens Älder har man möjligheten att nÄ ut till en person pÄ andra sidan havet; man behöver alltsÄ inte begrÀnsa sig till de som bor nÀra en. Detta kan bidra till att man Àr mer ansluten till olika typer av musik, eftersom det finns hundratals olika genrer och kulturer som skapar alla sorters lÄtar. Genom att göra det kan man samarbeta och eventuellt skapa musik som Àr helt nytt, nÄgot som har aldrig hörts förut, och bidra till den innovationen inom musikens vÀrld. Med plattformar som SoundCloud, iTunes, Spotify, och Youtube Àr det möjligt att komma i kontakt med miljontals olika artister runt om i vÀrlden. Genom att vara med i den musikaliska vÀrlden öppnar man upp sig för nya erfarenheter och ger man sig sjÀlv mÄnga nya möjligheter inom sina förmÄgor. 

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Gitarr?

Genomsnittspriset för en kurs i Gitarr Àr 254 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pÄ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Gitarr?

Gitarr med en erfaren lÀrare Àr ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vÀljer din lÀrare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrÄgan lÄter dig chatta direkt med lÀraren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lÄter dig hitta den perfekta lÀraren för just dig. Sök bland miljontals lÀrare i hela vÀrlden eller hitta nÄgon som bor nÀra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare i gitarr erbjuder lektioner online.

Majoriteten av vÄra lÀrare i gitarr erbjuder kurser inom

Gitarr online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gÄ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptÀcka kurserna i  Gitarr  som finns tillgÀngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Gitarr?

153 lÀrare inom Gitarr erbjuder kurser pÄ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VÀlj mellan 153 profiler.

✒ Vilket medelvĂ€rde ges till lĂ€rarna i gitarr?

Bland 26 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Àmne kan du se recensionerna av eleverna.