Utmärkt
recensioner på

Lär dig italienska online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 45 omdömen.

248 kr/h

Bra priser: 96% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 248 kr/h

5 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 5h.

Att lära sig italienska har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Italienska

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Italienska.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Våra tidigare elever
utvärderade sina lärare i
italienska

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i italienska?

Genomsnittspriset för en kurs i italienska är 248 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom italienska
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Italienska?

Italienska med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig italienska online?

Majoriteten av våra lärare i italienska erbjuder kurser inom


Italienskalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Italienska  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i italienska?

116 privatlärare i italienska erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 116 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i italienska?

Bland 45 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig italienska?

Du har många talangfulla lärare i italienska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig italienska! Hitta italienska kurser med Superprof.

Lär dig tala italienska med en modersmålstalande


Lär dig italienska i Sverige

”En man som inte gillar Italien är alltid mer eller mindre en barbar.” (Félicien Marceau)

Vill du lära dig italienska? Helt rätt, Italien är ett otroligt vackert land med fantastisk kultur och mat. Att kunna italienska eller något annat fantastiskt språk är en otroligt bra kunskap, det är bästa sättet att komma in i kulturen och landet, kanske till och med genom att besöka landet om det är möjligt. Detta är förstås inte alltid möjligt, men som tur är erbjuder Superprof gott om italienskalärare här i Sverige. Det finns knappast ont om italienskakurser i Sverige, vissa skolor erbjuder italienskan som ett ”modernt språk” val på grundskolan medan många gymnasier erbjuder grundkurser i italienska. Det finns väldigt många människor över hela världen som talar italienska, genom att bredda dina kunskaper inom italienskan har du möjlighet till att kommunicera med dessa personer. Många italiensktalande kan grundläggande engelska men inte nödvändigtvis, därför skulle det vara perfekt om du själv kan italienska för att kunna kommunicera med dessa människor.

Italienskan skiljer sig inte allt för mycket från engelskan eller svenskan om man jämför med andra språk som arabiskan eller kinesiskan. Därför har du som svensk- och engelsktalande en fördel, det är till och med så att engelskan delar ett stort ordförråd med italienskan. Vägen till att kunna tala och läsa italienska flytande är dock inte så enkel, italienskan är känd för att vara relativt svår att lära sig. Det finns otroligt mycket information ute på nätet för att lära sig italienskan, men problemet med det är också att mycket information kan bli för mycket. Att navigera sig fram bland så pass mycket information kan bli svårt. Det kan vara lätt att hitta bra grundläggande nybörjarinformation på internet, men när du börjar utvecklas kan du märka av att det helt plötsligt är svårt att hitta information som är anpassad för den nivå du nu ligger på.

Det som kommer hjälpa din resa emot att kunna tala och läsa italienska flytande är en privatlärare på vägen. Med hjälp av en privatlärare kommer du kunna effektivisera och accelerera din inlärningsprocess mycket snabbare än om du hade försökt lära dig själv. När du har lärt dig något sitter det ofta fast i hjärnan, vad händer då ifall du lär dig något som är felaktigt bland all information på nätet? En lärare som är med dig på vägen kommer att snabbt att snappa upp felaktiga uttal eller ord och på så sätt kommer du få en mer stabil och bättre inlärning av detta vackra språk.

En privatlärare kommer också att kunna anpassa lektionerna efter den nivå du ligger på, du är inte längre bunden till eventuella klasskamrater som antingen ligger långt före eller efter. Din lärare kommer inte att behöva utöva en generell undervisning utan kan istället helt och håller lägga sitt fulla fokus på dig. Om du fastnar i ett visst moment kan du och din lärare lägga mer tid på det, allt är helt upp till dig. Alla människor lär sig på olika vis, en viss undervisningsmetod som någon påstår är den bästa, behöver inte nödvändigtvis vara den bästa för dig. När du har en privatlärare betyder det att läraren kan anpassa sin undervisningsmetod efter vad som passar dig. Kanske känner du inte till den undervisningsmetoden som passar dig bäst? Det gör ingenting, din lärare har jobbat med att lära ut italienskan tidigare och kan på så sätt identifiera just den metod som passar dig bäst.

Vill du göra med knytning till Italien?

Om du vill göra karriär i Italien är den viktigaste kunskapen du kan besitta språket. Att göra karriär i Italien behöver inte heller nödvändigtvis betyda att du ska flytta dit, det finns fantastiskt många företag från Italien som är ute efter ambassadörer i Sverige och runt om Europa. Man brukar säga att Italien är kärnan för mode och skor, om detta är något som intresserar dig skulle det kunna vara en bra idé att få en god förståelse för språket. Oavsett om du vill flytta till Italien eller göra affärer med italienarna är kunskaper inom språket fantastiskt bra. Det skulle kunna höja din karriär och särskilja dig från andra, något du kan se som en investering för den tid och pengar du lägger ned på din utbildning. Du kommer få betalt för detta senare i din karriär när du får användning för dina italienskakunskaper.

