Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Umeå

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 17 omdömen.

211 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Umeå är 211 kr/h.

3 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Umeå

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Umeå tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket betalar man för läxhjälp i Umeå?

Priset i genomsnitt för läxhjälp i Umeå är 211 kronor i timmen. Se priserna för alla våra individuella läxhjälpare i Umeå.

Kostnaden för privat läxhjälp beror på olika faktorer, t.ex.:

  • Privatlärarens tidigare erfarenhet
  • Om privatlektionerna sker på nätet eller hemma hos dig eller läraren i Umeå
  • Hur ofta ni ses per vecka, samt hur länge ni ses per gång
  • Vilket ämne du tar privatundervisning i, samt på vilken nivå.
Varför välja läxhjälp med privatlärare?

Genom att välja en av våra studiecoacher i Umeå ökar dina chanser att nå dina mål.

 

När du planerar tillsammans med studiecoachen görs det efter hur många lektioner och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både hjälpa till med ett specifikt prov eller tenta. Både för endast ett antal träffar eller som ett extrastöd hela kursen eller skolåret.

 

Dessutom kan du med vårat Elevpass skicka kursförfrågan till flera studiecoacher som uppfyller dina kriterier. Då majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni träffas för att planera för undervisningen.

I vilka ämnen finns läxhjälp i?

Superprof erbjuder undervisare i samtliga alla skolämnen. Oavsett om du letar efter läxhjälp i Umeå för låg-, mellan- och högstadiet, eller till sista året på gymnasiet. Du kan också hitta studiecoacher för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privatlärare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För gymnasieelever finns läxhjälp för olika program. Går du någon högre utbildning i Umeå kan du boka privatundervisning med en studiementor som studerat samma eller närliggande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och årskurser kan man få privat läxhjälp i Umeå?

Av läxhjälpare i i Umeå kan du få läxhjälp för alla utbildningsnivåer.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till en elev i låg- och mellanstadiet eller en gymnasieelev. För dig som hjälp med universitetskurser kan du hitta en privat läxhjälpare i i Umeå som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla lärarannonser efter ämne, plats och nivå. Också om du föredrar privatundervisning på plats i Umeå eller online.

Kan jag få privatundervisning online?

I Umeå ger 130 studiecoacher privat läxhhjälp för att hitta alla de som erbjuder studiehjälp online genom att använda filtret.

 

Att boka privat läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan planera dina lektioner när de passar dig bäst. Dessutom är handledningen via webbkamera billigare eftersom privatläraren inte behöver resa.

 

Du får också fler alteranativ att välja mellan. Då du kan boka läxhjälp från hela Sverige och inte bara i Umeå.

Vill du få läxhjälp i Umeå?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Umeå!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad studiehjälp i Umeå

Få läxhjälp i Umeå

Oroar du dig för dina betyg? Misstänker du att du inte nått din fulla potential? Individuell handledning är en bra lösning för dig som ligger efter i skolan. Om du behöver hjälp i ett eller flera ämnen kan en privatlärare se till att du kommer ikapp.

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning - vi erbjuder läxhjälp för alla åldrar. Varför inte ta en titt på alla profiler och boka en gratis provlektion redan idag? Du kan välja mellan läxhjälp i hemmet eller läxhjälp online. Nedan går vi igenom allt du behöver veta om privatundervisning i Umeå!

Fördelarna med privatundervisning

Den största fördelen med privatundervisning är att du får enskilda lektioner och slipper dela lärarens uppmärksamhet med dina klasskompisar. Du får därmed gott om utrymme att ställa frågor och fokusera på dina problemområden.

Privatundervisning innebär skräddarsydda lektioner som anpassas efter dina behov och önskemål. Din privatlärare kan hjälpa dig att fylla i kunskapsluckor, förhöra dig inför nationella prov, ge läxhjälp eller vad du än behöver. Det är lätt att göra snabba framsteg med ett proffs vid sin sida.

