Utmärkt
recensioner på

Studera affärsengelska online eller på plats

Se fler lärare

5.0 /5

Superprofs lärare i affärsengelska snittar 5.0 stjärnor, ett betyg som baserats på fler än 32 utvärderingar.

263 kr/h

Förbättra din engelska i rekordfart och till ett rimligt pris. De flesta av Superprofs lärare i affärsengelska bjuder på en gratis lektion. Genomsnittspriset för lektioner i affärsengelska ligger på 263kr/h.

2 h

Våra lärare ger dig snabb återkoppling och svarar vanligtvis redan inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att förbättra sin engelska!

2. Planera dina lektioner i affärsengelska

Är läraren tillgänglig för undervisning? Perfekt! Kom överens om kursens upplägg tillsammans med din nya privatlärare. Vad tydlig med vad du önskar lära dig och vad målet är med din affärsengelska utbildning.

3. Lär och utvecklas

Ett aktivt Elevpass ger dig möjligheten att lära dig vad du vill när du vill. Du får tillgång till alla privatlärare inom alla ämnen. Ta chansen att lära dig nya saker och utvecklas tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i affärsengelska?

Genomsnittspriset för en kurs i affärsengelska är 263 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom affärsengelska
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Affärsengelska?

Affärsengelska med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder affärsengelska lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i affärsengelska erbjuder affärsengelskalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Affärsengelska online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i affärsengelska?

127 privatlärare i affärsengelska erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 127 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i affärsengelska?

Bland 32 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Ta nästa steg

Boka en kurs affärsengelska idag!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en kurs i affärsengelska och förbered dig inför framtida förhandlingar

Lär dig business english med Superprof

Engelska är sedan länge ett kärnämne i svensk utbildning. Vi börjar så tidigt som i lågstadiet. Trots den tidiga starten kan det vara problematiskt att lära sig flytande engelska.

Många elever kämpar med både ordförråd, grammatik och hörförståelse. Att lära sig ett språk är en lång, om inte livslång process. Den fortsätter även efter att du har lämnat skolan.

Om du är färdigutbildad har du säkert redan noterat vissa kunskapsluckor - särskilt om du använder engelskan mycket i jobbet. Om du funderar på att förbättra din engelska kan vi hjälpa dig. Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Hos oss hittar du privatlärare över hela landet på bara några klick.

Du kan ta lektioner med lärare som bor i samma stad som du, eller ta en kurs via nätet. Läs mer om du vill ta reda på hur man bokar en gratis provlektion. Med Superprof är det lätt att förbättra sina engelskakunskaper!

Varför ta en kurs i affärsengelska?

Eftersom engelska är världens näst största språk (och det absolut viktigaste för karriären) har du kanske funderat på att ta en kurs i business english, eller affärsengelska som det heter på svenska? Det är alltid smart att arbeta på dina svagheter och förbättra sina kunskaper i engelska.

Speciellt om du drömmer om att arbeta utomlands eller ofta kommunicerar med utländska kunder och kollegor. Läser du på universitetet? Idag är en stor del av kurslitteraturen på engelska. Några lektioner i affärsengelska kan göra stor skillnad för dina studieresultat. Goda kunskaper i engelska krävs dessutom i allt högre grad när man söker jobb.

Att vara bra på engelska ger dig därför ett övertag på arbetsmarknaden. Som tur är behöver man inte längre åka på en språkkurs utomlands för att bli bra på engelska. Varför inte testa en privatlektion via Superprof och se vad du tycker?

Vad är affärsengelska?

Att vara bra på engelska handlar om mer än ordförråd och grammatik. Språk används på olika sätt beroende på sammanhang. Man tilltalar inte sin chef på samma sätt som man tilltalar sina vänner - i alla fall inte på alla arbetsplatser. Vi uttrycker oss även olika i skrift beroende på sammanhanget.

Ett meddelande på instagram liknar definitivt inte en formell rapport. Affärsengelska är den typ av engelska som används i affärssammanhang, t.ex. internationell handel, finans, bankverksamhet och i många kontorsmiljöer. Det finns en förväntning på tydlighet, ett särskilt ordförråd och grammatiska strukturer. Man kan säga att business english är en form av professionell affärskommunikation.

Utmaningar med språklektioner

För att förbättra dina språkkunskaper krävs tålamod, disciplin och övning. Det låter kanske jobbigt, men vi lovar att det är värt det. Engelska är lyckligtvis ett språk som inte går att undvika.

Detta kommer hjälpa dig med motivationen. Om du någon gång blir frestad att ge upp, tänk då på alla fördelar du går miste om. 

Fördelen med enskild undervisning i affärsengelska

Det bästa med privatundervisning är att din lärare kan koncentrera sig på dig. Du kan därför arbeta i din egen takt. Du behöver inte jämföra dig med dina kurskamrater. Läraren fokuserar enbart på det du verkligen vill lära dig. Ni kan utforma den perfekta kursplanen tillsammans.

Egentid med läraren innebär också mer utrymme för självreflektion och individuell feedback. Det är viktigt att identifiera sina svagheter om man vill göra snabba framsteg. En annan fördel med privatundervisning i affärsengelska är att du själv kan välja när, och var lektionerna ska äga rum.

Du behöver inte skynda dig till en kvällskurs efter jobbet eller skippa fikan med dina kompisar på helgen. Tack vare det stora utbudet på Superprof kommer du hitta många lärare som är tillgängliga på tider som passar dig. Du kan ta en affärsengelska kurs online, hos dig, hos läraren eller på ett café - valet är ditt!

Hitta en kurs i business english 

Nu när du vet att goda engelskakunskaper kan förbättra både studieresultat och jobbchanser, är det kanske dags att lära känna lärarna på Superprof? Vi har ett ständigt växande urval som gärna ger dig den affärsengelska utbildning du behöver.

Alla lärare beskriver sina erbjudanden och bakgrund på profilerna. Bläddra igenom dem i lugn och ro tills du hittat din favorit. Glöm inte att ta en titt på tidigare elevers omdömen.

Det är alltid intressant att se vad andra tyckt! Om du vill kan du sortera lärarna efter pris, nivå, svarstid och huruvida de talar engelska som modersmål eller inte. 

Testa en gratis provlektion

Den första lektionen på Superprof är oftast gratis. Detta ger dig chansen att testa innan du bestämmer dig.  Det är viktigt att du trivs ihop med din lärare - ömsesidigt engagemang likaså.

Om du inte hittar läraren du söker i din stad (och du är öppen för distansundervisning) kan du utöka sökningen till hela Sverige. Många engelsklärare på Superprof erbjuder engelskalektioner via webbkamera.

Vad vill du lära dig?