UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Programmering

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 48 recensioner.

232 kr/h

BÀsta priserna: 98% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 232 kr / timme

6 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 6 timmar

Att lÀra sig nÄgot nytt
har aldrig varit sÄ lÀtt

2. Planera dina kurser i Programmering online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Programmering och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

Vanliga frÄgor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Programmering online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.


193lÀrare erbjuder undervisning online i programmering.

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom programmeringlektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.


100%Verifierade betyg - nÀtverkets bÀsta verktygVÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom programmeringlektioner

193 lÀrare inom Programmering erbjuder online undervisning i programmering.


Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som passar dina inlÀrningsbehov bÀst.


VÀlj din lÀrare bland bÄra 193 profiler.💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för undervisning i programmeringlektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Programmering Ă€r 232Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i Programmering
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom programmering?

Ett urval av 48 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DÄ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populÀrt bland vÄra studenter.


Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.193 ProgrammeringlÀrare finns tillgÀngliga

hÀr för att hjÀlpa dig.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i Programmering ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av programmeringlÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Programmeringskurs online! LÀr dig att koda pÄ nolltid.

Hitta den perfekta privatlÀraren

Programmering Àr ett Àmne som tidigare generellt sÀtt inte setts som speciellt viktigt, ett par skolor har satsat pÄ att erbjuda elever enstaka lektioner inom programmering. Men allt efter att Ären gÄr sÄ blir det allt viktigare med kunskaper inom programmering. Sedan flera Är tillbaka har elever blivit erbjudna kurser och genomgÄngar inom programmering pÄ högskolan men pÄ grundskolan Àr det nÀst intill omöjligt. Vi hÄller just nu dock pÄ att se en förÀndring kring detta, allt fler grundskolor erbjuder kurser och undervisning till eleverna inom programmering. Till en början var det mÄnga som inte tyckte att programmeringskunskaper skulle vara speciellt anvÀndbara men vi ser tydligt nuförtiden att sÄ inte Àr fallet. Tillochmed Skolverket hÄller pÄ att inse detta dÄ man just nu utreder hur man kan fÄ in mer undervisning inom programmering och datakunskap i grundskolan.


Men varför denna förÀndring? Allt mer hÄller pÄ att digitaliseras för 30 Är sedan kunde man inte ens ha fantiserat om hur vÄrt samhÀlle skulle se ut idag. Allt hÄller pÄ att digitaliseras, det Àr knappt en enda sektor inom vÄrt samhÀlle som har klarat sig undan digitaliseringen. JÀmför hur det sÄg ut pÄ en mataffÀr för 30 Är sedan med hur det ser ut idag, nÄgot som mataffÀrer var det mÄnga som inte trodde skulle kunna förÀndras av digitaliseringen, men allt ifrÄn att du kan förbestÀlla din matkasse online till att skanna dina varor för att slippa kassakön visar pÄ hur allt har blivit sÄ pass mycket mer effektiviseras tack vare denna digitalisering. NÀr var senaste gÄngen du Äkte till en resebyrÄ för att boka dina flygbiljetter? Troligtvis var det ett bra tag sedan, de flesta gör sina bokningar online nuförtiden, eftersom man kan jÀmföra olika resebyrÄers pris men ocksÄ saker som klimatpÄverkan gör att anvÀndning av bokning och jÀmförelsetjÀnster pÄ nÀtet har drastiskt ökat.


Alla dessa tjÀnster och funktioner som har varit pÄ framfart de senaste Ären har inte heller bara kommit upp frÄn ingenstans, bakom varje funktion och tjÀnst finns det flertal mÀnniskor som har arbetat med att programmera dem. För att utveckla en sÄdan funktion eller tjÀnst krÀvs det stora kunskaper och erfarenheter kring programmering eller kodning, dÀrför blir det allt viktigare att vi erbjuder vÄra barn möjlighet att utveckla sina kunskaper inom kodning precis som vi erbjuder dem kunskaper inom trÀslöjd eller bild.


