UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Trummor

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 11 recensioner.

324 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 324 kr / timme

4 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Planera dina kurser i Trummor online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Trummor och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Trummor online?

Du kan kontakta dina lĂ€rare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrĂ„gan . Du och din lĂ€rare kan tillsammans ta reda pĂ„ vilken lösning som passar er bĂ€st.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

39lÀrare erbjuder undervisning

online trummor .

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Trummor lektioner online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.

100% Verifierade UtvĂ€rderingar - nĂ€tverkets bĂ€sta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 39 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Trummor lektioner

39  lĂ€rare inom Trummor erbjuder online undervisning i trummor .

Du kan titta pĂ„ deras profiler och vĂ€lja den lĂ€rare som passar dina inlĂ€rningsbehov bĂ€st. 

VĂ€lj din lĂ€rare bland bĂ„ra 39 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Trummor lektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Trummor Ă€r 324Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i Trummor
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom trummor ?

Ett urval av 11 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DĂ„ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populĂ€rt bland vĂ„ra studenter.

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

39 Trummor lĂ€rare finns tillgĂ€ngliga 

hÀr för att hjÀlpa dig.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av trummor lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

HjÀlp med trummor med en privatlÀrare: en hjÀlp som kan vara avgörande

Fördelar med att lÀra sig trummor 

Det finns mÀngder av anledningar att vilja lÀra sig spela trummor. KÀnner du att de taktfasta slagen frÄn Phil Collins tar dig till en annan plats? Ser du upp till trummisar som Matt Helders i Arctic Monkeys, eller Roger Taylor i Queen? Var Ringo Starr din favorit-Beatle? Om detta stÀmmer in pÄ dig Àr detta det perfekta lÀget att lÀra sig spela trummor!

Tillsammans med piano och gitarr, vÀxer intresset för trummor i Sverige och i mÄnga andra delar av Europa - i synnerhet med den rÄdande pandemin i Ätanke. NÀr politikerna rekommenderar oss att stanna hemma och undvika folkmassor kan vi sjÀlva vÀlja hur vi tar det. Deppar vi över att livet nu kÀnns grÄtt och trist, eller sÀtter vi fart och gör det bÀsta av situationen? Ett sÀtt att utnyttja situationen Àr att lÀra sig ett instrument, och i detta fall pratar vi om trummor. Varför just trummor? Varför ska man lÀra sig trummor och inte andra, mindre instrument som klarinett och ukelele?

Precis som med allting i livet finns det fördelar- och nackdelar med att lĂ€ra sig spela just trummor. Det negativa Ă€r
 nej, just det. Det finns inget negativt med att lĂ€ra sig spela trummor. Möjligtvis bara faktumet att det kommer ta tid. Men fördelarna Ă€r MÅNGA. 

En massiv fördel Àr att det fungerar vÀldigt bra mot stress. NÀr man slÄr stenhÄrt pÄ sina cymbaler och pukor fÄr man verkligen ur sig all frustration och ilska man ibland samlar pÄ sig under en dag. NÀr du spelar trummor finns egentligen inga regler. Du kan skapa ett helt eget beat som passar ditt eget mÄende under just de omstÀndigheter som du Àr i. Det Àr dessutom en fysisk aktivitet. Om du spelar trummor i bara en halvtimme, kan du brÀnna över 250 kalorier. Du brÀnner kalorier och skapar vacker, spÀnnande och kaxig musik samtidigt. Om inte det Àr en lockande tanke sÄ vet jag inte vad.

Det finns fĂ„ saker du kan göra som Ă€r sĂ„ bra för din motorik och koordination som att spela trummor. Exempelvis kan ett komp innebĂ€ra att du spelar ett Ă„ttondelskomp pĂ„ hi-haten med din högerhand, samtidigt som vĂ€nsterfoten styr hur öppen hi-haten Ă€r. Din högerfot styr bastrumman för att ge kompet en puls, och din vĂ€nsterhand slĂ„r pĂ„ virveltrumman för att ge en vĂ€lbehövlig “punch” till ditt beat. Detta utmanar din motorik och kan hjĂ€lpa dig i mĂ„nga andra skeden av livet. Dessutom Ă€r det alltid imponerande att se en person spela trummor med hjĂ€rta och sjĂ€l.

Det har ocksÄ visat sig att de som spelar trummor har lÀttare att lÀra sig helt andra saker, som exempelvis matematik.

