Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning
Utmärkt
recensioner på

Lär dig piano online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 64 omdömen.

331 kr/h

Bra priser: 98% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 331 kr/h

5 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 5h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera dina lektioner i Piano

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Piano.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

FAQ

💰 Vad är det genomsnittliga priset för en lärare i Piano?

Genomsnittspriset för en pianokurs i Sverige är 331 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

  • Erfarenheten en lärare har inom ämnet
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • kursernas längd och frekvens

 

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.

 

Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en pianokurs?

Spela med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor låter dig hitta den perfekta läraren för just dig. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare ger undervisning online inom Piano!

Majoriteten av våra lärare i piano erbjuder kurser online.

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gå igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Piano  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Piano?

244 lärare inom piano erbjuder kurser på Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och välj den som bäst passar dina förväntningar.

 

Välj mellan 244 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i Pianol mottagit?

Bland 64 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning.

 

För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig något nytt i ?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta lektioner nära mig med en pianolärare från Superprof

Bli proffs på piano!

Är musiken ett viktigt inslag i din vardag? Är Spotify den mest använda appen på din telefon? Det finns faktiskt få stunder som inte förbättras med lite harmoni och melodi. Önskar du att du själv kunde spela ett instrument? Medan din sångröst i viss mån kräver medfödd talang (med stöd av sånglektioner förstås), är det helt annorlunda med musikinstrument.

Att lära sig spela piano är inte något ouppnåeligt - allt som krävs är lektioner och övning. Ofta spelar din pianolärare en avgörande roll för dina chanser att lyckas. Det är viktigt att hitta en bra pianolärare som du klickar med. Det är viktigt att känna sig trygg, men samtidigt utmanad av sin lärare. Anpassade lektioner baserat på din unika inlärningsstil och din musiksmak är ett stort plus.

På Superprof hittar du engagerade och härliga pianolärare som dessutom undervisar privat, d.v.s hemma hos dig. Många tycker att det känns läskigt att börja en kurs på en musikskola, och då kan privatlektioner passa bättre! Oavsett om du aldrig tidigare spelat piano eller redan kommit en bit på väg, kan en privatlärare vara den perfekta lösningen för dig. Du kanske är sugen på att lära dig ett visst stycke? Du kanske vill bli bättre på noter och utvecklas inom musikteori? En privatlärare i piano kan lära dig precis vad du vill!

Hur lång tid tar det att lära sig spela piano?

Denna fråga är vanlig bland nybörjare, men den går egentligen inte att svara på. Vissa elever har en medfödd musikalisk begåvning som gör inlärningen något smidigare, men ingen undkommer hårt arbete. Inom 2-3 år av regelbundna lektioner kommer de flesta flitiga elever att kunna spela på en hyfsad nivå.

Låter detta skrämmande? Var inte orolig, du kommer ju trots allt ha mycket roligt på vägen. Om du redan spelar på en avancerad nivå kan en privatlärare hjälpa dig att nå din fulla potential. Det kanske finns vissa tekniker du saknar? En erfaren pianolärare kan identifiera dina styrkor och svagheter för att ge dig de bästa redskapen.

Pianolektioner i hemmet

Det mest effektiva sättet att lära sig piano anses vara genom privata pianolektioner - och fördelarna är många. För det första får du lära dig i din egen takt i stället för att jämföra dig med andra elever eller utgå från en inrutad kursplan. En privatlärare utgår dessutom ifrån din egen musiksmak och dina intressen.

Är du sugen på att utforska klassiska kompositörer som Chopin, Beethoven, Bach, Debussy, Liszt, Schubert, Schumann och Mozart? Eller föredrar du filmmusik av Craig Armstrong, Yann Tiersen, Yiruma, Ennio Morricone och Michael Nyman? Kanske vill du spela i ett band och jobba på ackord, rytm och arrangemang? Med en privatlärare i piano är allt möjligt! Du kan naturligtvis lära dig allt detta med tutorials och andra gratisresurser på nätet - du kan till och med hitta noter och övningar online.

Detta är dock inte lätt, och du riskerar att tappa motivationen vid minsta motgång. Att lära sig piano gör man bäst med professionell vägledning och uppföljning. Vi rekommenderar att du spanar in Superprofs plattform där du hittar hundratals härliga pianolärare över hela Sverige. Du kommer hitta lärare som bor nära dig och se om de erbjuder en gratis provlektion. På pianolärarnas profiler kan du läsa mer om deras personlighet och metodik. Du kommer med andra ord att kunna handplocka din drömlärare!

Hitta den perfekta pianoläraren nära dig

Oavsett om du är en total nybörjare eller en erfaren pianist kommer skräddarsydd undervisning göra susen för din utveckling. Våra pianolärare är passionerade och älskar att dela med sig av sina tips och tricks.

Chansen är stor att du hittar en flexibel lärare som kan anpassa sig efter ditt schema. På så vis slipper du stressen och behöver inte kompromissa med andra aktiviteter. Vissa föredrar att ta pianolektioner på lördagsmorgnar medan andra föredrar sena vardagskvällar.

Du kan dessutom ta intensivkurser på skollov eller semestern. Vore det inte kul satsa stenhårt ett par veckor så att du får en riktigt bra grund för självstudier? Det viktigt med en stadig bas så att man övar på rätt sätt mellan lektionerna.

Besök Superprof idag och skrolla runt bland alla tillgängliga pianolärare i din stad. Om du är öppen för privatlektioner online kan du även utöka sökningen till hela Sverige - eller varför inte hela världen?

Vad vill du lära dig?