Hemsida
Ge kurs
Göteborg 
Göteborg 
  • (5 recensioner)
A
Alexis
« Hey! My name is Alexis and I'd like to say that Zoltan is a real... Läs mer »
A
Alexis
« Hey! My name is Alexis and I'd like to say that Zoltan is a real professional DJ and he's been attending our nightclub in Miami at Nikki Beach several times. He really knows how to entertain the crowd. He sets any dance floor in motion nor matter audience. He's definitely a recommendable DJ. I can vouch for him at any given time. /Alexis Nightclub Booking agent Nikki Beach »
300kr/h
Första kursen gratis!
Verifierad lärarprofil
Svarstid 1h
Kurs som erbjuds av Zoltan
  • individuell
Dessa kurser kan äga rum
  • Hos hen
  • Hos dig
Kurser erbjuds
  • Grafisk design
Nivåer
  • Alla nivåer

Adobe Photoshop lär jag dig så du kan producera snyggt digital material för sociala medier och tryckmaterial för print.

Metodologi

Jag går igen de steg som finns relaterat till de kunskaper som eleven eftersträvar inom Adobe Photoshop och design. Därefter följd det upp med tester och utvärdering.

Bakgrund

Jag har 25 års erfarenhet inom Adobe Photoshop och design. Kunskaperna baseras på layout och design av banner, logos, flyers och affischer för tryck/print.

Priser

Pris for 1 kurstimme : 300kr/h
Kurs som erbjuds av Zoltan
individuell
Dessa kurser kan äga rum
Hos hen
Hos dig
Kurser erbjuds
  • Grafisk design
Nivåer
  • Alla nivåer

5 recensioner på Zoltan
  • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.

5 rekommendationer

A
Alexis

Hey! My name is Alexis and I'd like to say that Zoltan is a real professional DJ and he's been attending our nightclub in Miami at Nikki Beach several times. He really knows how to entertain the crowd. He sets any dance floor in motion nor matter audience. He's definitely a recommendable DJ.
I can vouch for him at any given time.

/Alexis
Nightclub Booking agent
Nikki Beach

B
Bernhard

Jag brukade anlita Zoltan som DJ när jag var aktiv inom studentföreningar och även för min personliga 30års-fest då jag tycker han är fruktansvärt duktig och mångfaldig inom musik. Han kunde anpassa sig väl efter publiken och har koll på musik inom hur många genrer som helst! Zoltan jobbar på ett professionellt sätt och lärde mig ett och annat angående hur jag kan förbättra mina färdigheter inom Virtual DJ som jag själv använt mig av när jag DJ:at på olika tillställningar och fester. Han har även jobbat på samma vikariepool som mig vilket stärker hans pedagogiska profil ytterligare. Att jobba med honom är ett rent nöje. Have fun!

H
Henrik

Jag kan varmt rekommendera Zoltan Marton som är en social människa med stor insikt och känsla för hur andra människor bör bemötas.

Zoltan är en duktig och lyhörd pedagog och som har kunnighet om komplexa tekniska detaljer men som exceptionell kommunikatör kan ändra språket från tekniskt och komplext till enkelt och lätt att förstå anpassat till individen som behöver hjälp och få nya kunskaper.

Jag jobbade med Zoltan på Amita Enterprise AB, en lokal webbyrå inom digital marknadsföring och webbdesign I Göteborg i en period av nästan 6 år mellan 2012 - 2018, då jag själv jobbade på IT avdelningen som webbutvecklare inom både frontend och backend utveckling samtidigt som Zoltan jobbade på marknad och ekonomiavdelningen med kundunderlaget, marknadsföring, projektledning och UX design.

Jag var med och träffade våra klienter ett antal gånger och jag förbluffades över Zoltans pedagogiska upplägg under våra möten med klienter. Det svåra med att träffa klienter och komma överens är att kraven och önskemålen i början kan ligga långt borta mellan klienter och webbyråns arbetssätt när det gäller planering och genomförande och självaste implementering av en webbplats och oftast är det frågor som gäller kostnad och tid förutom design och grafiskt material.

Det krävs en stark teknisk förståelse för vad designer och utvecklarna kan göra, det krävs också en snabb anpassning till kundens egna förväntningar och attityd och samtidigt kunna korrigera dessa och förklara för kunden om fördelar, nackdelar och begränsningar. Exempelvis fanns det klienter som på grund av okunskap tyckte att att en hemsida borde kunna göras på 20 minuter och kosta mindre än 300 kr att bygga.

