Utmärkt
recensioner på

Alla våra privata simlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Simlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 4 omdömen.

350 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 350 kr/h

3 h

Snabb respons. Våra simlärare svarar vanligen inom 3h.

Att lära sig simning har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Simning

Med elevpasset kan du ta kontakt med alla våra simcoacher. Planera simlektioner ihop baserat på din målsättning.

3. Lär dig nya saker om Bassängsport.

Med privatkurser i simning kommer du att utvecklas snabbt. Passa på att även utforska våra andra ämnen. Kanske är du intresserad av näringslära eller PT?

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i simning?

Genomsnittspriset för en kurs i simning är 350 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

 • Privatlärarens erfarenhet inom simning
 • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
 • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Simning?

Simning med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder simning lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i simning erbjuder simninglektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Simning online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i simning?

36 privatlärare i simning erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 36 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i simning?

Bland 4 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig simning?

Du har många talangfulla lärare i simning att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Låt en simlärare privat hjälpa dig att vidga dina vyer genom att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom Simning

På jakt efter en privat simlärare?

Vill du bli bättre på att simma? Det är aldrig för sent att lära sig nya tekniker! På Superprof hittar du simlärare över hela Sverige och för alla nivåer - från barn och nybörjare till vuxna och proffs. Det finns många anledningar att ta privatlektioner i simning. Vissa söker en ny hobby medan andra vill överkomma rädslor och känna sig tryggare. Vill du att dina barn tar simlektioner med en kvalificerad och pedagogisk lärare? Övar du inför ett triathlon? Vi har lösningen, vad du än behöver hjälp med! På Superprof hittar du många olika kurser i simning. Vi har lärare i konstsim, simhopp, babysim, och olika simtekniker. Varje simlärare har sin egen expertis. Boka en gratis provlektion med din favorit redan idag!

Vem kan ta simlektioner med Superprof?

Privata simlektioner passar dem som vill lära sig simma eller förbättra sin simteknik. Lektionerna kan äga rum på badhus, i sjöar, hav eller hemma hos dig om du råkar ha en pool! Ju tidigare man blir bra på att simma, desto bättre. Drunkningsolyckor sker varje år men kan lätt förhindras med rätt utbildning. Efter några privatlektioner med en duktig simlärare slipper du oroa dig för dina barn. Kom dock ihåg att man ändå aldrig bör lämna barn oövervakade - även om de är simkunniga.

Alla kan och bör lära sig simma. Vattensporter, båtturer och badutflykter blir både roligare och säkrare om alla inblandade är simkunniga. Läser du till polis eller brandman? Då måste du göra ett simtest! Kontakta en privatlärare på Superprof - vi ser till att du är redo och har de bästa förutsättningarna för att lyckas!

Hur går en simlektion till?

Vad du gör på simlektionerna beror så klart på din nivå och vad du vill lära dig. På Superprof hittar du många olika typer av simlärare. Det kommer med andra ord inte bli svårt att hitta en lärare med expertisen du söker. Din simtränare börjar alltid med att fråga dig om dina mål med kursen. Lektionerna utgår ifrån dina önskemål och behov. Din lärare kommer sedan att utvärdera din nivå och utforma en kursplan tillsammans med dig. Du bestämmer själv hur ofta och hur många lektioner du ska ta. Du binder inte upp dig på något sätt och kan avsluta kursen när du vill.

Varför är det bra att simma?

Simning är bra för både kropp och själ - det är roligt, avslappnande och en utmärkt träningsform.

 • Du får upp pulsen, men utan hård belastning på leder och muskler
 • Du ökar din uthållighet, muskelstyrka och kondition
 • Du tränar ditt hjärta och dina lungor
 • Du tonar och bygger muskler
 • Det är en rolig och fridfull träningsform
 • Simning lindrar stress och ångest
 • Du förbättrar din koordination, balans och hållning
 • Du förbättrar din rörlighet
 • Simning innebär låg risk för skador
 • Du kommer att få stor nytta (och glädje) av att vara bra på att simma

Fördelar med privatlektioner i simning

Om du vill bli bra på att simma är privatlektioner ett säkert kort. Du kommer att göra betydligt snabbare framsteg än på grupplektioner. Till att börja med får du lärarens fulla uppmärksamhet. Detta minskar risken för att du lär dig fel och skaffar dåliga vanor. Dessutom anpassas lektionerna efter dig och dina förutsättningar. Om din lärare märker att du kämpar med något särskilt ändrar hen strategi tills ni hittar ett sätt som fungerar.

Man presterar dessutom bättre i en stöttande miljö. På privatlektioner är det dina behov som är i fokus - du kan ta lektionerna i din egen takt. En privatlärare ser till att du når dina mål vilket stärker ditt självförtroende. Du kan dessutom ta privatlektioner i simning när du vill och behöver inte anpassa dig efter ett fast schema. Det är flexibelt och roligt att simträna med Superprof! Så, vad tror du? Är du redo att spana in lärarna nära dig?

Hitta en simlärare nära dig

Oavsett om du letar efter en simtränare på elitnivå eller en pedagogisk lärare som kan hålla simskola privat för dina barn kommer du snabbt hitta den du söker på Superprof. Allt du behöver göra är att använda plattformens sökfunktion. Ange din stad och din nivå för att hitta passande simlärare nära dig. Läs igenom profilerna och kontakta dem för mer info eller boka en gratis provlektion. Glöm inte att ta en titt på tidigare elevers omdömen. Det kan vara väldigt intressant att se vad andra tyckt om lärarens personlighet och metodik. Genomsnittspriset för en simlektion i Sverige är 350 kr i timmen. Priset varierar dock beroende på stad, din nivå och lärarens erfarenhet. Ha så kul och lycka till med dina simlektioner - vi är säkra på att du kommer trivas som fisken i vattnet!

Vad vill du lära dig?