Hem
Ge undervisning

Sånglektioner

🥇 Duktiga lärare i Sång
💻 189 tillgängliga
🔒 Verifierade recensioner
💸 Inga extra kostnader

Var någonstans leter du efter en sång kurs?

Privatundervisning med Superprof

Lär dig Sång ! Kolla in vårt utbud av lärare:

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 36 omdömen.

323 kr/h

De bästa priserna: 98% av lärarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris på 323 kr/h

5 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 5h.

01

Hitta din
perfekta lärare

Kolla in lärarnas profiler helt gratis och kontakta din nästa favoritlärare i sång helt efter dina kriterier (priser, erfarenhet, nivå, online/offline).

02

Organisera din Sång

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

Lär dig nya saker om Sång.

Det fina elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. En hel månad till att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Våra tidigare elever
utvärderade sina lärare i
Sång

Se alla våra kurser inom Sång

Bli bättre på att sjunga med en sångcoach på Superprof

Ta ett stort steg framåt mot en musikalisk framtid redan idag, med hjälp av Superprof. 

Att sjunga är något som vi alla kan göra; det är bara att veta hur man ska använda rösten på rätt sätt för att få det att låta fint och ljuvligt. Med hjälp av någon som har mycket erfarenhet inom musik och sång kan du enkelt komma dit du vill inom musiken, och ha kul på vägen! Det finns många tillgängliga lärare i Sverige idag som vill hjälpa dig att nå dina mål. Kom igång idag, det är hur lätt som helst! 

 

Hur kommer du igång med dina lektioner? Behöver du bo centralt för att kunna hitta en bra lärare? 

Över hela landet finns det just nu över 90 tillgängliga privatlärare som är sugna att börja med dig! Första steget i att ta privatlektioner är att hitta en bra lärare för just dig och dina behov. Det kan vara bra att tänka ut lite grann innan din sökning kring några viktiga egenskaper som du tycker din lärare ska ha: till exempel så kan det vara bra att hitta någon som har erfarenhet av att lära ut till nybörjare om du själv är en nybörjare. Du kanske också vill hitta någon som har en undervisningsmetod som liknar dina studietekniker. Så om du gillar att läsa långa texter för att lära dig något ska din lärare vara någon som kan ta med sig de materialen till lektionerna. När du har kommit på en lista är det bara att gå igenom alla profiler som finns. 

 

På varje profil står det lite om varje lärare, vem dem är som personer, vad de tycker om att göra på fritiden, deras utbildnings bakgrund och även lite om deras erfarenhet inom undervisning. Det kan dessutom stå lite om var de erbjuder sina lektioner, vilket kan antingen vara hemma hos sig själva, hemma hos dig (detta är något ni kan diskutera om du skulle vara bekväm med det), online, eller på en neutral plats någon annanstans. Om du väljer att ha online lektioner spelar inte det lika stor roll vart du och din lärare befinner er eftersom ni kommer inte behöva resa fram och tillbaka, men om du väljer att träffas i verkligheten är det nog bäst att välja någon som befinner sig nära dig. Därför går det att söka efter din stad så att du kan hitta någon som du har ganska när till. Du behöver absolut inte bo centralt för att hitta en lärare för dig - alla lärare finns utspridda över hela landet, och skulle det vara så att det finns ingen som är tillräckligt nära dig, så är kanske online lektioner det du ska välja. 

 

Efter att du har gått igenom lite grann och tycker att du har hittat någon som verkar vara en bra matchning för dig så är nästa steget att nå ut till dem med ett meddelande där du frågar om de är tillgängliga för dig och dina önskemål! Tillsammans i chatten kommer ni kunna gå igenom lite detaljer om hur ni vill gå vidare. Oftast under den första lektionen (vilket erbjuds gratis av många lärare här på Superprof) tar du och din lärare lite tid att lära mer om varandra, se om kemin stämmer, och ta reda på dina mål för lektionerna. Varför väljer du att plugga musik? Har du ett ändamål med dina lektioner? Vill du kunna framträda på scen när du är klar? Har du någonsin pluggat musik förut? Kan du sjunga? Har du någon favorit musikgenre? Dessa är bara några frågor som kan vara viktiga att gå igenom tillsammans med din lärare så att ni har en liknande uppfattning om hur det kommer att gå till, och så att din lärare kan ta reda på det bästa sättet att kunna bidra till din utbildning. 

 

Genomsnittliga priset för en timmes lektion ligger på ungefär 300 kr, men det finns vissa lärare som kan ta lite mer eller lite mindre betalt än så. Detta kan bero på deras erfarenhetsnivå; det vill säga att de som har mer erfarenhet kanske tar lite mer betalt. Dessutom på Superprof är det så att man betalar bara för de lektionerna man vill göra just nu -- alltså man betalar inget i förväg och kan ha mer kontroll över den aspekten av utbildningen. 

 

Musik i Sverige: Hur kan du använda dina musik talanger ute i det verkliga livet? 