Att få den klienten som har dessa förväntningarna att vända och förstå att ingen hemsida görs på 20 minuter och heller inte kostar mindre än 300 kr att bygga är en konst i sig när det gäller pedagogik och samtalsteknik.

Många kunder visste inte att det kostar flera tusenlappar att bygga ihop en webbplats minst 10 000 kr uppåt 40 000 beroende på vilka tillval och funktioner de ville ha och det skulle ta minst 1–2 veckor att i få i hop detta, i vissa fall upp till 3–4 veckor beroende på om de skulle ha en e-handelslösning med flera olika funktioner.

Att förklara dessa saker med enkla ord och samtidigt dölja dem tekniska detaljerna, och sen få kunden över på din sida utan att klienten tappar intresset eller blir livrädd för ditt erbjudande är ett pedagogiskt mästerverk som få människor klarar av.

Det var där Zoltans expertis kom in i bilden, Zoltan visste att dem flesta av våra kunder som var små företagare och hade ont om tid eller också inte hade tillräckligt med tekniska, administrativa eller ekonomiska kunskaperna för att bedriva marknadsföring, försäljning på en webbsida via webbhotell eller molntjänst och därför behövde hjälp och kunskap med förändringsarbetet.

Zoltan visade sig vara en mästare på att dölja dem tekniska onödigt komplexa detaljerna och i stället förklarat konceptet på ett enkelt pedagogiskt sätt och utbildade våra klienter så att de förstod och fick kunskap och inblick i vad det handlade om, för att sedan bli positivt inställda till den förändring som kunde genomföras i deras verksamhet samt ändringar i självaste strategin för marknadsföring och försäljning.

Resultatet blev att kunderna kunde se med egna ögon se statistik för hur många besökarna var på deras webbplats och när någon la beställningar på produkter och tjänster och hur ofta besökarna återkom till webbplatsen och vad besökarna hade för tycke och smak när det gäller produkter o tjänster och var besökarna klickade först på webbsidorna de besökte och hur dem navigerade på webbplatsen.

Därmed fick våra kunder mer koll, kunskap och kontroll av sin egen webbplats, sociala medier och marknadsföring och kunde rikta rätt kampanjer till rätt målgrupp.

Jag har själv satt ett ord på detta och jag kallar det numera Zoltan metoden även om det bygger på kända begrepp och processer inom digital marknadsföring och UX. Det som händer är kunderna blir generellt väldigt glada med resultatet från Zoltan metoden även om det verkade omöjligt från början att genomföra vissa av dessa projekt, så visade det till slut bli goda resultat då kunderna fick mer inblick, kunskap och kontroll över sin digitala del av marknadsföring samt mer samordnade försäljningskanaler.

Vilket ledde till utökad exponering mot kundunderlag samt ökande försäljningsintäkter genom en mer automatiserad digital marknadsföring via nätet, som vilket i sin tur sparade mer tid för kunden när det gäller marknadsföring och försäljning via nätet.

Zoltan har utbildat mig mer om försäljning, marknadsföring, digital marknadsföring och UX mer än någon annan och fått mig se nyttan och bli intresserad av dessa kunskaper som webbutvecklare och egen företagare.

I nuläget har jag själv tagit några extra kurser inom UX och marknadsföring i samband med min Civilekonomexamen och jag skulle vilja varm rekommendera honom till en lärartjänst speciellt inom ämnen som rör Zoltans expertis, för en så mycket bättre pedagog än Zoltan är det svårt att få tag i.

Jag har honom mycket att tacka för min nuvarande uppstart som egen företagare och entreprenör och jag önskar honom all välgång och lycka som blivande anställd hos er.

Med vänliga hälsningar
Henrik Byström

Nybliven företagare och Entreprenör
Inspired Web & Graphics AB

A
Afshin

I know Zoltan from his strong teaching skills. He used to be my teacher in Swedish course and he shared so many tricks on DJing with me which made my life a lot easier. If you want to have the best fun while having a an adept instructing you about the DJ stuff, You won't find anyone better than Zoltan. He got an amazing energy, very good knowledge and skills on DJ.

E
Elisabeth

han älskar vad han gör och gör allt för att lyssnaren ska vara belåten.

Liknande lärare

grafisk design kurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.

