Utmärkt
recensioner på

Våra lärare för privatundervisning och läxhjälp i Lerum

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 3 evalueringer.

243 kr/h

Bra priser: 95% av våra privatlärare ger första lektionen gratis. Genomsnittspriset i Lerum är 243 kr/h.

0 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare
att lära sig något nytt i Lerum

2. Boka in studiehjälpen i Lerum

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten med läxhjälp tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Lerum tillsammans med engagerade människor.

FAQ

Hur mycket kostar en studiecoach i Lerum?

Priset i genomsnitt för läxhjälp i Lerum är 243 kr i timmen. Se timkostnaden för alla våra individuella läxhjälpare i Lerum.

Hur mycket det kostar med läxhjälp med en privatlärare baseras på olika faktorer, såsom:

  • Läxhjälparens erfarenhet
  • Om privatlektionerna äger rum online eller hemma i Lerum
  • Hur ofta ni ses per vecka, samt längden per lektion
  • Vilket ämne du tar extra lektioner i, samt på vilken nivå.
Varför ta läxhjälp?

Genom att välja en av våra studiecoacher i Lerum får du fler möjligheter att öka dina betyg.

 

När du planerar tillsammans med privatläraren görs det efter antalet privatlektioner och ytterligare detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både hjälpa till med ett specifikt prov eller tenta. Antingen några specifika veckor eller som ett extrastöd hela kursen eller skolåret.

 

Genom Superprofs Elevpass skicka kursförfrågan till flera läxhjälpare samtidigt. eftersom majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni ses för att diskutera upplägget för privatundervisningen.

I vilka ämnen Lerum kan jag få privat läxhjälp i Lerum?

Vi på Superprof erbjuder undervisare i alla alla skolämnen. Oavsett om du letar efter privatundervisning i Lerum för grundskoleelver eller gymnasieelever. Du kan också hitta studiecoacher för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privata läxhjälpare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För dig på gymnasiet finns läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Har du svårt att klara högre studier i Lerum kan du boka privatlektioner med en studiecoach som läst samma eller närliggande ämnen eller program. Då kan du få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och utbildningsnivåer finns det läxhjälp i Lerum?

Med privatundervisning kan du boka läxhjälp för samtliga åldrar och nivåer i Lerum.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till en elev i låg- och mellanstadiet eller någon på gymnasiet. För dig som går på kandidatnivå på universitetet kan du hitta en privat läxhjälpare i i Lerum som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du välja ämne, plats och nivå för din privatundervisning. Också om du vill ta privat läxhjälp på plats i Lerum eller på nätet.

Kan man boka läxhjälp online?

I Lerum erbjuder 10 studiecoacher privat läxhhjälp för att hitta alla de som erbjuder undervisning online genom att använda filtret.

 

Att få privat läxhjälp online ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner när de passar dig bäst. Dessutom är handledningen på nätet billigare eftersom privatläraren inte behöver resa.

 

Du får också ett större utbud att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från runt om i landet och inte endast i Lerum.

Vill du få läxhjälp i Lerum?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Lerum!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad studiehjälp i Lerum

Hitta en lärare som ger dig kurser i Lerum

Vill du lära dig ett nytt språk? Behöver du hjälp i form av läxor vägledning eller examen förberedelse? Har du alltid drömt om att spela ett instrument? Vill du utöva en sport du aldrig har haft tid till?


Superprof kan hjälpa dig hitta den bästa läraren i Lerum.

Med privatlektioner kan du göra snabba framsteg

Dra nytta av en erfaren lärare hemma eller i ett klassrum. För att förbättra dina betyg eller prestationer, förfina din accent och arbeta med dina kunskaper i fotografi eller målning är effektivare när någon guidar dig personligen.

Vad vill du lära dig?