En fantastisk semester i Italien

Italien är en av de vanligaste destinationerna för oss turister i Sverige, det är ett otroligt vackert land. Kanske funderar du över att bila ned till Italien och köra genom de fantastiskt vackra landskapen, vill du hellre flyga ned för att avnjuta fantastiskt gott vin? Eller är du mer ute efter att åka i de vackra skidbackarna? Landet är fullt av olika möjligheter och äventyr, det är helt upp till dig vad du vill uppleva. Oavsett vad du vill göra, kan man inte förneka att kunskaper om språket är mycket användbart. Att kunna tala med de lokala invånarna kan ge unika möjligheter och upplevelser som du kanske inte annars skulle kunna få ta del av. Många italienare förstår grundläggande engelska, men långt ifrån alla. Inte nog med att du skulle kunna ha en mer ingående konversation med de lokala invånarna, att kunna tala det lokala språket brukar också uppskattas mycket av italienarna, kanske är det någon som bjuder dig på ett glas vin?

Kanske vill du resa till Italien för deras utsökta mat? Italien har en fantastiskt god mat känd över hela världen. Du känner säkert till den italienska pastan eller den traditionella mozzarellapizzor, så vad sägs om att resa till detta vackra land, uppleva deras utsökta mat och tala med invånarna. Att kunna göra sig förstådd ordentligt i ett land man besöker är inte bara roligt och spännande det är också väldigt lärorikt.

Att kunna läsa ny litteratur

Italienarna är även kända för sin fantastiska litteratur, mycket av vad som skrivits av italienarna är inte översatt eller om det är översatt kan del av budskapet tappas bort i översättningen. Att verkligen kunna avnjuta ett original är annorlunda från att läsa en översättning. Det finns också en stor mängd litteratur som aldrig blivit översatt, gammal litteratur som beskriver allt från vetenskap till filosofi är något du kan ta del av efter att du bemästrat språket. 

Få privatlektioner med en äkta italienare

Oavsett om din lärare bott i Italien eller kommer ifrån Sverige kommer hen att kunna berätta för dig inte bara om språket men också om deras kultur. Att få ta del av att annat lands kultur med allt från maten till dess historia, kan vidga dina vyer och ge dig nya livserfarenheter. Italien har en lång och mycket intressant historia som du kommer få lära dig om i samband med dina språklektioner. Det kommer ganska naturligt upp frågor om kulturen och historien när man läser ett språk. Som tur är kommer du att ha en lärare där vid din sida som guidar dig på din väg, men som också har djupare kunskaper inom alla typer av frågor du kan tänka dig ställa kring Italien. 


Hitta den bästa italienskaläraren för ett bra pris

Precis som Sverige är Italien ett rätt stort avlångt land som har flera olika dialekter. Om du är mer intresserad i att resa till en viss del av Italien, kommer du via Superprof kunna även hitta en lärare som kanske härstammar från just den delen av Italien. Som du förstår har Superprof ett brett utbud av lärare, men som du också vet är det inte bara kunskapen som gör en lärare, det är också egenskapen att lära ut på ett bra sätt. Hur ska man då veta att en lärare är så pass bra som hen påstår? Superprof har lösningen på problemet, genom att agera tredje part går Superprof in och verifierar de kunskaper som en lärare på plattformen påstår sig ha. Du kan också via lärarens profil på Superprof se recensioner från tidigare elever, på så sätt kan du få en känsla för din potentiella framtida lärare innan du bokar en lektion. På lärarens profil kan du också läsa om lärarens tidigare erfarenheter och kunskaper så som var hen kommer ifrån eller vad hen tidigare har arbetat med. Alla lärare baserar sitt pris beroende på deras tidigare erfarenheter och kunskaper, på så sätt kommer du kunna hitta en lärare som passar den budget du har tillgänglig. På profilen kan du också läsa om lärarens utbildningsmetodik och se så det överensstämmer med hur du vill att en lektion ska gå till. Vissa är oroliga för att de inte ska klicka med läraren och väljer därför att inte boka en lektion. Superprof har även lösningen på detta problem genom att majoriteten av de lärare som finns på Superprof erbjuder en första lektion gratis. Denna första gratislektion är till för att du som elev ska kunna bilda dig en uppfattning av läraren innan du beställer fler timmar eller en hel kurs. Som du vid detta lag är övertygad om finns det egentligen ingenting att förlora med att använda sig av Superprof, så sätt igång din resa redan nu. 

Vad vill du lära dig?