Hem
Ge undervisning

Privatlektioner i Ekonomi via webbkamera

đŸ„‡ TopplĂ€rare!
đŸ’» 75 online
🔒 SĂ€ker betalning
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Ekonomi

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 14 recensioner.

332 kr/h

BÀsta priserna: 99% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 332 kr / timme

8 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 8 timmar

01

Hitta din perfekta lÀrare

Granska de olika profilerna och kontakta den lÀrare som passar dig bÀst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) för en Ekonomi.

02

PlanlÀgg dina kurser i Ekonomi online

SchemalÀgg med din handledare i Ekonomi för att ange dina behov och tillgÀnglighet.

03

FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Studentkortet ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och lÀrare pÄ vÄr plattform inom en mÄnad. En period för att uppleva nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Ekonomi

5.0
Syed LĂ€rare i ekonomi

Syed is professionally sound, has good pedagogic abilities, and is very knowledgeable. He helped me a lot with the theory of econometrics and in the application of econometrics in empirical finance. A resourceful person! Syed Àr duktig inom...

5.0
William LĂ€rare i ekonomi

William Ă€r mycket kunnig, hjĂ€lpsam, artig och trevlig. Det Ă€r garanterad att jag kommer att blir jĂ€tteduktig pĂ„ ekonomin. Man fĂ„r mer kunskap för pengarna. Jag rekommenderar till alla som lĂ€ser ekonomi (redovisning ) Lou

Lou, För 8 mÄnader sedan

5.0
Hugo LĂ€rare i ekonomi

Snabb och vÀldigt pedagogiskt med utmÀrkt kommunikation. tack för hjÀlpen :)

Samer, För 9 mÄnader sedan

5.0
Hugo LĂ€rare i ekonomi

Hugo Àr oerhört pedagogisk och hjÀlpsam dÄ han kan förklara pÄ ett enkelt och strukturerat sÀtt sÄ att man förstÄr. Rekommenderas starkt!

Patrick, För 9 mÄnader sedan

5.0
Syed LĂ€rare i ekonomi

An incredibly knowledgeable, helpful and so calm person! So much support I received along the way and with positive feedback which gave me the confidence that no matter how difficult some courses are, it goes with right help. I sought help in...

T, För ett Är sedan

5.0
Tibell LĂ€rare i ekonomi

Jag tycker att Tibell Àr en jÀttebra studiecoach och uppmuntrar mig till att plugga och gör skolarbetet roligare. Fick hjÀlp med allt jag behövde samt svar pÄ alla frÄgor. Rekommenderar starkt för alla I Tibell som Àr ute efter en duktig...

Seher , För ett Är sedan

BlÀddra bland alla vÄra ekonomikurser

Hur ska du nÄ miljondrömmen?

Att ha mycket pengar Àr nÄgot som majoriteten av oss mÀnniskor drömmer om. SÄ hur ska man nÄ denna dröm? Vissa lÀgger en del av sina pengar pÄ exempelvis trisslotter, man ser det som en liten investering. En vanlig trisslott kostar 30kr och enligt statistik samfunden sÄ sÀljs det runt 360 TUSEN lotter om dagen. TyvÀrr Àr vinstprocenten inte hög alls, ungefÀr sÄ leder var femte lott till en vinst som ofta endast ger dig samma vÀrde som en ny lott. Du kÀnner sÀkert igen scenariot av att vinna 30 kr pÄ en lott, sÄ vad gör du med denna vinst? Majoriteten av personer som vinner en mindre summa pÄ lotter spenderar helt enkelt pengarna pÄ en ny lott. Vad Àr dÄ chansen att vinna en av de större beloppen pÄ dessa lotter dÄ? Chansen för att vinna en miljon pÄ en lott Àr ungefÀr 0,00013% vilket Àr otroligt lÄgt. NÀr du lÀser denna pyttelilla procentsumma (0,00013%) tycker du kanske att det ÀndÄ finns en chans? Detta Àr för att vi mÀnniskor Àr urusla pÄ att hantera stora nummer, sÄ vad kan man göra för att fÄ lite perspektiv pÄ detta tal? Det Àr större chans att du dör av att bli trÀffad av en meteor. Lotter Àr en hemsk dÄlig investering, det finns mycket bÀttre sÀtt.