Andra fördelar med att lÀra sig programmering

Som huvuddel Àr det frÀmsta man lÀr sig inom en programmeringskurs hur man utvecklar ett datorprogram eller applikation. Du kommer ocksÄ fÄ en större förstÄelse för hur tekniska saker i samhÀllet fungerar eller ta del av de mÄnga olika programmeringssprÄken som finns. Men det finns mycket, mycket mer att lÀra sig Àn detta.


Genom att ta programmeringskurser utvecklar man sina problemlösnings kunskaper, inom programmering handlar det mycket om att bryta ned problem till fÀrre problem och sedan finna lösningar till dem. Alla som jobbar med programmering kommer att stöta pÄ problem eller buggar med sin mjukvara som behöver fixas, att ha goda problemlösnings kunskaper gör att man kommer ha det mycket lÀttare.


Andra egenskaper man utvecklar nĂ€r man jobbar med att utveckla program Ă€r ens tĂ„lamod. Det krĂ€ver ett enormt tĂ„lamod för att fĂ„ dina koder att fungera. Även programmerare med mĂ„nga Ă„rs erfarenhet stöter pĂ„ problem med deras mjukvara, att stöta pĂ„ en bugg det vill sĂ€ga en oönskad hĂ€ndelse i en mjukvara. Dessa buggar Ă€r ofta svĂ„ra att bĂ„de identifiera och att lösa, detta betyder att ett enormt tĂ„lamod krĂ€vs för att vara en duktig programmerare. Genom att utveckla detta inom programmeringen kommer du ocksĂ„ att fĂ„ med dig bĂ€ttre möjligheter till att kontrollera dina kĂ€nslor i andra situationer i livet.Som programmerare kommer du ocksÄ snabbt att upptÀcka att mycket av arbetet görs av endast dig sjÀlv. SjÀlvklart finns det i de flesta fall ett lag bakom, men alla har egna uppgifter att utföra, att kunna arbeta sjÀlvstÀndigt blir dÀrför en mycket bra kvalitet. Trots detta Àr det ocksÄ viktigt att man kan samarbeta, eftersom du har ansvar över en viss del i arbetet kommer du att behöva samarbeta med nÄgon annan som ska implementera ditt arbete i deras. Exempelvis Àr det ofta en person som skapar sjÀlva mjukvaran medan en annan person jobbar pÄ grafiken till programmet, dessa personer kommer dÄ att jobba sjÀlvstÀndigt med sin del men behöver ocksÄ samtidigt samarbeta för att nÄ ett slutgiltigt resultat.


Kan man inte lÀra sig programmera pÄ egen hand?

NÀr man bestÀmmer sig för att ge sig pÄ nÄgot nytt finns det ofta mÄnga val pÄ hur man ska lÀra sig. Om du vill ge dig pÄ programmering finns det tusentals lÀrare pÄ internet, det finns ocksÄ tusentals bloggar, videoklipp och annat. Vad ska man dÄ vÀlja nÀr man ger sig pÄ denna utmaning? MÄnga vÀljer att börja med att ladda ned en app som Àr gjord för att lÀra dig de grundlÀggande kunskaperna som krÀvs för att lÀra sig programmering. TyvÀrr brukar detta dock resultera i att mÄnga lÀgger ned sitt lÀrande eftersom man lÀtt tröttnar.


