Hem
Ge undervisning

Boxning kurs i Göteborg

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ„Š 4 lĂ€rare
✔ Verifierade profiler
🙏 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

Hitta Boxning scoach i Göteborg

Se fler lÀrare

335 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder första kurstimmen gratis. Det Àr schysst! Genomsnittspriset för en Boxning lektion Àr 335kr/h.

1

Hitta en motiverad Boxning scoach i Göteborg

Kolla in alla vÄra talangfulla Boxning sinstruktörer och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din Boxning skurs och börja ditt Àventyr!

Kontakta din nya lÀrare i Boxning ! Du fÄr tillgÄng till din lÀrares kontaktinfo nÀr din kursförfrÄgan godkÀnts.

3

UpptĂ€ck nya möjligheter & kunskaper 🎡

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, inom alla Àmnen. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

Se alla vÄra Boxning slÀrare!

Hitta boxningslektioner nÀr dig i Göteborg

Hitta privatlektioner inom boxning nÀra dig i Göteborg

 

Drömmer du om att komma i form medan du spelar en rolig och lekfull sport? DÄ Àr boxning kanske nÄgot för dig! Boxning har trÀnats i flera Är av folk som har haft lusten att förbÀttra sig och hÄlla sig friska. Det Àr mÄnga hÀr i Sverige som trÀnar boxning, speciellt hÀr i Göteborg ocksÄ. BÄde mÀn och kvinnor kan trÀna boxning, och det Àr öppen tillför bÄde vuxna och barn! Men det gÀller att komma ihÄg vissa saker nÀr man trÀnar boxning, just för att det Àr en sport dÀr man riskerar att göra sig illa om man inte vet hur man ska göra. Det Àr ocksÄ lÀmpligt att man Àr ganska vÀltrÀnad innan man börjar boxa ocksÄ. 

 

Det Àr mÄnga olika varianter av boxning som man kan lÀra sig, men innan man börjar med att komma in i boxning Àr det mÄnga som börjar istÀllet med att trÀna olika typer av kampsport, sÄsom taekwondo, judo, brasiliansk jiu jitsu, eller karate. Vissa Àven vÀljer att istÀllet trÀna krav maga eller andra typer av sjÀlvförsvar för att pÄbörja deras trÀning och hjÀlpa sig sjÀlva att komma i form. Boxning Àr faktiskt ett vÀldigt elegant och raffinerad sport, vilket Àr kanske inte det man först tÀnker pÄ nÀr man tÀnker pÄ boxning eller andra kampsport. Det Àr mÄnga tekniker och mycket preparation som ingÄr nÀr man boxar, och det gÀller att vara vÀldigt nÀrvarande nÀr man trÀnar boxning. Om inte kan man rÄka ut för vÀldigt seriösa skador, vilket kan sluta i och med att man har gjort illa sig pÄ ett sÀtt som inte gÄr att fixa. 

 

I vÄr fina Göteborg kan du enkelt hitta en lÀrare som kan hjÀlpa dig att trÀna boxning pÄ ett sÀtt som passar dig, och som kan skrÀddarsy lektionerna efter exakt det du önskar dig! En privatlÀrare inom boxning Àr dÀr för att vÀgleda dig inom de olika teknikerna som anvÀnds, hur man ska anvÀnda kroppen för att behÀrska sporten och vad man ska undvika för att hÄlla sig i form och slippa olika sorters skador. Dina armar, kalvar, mage, och ben kommer att arbeta tillsammans med din hjÀrna för att kunna förutse hur din motstÄndare kommer agera, sÄ att du Àr alltid i kontroll nÀr du trÀnar boxning. Det Àr en process som tar lite tid att lÀra sig, speciellt nÀr det gÀller alla tekniker som man mÄste kunna ocksÄ. 

 

KÀnns det som att du Àr redo att kanske prova en ny sport sÄsom thaiboxning, kung fu, eller Àven kickboxning? 

 

Hur man ska kunna lÀra sig boxning hÀr i Göteborg

 

En halv miljon personer bor i Göteborg, och mÄnga av dessa invÄnare Àr sugna pÄ att bÄde lÀra sig hur man boxar och att lÀra ut till andra hur man boxar. Det vill sÀga att Göteborg har mÄnga tillgÀngliga lÀrare för dig som vill lÀra sig att boxa, och mÄnga möjligheter till att ta olika sorters lektioner eller klasser inom boxning. 