Vi kan fortsÀtta hur lÀnge som helst med att berÀtta om fördelarna med att spela trummor, men istÀllet för att lÀsa om tusentals anledningar till varför sÄ bör du ta vÄrt ord och lÀra dig spela genast!

Trummor Àr ett vÀldigt speciellt instrument, sÄ till vida att ALL musik har en rytm. Det Àr verkligen definitionen av musik, att den har en melodi och en rytm. Du kan applicera dina trum-kunskaper pÄ ALL typ av musik. VÀldigt fÄ, om ens nÄgra, andra instrument har den fördelen. Gitarr anvÀnds till exempel vÀldigt sÀllan i elektronisk musik som house och techno. Piano anvÀnds sÀllan i hÄrdrock. Men trummor anvÀnds nÀstan i ALL vÀrldens musik. Gör det dig sugen pÄ att börja spela? Bra, det borde det! Nu ska vi berÀtta mer om hur man faktiskt lÀr sig spela trummor.

Tips för att bli bÀttre pÄ trummor

Grattis till att du bestÀmt dig för att ta dig an den vackra och givande utmaningen att lÀra sig spela trummor! Du kommer inte Ängra dig. Att lÀra sig spela ett instrument Àr otroligt givande pÄ mÄnga sÀtt. Men, det bör sÀgas följande; det Àr inte lÀtt som en plÀtt. Det finns ett par uppenbara utmaningar med att förstÄ sig pÄ trummor. Eftersom mÄnga svÄra utmaningar, oavsett om det handlar om musik eller ekonomi, kÀnns som stora hinder i början - har man upptÀckt att mÄnga ger upp tidigt i sitt lÀrande. Det finns helt klart en tröskel att ta sig över, men nÀr man vÀl Àr över den finns det en oas av möjligheter och underbara lÀrdomar. Ta dig över tröskeln, och utforska dig sjÀlv och trummornas magiska vÀrld!

Ett tips för att ta sig över tröskeln Àr att hitta en lÄt du gillar med ett enkelt komp, och dÀrefter lÀra sig den. Det Àr vÀldigt givande och sjÀlvförtroende-boostande att kunna spela en av sina favoritlÄtar pÄ ett instrument.

SĂ„ varför inte börja med We Will Rock You? “Kick-Kick-Snare! Kick-Kick-Snare!”. Detta enkla komp Ă€r ett av de mest legendariska genom alla tider, och Ă€r ett grymt sĂ€tt att lĂ€ra sig hĂ„lla takten pĂ„. Om du börjar med att öva den lĂ„ten varje dag, sĂ„ kan vi lova att du snart kĂ€nner suget efter att kunna ta nĂ€sta steg.

Vi rekommenderar att du avsÀtter ungefÀr 45 minuter per övningspass. PÄ sÄ sÀtt effektiviserar du ditt lÀrande. Det Àr svÄrslaget att spela pÄ rejÀlt lÄtande akustiska trummor, men om dina grannar, förÀldrar, syskon eller flickvÀnner klagar sÄ finns det alltid elektroniska trumset till hands. Och nÀr du vÀl stÄr, eller kanske i detta fall sitter, pÄ scen kommer alla sena kvÀllar av hÄrt bangande vara bortblÄsta och förlÄtna sedan lÀnge.

Vi rekommenderar ocksĂ„ att bland det första du gör Ă€r att lĂ€ra dig en vettig och beprövad trumteknik. LĂ€r dig hur man hĂ„ller i trumpinnarna för att ge dig bĂ€st studs i slagen. LĂ€r dig hur du bör sitta med din vĂ€nsterfot pĂ„ hihat-pedalen, och lĂ€r dig hur du bör sitta pĂ„ din pall för att pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt spela pĂ„ vireltrumman utan att skada dina handleder. Dessa grunder Ă€r oerhört viktiga att lĂ€ra sig, sĂ„ att man senare inte spelar pĂ„ “fel” sĂ€tt och dĂ€rav fĂ„r ont i rygg, axlar och leder. NĂ€r du sedan ska gĂ„ pĂ„ lite snabbare och svĂ„rare komp och rytmer Ă€r det vĂ€ldigt viktigt att grundtekniken sitter pĂ„ plats. SĂ„ smĂ„ningom kommer ocksĂ„ anslag att bli vĂ€ldigt viktigt, det vill sĂ€ga hur hĂ„rt man slĂ„r och var pĂ„ trumman man slĂ„r. En virveltrumma har vĂ€ldigt mĂ„nga olika ljud beroende pĂ„ var trumpinnarna trĂ€ffar, och hur “snĂ€rtigt” man slĂ„r. Detta Ă€r djupet i trummornas vĂ€rld som gör att man alltid kan lyckas bli bĂ€ttre. Det Ă€r ett mycket enkelt, men samtidigt mĂ„ngbottnat instrument.

