Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning
Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Östersund

213 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 213kr/h.

4 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är det genomsnittliga priset för en engelskakurs i Östersund?

I Östersund, tar en lärare i engelska runt 213kr för en lektion i engelska.

Priset för en lektion i engelska varierar pga:

 • språklärarens erfarenhet
 • området/staden där din lektion i engelska tar plats (via webbkamera eller hemma hos eleven)
 • hur ofta du vill ta lektioner i engelska och varaktigheten av dina lektioner
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare erbjuder din första engelskalektion gratis.

Se alla kostnader för lärare i engelska i ditt område.

🎓 Var kan jag hitta en lärare i min stad?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, läs deras egenskrivna cv för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 4 lärare i engelska tillgängliga att lära ut lektioner i engelska i Östersund och i närområdet.

 

Välj din privatkurs från mer än 4 privatlärare i engelska.

.

 

💻 Hur kan jag ta språklektioner i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska språklärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof erbjuder engelska via Skype, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare i engelska, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Vad är fördelarna med att ta en engelskaexpert?

Att lära sig prata engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelska instruktörer tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att lära dig från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Registrerad dig för lektioner i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en kvalificerad privatlärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt möjlighet att lära på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på annonserna av alla engelskalärare nära dig.

🏅 Hur många engelska språklärare finns tillgängliga för att ge engelska-lektioner i Östersund och i närområdet?

Det finns just nu 4 engelska språklärare som erbjuder lektioner i engelska i Östersund och i området.

 

Du kan kolla in en av privatlärarnas profiler och få mer information om deras undervisning.

 

Välj enspråkkurs i engelska från en av våra 4 lärare.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner Engelska - Utvecklas och nå dina språkmål med oss på Superprof!

Boosta din engelska i Östersund 

Varför måste man vara bra på engelska egentligen? Om du just nu har det kämpigt i skolan förstår vi att du undrar, men innerst inne vet du nog redan svaret.

Vare sig du bor i Östersund, Barcelona eller Rom, är engelska nyckeln till frihet. Det engelska språket ger dig möjligheten att kommunicera med hundratals miljoner människor, det hjälper dig att se saker ur nya perspektiv och att förstå andra kulturer bättre.

Kort sagt är fördelarna oändliga! Om du vill förbättra din engelska hemma i Östersund har vi goda nyheter, det är nämligen enklare än du tror!

I Östersund finns det kurser i engelska för alla nivåer. Du kan antingen läsa upp dina gymnasiebetyg på Komvux, gå en kurs på en språkskola eller ta privatlektioner via Superprof.

Vilken metod som passar dig bäst beror på dina mål och unika behov. Behöver du hjälp i skolan? Söker du ett jobb som kräver avancerade engelskakunskaper?

Planerar du en flytt utomlands? Läs vidare för mer information om dina alternativ i Östersund!

En kurs i engelska gör livet lättare

Engelska är det andra största språket i världen. Trots att mandarin och spanska har fler modersmålstalare, väljer de flesta att lära sig engelska som andraspråk.

Faktum är att en av fem människor på jorden talar eller förstår engelska. Detta gör engelskan till ett mycket praktiskt språk att kunna. Eftersom det är omöjligt att lära sig alla världens språk är det smartast att satsa på det som öppnar flest dörrar, eller hur?

Efter en intensivkurs i engelska kan du få ett ordentligt övertag som arbetssökande. I Östersund etablerar sig allt fler internationella företag vilket innebär att goda engelskakunskaper efterfrågas.

Det finns dessutom tusentals företag i andra delar av Sverige där arbetsspråket är på engelska. Vore det inte kul att vara riktigt attraktiv på arbetsmarknaden?

Om du vill maximera dina chanser till högre lön och oändliga valmöjligheter bör du finslipa din engelska så snart som möjligt! 

Engelska vidgar dina vyer

Vi utgår ifrån att du ibland lämnar Östersund, eller i alla fall drömmer om att upptäcka nya länder? För den som är bra på engelska är detta a piece of cake.

Du kommer kunna ta dig runt med engelska, oavsett vilket land du besöker. Lokalbefolkningen kanske varken talar eller förstår flytande, men det finns alltid någon i närheten som kan engelska!

Språkets geografiska utbredning har även gjort engelskan till mediernas huvudspråk. Många av världens största nyhetsbyråer producerar allt sitt innehåll på engelska.

Tänk så mycket du skulle missa om du bara kunde läsa svenska nyheter? Detta gäller även sociala medier, vi slår vad om att du tittar på engelskt innehåll dagligen! Boka en engelska kurs och få tillgång till (nästan) all världens information och underhållning!

Var kan du lära dig engelska i Östersund?

Det finns ett brett utbud i Östersund. Vare sig du vill förbättra din läsförmåga eller öva på vardagliga konversationer kommer du hitta en kurs i engelska i Östersund.

Du kan också lära dig engelska på egen hand via internet - många språkappar och webbplatser erbjuder kostnadsfria övningar i grammatik, vanliga fraser, stavning och vokabulär.

En fördel med gratisresurser online är att de är just gratis. Du slipper spendera pengar på en kurs i engelska, men du får också vad du betalar för - d.v.s inte så mycket.

Fördelen med lärarledda lektioner, särskilt privatlektioner, är att du får professionell vägledning och uppföljning. Det är svårt att behålla disciplinen på egen hand!

Med det sagt avråder vi inte alls från språkappar - att öva själv vid sidan av lektioner är alltid superbra!

Ta privatlektioner i engelska med Superprof

Privatundervisning är på uppgång, även i Östersund! Många elever (och vuxna) vänder sig till privatlärare när de behöver stöd i skolan eller inte har lust att gå en vanlig språkkurs i grupp.

På Superprof i Östersund finns det gott om privatlärare som undervisar i allt mellan himmel och jord - engelska också så klart! Priset för en privatlektion i engelska varierar från 150 till 500 kr i timmen.

Ofta blir en intensivkurs billigare sett till timpris eftersom du bokar flera lektioner på samma gång. Det är inte alltid lätt att välja privatlärare i engelska, men du kan i alla fall lätt jämföra de olika profilerna.

Titta efter erfarenhet, pris, metodik, omdömen från andra elever och var de undervisar. Vissa kanske endast erbjuder distansundervisning online medan andra kan mötas vart du vill, t.ex hemma hos dig eller på något café i stan!

Den absolut största fördelen med privatundervisning är att du får arbeta i din egen takt. All lärarens fokus ligger dessutom på dig och dina behov! 

Vad vill du lära dig?