Page d'accueil
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Piano | Börja ta pianolektioner idag | Superprof

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Piano
đŸ’» 135 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter pianokurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Piano! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 20 recensioner.

317 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 317 kr/h

5 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 5h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i piano enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Piano

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Piano.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Piano

5.0
Johanna LĂ€rare i piano

Jag rekommenderar varmt Johanna som pianolÀrare! Inte bara Àr hon fantastiskt skicklig pÄ att spela, vilket Àr inspirerande i sig, utan hon kan Àven konsten att vara tydlig och pedagogisk i sitt sÀtt att förklara. Hon har koll pÄ teori och...

5.0
Dani LĂ€rare i piano

Min son tycker Dani Àr jÀttebra o vill spela mer piano nu.

Annika, För 3 mÄnader sedan

5.0
Dani LĂ€rare i piano

Vill du ha en ödmjuk och engagerad lÀrare, en lÀrare som pÄ ett pedagogiskt sÀtt och en genuin förstÄelse av individuella behov fÄngar elevens intresse och skapar utveckling. DÄ kan jag varmt rekommendera Dani. VÀldigt omtyckt av barn....

Arnela, För 4 mÄnader sedan

5.0
Isak LĂ€rare i piano

Trodde aldrig att det var möjligt att lÀra mig att spela piano som vuxen. Har varit en barndomsdröm att kunna spela piano. Isak Àr en otroligt smart, tÄlmodig, lugn snÀll empatisk pedagog. Han förklarar tills man förstÄr. Han Àr vÀldigt...

Fendi, För 5 mÄnader sedan

5.0
Mingming LĂ€rare i piano

Mingming is a great and undestanding teacher that takes her students seriously. She reposonds clearly and in short time to any messages. I would deffinitely recommend Mingming as a piano teacher.

David, För 5 mÄnader sedan

5.0
Jane LĂ€rare i piano

Otroligt kompetent lÀrare, rekommenderas starkt för nybörjare!

Armin, För 8 mÄnader sedan

Se alla vÄra kurser inom Piano

LÄt en pianolÀrare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom piano genom en pianokurs!

Hitta pianolektioner nÀra mig med en privatlÀrare.

Det finns de skickliga musikerna som siktar pÄ förstklassiga musikskolor, karriÀrer i kompositioner eller tilltrÀde till nationella konservatorier. Sedan finns det nybörjare som bara vill ta privata pianolektioner eller starta en pianokurs för att utvecklas i sin egen takt. Det fantastiska med musiken Àr att alla spelar hur de vill.

Du vet förmodligen redan att pianot Àr ett tangentbord, vilket ger utmaningar som du kanske inte stöter pÄ med enradiga instrument. Om musiken den producerar Àr en av de vackraste, reflekteras dess skönhet av dess komplexitet eftersom det att lÀra sig piano kan vara mycket utmanande, för pÄ ett pianos 88 tangenter kan du producera otaliga harmonier och ackord, med bÄda hÀnderna samtidigt över en rad olika tangenter ... PÄ grund av dess komplexitet Àr ett av de bÀsta sÀtten att upptÀcka piano att lÀra sig och spela med en erfaren privat pianolÀrare.

En pianolÀrare för att lÀra sig piano och musikteori

Är musik din stĂ€ndiga följeslagare? PĂ„ kollektivtrafiken, pĂ„ jobbet, hemma varje kvĂ€ll nĂ€r du vill varva ner, pĂ„ helgen för att ge dig energi ... Det finns faktiskt fĂ„ stunder som inte kan förbĂ€ttras med lite harmoni och melodi. Men tyvĂ€rr betyder det inte nödvĂ€ndigtvis att du vet hur man skapar musikeller hur man spelar musikinstrument!

Medan din sÄngröst Àr nÄgot beroende av din naturliga förmÄga - med stöd av sÄnglektioner förstÄs - Àr det mycket annorlunda att spela ett musikinstrument (inte bara för piano), eftersom du mÄste lÀra dig att anvÀnda instrumentet ocksÄ! Först och frÀmst Àr det viktigt att hitta en bra pianolÀrare, och varför inte nÄgon som gÀrna kommer till dig och lÀr dig piano i ditt eget hem? NÀr den biten Àr över börjar utmaningen (nÀmligen att lÀra sig lÀsa musik och spela hela bitar!).

