Hem
Ge undervisning

Pianolektioner i Sverige

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare
đŸ’» 181 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter pianokurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Piano! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 31 recensioner.

316 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 316 kr/h

5 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 5h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i piano enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Piano

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Piano.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Piano

5.0
Kayoo LĂ€rare i piano

Han har stor kunskap om teori och ocksÄ mycket erfarenhet av att vara en musiker. Han har kunnat skapa en personlig studieplan för mig. Efter varje lektion kÀnns det alltid som jag lÀmnar med en intuitiv förstÄelse för vad, hur och varför...

4.5
Ying ying LĂ€rare i piano

Min dotter tycker det kÀnns bra och vi börjar med en kurs med YING :)

Jwalitha, För 2 mÄnader sedan

5.0
Dani LĂ€rare i piano

Lektionerna Àr mycket lÀrorika, och det kÀnns verkligen som om övningarna Àr anpassade till just min nivÄ. Jag kÀnner att jag utvecklas. Och eftersom att vi inte spelar frÄn sÄ mycket noter, gÄr lektionerna pÄ distans mycket smidigare.

Carl-olav, För 3 mÄnader sedan

5.0
Dani LĂ€rare i piano

Dani Àr en kunnig och lyhörd lÀrare som skrÀddarsyr lektionen efter elevens behov. Jag Àr mycket nöjd med Dani som lÀrare.

Ulf, För 3 mÄnader sedan

5.0
Lena LĂ€rare i piano

Lena gav ett superbra intryck redan frÄn första lektionen. Hon Àr snÀll, bra pÄ att lyssna och har bra struktur bÄde pÄ lektionen och planeringen framÄt. Det mÀrks att hon har bÄde pianokunskaperna och erfarenheten av att undervisa barn....

Kristina , För 4 mÄnader sedan

4.5
Ying ying LĂ€rare i piano

Min dotter pÄ 15 Är har haft pianolektioner med Ying Ying. Hon Àr vÀldigt nöjd och har lÀrt sig vÀldigt mycket pÄ kort tid. Min dotter har inspirerats att Ying Yings talang och skicklighet och hÀlsar ocksÄ att hon tycker att Ying Ting Àr...

Marian, För 5 mÄnader sedan

Se alla vÄra kurser inom Piano

Hitta lektioner nÀra mig med en pianolÀrare frÄn Superprof

Det finns musiker som Ă€r sĂ„ skickliga att de redan vid ung Ă„lder riktar in sig pĂ„ att söka musikhögskolan eller liknande prestigefyllda universitet.  Sen finns det nybörjare som bara vill ta privatlektioner eller en pianokurs, de som vill ta det i sin egen takt, de som bara tycker det Ă€r kul. Och det mest fantastiska nĂ€r det kommer till musik, du kan spela hur du Ă€n vill
 det finns inget rĂ€tt eller fel. Jerry Lee Lewis spelade med sina hĂ€nder, armbĂ„gar och fötter, dĂ€r ser du! Du kanske redan vet att pianot Àr ett vÀldigt komplext instrument? Med sina 88 tangenter kan du spela oÀndligt mÄnga ackord och harmonier men lika vackert som det kan lÄta, lika utmanande kan det vara att spela. Pianot kan producera nÄgra av det mest fantastiska ljuden och med tvÄ hÀnder som flyger över 88 tangenter kan du skapa musikaliskt historia. Men pÄgrund av pianots komplexitet sÄ kan det enklaste sÀttet att lÀra sig spela vara tillsammans med en erfaren privatlÀrare i piano, i staden dÀr du bor eller online.

