Utmärkt
recensioner på

Lär dig programmering online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 49 omdömen.

232 kr/h

Bra priser: 99% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 232 kr/h

6 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 6 timmar.

Att lära sig programmering har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Programmering

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Programmeringsspråk.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i programmering?

Genomsnittspriset för en kurs i programmering är 232 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom programmering
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Programmering?

Programmering med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder programmering lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i programmering erbjuder programmeringlektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Programmering online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i programmering?

209 privatlärare i programmering erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 209 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i programmering?

Bland 49 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig programmering?

Du har många talangfulla lärare i programmering att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta din lärare i programmering

Lär dig programmera med hjälp av Superprof

Använder du dig av en dator eller mobil? Spelar du kanske på en konsol som Xbox eller PS4/PS5? Använder du dig av en elektronisk nyckel som många andra när du låser upp din bil? Det är faktiskt till och med så att anledningen till att du kan läsa denna text är tack vare programmering.
Datorprogrammering är en teknik man använder sig av för att ge alla möjliga typer av datorer instruktioner, även kallade “koder”. Genom att ge en dator dessa instruktioner eller koder kan programmerare få dessa datorer att utföra uppgifter och lösa problem. Vad skulle dessa problem eller uppgifter kunna vara? Allt du kan tänka dig!

 

Egentligen finns det inga begränsningar, allt eftersom tekniken utvecklas kommer också datorernas möjlighet till att utföra vad som helst att öka. Med programmeringskunskaper skulle du kunna skapa en webbsida, ett spel, ett eget program, en app, en bild och listan fortsätter in i oändligheten. Allt eftersom tekniken utvecklas kommer också färdigheten för programmering bli allt viktigare i vårt samhälle. Så varför inte sätta igång med att lära dig programmera med hjälp av en privatlärare på Superprof, ta dina första steg mot att bemästra C, C+, html, java eller python.

Varför ska man lära sig programmera?

Man kan inte bortse från den fantastiska utvecklingen vi har fått uppleva samt har framför oss. Programmeringen har blivit en superviktig del av vårt liv, allt ifrån telefoner, högtalare, bilar eller till och med våra klockor. Allt vi har runt omkring oss fungerar tack vare programmeringens under. Så pass mycket av vår omgivning fungerar på grund av programmering så att vi börjar ta det för givet. Så istället för att bara acceptera att det finns och att det fungerar, ta reda på varför och hur det fungerar. Med kunskaper om programmering kommer du att få en mycket större förståelse för hela vår värld och samhälle. Att förstå hur alla mackapärer egentligen fungerar är mycket roligt och lärorikt., du kommer inte bara få en förståelse för alla apparater utan du kommer också lära dig att laga saker och ting!

 


Teknikindustrin som vi ser den idag har egentligen inga begränsningar. Tack vare den oändliga efterfrågan för den senaste teknologin kommer du att upptäcka, med denna kunskap finns det alltid ett jobb för dig. Personer som besitter kunskapen kring programmering vet att denna kunskap kan vara ovärderlig för företag, därför är det inte längre företag som väljer mellan dig och andra, utan du som väljer mellan företag, tillochmed när du ansöker till ditt drömjobb.
Det är dock inte bara företag inom tekniksektorn som letar efter programmerare, i andra sektorer behöver man allt fler personer med kunskaper inom programmering. Allt från marknadsföring till journalistik blir allt mer online-baserat och en kunskap inom programmering är allt mer viktigt.

Historiken är på din sida

När var senaste gången du läste Aftonbladet i en fysisk form? Antagligen om du inte verkligen föredrar den fysiska varianten var det länge sedan. Varför? Allt fler väljer att gå över till en digital version, man kan få tidningen direkt, det är bättre för miljön, du kan ta del av uppdateringar live och behöver därmed inte vänta på nästa upplaga, det kan ofta vara billigare, som du märker finns det otroligt många fördelar med att gå över till en digital variant. Vad sägs om handel? För 20 år sedan trodde man nog inte att handeln skulle se ut som den gör idag. E Handeln har blivit allt vanligare och många tror att den helt kommer ta över några år framåt. Om du ska boka en semester var vänder du dig? Många väljer att boka resor online eftersom man får fram hela utbudet, kan välja bland konkurrenter, hitta det bästa priser och många fler fördelar.

