Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning
UtmÀrkt
recensioner pÄ

Hitta Boxning scoach i

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och fler Àn 3 recensioner.

308 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder första kurstimmen gratis. Det Àr schysst! Genomsnittspriset för en Boxning lektion Àr 308kr/h.

2 h

Snabba svar - VĂ„ra Boxning scoacher svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din Boxning skurs och börja ditt Àventyr!

Kontakta din nya lÀrare i Boxning ! Du fÄr tillgÄng till din lÀrares kontaktinfo nÀr din kursförfrÄgan godkÀnts.

3. UpptĂ€ck nya möjligheter & kunskaper 🎡

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, inom alla Àmnen. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

FAQ

💰Vad kostar privatlektioner i boxning ?

Genomsnittspriset för en kurs i boxning Ă€r 308 kronor.


Priserna varierar beroende pĂ„ faktorer som: 

  • PrivatlĂ€rarens erfarenhet som lĂ€rare och inom boxning
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • Kursernas lĂ€ngd och frekvens pĂ„ lektionerna

97% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis.


UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Boxning ?

Boxning med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. BĂ„de upplĂ€gg och om huruvida nu ska mötas online eller pĂ„ plats.  


En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner pĂ„ det sĂ€tt som passar er.


VĂ„r sökfunktion hjĂ€lper dig att hitta rĂ€tt privatlĂ€rare. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» Kan jag lĂ€ra mig boxning online?

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i boxning erbjuder kurser inom


Boxning online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Boxning   som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga för privatlektioner i boxning ?

24 privatlĂ€rare i boxning erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 


VÀlj bland alla tillgÀngliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemÄl allra bÀst.


VĂ€lj mellan 24 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i boxning ?

Bland 3 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstĂ„ med undervisningen, Ă€r vĂ„r kundservice alltid tillgĂ€nglig pĂ„ vardagar för att hjĂ€lpa till att hitta en lösning sĂ„ snabbt som möjligt.


För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av boxning lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Ta en boxningskurs med vÄra erfarna privatlÀrare!

Hitta en boxningskurs pÄ Superprof

Drömmer du om att vinna SM i boxning? Söker du en rolig och intensiv trÀningsform? Oavsett dina mÄl kan du ta privatlektioner via Superprof. Vi har boxningstrÀnare över hela Sverige som gÀrna coachar dig. Det spelar ingen roll om du Àr nybörjare eller trÀnat i flera Är - alla nivÄer Àr vÀlkomna! Varför inte boka en gratis provlektion redan idag?

Vad Àr boxning?

Boxning Àr en kampsport dÀr tvÄ personer försöker trÀffa varandra med slag (iförda vadderade handskar) i en boxningsring. Amatörboxning (Àven kallat matchboxning eller olympisk boxning) Àr en OS-sport sedan 1904 och har ett eget vÀrldsmÀsterskap. En boxningsmatch övervakas av en domare och pÄgÄr under en serie intervaller pÄ en till tre minuter som kallas ronder.

En vinnare kan utses innan ronderna Àr slut om domaren anser att en motstÄndare Àr oförmögen att fortsÀtta, diskvalificeras eller ger upp. Om bÄda motstÄndarna stÄr kvar nÀr matchen Àr slut, avgör domaren vem som segrat med hjÀlp av ett poÀngsystem. Om bÄda fÄr lika mÄnga poÀng betraktas matchen som oavgjord. I olympisk boxning dÀremot, mÄste en vinnare utses.

MÀnniskor har tÀvlat i knytnÀvskamp sedan urminnes tider - de tidigaste boxningsreglerna spÄras tillbaka till det antika Grekland! Den moderna boxningen med dess nuvarande regler dateras till mitten av 1800-talet. I Sverige förekommer tre tÀvlingsformer i boxning - diplomboxning, amatörboxning och proffsboxning. Den senare tÀvlingsformen Àr olaglig i mÄnga lÀnder, dock tillÄten i Sverige sedan 2006. Reglerna för proffsboxning skiljer sig frÄn amatörboxning. MotstÄndarna bÀr dessutom tunnare handskar och tÀvlar om pengar.