SĂ„ om lotteri inte Ă€r en bra investering, vad Ă€r dĂ„ en god investering? MĂ„nga vĂ€ljer att lĂ€gga sina sparade pengar pĂ„ ett bankkonto eftersom man blir erbjuden en liten rĂ€nta. Banken fĂ„r tillĂ„telse att lĂ„na ut dina pengar och i utbyte fĂ„r du en liten slant extra. Men vad mĂ„nga glömmer Ă€r att vi har nĂ„got som kallas inflation i vĂ€rlden, inflation innebĂ€r att pengar tappar vĂ€rde över tiden. Om du frĂ„gar dina förĂ€ldrar hur mycket ett mjölkpaket kostade nĂ€r dem var unga kommer du kanske bli förvĂ„nad. År 1970 kostade ett vanligt 2 liter mjölkpaket 2kr, detta Ă€r inte för att mjölken över Ă„ren fĂ„tt ett högre fysiskt vĂ€rde utan eftersom pengar förlorar sitt vĂ€rde över tid. Du kan lĂ€tt se inflationen som vi har i Sverige och jĂ€mföra den med den rĂ€nta du har pĂ„ ditt sparkonto. Du kommer att se att över nĂ„gra Ă„r har du gĂ„tt back.


Investera pÄ en aktiemarknad

Vad kan man dÄ göra för att verkligen investera sina pengar och se till sÄ att dem jobbar för dig? MÄnga vÀljer att lÀgga sina pengar pÄ den sÄ kallade aktiemarknaden / börsen. Men vad Àr en börs och vad Àr en aktie? En aktie Àr ett vÀrdepapper som intygar ditt Àgande i ett företag. Detta betyder att du kan Àga en del av ett företag du köper en aktie av. Som du redan vet Àr majoriteten av företag ute efter att tjÀna pengar, denna vinst företaget gör vill de sedan ge till Àgaren. Om du dÄ Àger en del av ett företag som tjÀnar pengar kan du ha rÀtt till en del av vinsten. Du kÀnner kanske nÄgon som sjÀlv Àr Àgare eller delÀgare i ett företag, dÄ kanske du kÀnner till det som kallas utdelning. Utdelning Àr just det att företaget delar ut en del av vinsten till Àgarna.


Vad Àr dÄ börsen eller aktiemarknaden? En aktiemarknad Àr just det som ordet beskriver; en marknad dÀr du kan köpa och sÀlja aktier. Om ett företag behöver mer pengar för att kunna finansiera sina investering Àr det vanligt att de sÀljer en del av sitt företag till vanligt folk via just en aktiemarknad, dÀr kan helt vanliga personer eller organisationer köpa delar av detta företag via deras aktier. Detta kallas att företaget blir börsnoterat, eller med andra ord erbjuder att vanligt folk kan köpa en del av deras företag pÄ en börs/aktiemarknad. NÀr ett företag blir börsnoterat kan de ge ut ett erbjudande till vilket pris de Àr beredda att sÀlja sina aktier för, detta erbjudande kan sedan olika köpare pÄ aktiemarknaden vÀlja att acceptera eller inte. Om du vÀljer att köpa en aktie av ett företag sÄ har du en laglig rÀtt till att du Àger en del av detta företag, andelen av företaget du Àger beror pÄ hur mÄnga aktier du köper.


