Page d'accueil
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Italienska | LÀr dig italienska med Superprof

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Italienska
đŸ’» 55 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter italienskakurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Italienska! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 9 recensioner.

231 kr/h

De bÀsta priserna: % av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis

7 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 7h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i italienska enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Italienska

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Italienska.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Italienska

Se alla vÄra kurser inom Italienska

LÀr dig italienska! LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Italienska

LÀr dig tala italienska med en modersmÄlstalande


LĂ€r dig italienska i Sverige

”En man som inte gillar Italien Ă€r alltid mer eller mindre en barbar.” (FĂ©licien Marceau)

Vill du lĂ€ra dig italienska? Helt rĂ€tt, Italien Ă€r ett otroligt vackert land med fantastisk kultur och mat. Att kunna italienska eller nĂ„got annat fantastiskt sprĂ„k Ă€r en otroligt bra kunskap, det Ă€r bĂ€sta sĂ€ttet att komma in i kulturen och landet, kanske till och med genom att besöka landet om det Ă€r möjligt. Detta Ă€r förstĂ„s inte alltid möjligt, men som tur Ă€r erbjuder Superprof gott om italienskalĂ€rare hĂ€r i Sverige. Det finns knappast ont om italienskakurser i Sverige, vissa skolor erbjuder italienskan som ett ”modernt sprĂ„k” val pĂ„ grundskolan medan mĂ„nga gymnasier erbjuder grundkurser i italienska. Det finns vĂ€ldigt mĂ„nga mĂ€nniskor över hela vĂ€rlden som talar italienska, genom att bredda dina kunskaper inom italienskan har du möjlighet till att kommunicera med dessa personer. MĂ„nga italiensktalande kan grundlĂ€ggande engelska men inte nödvĂ€ndigtvis, dĂ€rför skulle det vara perfekt om du sjĂ€lv kan italienska för att kunna kommunicera med dessa mĂ€nniskor.

Italienskan skiljer sig inte allt för mycket frÄn engelskan eller svenskan om man jÀmför med andra sprÄk som arabiskan eller kinesiskan. DÀrför har du som svensk- och engelsktalande en fördel, det Àr till och med sÄ att engelskan delar ett stort ordförrÄd med italienskan. VÀgen till att kunna tala och lÀsa italienska flytande Àr dock inte sÄ enkel, italienskan Àr kÀnd för att vara relativt svÄr att lÀra sig. Det finns otroligt mycket information ute pÄ nÀtet för att lÀra sig italienskan, men problemet med det Àr ocksÄ att mycket information kan bli för mycket. Att navigera sig fram bland sÄ pass mycket information kan bli svÄrt. Det kan vara lÀtt att hitta bra grundlÀggande nybörjarinformation pÄ internet, men nÀr du börjar utvecklas kan du mÀrka av att det helt plötsligt Àr svÄrt att hitta information som Àr anpassad för den nivÄ du nu ligger pÄ.

Det som kommer hjÀlpa din resa emot att kunna tala och lÀsa italienska flytande Àr en privatlÀrare pÄ vÀgen. Med hjÀlp av en privatlÀrare kommer du kunna effektivisera och accelerera din inlÀrningsprocess mycket snabbare Àn om du hade försökt lÀra dig sjÀlv. NÀr du har lÀrt dig nÄgot sitter det ofta fast i hjÀrnan, vad hÀnder dÄ ifall du lÀr dig nÄgot som Àr felaktigt bland all information pÄ nÀtet? En lÀrare som Àr med dig pÄ vÀgen kommer att snabbt att snappa upp felaktiga uttal eller ord och pÄ sÄ sÀtt kommer du fÄ en mer stabil och bÀttre inlÀrning av detta vackra sprÄk.

