UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Matlagning

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 7 recensioner.

272 kr/h

BÀsta priserna: 98% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 272 kr / timme

2 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 2 timmar

Att lÀra sig nÄgot nytt
har aldrig varit sÄ lÀtt

2. Planera dina kurser i Matlagning online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Matlagning och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

Vanliga frÄgor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Matlagning online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

Det finns mÄnga olika lösningar:

 • Skype
 • Google Hangouts
 • Messenger
 • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.


53lÀrare erbjuder undervisning online i matlagning.

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom matlagninglektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.


100%Verifierade betyg - nÀtverkets bÀsta verktygVÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom matlagninglektioner

53 lÀrare inom Matlagning erbjuder online undervisning i matlagning.


Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som passar dina inlÀrningsbehov bÀst.


VÀlj din lÀrare bland bÄra 53 profiler.💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för undervisning i matlagninglektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Matlagning Ă€r 272Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

 • LĂ€rarnas erfarenhet i Matlagning
 • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom matlagning?

Ett urval av 7 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DÄ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populÀrt bland vÄra studenter.


Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.53 MatlagninglÀrare finns tillgÀngliga

hÀr för att hjÀlpa dig.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i Matlagning ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av matlagninglÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

👹‍🍳 Online matlagningskurser med en privatlĂ€rare pĂ„ Superprof!

LĂ€r dig laga mat med Superprof

Är du trött pĂ„ att laga samma gamla matrĂ€tter varje natt eller vill du kanske börja spara pengar genom att laga mat sjĂ€lv istĂ€llet för att Ă€ta takeout? Du kanske vill börja Ă€ta nyttigare och laga bra mat för dig och din familj. Genom att ta matlagningskurser med en erfaren privatlĂ€rare fĂ„r du den bĂ€sta möjliga början av att lĂ€ra dig laga god och nĂ€ringsrik mat. En matlagnings lĂ€rare kan hjĂ€lpa dig lĂ€ra dig grunderna om det enda du vet hur man lagar Ă€r pasta, eller om du Ă€r mer erfaren kan du lĂ€ra dig att ta din mat till en ny nivĂ„ men nya tekniker och nya typer av mat.

De svenska kockarna

MÄnga tycker att vi i Sverige har ett vÀldigt trÄkiga specialiteter, det mesta folk kan komma pÄ nÀr det kommer till matrÀtter vi i Sverige Àr kÀnda för Àr de svenska köttbullarna eller Jansons surströmming. Men vad sÀgs om kÄlpuddingen, raggmunk med flÀsk och rÄrörda lingon, kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor, pannbiff med löksÄs, falukorv med stuvade makaroner, palt eller bruna bönor med flÀsk.

 

I Sverige finns det vÀldigt Àven vÀldigt mÄnga kÀnda kockar, personer som till och med Àr kÀnda över hela vÀrlden. NÄgra av de frÀmsta kockarna i Sverige Àr: Jon Oskar Arnasson, Magnus Nilsson, Tommy MyllimÀki, Tommy Westien, Björn Franzen, Mathias Dahlgren eller Leif Mannerström. Du kÀnner garanterat igen nÄgot av namnen pÄ listan, exempelvis Leif Mannerström som Àr en av jurymedlemmarna pÄ ett av de mest tittade pÄ dokusÄporna hÀr i Sverige, nÀmligen Sveriges MÀsterkock. Sveriges MÀsterkock gÄr ut pÄ att svenska kockar frÄn hela landet först fÄr trÀffa en jury och presentera sin rÀtt, dÀrefter avgör juryn ifall personen fÄr kvala in till slutspelet av tÀvlingen. Om man kvalificerar sig till slutspelet i tÀvlingen fÄr man delta i olika tÀvlingar kring mat för att sedan slÄ ut de andra kockarna, till slut Àr det bara en kock kvar som kröntes till Sveriges MÀsterkock för det Äret.