Eftersom du nu Àger en del av företaget har du faktiskt ocksÄ rÀtt att sjÀlv sÀlja detta Àgande till nÄgon annan till precis vilket pris du vill, sÄ lÀnge det finns en köpare för detta pris. Detta innebÀr att du exempelvis kan köpa en aktie av HM varav för 30kr varav du sedan kan sÀlja av för 40kr, detta innebÀr att du har gjort en vinst pÄ 10kr för varje aktie du sÄlt! 10kr kanske inte lÄter som sÄ mycket men det kan snabbt bli vÀldigt mycket pengar om du sÀljer mÄnga aktier. TÀnk ifall du köpt 10.000st aktier för alla 30kr och sedan sÀljer av alla för 40kr, i detta exempel kommer du ha tjÀnat 100 000 kr! Det Àr vad jag kallar en riktigt bra investering.


Men det Ă€r inte riktigt bara sĂ„ enkelt, risken finns ocksĂ„ att de aktier som du köpt i det förra exemplet istĂ€llet för att öka i vĂ€rde minskar
 Om du köper 10.000st aktier för 30kr och sedan sĂ€ljer av dem för 20kr kommer du istĂ€llet ha gjort en förlust pĂ„ 100 000 kr. Möjligheten till att tjĂ€na riktigt bra pengar och verkligen bli rik finns dĂ€r, men du kommer alltid behöva ta risken av att förlora pengar i Ă„tanke. Nyckeln Ă€r att identifiera bra företag som kommer att fĂ„ ett ökat aktievĂ€rde. Men hur ska man dĂ„ veta vilka företag som kommer lyckas? För att kunna göra goda investeringar behöver du kunna analysera ett företags ekonomi.


Hur vet man om ett företag kommer att lyckas?

Ämnet ekonomi Ă€r mycket omfattande och innehĂ„ller mĂ„nga olika omrĂ„den, ingen kommer att vara expert pĂ„ allt. Vissa som investerar i aktier menar pĂ„ att en grundlĂ€ggande ekonomisk analys av ett företag Ă€r hur man avgör om det kommer bli en god investering, andra menar pĂ„ att man bör analysera företagets marknad. Det finns hundra olika tekniker pĂ„ hur man hittar företag som kommer lyckas, men det vackra med Ă€mnet Ă€r att det egentligen inte finns nĂ„got rĂ€tt eller fel. Om du intresserar och lĂ€r dig om ett omrĂ„de inom ekonomi kommer du kunna anvĂ€nda detta för att göra analyser.


Vissa anvÀnder sig av sÄ kallade ekonomiska nyckeltal, detta Àr nÄgot mycket vanligt inom företagsanalys. Man kan anvÀnda sig av dessa för att förstÄ hur lönsamt ett företag Àr, hur dyrt ett aktiepris Àr jÀmfört med var företaget egentligen tjÀnar, hur mycket vÀrde företaget ger till sina Àgare, vad företaget kan ge för utdelning av sin vinst, hur belÄnat företaget Àr osv. Det mest grundlÀggande nyckeltalet kallas P/E-tal, detta ekonomiska nyckeltal visar hur dyr eller billig en aktie Àr i jÀmförelse med hur mycket ett företag tjÀnar. För att rÀkna ut ett P/E-tal tar du helt enkelt P (Price/Pris) priset pÄ aktien och delar det pÄ E (Earnings/intÀkt) hur mycket företaget tjÀnar, detta kommer ge oss ett P/E-tal. Generellt sÀtt brukar man sÀga att ett P/E-tal pÄ 20 Àr normalt och företag med ett mycket högre P/E-tal brukar ses som dyrt medan ett företag med ett lÀgre P/E-tal Àn 20 brukar ses som billigt. Men kom ihÄg det kan finnas en anledning till att ett företag har ett vÀldigt lÄgt eller högt P/E-tal sÄ som att det gÄr vÀldigt dÄligt för företaget eller att det förvÀntas gÄ vÀldigt bra i framtiden.


