Hem
Ge undervisning

Privatlektioner i Biologi via webbkamera

đŸ„‡ TopplĂ€rare!
đŸ’» 93 online
🔒 SĂ€ker betalning
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Biologi

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 10 recensioner.

203 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 203 kr / timme

7 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 7 timmar

01

Hitta rÀtt lÀrare för dig

Granska de olika profilerna och kontakta den lÀrare som passar dig bÀst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) inom Biologi .

02

Planera dina kurser i Biologi online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Biologi och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

03

FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Biologi

BlÀddra bland alla vÄra biologi kurser

HjÀlp med biologi med en privatlÀrare: en hjÀlp som kan vara avgörande

Hitta den perfekta privatlÀraren i biologi online

I biologi studerar vi liv och levande organismer. Hur de beter sig, och hur de interagerar med vÀrlden runt oss. Som du ser Àr biologi ett ytterst brett Àmne som tÀcker allt frÄn gigantiska djur och vÀxter till mikroskopiskt smÄ livsformer som virus, bakterier och celler.

 

Biologi Ă€r en oerhört viktig vetenskap, och de allra flesta svenskar lĂ€ser biologi som en naturlig del i sin grundskolgĂ„ng. Det Ă€r ett högst intressant Ă€mne just eftersom det Ă€r sĂ„ enormt stort, men komplexiteten och bredden gör ocksĂ„ att mĂ„nga blir avskrĂ€ckta som barn. Man ser biologi som en trĂ„kig del av skolan, och i de Ă„ldrarna kan det vara svĂ„rt att uppskatta det vackra och hĂ€ftiga i komplexiteten. För biologi Ă€r sĂ„ djupt. PĂ„ nĂ„got sĂ€tt tar biologi oss förbi det “logiska” och vĂ€cker existentiella frĂ„gor som verkligen kan snurra igĂ„ng hjĂ€rnan pĂ„ allvar. För att förstĂ„ biologi Ă€r viktigt av mĂ„nga olika anledningar.

 

LÄt oss gÄ igenom fördelarna med att studera biologi, utmaningarna som eleverna kommer tvingas möta och hur en privatlÀrare kan hjÀlpa dig att öka din förstÄelse för biologi, oavsett svÄrighetsgrad och nivÄ.

Fördelar med att studera biologi

DÄ biologi egentligen Àr vetskap om liv, Àr det helt klart fördelaktigt att förstÄ sig pÄ Àmnet i vÄr resa mot att förstÄ vÄr existens, vilka vi Àr och hur vÄra kroppar fungerar. Det Àr ocksÄ fundamentet för att lÀra sig om hÀlsa och medicin. Det gÄr inte att fÄ en stark förstÄelse för varken hÀlsa eller medicin utan att först noggrant studera biologi.

Biologi Àr ocksÄ en av de fÄ Àmnen som Àr obligatoriskt i skolan för svenska barn och ungdomar. Tillsammans med svenska, engelska och matte bildar biologi grunden för svensk utbildning. Detta talar sitt tydliga sprÄk!


Det gÄr inte att underskatta vikten av att förstÄ biologi. Vi alla förstÄr biologi pÄ nÄgot plan, eftersom det rör i princip allt vi över huvud taget har att göra med. Men det gÄr att gÄ bra mycket djupare Àn man tror i detta mystiska men mÀrkligt logiska fÀlt.

Utmaningar i biologin

Finns det liv pÄ andra planeter? Det Àr högst troligt enligt vad vi vet, men vad vi kan vara helt sÀkra pÄ Àr att det finns enormt mycket liv pÄ den hÀr planeten. Detta gör att det sÄledes finns enormt mycket att lÀra sig inom biologi, vilket givetvis Àr fantastiskt för den som har ett initialt intresse för biologins magiskt logiska konst. DessvÀrre Àr det förmodligen sÄ att mÄnga blir avskrÀckta av hur enormt stort Àmnet Àr. De allra flesta biologer specialiserar sig pÄ ett omrÄde och smalnar pÄ sÄ sÀtt ner kunskapsomrÄdet. Men innan man kan specialisera sig och gÄ in pÄ mindre omrÄden mÄste man bygga en allmÀn förstÄelse för biologi i allmÀnhet.


Detta gör att mÄnga blir övervÀldigade av all nÀstan overkligt Àndlös information, och av alla olika koncept man behöver lÀra sig förstÄ.


Det finns dessutom etiska problem och frÄgestÀllningar som kommer med att dissekera och studera liv. Vissa elever kan vara obekvÀma med att examinera djur, och skolan tillÄter dem dÀrför att undvika dessa segment i undervisningen. Det betyder dessvÀrre att dessa elever missar en viktig lÀxa för att fÄ en djup förstÄelse för biologi.


En annan utmaning Àr att det kan kÀnnas oerhört diffust och, ja, nÀstan absurt. Vad Àr ens ett liv? Hur ska man kunna analysera och tÀnka pÄ nÄgonting man inte ens kan se med det nakna ögat? MÄnga fÄr helt enkelt svÄrt att greppa detaljrikedomen i allt.