Inom 2 - 3 Är kommer de flitigaste studenterna att kunna lÀra sig jazz eller klassiska pianohÀnder tillsammans och kanske till och med prova pÄ en musikkurs pÄ universitetet, gÄ med i en orkester och upptrÀda, eller prova pÄ tangentbordet, flygeln eller cembalo .

Sammantaget betyder detta att de kommer att ha en sund förstÄelse för musikteori, vara kompetenta i pianokord, kunna lÀsa en musikpartition oavsett vilken tangent, spela synth (pianotangentbord), ha en bra kÀnsla för rytm , följa med sjÀlv genom att sjunga nÀr du spelar modern musik. De kan ha utvecklats lite i improvisation och borde kunna hitta varje nyckel instinktivt - utan att titta pÄ hÀnderna ...

Alla dessa möjligheter rÀcker förstÄs, men krÀver ocksÄ flit och regelbunden övning, helst under instruktionen av en pianolÀrare.

UpptÀck lösningen: lÀr dig piano hemma i privata pianolektioner.

Att delta i pianolektioner i en musikskola kan vara ett mycket stimulerande sÀtt att lÀra sig. Du Àr omgiven av likasinnade musiker av alla övertalningar och spelar pÄ samma nivÄ som du. Men Àven om det Àr stimulerande Àr detta inte nödvÀndigtvis det mest effektiva sÀttet att lÀra sig musik.

Det mest effektiva sÀttet att lÀra sig piano antas vara genom privata pianolektioner, och fördelarna Àr stora. För det första, i stÀllet för att fÄ ett nervöst sammanbrott varje gÄng du ser en annan nybörjare plocka upp en teknik snabbare Àn du, lÀr du dig i din egen takt. Du har ocksÄ friheten att upptÀcka musikens historia under ledning av din lÀrare, snarare Àn att följa en rigid strukturerad musikkurs. UpptÀck musiker efter din vilja: Chopin, Beethoven, Bach (Prélude),: iszt, Schubert, Alfred Cortot, Schumann, sÄdan konsert av Mozart (turkisk mars kanske?), Eller en sonata av Debussy (Clair de Lune förstÄs) , Fur Elise, ett verk av Pleyel, eller av den hÀr eller den musikaliska gruppen, eller Haydn ... Pianostycken sÄ mÄnga, och en nybörjare som du sjÀlv mÄste uppleva dessa övergÄngsritualer i sin egen takt för att utvecklas som musiker.

Pianolektioner: instrumentets mÄngfald

Pianot sÀgs ha uppfunnits pÄ1700- talet. PÄ nÀstan 300 Är har det sett mÄnga utvecklingar och Ànnu mer virtuoser och musikaliska genier, men ocksÄ flera musikstilar. I början av din pianotrÀning kommer du att uppleva flera faser av inlÀrning och upptÀcka genom dessa stilar.

Oavsett din professors musikaliska bakgrund, bör han eller hon lÀra dig ett antal olika musikstilar under dina privata musiklektioner. Detta kommer inte bara att förbÀttra din personliga kulturella medvetenhet och kunskap, utan kommer ocksÄ att hjÀlpa dig att utöka dina intressen ocksÄ. Vi rekommenderar att du testar följande stilar och pianotyper: klassiskt piano, bredare klassisk musik, kammarmusik, elpiano, flygel, tangentbord, upprÀtt piano, jazzpiano, improvisation, modern musik, poprock, rock, funk, akustiskt piano, populÀr musik, blues, rhythm and blues, zigenarjazz ...

Genom att exponera dig för en rad olika stilar kommer en bra musiklÀrare inte bara att behÄlla ditt intresse för att lÀra dig och perfekta pianostycken nÀr du har lÀrt dig att lÀsa musik utan hjÀlper dig att hitta bitar och stilar som verkligen tilltalar dig.

Spela piano och mycket mycket mer.

Du fÄr lÀra dig att lÀra sig piano och musikteori inte Àr nÄgot vanligt. Att behÀrska ett sÄdant instrument som piano betyder att förstÄ Ärhundraden av musikhistoria, utföra kanoniserade bitar av dem sjÀlv och förstÄ allt frÄn lÀgenheter och vassar till grisar, quavers, semi-quavers, minims ...