En privatlÀrare kommer ocksÄ att kunna anpassa lektionerna efter den nivÄ du ligger pÄ, du Àr inte lÀngre bunden till eventuella klasskamrater som antingen ligger lÄngt före eller efter. Din lÀrare kommer inte att behöva utöva en generell undervisning utan kan istÀllet helt och hÄller lÀgga sitt fulla fokus pÄ dig. Om du fastnar i ett visst moment kan du och din lÀrare lÀgga mer tid pÄ det, allt Àr helt upp till dig. Alla mÀnniskor lÀr sig pÄ olika vis, en viss undervisningsmetod som nÄgon pÄstÄr Àr den bÀsta, behöver inte nödvÀndigtvis vara den bÀsta för dig. NÀr du har en privatlÀrare betyder det att lÀraren kan anpassa sin undervisningsmetod efter vad som passar dig. Kanske kÀnner du inte till den undervisningsmetoden som passar dig bÀst? Det gör ingenting, din lÀrare har jobbat med att lÀra ut italienskan tidigare och kan pÄ sÄ sÀtt identifiera just den metod som passar dig bÀst.

Vill du göra med knytning till Italien?

Om du vill göra karriÀr i Italien Àr den viktigaste kunskapen du kan besitta sprÄket. Att göra karriÀr i Italien behöver inte heller nödvÀndigtvis betyda att du ska flytta dit, det finns fantastiskt mÄnga företag frÄn Italien som Àr ute efter ambassadörer i Sverige och runt om Europa. Man brukar sÀga att Italien Àr kÀrnan för mode och skor, om detta Àr nÄgot som intresserar dig skulle det kunna vara en bra idé att fÄ en god förstÄelse för sprÄket. Oavsett om du vill flytta till Italien eller göra affÀrer med italienarna Àr kunskaper inom sprÄket fantastiskt bra. Det skulle kunna höja din karriÀr och sÀrskilja dig frÄn andra, nÄgot du kan se som en investering för den tid och pengar du lÀgger ned pÄ din utbildning. Du kommer fÄ betalt för detta senare i din karriÀr nÀr du fÄr anvÀndning för dina italienskakunskaper.

En fantastisk semester i Italien

Italien Àr en av de vanligaste destinationerna för oss turister i Sverige, det Àr ett otroligt vackert land. Kanske funderar du över att bila ned till Italien och köra genom de fantastiskt vackra landskapen, vill du hellre flyga ned för att avnjuta fantastiskt gott vin? Eller Àr du mer ute efter att Äka i de vackra skidbackarna? Landet Àr fullt av olika möjligheter och Àventyr, det Àr helt upp till dig vad du vill uppleva. Oavsett vad du vill göra, kan man inte förneka att kunskaper om sprÄket Àr mycket anvÀndbart. Att kunna tala med de lokala invÄnarna kan ge unika möjligheter och upplevelser som du kanske inte annars skulle kunna fÄ ta del av. MÄnga italienare förstÄr grundlÀggande engelska, men lÄngt ifrÄn alla. Inte nog med att du skulle kunna ha en mer ingÄende konversation med de lokala invÄnarna, att kunna tala det lokala sprÄket brukar ocksÄ uppskattas mycket av italienarna, kanske Àr det nÄgon som bjuder dig pÄ ett glas vin?

Kanske vill du resa till Italien för deras utsökta mat? Italien har en fantastiskt god mat kÀnd över hela vÀrlden. Du kÀnner sÀkert till den italienska pastan eller den traditionella mozzarellapizzor, sÄ vad sÀgs om att resa till detta vackra land, uppleva deras utsökta mat och tala med invÄnarna. Att kunna göra sig förstÄdd ordentligt i ett land man besöker Àr inte bara roligt och spÀnnande det Àr ocksÄ vÀldigt lÀrorikt.