Som du sÀkert förstÄtt nu Àr det en del man gÀrna vill lÀra innan man slÀnger in sina pengar i aktier. DÀrför Àr det en superbra idé att kontakta en lÀrare med kunskaper om detta, en person som kommer att kunna ge dig nya kunskaper inom ekonomi. Du kommer dÄ att kunna göra sjÀlvsÀkra och goda investeringar pÄ aktiemarknaden, och börja din resa mot miljondrömmen.


Hur ska du hitta en lÀrare inom ekonomi?

Hur ska man dÄ kunna hitta en bra lÀrare inom det du vill lÀra dig? MÄnga vÀljer att googla efter ekonomilÀrare och sedan bestÀlla det första de hittar. Men innan du bestÀller en kurs frÄn internet som pÄstÄr sig kunna ge dig de kunskaper som krÀvs för att bli miljonÀr, Àr det viktigt att du verkligen vet att denna lÀrare verkligen kan det som hen pÄstÄr. Detta kan vara nÄgot vÀldigt svÄrt eftersom alla lÀrare sjÀlvklart endast vill sprida det bÀsta om sig sjÀlva. Detta Àr nÄgot som Superprof har lösningen till, Superprof erbjuder tjÀnsten att koppla ihop den som vill lÀra sig med den som vill lÀra ut. Inte nog med detta, som tidigare sas Àr det viktigt att det som en lÀrare pÄstÄr stÀmmer. Detta Àr nÄgot som Superprof som en tredjepart gÄr in och verifierar genom att kontrollera en lÀrares intyg pÄ utbildning.


Innan du bestÀller lektioner frÄn en lÀrare Àr det ocksÄ viktigt att du vet att denna lÀrare inte bara har utbildningen som krÀvs utan ocksÄ Àr duktig pÄ att lÀra ut. Vad kan vara ett bÀttre sÀtt att ta reda pÄ om nÄgon Àr en duktig lÀrare Àn att kunna lÀsa tidigare recensioner frÄn riktiga tidigare elever? Detta Àr ocksÄ nÄgot som Superprof erbjuder, genom att klicka pÄ en lÀrares profil pÄ Superprof kan du inte bara lÀsa tidigare rekommendationer och recensioner för lÀraren, utan du kan ocksÄ lÀsa om din potentiella framtida lÀrares tidigare erfarenheter, metodik, CV och mycket annat. Inte nog med det de flesta lÀrarna pÄ Superprof erbjuder sig ocksÄ av en första introduktion session helt gratis sÄ du har egentligen ingenting att förlora.

SÄ vad vÀntar du pÄ? SÀtt igÄng med resan mot miljondrömmen!

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Ekonomi online?

Du kan kontakta dina lĂ€rare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrĂ„gan . Du och din lĂ€rare kan tillsammans ta reda pĂ„ vilken lösning som passar er bĂ€st.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • Telefon

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

75lÀrare erbjuder undervisning

online ekonomi.

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Ekonomi online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmÄl för alla vÄra lÀrare.

100% UtvĂ€rderingar sertifisert- nĂ€tverkets bĂ€sta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% certifierade.

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 75 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Ekonomi

75  lĂ€rare inom Ekonomi erbjuder online undervisning i ekonomi.

Du kan titta pĂ„ deras profiler och vĂ€lja den lĂ€rare som bĂ€st passar dina inlĂ€rningsbehov. 

VĂ€lj din lĂ€rare bland bĂ„ra 75 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Ekonomi undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Ekonomi Ă€r 332Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i Ekonomi
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r medelvĂ€rdet för online-lĂ€rare inom ekonomi?

Ett urval av 14 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstÄr med en undervisning Àr vÄrt kundtjÀnst tillgÀngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation anvÀnds dagligen via digitala kanaler har onlineinlÀrning blivit allt populÀrare bland vÄra studenter.

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Vart du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

75 EkonomilĂŠrere Ă€r tillgĂ€ngliga 

her att hjÀlpa dig.