För att lÀra sig allt detta korrekt Àr det viktigt att man har kontakt med en kunnig lÀrare. I dagens vÀrld Àr det oerhört vanligt med privatlÀrare, och det blir mer och mer vanligt i Sverige ocksÄ. Men nÄgot som börjat vÀxa lavinartat pÄ senare Är Àr att lÀra sig spela ett instrument online. HÀr kommer Superprof in i bilden!

LĂ€ra sig spela trummor online

Trum-entusiaster vÀrlden över har sedan trummans riktigt genombrott för hundra Är sedan blivit lÀrda av en privatlÀrare, ofta pÄ en musikskola eller annan institution. Detta har varit effektivt, men ocksÄ begrÀnsande. Vi som lever i nutiden har tvingats bli smÀrtsamt medvetna om att fysiska möten inte lÀngre kan tas för givet. Att trÀffa en privatlÀrare fysiskt har mÄnga fördelar, men ocksÄ nackdelar. Man behöver tÀnka pÄ saker som transport, och det tar helt enkelt mer tid att ses.

Internets spÀnnande vÀrld har öppnat helt nya dörrar. Idag kan man alltsÄ trÀffa sin privatlÀrare ONLINE. FrÄn tryggheten av sitt eget hem kan man nu trÀffa begÄvade och pedagogiska lÀrare genom sin dator. Detta kan göras pÄ mÄnga sÀtt. NÄgot som Àr vÀldigt bra med just trummor Àr att man kan öva pÄ i princip vadsomhelst. Det Àr oerhört vanligt att trummisar vÀrmer upp och övar pÄ kuddar eller böcker. NÀstan allt gÄr att anvÀnda som trumredskap nÀr man lÀr sig att spela trummor. Man kan alltsÄ sitta framför sin dator med sina trumpinnar redo och lÀra sig vad sin trumlÀrare har att lÀra ut, utan att banka pÄ ett högljutt trumset. Men det gÄr ocksÄ att sitta och ha ett videosamtal dÀr din privatlÀrare först gÄr igenom ett komp, och du fÄr sen spela samma komp för lÀraren som sen kan ge dig vÀrdefull feedback, PÄ vÀldigt mÄnga sÀtt Àr online-metoden den mest effektiva. 

Din privatlĂ€rare kommer att lĂ€ra dig saker som hur man hĂ„ller i trumpinnar, hur man sitter pĂ„ pallen, vad de olika delarna av ett trumset har för funktion och vad de heter. Troligtvis kommer du fĂ„ lĂ€ra dig ett svĂ€ngigt och rockande komp redan under första lektionen, vilket kommer ge dig vad man kallar “blodad tand” som gör att du bara vill lĂ€ra dig mer, och mer, och mer. 

NÄgot som Àr helt otroligt, nÀstan sanslöst bra, Àr att du som ny elev hos Superprof ofta erbjuds att testa en lÀrare innan du behöver betala. Första lektionen Àr ofta gratis, vilket ger dig ens större möjlighet att hitta en privatlÀrare som verkligen passar dig. Dessutom ger det dig vÀldigt fÄ orsaker till att inte testa. Om du lÀser den hÀr texten innebÀr det förmodligen att du verkligen vill lÀra dig spela trummor. SÄ vad vÀntar du pÄ? Musikens vÀrld vÀntar pÄ dig! Vi kan garantera att du kommer att finna det vÀldigt givande. NÀr du lÀrt dig spela trummor kommer du dessutom ha lÀttare att fÄ kontakt med andra lovande och entusiastiska musiker. Kanske skapar ni ett band ihop? Kanske skriver ni fantastisk musik tillsammans? Varför inte ge dig sjÀlv chansen?

NÀr du till och med erbjuds chansen att lÀra dig spela trummor online, blir det svÄrt att hitta nÄgra större nackdelar. 

 

 

Vad vill du lÀra dig?