Att kunna lÀsa ny litteratur

Italienarna Àr Àven kÀnda för sin fantastiska litteratur, mycket av vad som skrivits av italienarna Àr inte översatt eller om det Àr översatt kan del av budskapet tappas bort i översÀttningen. Att verkligen kunna avnjuta ett original Àr annorlunda frÄn att lÀsa en översÀttning. Det finns ocksÄ en stor mÀngd litteratur som aldrig blivit översatt, gammal litteratur som beskriver allt frÄn vetenskap till filosofi Àr nÄgot du kan ta del av efter att du bemÀstrat sprÄket. 

FÄ privatlektioner med en Àkta italienare

Oavsett om din lÀrare bott i Italien eller kommer ifrÄn Sverige kommer hen att kunna berÀtta för dig inte bara om sprÄket men ocksÄ om deras kultur. Att fÄ ta del av att annat lands kultur med allt frÄn maten till dess historia, kan vidga dina vyer och ge dig nya livserfarenheter. Italien har en lÄng och mycket intressant historia som du kommer fÄ lÀra dig om i samband med dina sprÄklektioner. Det kommer ganska naturligt upp frÄgor om kulturen och historien nÀr man lÀser ett sprÄk. Som tur Àr kommer du att ha en lÀrare dÀr vid din sida som guidar dig pÄ din vÀg, men som ocksÄ har djupare kunskaper inom alla typer av frÄgor du kan tÀnka dig stÀlla kring Italien. 


Hitta den bÀsta italienskalÀraren för ett bra pris

Precis som Sverige Àr Italien ett rÀtt stort avlÄngt land som har flera olika dialekter. Om du Àr mer intresserad i att resa till en viss del av Italien, kommer du via Superprof kunna Àven hitta en lÀrare som kanske hÀrstammar frÄn just den delen av Italien. Som du förstÄr har Superprof ett brett utbud av lÀrare, men som du ocksÄ vet Àr det inte bara kunskapen som gör en lÀrare, det Àr ocksÄ egenskapen att lÀra ut pÄ ett bra sÀtt. Hur ska man dÄ veta att en lÀrare Àr sÄ pass bra som hen pÄstÄr? Superprof har lösningen pÄ problemet, genom att agera tredje part gÄr Superprof in och verifierar de kunskaper som en lÀrare pÄ plattformen pÄstÄr sig ha. Du kan ocksÄ via lÀrarens profil pÄ Superprof se recensioner frÄn tidigare elever, pÄ sÄ sÀtt kan du fÄ en kÀnsla för din potentiella framtida lÀrare innan du bokar en lektion. PÄ lÀrarens profil kan du ocksÄ lÀsa om lÀrarens tidigare erfarenheter och kunskaper sÄ som var hen kommer ifrÄn eller vad hen tidigare har arbetat med. Alla lÀrare baserar sitt pris beroende pÄ deras tidigare erfarenheter och kunskaper, pÄ sÄ sÀtt kommer du kunna hitta en lÀrare som passar den budget du har tillgÀnglig. PÄ profilen kan du ocksÄ lÀsa om lÀrarens utbildningsmetodik och se sÄ det överensstÀmmer med hur du vill att en lektion ska gÄ till. Vissa Àr oroliga för att de inte ska klicka med lÀraren och vÀljer dÀrför att inte boka en lektion. Superprof har Àven lösningen pÄ detta problem genom att majoriteten av de lÀrare som finns pÄ Superprof erbjuder en första lektion gratis. Denna första gratislektion Àr till för att du som elev ska kunna bilda dig en uppfattning av lÀraren innan du bestÀller fler timmar eller en hel kurs. Som du vid detta lag Àr övertygad om finns det egentligen ingenting att förlora med att anvÀnda sig av Superprof, sÄ sÀtt igÄng din resa redan nu. 

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Italienska?

Genomsnittspriset för en kurs i Italienska Ă€r 231 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Italienska?

Italienska med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Italienska!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i italienska erbjuder kurser inom

Italienska online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Italienska  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Italienska?

55 lĂ€rare inom Italienska erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 55 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Italienskal mottagit?

Bland 9 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.