Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Huddinge

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 10 omdömen.

236 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Huddinge är 236 kr/h.

3 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Huddinge

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Huddinge tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Vad betalar man för en studiecoach i Huddinge?

Snittpriset för läxhjälp i Huddinge är 236 kr i timmen. Se timkostnaden för alla våra individuella privatlärare i Huddinge.

Priset på privat läxhjälp beror på olika faktorer, t.ex.:

  • Privatlärarens erfarenhet
  • Om privatlektionerna äger rum online eller hemma i Huddinge
  • Antal lektioner per vecka, samt längden per lektion
  • Vilket ämne du tar extra lektioner i, samt på vilken nivå.
Varför välja läxhjälp med en privatlärare?

Genom att välja en av Superprofs läxhjälpare i Huddinge ökar dina chanser att nå önskade studieresultat.

 

När du planerar tillsammans med läxhjälparen görs det efter hur många träffar och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du behöver. De kan både jobba ett specifikt prov eller tenta. Både under en begränsad tid eller kontinuerligt hela kursen eller skolåret.

 

Dessutom kan du med vårat Elevpass skicka kursförfrågan till flertalet studiecoacher som uppfyller dina kriterier. Då majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni träffas och diskutera upplägget för privatundervisningen.

Inom vilka ämnen kan jag få läxhjälp i?

Vi på Superprof erbjuder undervisare i alla klassiska skolämnen. Oavsett om du letar efter privatundervisning i Huddinge för låg-, mellan- och högstadiet, eller till sista året på gymnasiet. Det går även att hitta studiecoacher för högre utbildning, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena privata handledare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För elever på gymnasiet finns privat läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Går du någon högre utbildning i Huddinge kan du boka privatundervisning med en läxhjälpare som pluggat samma eller liknande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och nivåer finns det läxhjälp i Huddinge?

Med privatundervisning kan du boka läxhjälp till alla åldrar och nivåer i Huddinge.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller någon på gymnasiet. För dig som vill ha läxhjälp för universitet kan du leta efter en privatlärare i i Huddinge som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla lärarannonser efter ämne, plats och nivå. Även om du vill ta privat läxhjälp på plats i Huddinge eller på nätet.

Kan jag få privat läxhjälp på nätet?

I Huddinge erbjuder 95 privatlärare privat läxhhjälp för att visa alla de som erbjuder studiehjälp online genom att använda filtret.

 

Att boka privat läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan planera dina lektioner mer fritt. Dessutom är handledningen på nätet billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också ett större utbud att välja mellan. Då du kan boka läxhjälp från hela Sverige och inte endast i Huddinge.

Vill du få läxhjälp i Huddinge?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Huddinge!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad studiehjälp i Huddinge

Hitta en lärare som ger dig kurser i Huddinge

Vill du lära dig ett nytt språk? Behöver du hjälp i form av läxor, vägledning eller examen förberedelse? Har du alltid drömt om att spela ett instrument? Vill du utöva en sport du aldrig har haft tid till?


Superprof kan hjälpa dig hitta den bästa läraren i Huddinge.

Med privatlektioner kan du göra snabba framsteg

Dra nytta av en erfaren lärare hemma eller i ett klassrum. För att förbättra dina betyg eller prestationer, förfina din accent och arbeta med dina kunskaper i fotografi eller målning, det är effektivare när någon guidar dig personligen.

Vad vill du lära dig?