En piano lÀrare som kan lÀra dig piano and musik teori

Är musik din stĂ€ndiga följeslagare? PĂ„ tĂ„get, nĂ€r du jobbar, hemma pĂ„ kvĂ€llen, nĂ€r du nattar dina barn, pĂ„ helgen nĂ€r du Ă€r ledig
 Det finns fĂ„ tillfĂ€llen dĂ„ lite musikalisk harmoni och melodi inte kan förbĂ€ttra din tillvaro. Oavsett hur mycket du vet om musik, sĂ„ kanske du inte vet hur man gör musik, eller hur man spelar ett instrument. Sjunger du kanske mycket i bilen eller duschen, lĂ„ter det inte förskrĂ€ckligt? DĂ„ kanske du Ă€r en av dem som har naturlig talang och en bra röst. NĂ€r det kommer till pianot sĂ„ rĂ€cker inte bara att födas med en talang. För att lĂ€ra sig spela pianot sĂ„ mĂ„ste man ocksĂ„ lĂ€ra sig hur det fungerar och det gör man enklast genom att ta pianolektioner tillsammans med en bra erfaren lĂ€rare.Och varför inte hitta en privatlĂ€rare i piano som Ă€r mer Ă€n glad att komma och lĂ€ra dig spela i ditt eget hem? NĂ€r du vĂ€l hittat lĂ€raren som passar dig dig, ja dĂ„ Ă€r den lĂ€tta biten över! Nu gĂ€ller det att lĂ€ra sig lĂ€sa musik och att spela hela stycken. Eller varför inte vĂ„ga dig pĂ„ att skapa din egen lĂ„t.  Övning ger fĂ€rdighet som man sĂ€ger!Inom 2-3 Är brukar de mest hÀngivna studenterna klara av att spela jazz stycken eller klassiska bitar. De kanske till och med Àr tillrÀckligt bra för att gÄ med i en orkester eller söka till musikskola. Vad det hÀr betyder Àr att de har en bra förstÄelse för musik teori, de kan lÀsa noter oberoende av i vilket tonlÀge de börjar, spela ackords och har en kÀnsla för rytm, de behöver inte kolla pÄ sina hÀnder för att veta vart det ska börja. Kanske sjunger de samtidigt som de spelar? 

 

Det dÀr kan vara du!

Med mycket övning, förhoppningsvis under instruktion av en piano lÀrare sÄ kan alla dina drömma uppfyllas.

Hur ska du nÄ dit: LÀr dig spela piano hemma

Att ta pianolektioner pÄ en musikskola kan vara ett vÀldigt stimulerande sÀtt att lÀra sig. Du Àr omgiven av andra musiker som alla försöker nÄ samma mÄl som dig, ni har liknande intressen, och ni har erfarna lÀrare pÄ plats. Men, det kanske inte Àr det mest effektiva sÀttet att lÀra sig musik. Experter tror sig veta att det mest effektiva sÀttet att lÀra sig spela ett instrument Àr i sÀllskap av en privatlÀrare. Och det finns massor av fördelar. LÄt oss nÀmna tvÄ:

 

  1. Du kan lÀra dig i din egen takt, utan att kÀnna stress nÀr dina klasskamrater lÀr sig en ny pianoteknik, kanske snabbare Àn du. 

  2. Du har friheten att upptÀcka musikens historia under vÀgledningen av en privatlÀrare istÀllet för att alltid följa en utstakad strukturerad musik kurs. UpptÀck pianister av egen vilja: Chopin, Beethoven, Bach, Schubert, Mozart eller kanske en sonata by Debussy (Clair de Lune) Fur Elise, eller kanske nÄgot frÄn en musikgrupp.

  3. Det finns sÄ mÄnga olika pianostycken att det Àr svÄrt att bara nÀmna nÄgra, men en nybörjare mÄste fÄ erfara och upptÀcka de hÀr klassiska och kanske inte klassiska musikstyckena sjÀlv. 

Piano – Instrumentet

Det sÀgs att pianot uppfanns pÄ 1800-talet. PÄ nÀstan 300 Är har pianot sett mÄnga olika evolutioner och Ànnu fler musikaliska genier, men ocksÄ flera olika musikgenres. I början av din pianotrÀning sÄ kommer du erfarna flera olika faser i ditt lÀrande och upptÀcka de hÀr stilarna.

Oavsett vilken musikalisk bakgrund din lÀrare har borde han eller hon lÀra dig ett antal olika musikgenres under era privata musiklektioner tillsammans. 


Det hÀr kommer inte bara att förÀndra ditt kulturella medvetenhet, det kommer ocksÄ att hjÀlpa dig utvidga dina intressen. Vi rekommenderar att du försöker följa de följande genres och piano typerna: klassiskt piano, utökad klassisk musik, kammar musik, elektrisk piano, flygel, klaviatur, jazz piano, improvisation, modern musik, pop rock, rock, funk, akustiskt piano, populÀr musik, blues, rhythm and blues...

 

En bra musiklÀrare kommer inte bara att se till att ditt intresse för att fortsÀtta lÀra dig att bemÀstra piano stycken nÀr du lÀrt dig lÀsa noter vÀxer, utan han eller hon kommer Àven hjÀlpa dig hitta fler musik stycken och genres som lockar dig.

Spela piano och sÄ mycket mer

Du kommer snart förstĂ„ att det inte Ă€r nĂ„gon lĂ€tt uppgift att lĂ€ra sig spela bĂ„de pianot och lĂ€ra sig musikteori. Att bemĂ€stra ett instrument som pianot betyder att du kommer förstĂ„ Ă„rhundraden av musikhistoria. Du kommer att kunna framföra hela stycken sjĂ€lv, och du kommer att lĂ€ra dig allt frĂ„n en svag ton till skarpa toner till Ă„ttondelar
 och, ja... du förstĂ„r sĂ€kert de oĂ€ndliga möjligheterna! 