 

Innan du börjar med din sökning efter en bra lÀrare sÄ Àr det nog bra att du utvÀrderar din egen nivÄ nÀr det gÀller sport och trÀning. Vad för typ av idrottare Àr du? Vad vill du lÀra dig? Vad har du för styrkor och svagheter? Hade du velat lÀra dig i grupp eller ensam? Finns det en specifik typ av boxning som du Àr intresserad av? Vilken sorts lÀrare vill du ha? Hur lÀr du dig bÀst? 

 

Dessutom finns det andra typer av boxning som Àr mer inriktade till kvinnor, sÄsom boxning pilates, boxning zumba, eller Àven boxning gymnastik. Dessa Àr inte just avsedda för kvinnor, du som man kan ocksÄ vÀldigt gÀrna vÀlja att trÀna nÄgon av dessa former av boxning, men det Àr sÄ att de flesta kvinnor vÀljer att prova en av de hÀr typer istÀllet för generellt boxning. Dock har du friheten att vÀlja helt fritt baserat pÄ dina intressen och dina fÀrdigheter! Din lÀrare kan ocksÄ rekommendera vad hen tycker Àr bÀst för just din kropp och dina styrkor, sÄ det Àr helt okej om du inte riktigt vet vilken variant av boxning du hade velat inrikta dig inom Ànnu. 

 

Göteborg har mÄnga olika boxningsklubbar för dig som vill vara engagerade i en grupp andra idrottare. Fighter Centre, Majornas boxningsklubb, Fit4Fight Gym, och Pink Gloves Boxing Àr bara nÄgra av de som finns tillgÀngliga för dig som Àr intresserad. Boxningsklubbar Àr kÀnda för sina klasser och för sina tÀvlingar som hÄlls för professionella boxare samt amatörer. Genom att ta grupplektioner inom boxning kommer du att utveckla din laganda och din förmÄga att samarbeta, medan du ocksÄ fÄr möjligheten att utveckla din kapacitet för sjÀlvkontroll. 

 

Materialen och utrustningen som behövs för att trÀna boxning, sÄsom boxhandskar, slagsÀckar, och boxningsskor, finns oftast tillgÀngliga antingen pÄ sjÀlva gymmet eller pÄ mÄnga olika idrotts- och trÀningssajter eller affÀrer. 

 

MÄnga tillgÀngliga lÀrare inom boxning som finns hÀr i Göteborg

 

Göteborg Àr en stad som har mycket att erbjuda. Vare sig du tycker om parker, museum, kafér, affÀrer, eller bibliotek sÄ finns det nÄgot hÀr för dig som kommer att locka ditt intresse. Boxning Àr ingen undantag hÀr, heller! I en sÄn perfekt stad som Göteborg kommer du absolut kunna hitta en lÀrare som fungerar för just dig och dina omstÀndigheter, med hjÀlp av vÄra erfarna och tillgÀngliga lÀrare pÄ Superprof! 

 

Vad du Àn Àr intresserad av för typ av boxning (thaiboxning, konditionstrÀning, crosstraining, eller Àven förberedning inför tÀvlingar) Àr vÄra lÀrare redo att hjÀlpa dig pÄ din resa. Alla vÄra lÀrare har kunskaperna att bidra till din utbildning inom boxning genom att dela med sig olika tips och rÄd nÀr det gÀller varierande trÀningspass och övningar. Detta Àr ett bra val för dig som föredrar att vara hemma och trÀna, utan att behöva vara del av en grupplektion eller en gym. 

 

Privatlektioner inom boxning Àr ett grymt sÀtt att utveckla snabbt, och ha kul medan du gör det. Det som Àr roligt med privatlektioner Àr att du skapar en stark relation med din lÀrare eftersom ni kommer att spendera mycket tid tillsammans med att arbeta mot ett mÄl, och detta kan vara vÀldigt kul och givande. Alla boxningsmÀstare har sina egna privatlÀrare och trÀnare, varför inte gör detsamma som de gör? 