Växjö
En Art Dirctor som vill lära ut grafisk design och Adobes program.
350 kr
Michael
Första kursen gratis!

Mina kurser baseras på exempel och praktiska övningar. Du får ett kompendium med övningar och lösningar som är...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Kalmar
Vill du lära dig photoshop? Låt mig coacha dig, vi gör det kul och enkelt
250 kr
Daniel
  • (2 recensioner)
Första kursen gratis!

Vi jobbar med praktiska uppdrag, det kan vara kluriga uppdrag eller dina egna projekt. Vi kan också specialisera oss på...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Norrköping
Utbildad på Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam. Flexibel, lär gärna ut grafisk design i Norrköping.
260 kr
Melisa
Första kursen gratis!

Först vill jag att eleven berättar vad hens förväntningar är på kursen och vad hen önskar lära sig och är nyfiken...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Åsa
Lär dig Grafisk formgivning och visuell kommunikation, grundkurs för nybörjare - Göteborg/Kungsbacka
300 kr
Hellen
Första kursen gratis!

Min undervisning bygger både på teori och praktiskt arbete. Kursen kommer att byggas kring ett eller flera fiktiva case...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Kävlinge
Älskar du också kreativt skapande? Lär dig att skapa digitalt med en massa roliga program!
170 kr
Roberto
Första kursen gratis!

Jag bygger min krus på praktiskt lärande och skapandet av en säker miljö där misslyckande ses som möjlighet till...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Halmstad
Freelance Graphic Designer holding graphic design and adobe courses to all interested in Halland Lån
212 kr
Muhammad
Första kursen gratis!

My course is about learning the fundamentals of the program and decreasing the barriers between your design vision and final...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Konstnärlig, teknisk, välutbildad, livserfaren AD och konstvetare undervisar inom grafisk design och bild.
250 kr
TINA
Första kursen gratis!

Jag undervisar om när, var och hur, vad och varför bilder och visuella framställningar uttrycker, betyder och berättar...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Karlstad
IT teknikinformatör som kan förklara komplexa saker på ett enkelt sätt och steg för steg.
260 kr
Christer
Första kursen gratis!

Jag bygger mina kurser med att först enkelt det teoretiska och sedan praktisera med steg för steg. För mig är det...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Spånga
Lär dig Photoshop, InDesign och grafisk formgivning med unik pedagogik och flexibla tider
350 kr
Johan
Första kursen gratis!

Under mina tjugo år som vuxenpedagog inom IT har jag kommit fram till att Learning by doing är en bra och lättbegriplig...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Bandhagen
Grafisk designer och varumärkesbyggare ger kunskaper inom indesign, illustrator och photoshop som skräddarsys efter DINA behov!
250 kr
Tim
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod bygger på individens kunskapsnivå och mål med sin utbildning. Jag vill tillexempel inte ha en för...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Farsta
Grafisk designer som lär ut det du önskar lära dig i Photoshop!
200 kr
Sarah
Första kursen gratis!

Jag tycker om att lära ut och tror på att man lär sig bäst när man får utföra saker själv. Därför är min tanke...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Kristianstad
Student på furuboda folkhögskola, fotografering, grafisk design, Photoshop, illustrator, indesign, ligthroom, allt av intresse
150 kr
Olivia
Första kursen gratis!

Presenterar ämnet med föreläsningar och presentationer, både online och icke online, enkla och mer avancerade övningar...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Landskrona
Simple design till professionell > Mesta dels video redigering med After Effects / Sony Vegas
249 kr
Leon
Första kursen gratis!

Jag träffar er gärna och lär ut hur man börjar med basics och hur man ska ta i vägar om man vill bli bättre. Visar dom...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Solna
Jag kan lära dig att jobba i photoshop samt andra liknande program
200 kr
Marko
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod går ut på att vi tillsammans, antingen på plats eller online, går igenom vad man gör och...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Karlstad
Lär dig grafisk design? Mediastuderande elev lär dig allt du behöver veta i Karlstad!
190 kr
Angelika
Första kursen gratis!

Vi kan ta en träff på stan, i biblioteket. Mycket kommer ske på datorn. Även skypesamtal går och ordna. Har inte varit...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Hägersten
Nkkollnhj jjhhv kuk nyköping 77h jjwjw be elood dki7f di kul k
420 kr
Johan
Första kursen gratis!

Sug min kuk

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma 300kr 300kr Ej tillgänglig
Boka en kurs