Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Måleri

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare har ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor efter att ha utvärderats 15 gånger.

258 kr/h

Hos Superprof hittar du de bästa priserna. Boka en kurs i målning till ett pris som passar dig. Den första lektionen är ofta gratis. En lektion i målning kostar i genomsnitt 258kr/h

2 h

Våra lärare i måleri är på hugget. De svarar vanligtvis på din förfrågan redan inom 2h

Enklare än någonsin att boka onlinekurser i målning

2. Planera din målarkurs online

Kommunicera med din lärare och kom överens om din måleri kurs upplägg, innehåll och schema. Schemalägg lektionerna och betala tryggt och säkert via plattformen.

3. Ny kunskap vart du än är

Registrera dig på Elevpasset och få möjligheten att kontakta alla lärare inom alla ämnen. Vi har ett stort urval av onlinekurser vilket innebär att du kan lära dig vad du vill vart du än befinner dig.

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Måleri online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.


163lärare erbjuder undervisning online i måleri.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom målerilektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.


100%Verifierade betyg - nätverkets bästa verktygVåra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom målerilektioner

163 lärare inom Måleri erbjuder online undervisning i måleri.


Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst.


Välj din lärare bland båra 163 profiler.💸 Vad är det genomsnittliga priset för undervisning i målerilektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Måleri är 258Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Måleri
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom måleri?

Ett urval av 15 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.


Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.163 Målerilärare finns tillgängliga

här för att hjälpa dig.

Lär dig måla online

Boka en kurs i målning med en privatlärare

Se fler lärare Nu kör vi!

Lättare än någonsin att lära sig måla - boka en målarkurs online idag

Ta en målarkurs online

Vill du lära dig att måla? Varför inte ta en kurs online? Det finns inget smidigare sätt att lära sig måla! 

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Nästan alla våra lärare har möjligheten att undervisa på distans. Hos oss kan du ta intensivkurser eller enstaka lektioner via Zoom. Smart, eller hur?

Det bästa med Superprof är att du kan handplocka din drömlärare. De flesta bjuder dessutom på en gratis provlektion. Vi kan hjälpa dig vare sig du är nybörjare eller konststudent - privatundervisning passar alla åldrar och nivåer!

Innan du väljer lärare finns det några saker du bör tänka på. Först och främst bör du bestämma dig för vilken typ av färg du vill jobba med. Är du intresserad av oljefärg, akryl eller akvarell?

Du kanske söker en lärare med en särskild expertis? Fundera på dina kriterier och läs noggrant igenom alla profiler. En sak är säker, på Superprof finns det (minst) en lärare för alla!

Oljefärg, akryl eller akvarell?

Osäker på vad du ska välja? Många anser att oljefärger är vackrast, men de är också relativt dyra och har en väldigt lång torktid - ibland upp till flera månader.

Oljefärg målas på duk medan akvarell målas på papper. Akrylfärg kan appliceras på en mängd olika ytor - t.ex glas, plast, kartong eller trä. Akryl är vanligtvis lättast för nybörjare, men det viktigaste är att du väljer färgen som tilltalar dig mest.

Varför inte ta en titt på några tutorials innan du bestämmer dig? Det är lättare att få en uppfattning om färgernas unika egenskaper om man ser processen med egna ögon. 

Vare sig du tar en kurs i oljefärg, akryl eller akvarell måste du vara beredd på hårt arbete, men oroa dig inte - alla kan lära sig att måla! 

Hur blir man bra på att måla?

Det finns mycket du kan göra för att förbättra din teknik på egen hand. Oavsett om du läser på konstskola eller tar privatlektioner bör du öva mycket på fritiden. 

Först och främst är det hjälpsamt att kunna teckna. Ta ett skissblock och gå till en park eller ett kafé på helgerna. Gör snabba skisser utan att fokusera för mycket på detaljer. Observera hur människor står, sitter och hur de rör sig. Vilket ben vilar de på? Hur sitter kläderna? 

Att få en känsla för proportioner är viktigt. Visste du att en människa är 8 huvuden lång, och att ett ansikte är fem ögon brett? Läs på om proportioner och testa själv!

När du målar är det smart att välja motiv som inspirerar dig. Processen blir betydligt mer rofylld och meningsfull då. Vad sägs om utsikten från ditt sovrumsfönster, ditt husdjur eller en detalj i ditt hem? 

När du vet vad du ska måla bör du skissa konturerna med penna. Du behöver inte vara så noggrann, du kan justera senare. 

Planera och blanda sedan färgerna du behöver. Undvik att måla inom linjerna, det ser oftast bäst ut om du målar ovanpå. Kom ihåg att allt som blir fel kan målas över. 

Ta ett steg tillbaka då och då för att observera din målning på håll. Att titta på målningen från några meters avstånd ger dig ett bättre helhetsintryck. Utvärdera färgbalansen, kontrasten och kompositionen.

Leta efter eventuella "problem", något som sticker ut eller ser konstigt ut. Gå fram och åtgärda ett i taget. Varje liten förändring påverkar helheten. Ibland kan detaljen som såg konstigt ut innan den sista korrigeringen se bra ut nu. Fortsätt tills du är nöjd med ditt arbete.

Det tar lång tid att lära sig teckna, och kanske ännu längre tid att lära sig måla. Men det fantastiska med konst, är att det inte finns några rätt och fel! Njut av processen och var inte för hård mot dig själv. Övning ger färdighet!

Varför ta privatlektioner?

Om du vill göra snabba framsteg rekommenderar vi dig att ta en kurs. Utan handledning finns risken att du tappar motivationen och ger upp.

Att hitta den perfekta kursen är dock lättare sagt än gjort - särskilt om du bor i en mindre stad eller har ett tajt schema. Fördelen med privatundervisning, är att du får lära dig precis vad du vill och slipper anpassa dig efter dina klasskompisars studietakt. 

Att lära sig måla online kanske låter komplicerat, men det är det inte. Så länge du har en dator med webbkamera kommer det kännas som att läraren sitter bredvid dig. 

En stor fördel med distansundervisning, är att du kan välja bland tusentals lärare från hela landet!

Boka en gratis provlektion

Allt du behöver göra för att hitta privatlärare, är att använda sökfunktionen. Sök på kurser i teckning, oljemålning, akryl eller akvarell. Du kan sortera lärarna efter timpris och nivå om du vill.

Läs sedan igenom de olika profilerna och boka en provlektion med din favorit. Om du inte är 100% nöjd kan du alltid testa fler lärare!

Vad vill du lära dig?