 

Var du Àn befinner dig runt om i Göteborgs stad kommer du att kunna hitta en lÀrare som kan hjÀlpa dig just för att pÄ Superprof kan du söka efter din egen stad! Du behöver absolut inte bo centralt för att hitta en lÀrare som Àr tillgÀngligt för dig. Det gÄr Àven bra att ta del av online lektioner om det Àr nÄgot som lÄter intressant ocksÄ! Din privatlÀrare kommer att bli fokuserad pÄ just dig och dina behov istÀllet för att behöva gÄ runt till andra elever och fokusera pÄ dem ocksÄ, vilket gör att din utbildning blir fokuserad och inriktad pÄ dig. Om du brukar inte tycka om atmosfÀren som finns pÄ gymmet eller stressen som medföljer trÀning i större grupp, sÄ kan du slippa det och istÀllet trÀna hemma hos dig med din egen personliga lÀrare. 

 

Inom boxning Àr det vÀldigt mÄnga olika saker som man kan göra som rÀknas som trÀning, vilket betyder att du har mÄnga möjligheter till att prova olika trÀningsformer. Din egen coach kommer att utvÀrdera din utveckling tillsammans med dig sÄ att du inte kÀnner dig ensam under din process, vilket gör att du fÄr en utbildning som Àr av hög kvalitet. 

 

Boxningslektioner i Göteborg: att vÀlja din egen trÀnare

 

Privatlektioner som vi erbjuder hÀr pÄ Superprof Àr bra för just dig som vill ha lite mer kontroll över din egen utbildning. Du kan lÀtt vÀlja var du vill ha dina lektioner, hur ofta du hade velat trÀffa din lÀrare, och vad för övningar du vill helst ta med i din trÀning. I och med att Göteborg har mÄnga olika typer av personer och just för att det finns sÄ mÄnga olika kulturer sÄ kommer det ocksÄ finnas mÄnga olika typer av lÀrare som kan göra olika saker för dig. NÀr det gÀller att vÀlja vilken lÀrare Àr bÀst för dig sÄ kan det vara smart att tÀnka pÄ vad du vill fÄ utav dina lektioner, och sedan utifrÄn det vÀlja vilken lÀrare verkar passa in bra med dina önskemÄl. 

 

Det finns vissa lÀrare som tar lite mer betalt Àn andra pÄ Superprof, och detta kan eventuellt bero pÄ deras erfarenhetsnivÄ, men det genomsnittliga priset pÄ en timmes lektion i Göteborg ligger pÄ ungefÀr 400 kr. De flesta av vÄra lÀrare dessutom erbjuder sin först lektion helt kostnadsfritt, ocksÄ, vilket betyder att du kan prova pÄ olika lÀrare innan du hittar den som kÀnns bÀst! LÄter inte detta perfekt? 

 

TÀnk om du hittar din livspassion inom boxning? Din lÀrare pÄ Superprof kan absolut hjÀlpa dig pÄ vÀgen dit du vill gÄ. Och det blir verkligen lÀtt att komma in i dina talanger om du tar en titt redan idag pÄ alla vÄra tillgÀngliga lÀrare pÄ Superprof. SÄ vad vÀntar du pÄ egentligen? Vad du Àn har för orsak bakom varför du vill börja trÀna, sÄ finns det nÄgon hÀr för dig som kan bidra till din utveckling. 

FAQ

💰Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lektioner i Boxning ?

Det genomsnittliga priset pĂ„ lektioner pĂ„ lektioner i Boxning Ă€r 335 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Din lĂ€rares erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, med lĂ€raren eller online
  • Antal lektioner och dess varaktighet

97% av vĂ„ra lĂ€rare erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯 Varför ska du ta lektioner i Boxning ?

Med hjĂ€lp av en lĂ€rare i Boxning du kan lĂ€ra sig snabbare.


VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.


En kursförfrÄgan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lÀrarna pÄ vÄr webbplats och samrÄda med dem om dina lektioner.


Hitta din perfekta lÀrare idag.

đŸ’» Kan man lĂ€ra sig Boxning online?

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i Boxning erbjuder sina kurser i

Boxning online.


För att söka efter en lĂ€rare i Boxning anvĂ€nd "webbkamera"-filtret i vĂ„r sökmotor. NĂ€r detta Ă€r gjort hittar du en översikt över lĂ€rare som erbjuder undervisning i Boxning via webcam.

🎓 Hur mĂ„nga handledare ger lektioner i Boxning ?

Det finns för nĂ€rvarande 4 lĂ€rare tillgĂ€ngliga inom Boxning som erbjuder kurser.


Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒ Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i Boxning ?

MÀtt över recensioner gav vÄra elever ett medelbetyg pÄ av 5.


Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.


Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.