Sverige har alltid varit ett land som har varit bra på musiken. Vi har haft stora världskända artister som ABBA, Ace of Base, Tove Lo, Robyn, Avicii, Ludwig Göransson, Zara Larsson, Loreen, Steve Angelo, Håkan Hellström, Veronica Maggio, och många, många andra. Landet är en av de bästa när det kommer till pop-musiken, något som många världen över hyllat Sverige för. Det finns många svenska artister som arbetar med stora kända musiker över hela världen för att skapa hitsen som vi alla känner till idag, och kompositörer såsom Ludwig Göransson har gjort mycket bakom scenen för att skapa underbar musik till några av de mest välkända filmer i hela världen. Sverige har ett bra rykte välrden över när det kommer till musiken, vilket betyder att dig som musiker kan komma långt inom den musikaliska världen inte bara här i Sverige men i många andra länder också! 

 

Dessutom har landet många möjligheter för att man ska kunna utveckla och ta vidare sina talanger. Flera restauranger, barer, och kulturhus runt om i landet erbjuder en scen för dig att kunna framträda inför en livepublik och få ut era namn i världen! Det är en bra möjlighet för dig som vill vara en artist som framträder mycket, och eftersom networking är en sån stor del av ens framgång så är det viktigt att utöka den så mycket som möjligt. 

 

Till och med har landet många skolor och universitet för dig som vill ta vidare dina studier på en högre nivå. Kungliga Musikhögskolan i centrala Stockholm erbjuder många kurser och program inom musikteori och sång, och även många specialiserade inriktningar som har att göra med bland annat folkmusik, kyrkomusik, konstmusik, dirigering, musikpedagogik, musikterapi, och temperering. Högskolan för scen och musik befinner sig i Göteborg och är för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom båda musik och föreställningar. Lilla Akademin och Adolf Fredrik är två skolor som finns för barn och ungdomar som vill börja tidigt med sina musikaliska intressen, och befinner sig båda i Stockholm. Det finns många andra skolor runt om i landet som är tillgängliga för dig, ta och kika redan idag! 

 

Plattformen studierfrämjandet.se arbetar för att ge studenter runt om i hela landet en plats att hitta varandra och även skapa större studiegrupper om det är något som intresserar dig. Detta kan vara bra för er som tycker om att lära sig i grupp, eller även kanske om du vill starta ett band och vill leta upp några nya medlemmar! 

 

Finns det många fördel med att plugga med en privatlärare? 

Självklart finns det fördel! Du som elev vet hur jobbigt det kan vara ibland att hänga med på lektionen eller att förstå alla svåra begrepp. Med hjälp av en privatlärare som är där för att hjälpa just dig kommer du längre inom dina lektioner och har lättare för att nå dina mål. Här kommer bara några fördelar som finns: 


  • Flexibilitet. När du använder dig av en privatlärare på Superprof har du mer kontroll över ditt schema och kan styra upp lite mer hur du vill. Beroende på hur ofta du vill ses och vart du vill ha lektionerna kan du tillsammans med din lärare bestämma lite mera kring hur ni gör,  vilket ger dig mycket flexibilitet när det gäller din utbildning. 


  • Skräddarsydd innehåll. Genom att ta privatlektioner ger du dig själv möjligheten att få tillgång till material som kanske inte finns allmänt tillgängligt. Detta är på grund av att de flesta lärare på Superprof är mer eller mindre som experter inom sina områden, vilket betyder att de har resurser som de själva kanske har skapat. Dessutom kommer du styra det du vill lära dig om och även kunna bestämma över det som ni spenderar tiden på under själva lektionerna. 

 

  • Överförbara färdigheter. Självklart kommer du att lära dig om musiken och dess teorier när du tar dina lektioner, men du kommer också lära dig många överförbara färdigheter som anses vara värdefulla av de flesta arbetsgivare. Saker och ting som tids- och stresshanterings, organisering, planering, ansvar, och kommunikation är bara några av de färdigheterna som är viktiga att kunna som student, och de kommer du utveckla tillsammans med din privatlärare. 


  • Mer fokuserat. Med bara du och din privatlärare finns inga andra elever som distraherar dig eller tar tiden ifrån det du är ute efter att lära dig. Inga onödiga frågor som du redan vet svaren till eller någon som kanske talar för högt i klassrummet. Du kan till och med styra lite mera över miljön när det är bara du, för att ge dig själv de bästa förutsättningar att vara framgångsrik. 

 

Det finns inga anledningar till att inte börja med din privatlärare nu idag. Musikvärlden väntar dig, så kom igång nu! FAQ

💰 Vad är det genomsnittliga priset för en lärare i Sång ?

Genomsnittspriset för en kurs i Sång är 323 kronor.


Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lärare har inom ämnet
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • kursernas längd och frekvens

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Sång ?

Sång med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller "offline". 


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta din nästa lärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare ger undervisning online inom Sång !

Majoriteten av våra lärare i sång erbjuder kurser inom


Sång online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Sång   som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Sång ?

189 lärare inom Sång erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 189 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i Sång l mottagit?

Bland 36 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.