 

Om du tycker om att Ă€ta pĂ„ McDonalds kanske du kĂ€nner till den svenska kocken Johan Jureskog, han Ă€r en kock som har varit med och tagit fram ett antal burgare pĂ„ McDonalds hĂ€r i Sverige. Åsikten om maten pĂ„ McDonalds kan variera kraftigt, vissa anser att det bara Ă€r skrĂ€pmat medan andra tycker att det Ă€r fantastiskt god mat. Oavsett vad du tycker om McDonalds hĂ„ller du nog med om att en riktigt god hemlagad hamburgare över grillen Ă€r nĂ„got fantastiskt. Hamburgare kan dock bli rĂ€tt tröttsamt i lĂ€ngden, ofta blir det kött, bröd, ost, ketchup och kanske nĂ„gon dressing. Du kanske slĂ€nger pĂ„ andra saker pĂ„ din burgare men poĂ€ngen Ă€r att man sĂ€llan varierar sig och testar nĂ„got nytt. SĂ„ vad sĂ€gs om att lĂ€ra dig ett helt nytt hamburgerrecept, göra bĂ„de brödet och köttet frĂ„n grunden och sedan designa din egen signaturburgare, som du kan bjuda familj och vĂ€nner pĂ„. Det hade jag inte tackat nej till.

 

Tillsammans med din lÀrare kommer ni att laga traditionell mat men ocksÄ nyare mat, det Àr viktigt att fÄ en djupare förstÄelse för Àmnet. Genom att ha en lÀrare med dig pÄ din matresa kommer du att bli en mycket duktigare kock.

 

Varför borde jag ta matlagningslektioner?

Testa nÄgot nytt

Du kanske Àr trött pÄ att Àta spagetti och köttfÀrs, pizza och hamburgare. Genom matlagningslektioner sÄ kommer du bli uppmuntrad att ta ett steg ur din komfortzon och testa nya typer av mat och matrÀtter.

Utveckla dina kunskaper

Även om du redan har nĂ„gorlunda koll pĂ„ grunderna i matlagning sĂ„ kan du fortfarande lĂ€ra dig nya tekniker för att utveckla dig Ă€nnu lĂ€ngre. Du kan till exempel lĂ€ra dig snabbaste sĂ€ttet att hacka en lök eller hur du steker det perfekta Ă€gget. Snart kommer du laga mat som ett proffs!

Laga mat Àr roligt

Framför allt Àr matlagningslektioner ett roligt sÀtt att lÀra sig nÄgot nytt. Varför inte ta med en familjemedlem eller en kompis för att lÀra er tillsammans. Matlagningslektioner Àr ocksÄ utmÀrkta för dejt kvÀllar.

Ät nyttigare

IstÀllet för att Àta fryst fÀrdiglagad mat eller snabbmat, sÄ kan matlagningslektioner ge dig redskapen och kunskapen du behöver för att kunna börja Àta dina egna nyttiga och goda mÄltider varje dag!

Spara pengar

NÀr du lÀr dig att förbereda dina egna mÄltider sÄ öppnar en ny vÀrld av att kunna fÄ bÀsta möjliga anvÀndning av olika typer av basvaror och sÀsongsvaror som kommer spara dig pengar bÄde nu och resten av livet. Att köpa dessa typer av varor och förbereda dem frÄn grunden Àr förstÄs mycket billigare Àn att Àta ute eller köpa mer producerad mat.

 

Det Àr inte bara att laga maten

Att laga mat handlar inte bara om att göra sjÀlva maten, det Àr sÄ mycket mer. Hur fÄr du maten att inte bara smaka utsökt utan ocksÄ fÄ den att se sÄ god ut att det vattnas i munnen. Det finns mÄnga som anser sig vara bra kockar nÀr det kommer till smaken, men som har svÄrt med att fÄ exempelvis sin sÄs att se bra ut. Det Àr inte kul att komma till en mÄltid med en trÄkig grÄ sÄs, trots att den kanske smakar vÀldigt gott.

RÀtt komplement till huvudrÀtten

Huvuddelen i en rÀtt bestÄr ofta av köttet, men hur vÀljer man vilka grönsaker som kompletterar maten bra? Hur vÀljer man rÀtt vin beroende pÄ vilken rÀtt du har lagat? Vilka kryddor framhÀver den smaken jag Àr ute efter? Alla dessa frÄgor Àr saker som Àven de bÀsta kockar stÀller sig sjÀlva. Det Àr inte helt lÀtt att lösa dessa frÄgor pÄ rak arm heller, du kan testa att googla men du kommer snabbt komma underfund med att Google inte kommer ge dig ett speciellt bra svar. Som med allting annat behöver svaret anpassas till situationen och att behöva ta fram ett lexikon varje gÄng du har en frÄga Àr inte nÄgot man vill hÄlla pÄ med.