Du kan sjÀlvklart lÀra dig allt det hÀr genom gratis pianolektioner online. Du kanske till och med hittar notblad pÄ internet. Men Àrligt talat sÄ Àr det bÀsta och snabbaste sÀttet att utvecklas genom lektioner tillsammans med en privat pianolÀrare. PÄ Superprof har vi en stor variation av lÀrare. Du kanske vÀljer att ta en lektion av en privatlÀrare som spelat i ett konservatorium och kan pÄ det sÀttet fÄ en bredare introduktion som strÀcker sig lÀngre Àn till bara pianot.

Genom en sÄdan lÀrare kan du Àven upptÀcka instrument som gitarr (klassik, elektrisk, rock, modern), dans, flöjt, violin, cello, sÄng (för att kunna sjunga nÀr du spelar ditt instrument), trummor, trumpet, klarinett, saxofon, till och med musik terapi, musikvetenskap eller musik kvalifikationer och trÀning som lÄter dig ge musiklektioner till andra i framtiden.

Hitta en lÀrare dÀr du bor

För att lĂ€ra dig spela pianot pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt krĂ€vs det att du talar med etablerade och erfarna musiklĂ€rare. Vi rekommenderar att undvika dem som endast kan lĂ€ra dig teori, eller dem som bara spelar pĂ„ gehör – utan att lĂ€sa musik noter.


Vi rÄder dig ocksÄ att utforska de pianolÀrarna du kan hitta pÄ Superprof. Genom vÄr hemsida kan du hitta de pianolÀrare som bor nÀrmast dig, eller göra en sökning pÄ hela Sverige för att se alla som Àr tillgÀngliga.


Försök undvika pianolektioner pÄ hemsidor dÀr allt Àr skrivet i stora bokstÀver, dÀr de försöker fÄ dig att ta lektioner online med en lÀrare som kanske inte alls kan mycket om pianot. Försök istÀllet att ta lektioner med en erfaren pianolÀrare som kan tillföra nÄgot till din egen trÀning och som kan hjÀlpa dig nÄ dina drömmar.

Ta det ett steg lÀngre

Oavsett om du börjar spela piano för första gÄngen, eller om du redan spelat i nÄgra Är och vill se snabbare framsteg; huruvida det Àr i klassisk, jazz eller modern musik; pÄ Superprof har du flera piano lÀrare tillgÀngliga för privatlektioner som Àr skrÀddarskydda efter din musikstil och fart.

 

Varje pianolÀrare Àr passionerade i instrumentet dem lÀr ut. Om du drömmer om att en dag bli en skicklig pianist, sÄ kommer din pianolÀrare veta vilket sÀtt som Àr det bÀsta för att hjÀlpa dig uppnÄ din dröm, tÀnk pÄ att det krÀvs hÄrt arbete och mycket övning.

 

Din pianolÀrare kommer finnas dÀr för att guida dig igenom vilka svÄrigheter du Àn stöter pÄ nÀr du tolkar ett stycke musik, oavsett om du kÀnner dig inspirerad av Bach, Chopin eller Beethoven. Alla vÄra piano lÀrare Àr högst kompetenta, tÄlmodiga, och dem har erfarenheter av att instruera andra. De anpassar sig efter sina studenter, nybörjare, de med lite mer erfarenhet, och de som Àr ganska erfarna redan; vuxen eller barn.
Om du vill lÀgga till andra stycken till din repertoar sÄ kan du prova pÄ att ta lektioner i syntet eller kanske harpa.

 

Vissa piano lĂ€rare har Ă€ven kompetenser sĂ„ att de kan lĂ€ra dig musik teori – inklusive hur man lĂ€ser musik. LĂ„t dig bli inspirerad av vĂ„ra privata lĂ€rare hĂ€r pĂ„ Superprof, och slĂ€pp ut stjĂ€rnan i dig!

 

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Piano?

Genomsnittspriset för en pianokurs i Sverige Àr 316 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pÄ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

 

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

 

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en pianokurs?

Spela med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du vÀljer din lÀrare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrÄgan lÄter dig chatta direkt med lÀraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor lÄter dig hitta den perfekta lÀraren för just dig. Sök bland miljontals lÀrare i hela vÀrlden eller hitta nÄgon som bor nÀra. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Piano!

Majoriteten av vÄra lÀrare i piano erbjuder kurser online.

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gÄ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptÀcka kurserna i  Piano  som finns tillgÀngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Piano?

181 lÀrare inom piano erbjuder kurser pÄ Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

 

VÀlj mellan 181 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Pianol mottagit?

Bland 31 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

 

För varje Àmne kan du se recensionerna av eleverna.