Förbättra studieteknik och motivation

Det finns många orsaker till varför man har svårigheter i skolan. Du kanske inte trivs, har opedagogiska lärare, behöver en mer kreativ undervisning, kämpar med en inlärningssvårighet, har svårt för att koncentrera dig eller helt enkelt saknar de rätta verktygen. Allt detta kan leda till en ond cirkel där du känner ångest inför ditt skolarbete och tappar självförtroendet.

En privatlärare kan lätt identifiera dina styrkor och svagheter. Du kanske behöver lära dig nya studietekniker eller strategier för att bättre strukturera ditt skolarbete? Du kanske behöver någon som peppar dig och ser till att saker blir gjorda i tid? De färdigheter du lär dig med din privatlärare kan komma till stor nytta i andra situationer i livet också. Det är viktigt att be om hjälp när man behöver det. Varför lida i tystnad när det finns experthjälp att få?

Skaffa en ny hobby med Superprof

Har du alltid velat lära dig spanska eller franska? Kan du spela piano men önskar att du vore bättre? Privatlärare sysslar inte enbart med studiehjälp. På Superprof hittar du privatlärare i allt möjligt. Du kan ta kurser i matlagning, yoga, klarinett, Photoshop, personlig träning, bugg, kinesiska, bokföring och mycket mer.

Denna typ av privatlektioner fungerar på samma sätt privatlektioner i akademiska ämnen. Undervisningen anpassas efter dina behov och önskemål. Du får lära dig i din egen takt och får ett stort inflytande över kursinnehållet. Du kan välja att ta kursen hemma hos dig, hos läraren, utomhus, på ett café eller via nätet.

Vad kostar privatundervisning?

Om du tror att privatundervisning är dyrt har vi goda nyheter. På Superprof hittar du nämligen privatlärare i alla prisklasser. Man får dessutom ofta kurspaket och online-lektioner till ett reducerat pris.

Det är viktigt ha kvalitén i åtanke. Privatundervisning är väldigt prisvärt. Man lär sig betydligt mer med en privatlärare än på en traditionell gruppkurs. Vem vet, du kanske bara behöver några enstaka lektioner för att nå dina mål? Ta en titt på de olika profilerna och jämför priser och omdömen.

Hitta en privatlärare i Umeå

Vi har tusentals privatlärare spridda över hela Sverige. Umeå kanske inte tillhör landets största städer, men oroa dig inte, det råder ingen brist på privatlärare! Har du bestämt dig för vilket ämne du ska börja med? Bra, då är det dags att välja lärare.

Börja med att använda sökfunktionen. Där skriver du in ort och ämne. Du kan även sortera lärare efter nivå, pris och svarstid. Glöm inte att läsa igenom lärarnas omdömen. Det är alltid intressant att veta vad tidigare elever tyckt. När du hittat en lärare som verkar bra kan du kontakta denne via plattformen. De svarar oftast inom några timmar!

Testa en gratis provlektion

De allra flesta lärare erbjuder en gratis provlektion. Detta är ett bra tillfälle för er att diskutera alla detaljer.  Hur många gånger i veckan ska handledningen äga rum? Vill du ta lektoner hemma hos dig, hos läraren eller online via webbkamera? Vad är priset per timme?

Ställ alla dina frågor och beskriv vad du vill ha hjälp med. Det är också bra att dela med dig av dina mål med kursen. Ju mer din lärare vet, desto mer effektiv kommer din skräddarsydda kursplan att bli! 

Läxhjälp i hela Sverige

Om du inte hittar läraren du söker i Umeå kan du alltid boka lektioner med privatlärare från andra städer. De flesta lärare erbjuder nämligen online-undervisning och då spelar det ju inte roll var du bor! Din drömlärare kanske finns i Stockholm, Göteborg eller Malmö?

Lektioner via nätet är minst lika effektivt som fysiska lektioner. Vissa ämnen är dock svåra att undervisa online så allt beror på vad du vill lära dig. Ha så kul och lycka till!

Vad vill du lära dig?