Kan jag lÀra mig laga mat online?

Du kanske kÀnner viss skepsis angÄende huruvida online lektioner i matlagning Àr möjligt, men i och med den senaste teknologin Àr det nu möjligt att lektionerna online Àr minst lika bra som i verkligheten! En av de största fördelarna med matlagningslektioner online Àr att du fÄr möjligheten att lÀra dig frÄn bekvÀmligheten av ditt eget hem och ditt eget kök. DÀrför kommer det bli lÀttare att Äterskapa vad du lÀrde dig under dina lektioner, du Àr redan van vid att laga rÀtterna i ditt eget kök.

NÀr du söker efter rÀtt matlagnings lÀrare Àr det viktigt att du tÀnker pÄ följande:

 • Vad har de för erfarenhet? (Har de arbetat inom industrin? Har de erfarenhet inom lĂ€rande?)
 • Hur lĂ€nge har de varit i industrin?
 • Vilket format kommer lektionerna vara i?
 • Vad kostar det?
 • Vilka olika matkulturer lĂ€r de ut?
 • Kan lĂ€raren anpassa dina lektioner efter eventuella sĂ€rskilda kostbehov du har (glutenfritt, vegetariskt, veganskt etc.)?
 • Har lĂ€raren nĂ„gra referenser eller rekommendationer frĂ„n andra elever? 

Hur du hittar en matlagnings lÀrare?

Att hitta en lÀrare i matlagning Àr lÀtt genom att anvÀnda Superprof. Du har möjlighet att kolla igenom hundratals profiler frÄn lÀrare. Men hur vet du egentligen att den lÀrare du funderar pÄ Àr sÄ pass bra som hen pÄstÄr? NÀr du bestÀller en matlagningskurs frÄn en annan plattform har du oftast absolut ingen aning hur duktig lÀraren Àr inom Àmnet, eller pÄ att lÀra ut för den delen. Det Àr nÀmligen inte bara viktigt att en lÀrare kan kunskapen och fakta bakom Àmnet utan lÀraren mÄste ocksÄ kunna förmedla kunskapen pÄ ett pedagogiskt och bra sÀtt. Superprof har som tur Àr lösningen pÄ detta problem, vad kan vara en bÀttre lösning pÄ detta Àn att fÄ lÀsa recensioner av lÀraren frÄn tidigare elever som fÄtt undervisning av just den lÀraren. Genom att lÀsa dessa recensioner fÄr du ta del av erfarenheter och upplevelser frÄn tidigare elever, detta kommer att hjÀlpa dig att jÀmföra olika lÀrare och slutligen ta ett beslut.

 

Är du fortfarande inte övertygad? LĂ„t mig berĂ€tta om ett par andra funktioner som Superprof erbjuder dig. Om du Ă€r orolig för att du kanske inte kommer att klicka med lĂ€raren eller Ă€r orolig att lĂ€raren inte Ă€r sĂ„ bra? Ingen fara, för Superprof har Ă€ven lösningen till detta problem. De flesta lĂ€rare pĂ„ vĂ„r plattform erbjuder sin första lektion helt gratis, anledningen till detta Ă€r för att du ska fĂ„ en Ă€rlig chans att trĂ€ffa lĂ€raren innan du bokar din första lektion. Hur vet du dĂ„ att lĂ€raren besitter den kunskap som krĂ€vs för att lĂ€ra ut Ă€mnet? Superprof agerar i detta fall som en tredjepart och gĂ„r in och verifierar en lĂ€rares intyg över utbildning. Tack vare detta behöver du inte oroa dig pĂ„ att du lĂ€gger pengar pĂ„ nĂ„gon som inte har de kunskaper som du Ă€r ute efter.

 

Som du förstÄr finns det egentligen inga nackdelar med att anvÀnda dig av Superprof. Du Àr bara ett par klick bort frÄn att kontakta en lÀrare och sÀtta igÄng din resa mot fantastiskt goda rÀtter.

 

Vad vill du lÀra dig?