Hur biologi studeras i skolan

Elever som gĂ„r i svenska skolor fĂ„r redan i grundskolan lĂ€ra sig om biologi. Det har lĂ€nge varit en del i det Ă€mne som kallas “Naturvetenskap”. I naturvetenskap finns mĂ„nga olika grenar som kemi, fysik och biologi. Dessa Ă€mnen överlappar pĂ„ vĂ€ldigt mĂ„nga omrĂ„den, och det krĂ€vs en bra förstĂ„else för alla grenar om man vill kalla sig expert.


Detta , och mycket annat, fÄr man genom att studera biologi:

  • FörstĂ„else för celler, cellernas struktur och hur cellerna fungerar

  • Insikt i hur vĂ€xter, mĂ€nniskor och djur lever- och överlever


Det handlar i stora drag om att förstÄ vÄr existens, och det Àr en kittlande tanke. En viktig del i biologin Àr dessutom genetik.

Hur man studerar biologi mest effektivt

Vad man Àn vill lÀra sig i livet krÀvs uppoffringar. Om det sÄ gÀller att du vill bli en bÀttre kock, lÀra dig spela golf, lÀra dig allt om geografi eller om du vill fÄ större armmuskler - det krÀvs hÄrt disciplinerat jobb för att nÄ sina mÄl. NÀr det gÀller att lÀra sig mer om biologi Àr detta sjÀlvklart ocksÄ fallet.


Oavsett varför du vill lÀra dig mer om biologi sÄ finns det sÀtt för dig att lÀra dig snabbt och effektivt med en privatlÀrare. En privatlÀrare kan hjÀlpa dig inför ett prov, eller hjÀlpa dig lÀsa upp dina betyg i allmÀnhet - oavsett vilken nivÄ du Àr pÄ eller vill nÄ.


Eftersom att biologi ofta överlappar med matte, fysik och kemi sÄ lÀr du se att mÄnga privatlÀrare har specialiserat sig i samtliga dessa Àmnen. Oavsett vilket av dessa Àmnen du Àmnar att utvecklas i, sÄ kan du alltsÄ anvÀnda dig av en kunnig privatlÀrare för att nÄ dig.


NÀr du anlitar en privatlÀrare för att lÀra dig om biologi har du möjlighet att helt och hÄllet skrÀddarsy undervisningen sÄ att den passar dig. Du kanske bara vill lÀra dig om bergsgetter och ingenting annat - dÄ kan din privatlÀrare anpassa undervisningen sÄ att den fyller dina kunskapshÄl betrÀffande just bergsgetter. Det mest troliga Àr att du vill ha en lite mer bred och genomgÄende kunskap gÀllande biologi, och dÄ Àr detta sÄklart möjligt ocksÄ.


Om du gÄr lektioner tillsammans med andra mÄste lÀraren hela tiden kompromissa undervisningen sÄ att den passar alla. Risken blir dÀrmed att du inte fÄr ut exakt det du sjÀlv vill ha av undervisningen. 


Med en privatlÀrare pÄ Superprof kan du lÀra dig exakt det du vill, nÀr du vill, var du vill. LÄter det spÀnnande? DÄ tycker jag vi gÄr vidare och ser hur du kan hitta den perfekta privatlÀraren för dig.

Hitta en biologi-lÀrare online

Om du vill arbeta upp dina biologi-betyg, sÄ lever du i en perfekt tid. Det har aldrig förr varit enklare och smidigare att hitta en privatlÀrare pÄ internet. Sök sjÀlv runt pÄ Superprof, och du kommer att se att det finns oerhört mÄnga möjligheter för dig som vill ha en privatlÀrare i biologi (eller nÀstan vad som helst).


PÄ Superprof finns mÄnga privatlÀrare som dessutom erbjuder första lektionen gratis. PÄ sÄ vis kan du helt riskfritt testa dig fram, och innan du betalar en krona kan du vara helt sÀker pÄ att du hittat en privatlÀrare som passar just dina behov.


Vi lever i en tid dÀr det mesta kan ske online. För mÄnga Är sedan var det av större betydelse var du befann dig rent geografiskt, men med internets hjÀlp kan du nu hitta en privatlÀrare i princip var som helst i vÀrlden och lÀra dig av den.


SÄ gÄ in och jÀmför vÄra privatlÀrares profiler, och ta sen tag i det. SÀtt fart, kunskapen vÀntar!
FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Biologi online?

Du kan kontakta dina lĂ€rare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrĂ„gan . Du och din lĂ€rare kan tillsammans ta reda pĂ„ vilken lösning som passar er bĂ€st.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

93lÀrare erbjuder undervisning

online biologi .

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Biologi online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.

100% Verifierade UtvĂ€rderingar - nĂ€tverkets bĂ€sta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 93 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Biologi

93  lĂ€rare inom Biologi erbjuder online undervisning i biologi .

Du kan titta pĂ„ deras profiler och vĂ€lja den lĂ€rare som passar dina inlĂ€rningsbehov bĂ€st. 

VĂ€lj din lĂ€rare bland bĂ„ra 93 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Biologi undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Biologi Ă€r 203Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i Biologi
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom biologi ?

Ett urval av 10 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DĂ„ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populĂ€rt bland vĂ„ra studenter.

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

93 Biologi lĂ€rare finns tillgĂ€ngliga 

hÀr för att hjÀlpa dig.