Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Östersund

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 6 omdömen.

236 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Östersund är 236 kr/h.

3 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Östersund

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Östersund tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar privat läxhjälp i Östersund?

Snittpriset för läxhjälp i Östersund är 236 kr/h. Se timkostnaden för alla våra individuella privatlärare i Östersund.

Hur mycket det kostar med privat läxhjälp baseras på olika faktorer, t.ex.:

  • Privatlärarens tidigare erfarenhet
  • Om privatundervisningen sker på nätet eller hemma i Östersund
  • Antal lektioner per vecka, samt hur länge ni ses per gång
  • Vilket skolämne du tar privatundervisning i, samt på vilken nivå.
Varför välja läxhjälp med en privatlärare?

Genom att välja en av våra studiecoacher i Östersund ökar dina chanser att nå önskade studieresultat.

 

När du planerar ihop med studiecoachen görs det efter antalet privatlektioner och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du behöver. De kan både hjälpa till med ett specifikt prov eller tenta. Antingen för endast ett antal privatlektioner eller som ett extrastöd hela kursen eller skolåret.

 

Med vårat Elevpass skicka kursförfrågan till flertalet privatlärare samtidigt. Då majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni ses för att diskutera upplägget för privatundervisningen.

Inom vilka ämnen finns privat läxhjälp i?

Vi på Superprof har läxhjälpare i samtliga alla skolämnen. Oavsett om du vill ha hjälp i Östersund för grundskole- till gymnasienivå. Du kan också hitta studiecoacher för högre utbildning, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena Superprofs privatlärare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För elever på gymnasiet finns privat läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Har du svårt att klara högre studier i Östersund kan du boka privatlektioner med en läxhjälpare som läst samma eller liknande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och nivåer finns det hjälp av en studiecoach i Östersund?

Med våra studiecoacher i i Östersund kan du få läxhjälp oavsett ålder och nivå.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till en elev i låg- och mellanstadiet eller någon på gymnasiet. För dig som är student på universitetet kan du hitta en privatlärare i i Östersund som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla lärarannonser efter ämne, plats och nivå. Även om du vill ta privatundervisning på plats i Östersund eller på nätet.

Kan jag boka privatundervisning på nätet?

I Östersund ger 47 privatlärare privat läxhhjälp för att visa alla de som erbjuder studiehjälp online genom att använda filtret.

 

Att få läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan planera dina lektioner mer fritt. Dessutom är undervisningen via webbkamera billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också fler lärare att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från runt om i landet och inte bara i Östersund.

Vill du få läxhjälp i Östersund?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Östersund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad läxhjälp Östersund

Få läxhjälp i Östersund

Många elever i Östersund skulle nog behöva lite läxhjälp då och då. Men hur hittar man en lämplig privatlärare? Någon som är trevlig, pedagogisk och avslappnad? Om du funderar på att ta privatlektioner har du kommit rätt. Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Vi erbjuder läxhjälp och kurser i hela landet.

Har du ett barn på mellanstadiet som behöver stöd? Går du på universitetet och oroar dig för att bli utbränd? Ta det lugnt, våra lärare i Östersund är bara några klick bort. Du kan dessutom välja mellan läxhjälp i hemmet och läxhjälp online. Ni kan träffas hemma hos dig, hos läraren, på ett café eller utomhus - valet är ditt.

Privatundervisning via Superprof

Det finns många anledningar att spana in privatundervisning i Östersund. Om du vill bli bättre på ett eller flera ämnen i skolan till exempel. Du kanske behöver förbättra din studieteknik eller få chansen att ställa alla frågor du inte vågat ställa i klassrummet? Det finns mycket som en privatlärare kan hjälpa dig med. Du kan även ta privatlektioner om du vill lära dig något helt nytt. Som att spela piano, tala spanska, programmera, sjunga opera eller boxas. På Superprof hittar du lärare i alla ämnen. Många bor dessutom nära dig. Det finns massor av duktiga handledare i Östersund som bara väntar på att du ska höra av dig.

Fördelar med privatlektioner

Till skillnad från den klassiska gruppundervisningen i skolan får du ha din privatlärare helt för dig själv. Detta innebär att du kan lära dig i din egen takt, fokusera på dina problemområden och ställa så många frågor du vill. Du kommer själv att märka hur snabba framsteg man gör när man inte tvingas dela lärarens uppmärksamhet med andra.

Det är viktigt att lyckas med sin utbildning - vare sig man går på mellanstadiet eller på universitetet. Man bör söka hjälp så fort man hamnar efter. Ju längre du väntar, desto svårare blir det att komma ikapp. Privatlärare är proffs på att identifiera sina elevers styrkor och svagheter. Du kanske inte ens vet var skon klämmer? Med ett proffs vid din sida kommer du att utvecklas snabbt - vad du än behöver hjälp med.

Vill du rådfråga en privatlärare om individuell handledning för ditt barn? Läs mer nedan!

Läxhjälp över hela Sverige

När det kommer till undervisningsmetoder har privatlärare betydligt större frihet än vanliga lärare. Och de har definitivt mer tid för ditt barn. De kan använda sig av kreativa metoder för att hjälpa ditt barn att förstå komplicerade ämnen. Att arbeta med olika medier och lärorika lekar kan vara mycket positivt. Det är viktigt att yngre elever knyter an till sig lärare och har trevligt medan de lär sig. Boka en gratis provlektion och diskutera ditt barns behov med en av våra handlare i Östersund. Tillsammans kan ni utforma en anpassad kursplan!

Välj bland hundratals kurser

När man hör ordet privatundervisning tänker man oftast på unga elever som motvilligt läser matte efter skolan. Men det är långtifrån en rättvis bild. Människor i alla åldrar tar privatlektioner - och med glädje dessutom! Tänk efter själv, finns det något du alltid velat prova? Som vinyasa-yoga, ha din egen PT eller dansa tango? Superprof gör allt detta möjligt. Du behöver inte ens ha förkunskaper - det finns lärare för alla nivåer. Oavsett om du behöver läxhjälp eller vill lära dig något nytt kan du dessutom ta lektionerna via nätet. Detta innebär att du kan välja bland lärare utanför Östersund. Vi har tusentals handledare i Stockholm, Göteborg och Malmö som undervisar online!

Hitta en privatlärare i Östersund

Bland handledarna som bor i Östersund finns det säkert flera som passar dig. Men hur gör man rätt val?Innan du sätter igång bör du fundera på vad som är viktigt för dig. Måste de ha en lärarutbildning? Vill du ha en privatlärare i din egen ålder? Måste de bo nära? Vill du att de ska erbjuda online-undervisning? Använd sedan sökfunktionen och ange stad och ämne för att se alla tillgängliga lärare i Östersund.

Läs igenom deras profiler och omdömen. I profilerna får du även mer information om erfarenhet och kvalifikationer. Om du vill kan du även sortera lärarna efter pris. När du hittat en lärare som du gillar kan du skicka ett meddelande via plattfomen. De flesta svarar inom några timmar och erbjuder dessutom en gratis provlektion. Under den första lektionen är det vanligt att man diskuterar mål och idéer. Om du sedan inte känner dig övertygad kan du alltid boka provlektioner med andra lärare.

Vad kostar privatlektioner?

Om du är rädd för att bli ruinerad kan du andas ut. Privatundervisning är väldigt kostnadseffektivt. Man lär sig betydligt mer på en privatlektion än en klassisk grupplektion. Du kan dessutom själv styra hur många lektioner du tar. Kom ihåg att jämföra alla erbjudanden - vi har lärare i alla prisklasser!

Vad vill du lära dig?