Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Östersund

Se fler lärare

289 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 289kr/h.

0 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Östersund!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad kostar privatlektioner i engelska i Östersund och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 289kr för privatundervisning i engelska i Östersund.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller i elevens hem)
 • Hur ofta du vill ha privatlektioner och hur långa de är
 • Målet med din privatundervisning i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en kostnadsfri lektion.

Se alla priserna för privatlektioner i engelska i ditt närområde.

🎓 Hur kan jag hitta en engelskalärare nära mig?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan kolla in en privatlärares kursannons och nå ut till den lärare i engelska som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

I Östersund och de närliggande städerna finns, 11 lärare i engelska tillgängliga att undervisa lektioner.

 

Välj din kurs från mer än 11 privatlärare i engelska.

.

 

💻 Hur kan jag ta lektioner i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska provet, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska lärare i engelska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof ger engelska via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga privatlärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i engelska online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad kan en lärare i engelska hjälpa dig med?

Att lära sig prata engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelskalärare tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att förstå från dina privatledda lektioner med din privatundervisare.

 

Alla engelskakurser med en kvalificerad privatlärare ger dig en möjlighet att bemästra det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på profilerna av alla lärare i engelska nära dig.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga för att erbjuda kurs i engelska i Östersund och i närområdet?

I Östersund och i närområdet finns det 11 språklärare i engelska tillgängliga att undervisa privatundervisning

 

Du kan kolla in en av privatlärarnas profiler och få mer information om deras undervisning.

 

Välj enspråkkurs i engelska från en av våra 11 lärare i engelska.

Vill du lära dig engelska i Östersund?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Östersund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner Engelska - Utvecklas och nå dina språkmål med oss på Superprof!

Boosta din engelska i Östersund 

Varför måste man vara bra på engelska egentligen? Om du just nu har det kämpigt i skolan förstår vi att du undrar, men innerst inne vet du nog redan svaret.

Vare sig du bor i Östersund, Barcelona eller Rom, är engelska nyckeln till frihet. Det engelska språket ger dig möjligheten att kommunicera med hundratals miljoner människor, det hjälper dig att se saker ur nya perspektiv och att förstå andra kulturer bättre.

Kort sagt är fördelarna oändliga! Om du vill förbättra din engelska hemma i Östersund har vi goda nyheter, det är nämligen enklare än du tror!

I Östersund finns det kurser i engelska för alla nivåer. Du kan antingen läsa upp dina gymnasiebetyg på Komvux, gå en kurs på en språkskola eller ta privatlektioner via Superprof.

Vilken metod som passar dig bäst beror på dina mål och unika behov. Behöver du hjälp i skolan? Söker du ett jobb som kräver avancerade engelskakunskaper?

Planerar du en flytt utomlands? Läs vidare för mer information om dina alternativ i Östersund!

En kurs i engelska gör livet lättare

Engelska är det andra största språket i världen. Trots att mandarin och spanska har fler modersmålstalare, väljer de flesta att lära sig engelska som andraspråk.

Faktum är att en av fem människor på jorden talar eller förstår engelska. Detta gör engelskan till ett mycket praktiskt språk att kunna. Eftersom det är omöjligt att lära sig alla världens språk är det smartast att satsa på det som öppnar flest dörrar, eller hur?

Efter en intensivkurs i engelska kan du få ett ordentligt övertag som arbetssökande. I Östersund etablerar sig allt fler internationella företag vilket innebär att goda engelskakunskaper efterfrågas.

Det finns dessutom tusentals företag i andra delar av Sverige där arbetsspråket är på engelska. Vore det inte kul att vara riktigt attraktiv på arbetsmarknaden?

Om du vill maximera dina chanser till högre lön och oändliga valmöjligheter bör du finslipa din engelska så snart som möjligt! 

Engelska vidgar dina vyer

Vi utgår ifrån att du ibland lämnar Östersund, eller i alla fall drömmer om att upptäcka nya länder? För den som är bra på engelska är detta a piece of cake.

Du kommer kunna ta dig runt med engelska, oavsett vilket land du besöker. Lokalbefolkningen kanske varken talar eller förstår flytande, men det finns alltid någon i närheten som kan engelska!

Språkets geografiska utbredning har även gjort engelskan till mediernas huvudspråk. Många av världens största nyhetsbyråer producerar allt sitt innehåll på engelska.

Tänk så mycket du skulle missa om du bara kunde läsa svenska nyheter? Detta gäller även sociala medier, vi slår vad om att du tittar på engelskt innehåll dagligen! Boka en engelska kurs och få tillgång till (nästan) all världens information och underhållning!

Var kan du lära dig engelska i Östersund?

Det finns ett brett utbud i Östersund. Vare sig du vill förbättra din läsförmåga eller öva på vardagliga konversationer kommer du hitta en kurs i engelska i Östersund.

Du kan också lära dig engelska på egen hand via internet - många språkappar och webbplatser erbjuder kostnadsfria övningar i grammatik, vanliga fraser, stavning och vokabulär.

En fördel med gratisresurser online är att de är just gratis. Du slipper spendera pengar på en kurs i engelska, men du får också vad du betalar för - d.v.s inte så mycket.

Fördelen med lärarledda lektioner, särskilt privatlektioner, är att du får professionell vägledning och uppföljning. Det är svårt att behålla disciplinen på egen hand!

Med det sagt avråder vi inte alls från språkappar - att öva själv vid sidan av lektioner är alltid superbra!

Ta privatlektioner i engelska med Superprof

Privatundervisning är på uppgång, även i Östersund! Många elever (och vuxna) vänder sig till privatlärare när de behöver stöd i skolan eller inte har lust att gå en vanlig språkkurs i grupp.

På Superprof i Östersund finns det gott om privatlärare som undervisar i allt mellan himmel och jord - engelska också så klart! Priset för en privatlektion i engelska varierar från 150 till 500 kr i timmen.

Ofta blir en intensivkurs billigare sett till timpris eftersom du bokar flera lektioner på samma gång. Det är inte alltid lätt att välja privatlärare i engelska, men du kan i alla fall lätt jämföra de olika profilerna.

Titta efter erfarenhet, pris, metodik, omdömen från andra elever och var de undervisar. Vissa kanske endast erbjuder distansundervisning online medan andra kan mötas vart du vill, t.ex hemma hos dig eller på något café i stan!

Den absolut största fördelen med privatundervisning är att du får arbeta i din egen takt. All lärarens fokus ligger dessutom på dig och dina behov! 

Vad vill du lära dig?