Boxning som trÀningsform

Boxning Àr en mycket effektiv trÀningsform som faktiskt passar alla. Man behöver varken gilla att slÄss eller vilja tÀvla. Att trÀna boxning utan motstÄndare kallas ibland för « boxercise » - en mix av de engelska orden boxing och exercise. Med en privatlÀrare i boxning blir du proffs pÄ olika slagkombinationer och boxningsövningar som hopprep och sÀck. BoxningstrÀning Àr perfekt för dig som vill komma i form, trÀna hela kroppen och ha roligt!

Hur gÄr en boxningstrÀning till?

Hur ett trÀningspass gÄr till beror pÄ din nivÄ, eller snarare vad du vill fÄ ut av passet. Vill du boxas för kondition och styrka eller för att möta motstÄndare? Om det Àr tÀvlingsboxning du Àr intresserad av Àr det hÄrd trÀning som gÀller. Som alla andra sporter krÀver boxning tid, motivation och tÄlamod.

Man blir inte tÀvlingsboxare genom att trÀna dÄ och dÄ. Till skillnad frÄn andra sporter Àr boxning nÄgot som de flesta börjar med senare i livet. Detta har sin naturliga förklaring. Att börja som barn och motta slag mot huvudet kan vara skadligt för hjÀrnans utveckling. Om du har barn som vill börja boxas kan du istÀllet föreslÄ att de börjar med simning, fotboll eller andra kampsporter.

De kanske inte kan boxas Ànnu, men det Àr viktigt öva upp sin styrka, kondition och uthÄllighet i tid! Om du Àr vuxen och nybörjare Àr det en bra idé att ta lektioner pÄ din lokala boxningsklubb eller med en privatlÀrare i boxning. Du kommer först att lÀra dig spelreglerna och olika rörelser innan du gÄr vidare till boxningssÀcken. Slagkombinationerna i boxning Àr faktiskt en riktig koreografi som du kommer lÀgga mycket tid pÄ tillsammans med din trÀnare. I slutet av trÀningspasset fÄr du lÀra dig hur du ska stretcha för att undvika trÀningsvÀrk och skador. Hopprep, skuggboxning, sparring och boxningssÀck Àr nÄgra andra vanliga övningarna som du kommer stöta pÄ nÀr du tar en boxningskurs.

Ta boxningsklasser via Superprof

Om du vill jobba pÄ ditt fotarbete, din teknik och dina slag finns det inget bÀttre Àn en personlig trÀnare. Alla stora mÀstare har trÀnat med en mentor som alltid funnits dÀr för dem. Boxning Àr en individuell sport som krÀver mycket motivation. En boxningstrÀnare ser till att du aldrig ger upp och hjÀlper dig att pusha dina grÀnser.

Om du inte har möjlighet att enbart trÀna med en personlig trÀnare kan du vÀnda till till vanliga gruppklasser ocksÄ. Dessa Àr dock ofta överfulla - lÀrarna har dÀrför varken tid eller möjlighet att se efter din personliga utveckling och korrigera dina fel. Enskilda trÀningspass med en boxningstrÀnare garanterar snabba framsteg och att du nÄr din fulla potential.

Hitta en boxningstrÀnare nÀra dig

Allt du behöver göra för att komma igÄng Àr att boka en gratis provlektion med en boxningstrÀnare nÀra dig. AnvÀnd sökfunktionen pÄ Superprof och sortera profilerna efter stad, Àmne, nivÄ och pris. Kostnaden per kurs eller trÀningspass bestÀms av trÀnarna och varierar frÀmst beroende pÄ deras erfarenhet, din nivÄ och vilken stad de finns i.

Privatlektioner i boxning tenderar exempelvis att vara dyrare för en halvprofessionell boxare i en storstad Àn för en nybörjare i en mindre stad. Vi önskar dig lycka till med jakten pÄ din nya mentor och din första boxningstrÀning!

Vad vill du lÀra dig?