 

Så varför är denna information relevant för dig? Eftersom när E-handeln ökar kommer också dina jobbmöjligheter inom programmering markant öka. Allt eftersom efterfrågan för hemsidor, e-handel alternativ, reklam med mera ökar, krävs det också någon som skapar dessa digitala platser. Inte nog med att man måste programmera hemsidan, alla sidans funktioner måste också fungera perfekt. Sidan ska inte heller bara fungera bra utan den behöver också se bra ut, om konkurrenternas sida ser bättre ut väljer många kunder att handla där istället. Det finns otroligt många typer av jobb inom programmeringens värld, du skulle kunna arbeta med hur en app, programvara eller hemsida ser ut, utforma grunderna för sidan eller kanske en applikations funktioner.

 

Kanske ser du denna utveckling inom tekniken som en möjlighet för att öppna ett eget företag, på så sätt kan du själv utveckla nästa stora app eller tjänst. Med kunskaper inom programmering kan du skapa hemsidor med verktyg så som Squarespace, Wix eller Wordpress. Dessa tjänster kräver inte heller speciellt mycket kunskaper inom programmering, efter ett par lektioner inom ämnet kommer du att vara självständig. Tack vare dina kunskaper kommer du kunna få din hemsida att skilja sig från andra vilket kommer att växa ditt företag.

Kan man lära sig själv att programmera?

Det korta svaret är ja, men det är ofta inte så lätt. Precis som att du i teorin skulle kunna lära dig fysik själv, är det inte så lätt och är ofta inte det bästa alternativet. Genom att hitta lektioner eller artiklar på nätet kan man få ta del av otroligt mycket information och man kan garanterat i teorin lära sig att programmera helt själv. Men det finns en anledning till att du har en lärare i skolan och inte bara får böcker att läsa. Att ta hjälp av någon som kan ämnet du vill lära dig är något ovärderligt, det kan få din inlärningsprocess att bli mycket mer rolig, intressant och lättare. Genom att ta hjälp från en lärare kommer det också att gå mycket snabbare eftersom din lärare kommer kunna anpassa undervisningen efter dina behov. Alla lär sig på olika sätt, genom att ta hjälp från en privatlärare kommer undervisningen att anpassas efter dina villkor. Till skillnad från i skolan där en lärare var tvungen att undervisa många elever samtidigt kan undervisningen anpassas efter dig. Detta skulle kunna innebära att om du har svårare för en viss del av ämnet kan läraren stanna upp och lägga mer energi på just detta. När du istället känner att du har koll på en viss grej behöver ni inte lägga mer tid på den delen och du får därför en snabbare inlärningsprocess.

 

Ämnet programmering är även väldigt, väldigt stort. Detta betyder att om du använder dig av internet kan du stöta på problem du inte skulle mött med en privatlärare. Inom ämnet programmering är det mycket viktigt att du håller dig till en och samma teknik och inte skiftar mellan olika tekniker under samma projekt, att byta tekniker skulle kunna leda till oönskade buggar eller att det du programmerat helt enkelt inte fungerar som det ska. Genom att ta hjälp från en och samma lärare kommer du att kunna bemästra en och samma teknik vilket gör att du undviker dessa hinder.


Hur hittar man en privatlärare inom datorprogrammering?

Det finns otroligt många alternativ till att hitta någon som ska hjälpa dig. Du skulle kunna få kontakt med någon genom en Facebook sida, ett lokalt företag, annonser, tidningar eller kanske en hemsida? Men det finns en plattform som har dedikerat hela sin existens till att hjälpa personer som vill lära sig finna personer som vill lära ut! Denna plattform heter Superprof och du läser högst troligtvis också denna artikel på Superprofs plattform. På Superprof finns det över 10 000 lärare inom programmering, dessa experter står redo för att hjälpa dig med vad du än vill lära dig inom programmering. Dessa 10 000 personer finns över hela världen, så tack vare internet kan du få lära dig från de bästa inom ämnet över hela världen. Om du istället som många andra föredrar en lärare som talar svenska finns det självklart lärare här ifrån Sverige som står redo för att hjälpa dig.

 

10 000 lärare kanske låter som otroligt många, hur ska man egentligen hitta den lärare som passar dig bäst? Superprof har även svaret på denna fråga, genom att fylla i din budget, var du föredrar att din lärare kommer ifrån samt om du vill ha en fysisk eller digital lektion kan du specificera vilken typ av lärare som kommer att passa dina önskemål. Efter att du har hittat en möjlig kandidat kan du besöka denna lärares profil här på Superprof, där kommer du kunna få ta del av recensioner och rekommendationer från tidigare elever denna lärare har haft via Superprof. Vad skulle kunna ge en bättre bild av din framtida lärare än en elev som har haft verkligen upplevelser från denna lärare.

 

På lärarens profil kan du även läsa om denna lärares tidigare erfarenheter så som var hen har jobbat eller har för andra kunskaper inom ämnet. 

Vad vill du lära dig?