Om man istĂ€llet anvĂ€nder sig av en YouTube kanal till sin hjĂ€lp som erbjuder genomgĂ„ngar, stöter man tyvĂ€rr ofta pĂ„ problem dĂ€r. Det kan vara svĂ„rt att veta vart man ska börja eller hur de mĂ„nga olika klippen hĂ€nger ihop. Eftersom man inte heller har nĂ„gon kontakt med lĂ€raren Ă€r det mycket svĂ„rt att fĂ„ svar pĂ„ sina frĂ„gor ifall man stöter pĂ„ problem. NĂ€r man programmerar sĂ„ stöter man som vi tidigare tagit upp pĂ„ buggar, dessa buggar kan vara vĂ€ldigt individuellt vilket gör att det kan vara mycket svĂ„rt att fĂ„ hjĂ€lp frĂ„n en YouTube kanal. Att internet Ă€r sĂ„ pass stort och sĂ„ pass fullt av information kan vara bĂ„de nĂ„got superbra och nĂ„got negativt, varför? Eftersom det kan vara svĂ„rt att hitta just den information som passar den nivĂ„ du ligger pĂ„. Till en början kan det vara vĂ€ldigt lĂ€tt att gĂ„ vĂ€ldigt snabbt framĂ„t om du vĂ€ljer att lĂ€ra dig programmering pĂ„ egen hand med hjĂ€lp av kanaler eller bloggar pĂ„ nĂ€tet. Detta beror pĂ„ att det finns jĂ€ttemĂ„nga kanaler och bloggar som har superbra inlĂ€gg och videos till att lĂ€ra sig grunderna, men det blir allt svĂ„rare att utveckla sina kunskaper desto lĂ€ngre du kommer. Att blanda information frĂ„n olika kĂ€llor kan ocksĂ„ vara problematiskt inom programmeringen, det finns flera olika “sprĂ„k” man programmerar pĂ„ som inte kan blandas. Om man anvĂ€nder sig av vissa programmeringstekniker som man fĂ„tt ifrĂ„n en viss lĂ€rare som man sedan blandar med en annan teknik kan man Ă€ven hĂ€r stöta pĂ„ problematiska buggar.


Att istÀllet boka en privatlÀrare kommer ge dig enorma fördelar sÄsom att lÀraren kommer vara vid din sida under hela tiden du jobbar med att utveckla dina kunskaper. Stöter du pÄ problem med ditt program sÄsom buggar, kommer du att fÄ god hjÀlp frÄn en erfaren lÀrare. Genom att anvÀnda dig av en lÀrare blandar du inte heller information frÄn olika kÀllor och kan pÄ sÄ sÀtt skapa mer pÄlitliga program.


Ta programmeringskurser online

Om du fortfarande inte Àr sÀker pÄ om du ska ta en privatlektion online kommer jag att dela med mig med nÄgra fördelar till dig. Att ta privata lektioner Àr bara dina bÀsta inlÀrningsmöjligheter. Under processen att lÀra dig programmering Àr det mycket vÀrdefullt att fÄ möjlighet att ordna en professionell rÄdgivare vid din sida. Ibland kÀnner du att du inte vet nÄgonting alls. Det Àr mycket viktigt att du har nÄgon som Àr med dig, nÄgon som har stött pÄ dessa problem tidigare och som kan förstÄ dina kÀnslor och som kan hjÀlpa dig att övervinna dessa hinder och gÄ vidare. Din lÀrare kommer att ha erfarenhet av att utbilda Àmnet och kommer dÀrför att veta vad du behöver för att ta dina kunskaper till nÀsta nivÄ.


Att ta en privatkurs genom Superprof ger dig ocksÄ möjlighet att hitta en lÀrare som passar din budget. Alla lÀrare justerar sina priser baserat pÄ deras tidigare erfarenhet och kunskap, sÄ att du kan hitta lÀrare till rÀtt pris. Om du fortfarande inte tror mig, lÄt mig berÀtta för dig, de flesta lÀrare pÄ Superprof erbjuder gratis sin första lektion. Anledningen till detta Àr att ge dig en Àrlig möjlighet att fÄ en bild av dina potentiella framtida lÀrare innan du behöver boka och betala för andra kurser. I Superprof kan du ocksÄ komma Ät information om alla lÀrare. HÀr kan du lÀsa kommentarerna frÄn riktiga elever som lÀraren har haft. JÀmfört med att lÀsa liknande saker, vad kan ge dig ett bÀttre intryck av lÀraren? PÄ lÀrarens profil kan du ocksÄ lÀsa om lÀrarens erfarenhet, bakgrund och förstÄelse för dess metoder. PÄ profilen berÀttar lÀraren hur han brukar sÀtta upp kursen, vilket kan vara ett bra verktyg nÀr du ska vÀlja mellan alla lÀrare i Superprof. Hitta din perfekta lÀrare med bara nÄgra fÄ klick och blÀddra direkt i alla vÄra italienska lÀrare pÄ Superprof.SÄ ta nÀsta steg mot att kunna sÀtta igÄng med egna projekt och roliga nya appar eller program redan idag genom att boka en kurs via Superprof. 

Vad vill du lÀra dig?