Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga sånglärare i hela Sverige:

Se fler lärare

5.0 /5

Våra sånglärare har ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 70 omdömen.

363 kr/h

Bra priser: 98% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 363 kr/h

6 h

Våra coacher svarar vanligtvis på din förfrågan om sånglektioner inom 6h.

Att lära sig sång har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Sång

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina sånglektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Sång.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i sång ?

Genomsnittspriset för en kurs i sång är 363 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom sång
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Sång ?

Sång med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig sång online?

Majoriteten av våra lärare i sång erbjuder kurser inom


Sång lektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Sång   som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i sång ?

271 privatlärare i sång erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 271 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i sång ?

Bland 70 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig sång ?

Du har många talangfulla lärare i sång att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Bli bättre på att sjunga med en sångcoach på Superprof

Ta privatlektioner med en sångpedagog

Vill du lära dig att sjunga? Vi erbjuder privatlektioner i sång för alla nivåer - från nybörjare till proffs. Vare sig du aldrig tagit en ton eller sjungit i flera år hittar du sångpedagogen du söker på Superprof! Ta lektioner var och när du vill - vi har duktiga sångpedagoger över hela Sverige och online!

Varför ta sånglektioner?

I motsats till vad många tror, kan alla faktiskt sjunga. Till och med de som anser sig sjunga falskt, kan förbättra sin sångröst med lite träning. Om du vill se hur bra du kan bli tycker vi att du ska testa en sångkurs via Superprof! En sångpedagog ser till att du når din fulla potential och att du har roligt under tiden. Nedan går vi igenom allt du behöver veta om sånglektioner och hur du går tillväga för att hitta en lärare nära dig!

Vad får man lära sig på en sångkurs?

Vad du lär dig på lektionerna beror på din nivå och dina ambitioner. Din sångcoach utformar en kursplan baserat på dina förkunskaper och dina mål. På en sångkurs får du först och främst lära dig att använda din röst. Din röst är ett instrument som kan bearbetas, förbättras och underhållas. Uppvärmning, hållning och hur du andas har stor betydelse! En sångare som inte övar kommer ha svårt att nå de högsta och lägsta tonerna. Under dina sånglektioner får du lära dig olika tekniker och knep som hjälper dig att bredda ditt röstomfång.

Varje person har en unik röst. En sångpedagog hjälper dig att framhäva det som är unikt i din röst.  Att sjunga är tekniskt, och kräver övning. Alla erfarna sångare vet hur viktigt det är att jobba med en sångpedagog. Trots att en vacker sångröst i viss mån är medfödd, finns det mycket man kan göra för att förbättra sin röst och sitt sätt att sjunga. Med ett proffs vid din sida kan du vända dina svagheter till styrkor! Har du bra självförtroende eller känns det jobbigt att sjunga inför andra? Många kämpar med scenskräck trots att de vet att de sjunger bra.

En sångkurs kan lära dig att hantera stress och sjunga med självsäkerhet. Själva framträdandet är viktigt - tillsammans kan ni öva på din scennärvaro och ditt uttryck! Det finns många olika anledningar att ta sånglektioner. Drömmer du om att jobba med musik? Allt du lär dig på dina sånglektioner kan komma till användning i din karriär. Med rätt lärare är du ett steg närmare en framtid som musiker, sångpedagog, röstcoach, musiklärare eller till och med låtskrivare. Du kanske bara vill ta några lektioner för skojs skull, eller för att imponera på karaoken? Det är också helt okej! Sånglektioner är en rolig och givande aktivitet som passar alla - oavsett mål!

Boka din sångkurs på Superprof

Hos oss hittar du sångpedagoger över hela Sverige. Du kan ta lektioner hemma hos dig eller träffa din lärare via nätet. Fördelen med privatlektioner i sång är att lektionerna skräddarsys efter dina önskemål och behov. Du kan handplocka din lärare och själv bestämma hur ofta ni ska ses. Vill du ta en lektion i veckan eller köra en intensivkurs över sommaren? Allt är möjligt med Superprof!

Hitta en sångcoach nära dig

Allt du behöver göra för att komma igång med dina sånglektioner är att använda sökfunktion. Filtrera lärarna efter stad, ämne, nivå och pris. Läs sedan igenom de tillgängliga profilerna för att se vem du gillar bäst. Glöm inte att ta en titt på deras omdömen. Det är alltid intressant att se vad tidigare elever tyckt om lärarna.

När du hittat en sångpedagog som verkar motsvara dina förväntningar är det dags att boka en gratis provlektion. Första gången ni träffas är det bra om du berättar mer om din erfarenhet och vad du önskar få ut av sångkursen. Ju mer din lärare vet om dina mål, ju bättre kommer hen att kunna hjälpa dig! Om du inte känner dig säker på ditt val efter provlektionen kan du alltid testa andra lärare. Det är viktigt att du väljer en sångpedagog som du trivs med.

Priserna varierar beroende på lärarnas erfarenhet och kvalifikationer. Vissa har arbetat med sångundervisning i flera år medan andra är studenter. Tack vare Superprofs stora utbud kan du vara säker på att hitta en lärare som passar din budget. Nu när du vet allt om privatlektioner i sång hoppas vi att du snart kommer igång med lektionerna. Ha så kul och lycka till!

Vad vill du lära dig?