Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av Gitarrlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och fler än 86 recensioner.

292 kr/h

De bästa priserna: 99% av lärarna erbjuder den första kursen gratis och genomsnittspriset är 292 kr / timme

5 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 5 timmar

Att lära sig något nytt
har aldrig varit så lätt

2. Organisera din gitarrlektioner för Nybörjare

Diskutera med din lärare för att klargöra dina behov och tillgänglighet. Tillsammans bokar ni in dina lektioner.

3. Upptäck nya upplevelser i Gitarr

Det fantastiska elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare och tränare i 1 månad. En månad för att upptäcka nya passioner med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰 Vad är genomsnittspriset för en privatlärare i Gitarr (Nybörjare -nivå)?

Genomsnittspriset för en kurs i Gitarr är 292 kronor.


Priset beror på ett par olika faktorer:


  • Lärarens erfarenhet i gitarr
  • Kursens plats (online, hemma hos eleven eller läraren)
  • Kursens längd och frekvens
  • Kursens nivå (Nybörjare i detta fall)

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis


Upptäck priset på lärarna nära dig.

💡 Varför ta en gitarrlektioner för Nybörjare?

Gitarr med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer själv din lärare och ihop planerar ni om lektionerna ska ske ansikte mot ansikte eller online på distans.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats för att välja och organisera dina lektioner med fullständig sinnesro.


Starta enkelt din sökning med bara ett klick.

💻 Erbjuder gitarr lärare distanskurser?

Majoriteten av gitarr lärare erbjuder gitarrlektioner online.


Tveka inte att läsa deras annonser eller gå igenom sökfunktionen ("online"-filtret) för att upptäcka Gitarrkurserna som är tillgängliga via webbkamera.

🎓 Hur många lärare finns tillgängliga att ge kurser i Gitarr (nivå: Nybörjare)?

  342 gitarrlärare erbjuder sig att hjälpa dig att lära dig mer gitarr för Nybörjare.


 Du kan besöka deras profiler och ta kontakt med den som passar dig och dina behov bäst. 


Välj din lärare bland 342 profiler. ✒️ Vad är det genomsnittliga betyget som ges till gitarrlärare för Nybörjare?

Baserat på 86 recensioner är det genomsnittliga betyget för våra lärare 5.0 av 5.


Vid problem, eller om du har några frågor, finns vår kundtjänst redo för att hitta en bra lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du läsa våra studentrecensioner.

Vill du lära dig något nytt i Gitarr?

Välj bland ett stort urval av duktiga Gitarrlärare i !

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka gitarrlektioner för nybörjare tillsammans med en privatlärare

Gitarrlektioner för nybörjare

Vill du lära dig att spela gitarr? Drömmer du om att göra egen musik? Nästan alla människor älskar musik, oavsett varifrån de kommer. Den amerikanske sångaren Billy Joel sa en gång att "musik är helande, ett explosivt uttryck för mänskligheten". Håller du med? Det gör vi - musik är fantastiskt! Om du känner att det inte räcker med att bara lyssna på gitarrmusik tycker vi att du ska testa spela själv. Varför inte ta en nybörjarkurs med en gitarrlärare? 

Varför är det bra att spela gitarr?

Gitarrmusik är mäktigt, tonerna kan få dig att skratta eller gråta. De kan göra dig uppspelt eller lugna dig. Vissa säger att gitarren är bra för själen, andra säger att den är bättre för hjärtat. Musik generellt har en terapeutisk effekt och kan lindra eller motverka ångest vilket i sin tur förbättrar livskvalitén. Sanningen är att det finns tusen goda skäl att börja spela gitarr, och faktiskt inga alls att inte göra det.

Det är roligt att lära spela gitarr som nybörjare, man ser snabbt framsteg och kan börja spela sina favoritlåtar inom ett par veckor. I processen tränar du även din hjärna. Känner du till fler fördelar med att börja spela gitarr? 

Fördelar med att ta gitarrlektioner

Många studier har visat att gitarrspelande förbättrar ditt minne och ökar din intelligens. Forskningen visar att musik till och med förstorar den vänstra hjärnhalvan! Gitarrspelande förbättrar och främjar din kreativitet också. När du lär dig att spela gitarr kommer du oundvikligen börja experimentera med egna melodier.

Att skapa egen musik genom improvisation (eller när du övar på att skriva låtar) kommer göra dig bättre och bättre för varje dag. Vissa kanske tror att musikskapande handlar om naturbegåvning och inte lämpar sig för nybörjare, men man kan faktiskt lära sig vad som helst!. Om du gillar att sjunga kan du dessutom kompa med gitarren.

Då kanske du bara behöver hitta passande ackord och skapa melodierna med sången istället. Något annat bra med gitarrlektioner är att de gör dig mer disciplinerad. Regelbunden träning lär dig att övning ger färdighet, och att resultaten kommer som ett brev på posten så länge man fortsätter spela.

Denna lärdom kommer du sedan kunna tillämpa på andra områden i livet. Att spela gitarr ökar ditt självförtroende och din självkänsla. När du sätter upp små mål som du bestämmer dig för att uppnå inom en bestämd tid, kommer du bli stolt över dig själv när du lyckas. Det är dessutom viktigt att ha självförtroende när man spelar gitarr.

Tänk om du har lust att spela inför publik framöver? På Superprof kan du hitta professionella privatlärare över hela Sverige. Du kan ta så många eller få lektioner du vill, helt utan att binda upp dig. En duktig och pedagogisk gitarrlärare kommer hjälpa dig att utvecklas från nybörjare till proffs på nolltid! 

Hitta en privatlärare för nybörjare

Gitarrlektioner för nybörjare är bland de vanligaste sökningarna på Superprof. Vi erbjuder både grupp- och privatlektioner varje dag i veckan - våra gitarrlärare står alltid i beredskap! Oavsett om du vill ta lektioner hemma hos dig, hos läraren eller via webbkamera online, kommer du hitta en lärare som passar ditt schema och dina behov.

Söker du en expert på pop, country, rock eller folk? Vill du lära dig alla ackorden så att du kan kompa en kompis och starta ett band? På Superprof hittar du privatlärare för alla smaker! 97% av alla gitarrlärare erbjuder dessutom den första lektion gratis.

Vi ger dig en möjlighet att testa kostnadsfritt innan du bestämmer dig så att du kan känna dig helt lugn med ditt val av lärare. Våra undervisningsmetoder är elevcentrerade. Din blivande gitarrlärare kommer utforma en kursplan som bygger på dina mål och dina intressen.

Allt du behöver göra för att komma igång, är att söka på gitarrlärare för nybörjare på Superprof. När du hittat den du gillar bäst kan du kontakta läraren och börja planera för er första lektion. Vi hoppas att du får det trevligt på din första gitarrlektion, vi är säkra på att du snart kommer spela hur bra som helst!

Vad vill du lära dig?