Du kan naturligtvis lÀra dig allt detta genom gratis pianolektioner online hittar du till och med gratis noter pÄ internet. Men Àrligt talat kommer de bÀsta och snabbaste framstegen i ditt lÀrande att komma genom pianolektioner med en privat pianolÀrare.

Vet dock att nÀr du anstÀller en vÀlavrundad musiklÀrare - en som till exempel har utbildat sig i en konservatorium - kan du dra nytta av en introduktion till musik som gÄr lÄngt utöver pianot. Med en sÄdan lÀrare kan du ocksÄ upptÀcka andra instrument genom andra lektioner: gitarr (klassisk, elektrisk, rock, folkmusik), dans, flöjt, inspelare, fiol, cello, viola, sÄng (för att sjunga tillsammans med ditt instrument), slagverk, trummor, saxofon, klarinett och till och med en musikterapi, musikvetenskap eller musikaliska kvalifikationer och utbildning som gör att du sjÀlv kan ge musiklektioner.

Hitta en pianolÀrare i ditt omrÄde

För att lÀra dig spela piano korrekt mÄste du prata med etablerade och erfarna musiklÀrare. Vi rekommenderar att du undviker de som bara kan lÀra dig teorin och de som bara kan spela piano efter örat - utan att lÀsa musiknoter.

Vi rekommenderar ocksÄ att du utforskar pianolÀrarna som du hittar pÄ Superprof. Via vÄr webbplats kan du hitta den lÀrare som Àr nÀrmast dig, eller söka i hela Storbritannien och bortom bland den stora samlingen av pianister som utgör vÄr personliga orkester! Med pianolektioner pÄ i genomsnitt 25 £ per timme.

Försök att undvika pianolektioner online pÄ webbplatserna som annonserar för en gratis utbildning med meddelanden i locklÄs och fetstil som lÀser "gratis piano", "piano för nybörjare", "barnpiano i alla Äldrar", "börja luta piano online", "börja pianolektioner online", "musiklektioner online", "teorilektioner online", "introduktion till piano pÄ bara nÄgra dagar", etc. - sÀrskilt pÄ lÄng sikt. Pianot Àr en disciplin som krÀver samvetsgrannhet och gradvisa framsteg och detta uppnÄs bÀst i sÀllskap med en bra pianolÀrare.

Ta det ett steg lÀngre

Oavsett om du vill börja lÀra dig piano för första gÄngen, eller om du redan har nÄgra Ärs övning bakom dig och vill gÄ Ànnu snabbare; oavsett om det Àr klassiskt, jazz eller modernt; pÄ Superprof har du ett urval av pianolÀrare för privata lektioner skrÀddarsydda efter din inlÀrningsstil och hastighet.

Varje pianolÀrare brinner för sjÀlva instrumentet. Om du drömmer om att en dag bli en fantastisk pianist, kommer din pianolÀrare att veta det bÀsta sÀttet att hjÀlpa dig att uppnÄ denna dröm.

Den hÀr pianolÀraren kommer att stÄ till tjÀnst och vÀgleda dig genom alla svÄrigheter som du stöter pÄ nÀr du tolkar ett musikstycke, oavsett om du Àr inspirerad av Bach, Chopin eller Beethoven. Var och en av vÄra pianolÀrare Àr mycket kompetenta, tÄlmodiga och erfarna att instruera, de kan anpassa sig till vilken studentnivÄ som helst - oavsett nybörjare, mellanliggande eller erfaren; vuxen eller barn.

Om du vill lÀgga till en annan strÀng i din bÄge eller andra bitar i din repertoar kan du till och med prova synthesizer- eller cembalo-lektioner.

Vissa pianolÀrare har fÀrdigheterna för att ocksÄ lÀra dig musikteori - inklusive hur man lÀser musik. LÄt dig frestas av vÄra privata pianolÀrare och befria Rachmaninov inuti dig!         FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Piano?

Genomsnittspriset för en kurs i Piano Ă€r 317 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Piano?

Piano med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Piano!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i piano erbjuder kurser inom

Piano online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Piano  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Piano?

135 lĂ€rare inom Piano erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 135 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Pianol mottagit?

Bland 20 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.