Utmärkt
recensioner på

Se photoshoplärarna som undervisar online

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och +7 recensioner

296 kr/h

Bästa priserna: 97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 296 kr / timme

6 h

Snabb respons - Våra photoshoplärare svarar vanligtvis inom 6h.

Att lära sig något nytt
har aldrig varit så lätt

2. Planera dina kurser i Photoshop online

Du får tillgång till lärarens kontaktinformation när hen är tillgänglig. Kontakta din nya lärare för att planera kursens upplägg!

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig tillgång till alla privatlärare inom alla ämnen. Lär dig något nytt med hjälp av engagerade människor!

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Photoshop online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.


63lärare erbjuder undervisning online i photoshop.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom photoshoplektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.


100%Verifierade betyg - nätverkets bästa verktygVåra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom photoshoplektioner

63 lärare inom Photoshop erbjuder online undervisning i photoshop.


Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst.


Välj din lärare bland båra 63 profiler.💸 Vad är det genomsnittliga priset för undervisning i photoshoplektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Photoshop är 296Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Photoshop
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom photoshop?

Ett urval av 7 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.


Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.63 Photoshoplärare finns tillgängliga

här för att hjälpa dig.

Vill du lära dig något nytt i Photoshop ?

Välj bland vårt stora utbud av photoshoplärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en Photoshop kurs distans och lär dig mer om bildhantering idag!

Adobe Photoshop CC - Det mest avancerade fotoredigeringsprogrammet

Adobe Photoshop är ett bildbehandlingsprogram som används av professionella fotografer och amatörer. Adobe har lång erfarenhet av att utveckla avancerad programvara för fotoredigering och Photoshop är en av de mest populära mjukvarorna som används i professionella kretsar av både utvecklare och designers. Det finns i många upplagor men den senaste heter CC och ersatte CS-serien.

Photoshop är gigantiskt. Med alla menyer, paneler, knappar och reglage räknade finns det tusentals verktyg sammanlagt. Men trots det enorma utbudet av alternativ är det ofta kombinationer av flera verktyg som hjälper dig att nå ditt mål. Inte endast en funktion.

Låt dig inte skrämmas av storleken på Adobes Photoshop! Hemligheten är att ett antal grundprinciper och basverktyg löser nästan allt. Börja där, och jobba dig sedan långsamt fram till de mer avancerade funktionernas. För när du väl kan Photoshop så kommer du att älska det!

Är Adobe Photoshop gratis?

Nej, Photoshop CC är inte gratis. Dessvärre är det en ganska dyr programvara att ladda hem. Tidigare kunde du köpa en version av Adobe Photoshop som du installerade på din dator som du sedan fick behålla så länge du ville. Det kommer ut nya versioner av Photoshop regelbundet och vissa föredrar den nyaste, men om tidigare kunde du alltså fortsätta använda din äldre version om du så ville. Nu för tiden går det bara att använda om du köper en prenumeration på Photoshop. Den ligger just nu på 240 kronor i månaden. Det är alltså långt ifrån gratis.

Photoshop är däremot en fantastisk programvara som ger enorma möjligheter för den som vill redigera sina bilder. Det används av både fotografer, konstnärer, illustratörer och art directors i deras professionella yrken. Är det något man behöver och använder mycket så är det självklart värt pengarna. Men om du vill använda Photoshop för mer privata projekt så behöver du kanske inte den fullständiga versionen, utan kan börja med en förenklad version? Det finns nämligen några gratisversioner av Adobe Photoshop som kan vara ett bra sätt att komma igång.

Gratis alternativ till Photoshop

Många funktioner är motsvarande de som Photoshop har, så samma tutorials och online kurs i Photoshop kan hjälpa dig lika väl i dessa gratisversioner. Däremot kan du ibland behöva leta lite innan du hittar den eftersom funktionerna inte alltid heter samma som hos Photoshop.

Sumo Paint är kraftfullt och har många likheter med Adobe Photoshop. Du kommer att känna igen både menyer, verktyg och utseende, och tjänsten har flera klassiska justeringsfunktioner som kurvor, filter för oskärpa och möjligheten att arbeta i lager.

Pixlr startade som en enklare version av Photoshop men tjänsten har nu expanderat till en liten familj av gratis bildverktyg: Pixlr Desktop och Pixlr Mobile. I Pixlr Editors menyer hittar du gamla vänner som Nivåer, Kontrast och blandade filter-funktioner så som Tilt Shift. Det tål att nämnas att funktionerna är många, men tyvärr är alla inte alla lika användbara.

Photopea är en trevlig bildbehandlare på nätet som verkligen gör sitt jobb. Här kan du öppna och redigera många olika bildformat – inklusive PSD- och RAW-filer. Utseendet är väldigt likt Photoshop, fast med färre funktioner. Fördelen är att det utvecklas hela tiden och blir bättre och bättre för varje version.

Den fulla versionen av Adobes Photoshop är däremot den bästa om du har bestämt dig för att ta en kurs i Photoshop online. Trots det saftiga priset så rekommenderar vi ändå dig att testa. De erbjuder dessutom en kostnadsfri provperiod på 7 dagar.

Ta en Photoshop online kurs med en privatlärare från Superprof

Här på Superprof finns det nästan 40 stycken lärare i Sverige som kan ge dig en kurs i Photoshop på distans.

Du kan själv välja om du vill ha undervisning på plats eller över nätet. Den stora delen lärare av lärarna i Sverige ger Photoshop kurs online. Du behöver alltså inte känna dig begränsad till att anställa någon som bor i samma stad om du inte vill. Det fina med kurser online är att du kan anställa lärare från hela världen, är du till exempel duktig på engelska så öppnar det upp för många fler duktiga lärare. Är du bättre på tyska så sök efter någon i Tyskland, Österrike eller Schweiz.

Vissa lär sig däremot bäst av att ses och prata öga mot öga och då kan det vara skönt att veta att det finns lärare på vår svenska sida som även undervisar på plats. Detta kan ske antingen hemma hos dig, hemma hos din lärare eller på en mer allmän plats.

Många av lärarna i Sverige erbjuder dessutom första lektionen gratis, det innebär att du kan träffa de olika lärarna och se vem som du klickar bäst med innan du behöver betala för din Photoshop kurs. Vi tycker inte att du ska vänta inte med att börja. Att ta kontakt med någon utav våra lärare kan vara starten för att lära dig arbeta i Photoshop.

Vad vill du lära dig?