Hem
Ge undervisning
Angelica - Prof gitarr - Bodafors
 
 • Superlärare
 • (6 recensioner)
L
Lisa
« Perfekt! Mycket bra lärare, förklarar på ett pedagogiskt och intressant... Läs mer »
L
Lisa
« Perfekt! Mycket bra lärare, förklarar på ett pedagogiskt och intressant sätt åt min 9åriga dotter. Rekommenderas! »
250kr/h
Första kursen gratis!
Verifierad profil och diplom
Svarstid 12h
Kurs som erbjuds av Angelica
 • individuell
Dessa kurser kan äga rum
Kurser erbjuds
 • Gitarr
 • Sång
 • Aukustisk
Nivåer
 • Nybörjare
 • Intermediär
 • Andra
 • Barn
 • steg 1
 • steg 2
 • steg 3

Låt gitarren förmedla det du vill kunna låta andra få höra. Gitarren får bli musikens sång.

Metodologi

Det gäller att ta reda på var varje person är i sin nivå. Om man är helt nybörjare eller spelar lite innan. Men alla har vi varit nybörjare en gång i tiden så ta det från där den personen befinner sig. Det hjälper inte att hoppa i förväg för få blir det aldrig bra.

Superlärare

Angelica är en av de bästa lärarna. Högkvalitativ profil, verifierade kvalifikationer, snabb responstid och bra feedback från studenter!

Bakgrund

Jag är en före detta undersköterska som under många år har underhållit med musik nå olika boenden samt varit ute och underhållit på olika tillställningar både ensam, tillsammans med min mamma eller tillsammans med olika grupper.
Musiken kan göra varje människa glad.

Priser

Priser för webbkamerakurs : 250kr/h
Pris för 5 timmar med kurs : 1150kr
Pris för 10 timmars kurser : 2250kr
Kurs som erbjuds av Angelica
individuell
Dessa kurser kan äga rum
Hos hen
Kurser erbjuds
 • Gitarr
 • Sång
 • Aukustisk
Nivåer
 • Nybörjare
 • Intermediär
 • Andra
 • Barn
 • steg 1
 • steg 2
 • steg 3

6 recensioner på Angelica
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.
L
Lisa

Perfekt! Mycket bra lärare, förklarar på ett pedagogiskt och intressant sätt åt min 9åriga dotter. Rekommenderas!

Svara från Angelica

En ny nybörjarelev som verkligen vill lära sig. Är väldigt nyfiken på allt och inte rädd för att testa nya saker på en gång. Lyssnar och tar åt sig nya saker direkt... sååå duktig!

5 rekommendationer

L
Lisbeth

Angelica Laago Trolle är en mycket musikalisk person, sjunger och spelar gitarr därtill är hon en bra pedagog och mycket ansvarsfull. Detta kan jag intyga då vi varit arbetskamrater. Rekomenderas starkt.

E
Elin

Angelica är väldigt duktig på mycket, har en bred kunskap , speciellt inom områden så som musik och datorkunskap.
Angelica har en mycket god pedagogisk förmåga och lär ut på ett spännande sätt, hon förklarar på ett enkelt sätt så alla kan förstå!

E
Elin

Jag rekommenderar Angelica till andra för hon är duktig i de genrer hon har angett. Varför jag vet detta är för att jag känner henne, hon är nämligen min storasyster. Hon har bland annat hjälp mig med mina matematik läxor när jag gick i skolan och även lärt mig spela gitarr.
Angelica rekommenderar jag till andra för att hon alltid har haft lätt för att lära ut till andra. Angelica är trovärdig.

A
Agnes

Har känt Angelica i många år, vi har varit arbetskamrater. Jag vet att hon är engagerad, ofta tillfrågad om att spela gitarr o sjunga på olika event. Kunnig när det gäller datorer och iPhone, har lärt mig mycket, hon har tålmodigt förklarat.

H
Hanna

Angelica är väldigt kunnig och pedagogisk och tålmodig så jag rekommenderar henne varmt.

intervju med Angelica

frågor 01 | 08
När började din passion för musik och mer exakt för ditt utvalda instrument?
Angelica — Jag började spela fiol när jag var 9, men jag var väl 10-11 när jag började "låna" pappas gitarr när han var och jobbade, den jag inte fick röra om han inte var med. Och sen lärde jag mig att spela själv. Fiol är det enda instrument jag tagit lektioner på, de andra instrumenten har jag lärt mig själv.
frågor 02 | 08
Vilken musik kan du med glädje lyssna på om och om igen utan att bli galen?
Angelica — Min favoritmusik att lyssna på är Countrymusik och den kan snurra på radion från Nashville eller någon av favoritalbumen på Spotify.
frågor 03 | 08
Berätta om den svåraste kursen du har gett!
Angelica — Det är nog när personen aldrig lyssnade på vad man sa utan frågade om och om igen samma sak och när personen sen skulle göra ett försök själv så kom den ändå inte ihåg vad vi just hade sagt ett 10-tal gånger för den lyssnade aldrig utan tänkte hela tiden på andra saker.
frågor 04 | 08
Enligt din åsikt, vilket instrument är det svåraste att spela och varför?
Angelica — Det är ju egentligen svårt att svara på då jag inte testat alla instrument som finns så det kan jag ju egentligen inte säga, men om jag får välja utav de jag själv har så är det nog fiol, då det inte finns ett speciellt ställe där man ska sätta fingret. Det finns inte några avdelade områden på greppbrädan som de gör på gitarren eller mandolinen och inte heller tangenter som på pianot och dragspelet eller knappar som på tvärflöjten och dragspelet eller som på de andra eller mitt första instrument min lilla orgel.
frågor 05 | 08
Vad är enligt din mening nyckeln till framgång?
Angelica — Öva och sen öva lite till för att sen kanske öva ett par gånger efter övningen.
frågor 06 | 08
Nämn 3 musiker du drömmer om att ha en jam-session med i en bar klockan 2 och varför.
Angelica — Haha nja nu lär jag väl inte direkt befinna mig på en bar, men i någon lokal iaf...eller ja på scenen i en bar möjligen. Någon jag skulle vilja spela med, oj den frågan är svår då det finns så många bra artister men absolut Home Free...de är levande instrument och det är så härligt att lyssna på deras musik. Reba McEntire, hon har så härliga duetter med många andra artister så det är standardmusiken när man är ute i skogen och plockar svamp, vet inte varför men det är bara ett måste. Och som nr 3 tror jag nog ändå att det blir Shania Twain eller på delad plats med LeAnn Rimes fast de tidigare åren, eller ja, hon har överlag bra musik men Shania är ändå en av de som spelas mest förutom de två första. Som sagt tre är alldeles för lite att välja!
frågor 07 | 08
Har du en anekdot du vill berätta om ditt yrke eller din utbildning (och inte nödvändigtvis den fest du hade när du gick på Musikhögskolan)?
Angelica — Yrke eller utbildning vet jag inte direkt, men jag var ute och spelade på ett äldreboende ihop med min mamma och så säger en i personalen "det är en farbror som så gärna skulle vilja tacka för att ni kom och spelade för oss men han pratar så tyst så skulle han kunna få låna en mikrofon av er?". Då vi hade headset så stod personalen och höll mikrofonen åt honom, och han börjar prata.

"Ja jag skulle så gärna vilja tacka för musiken och sången....men ..."
Jag tittade på mamma när ordet men sades och hon tittade till på mig, för det bådade inte gott. Så säger mannen... "det var mycket bättre förra året...". Wow, oj var vi så dåliga tänkte jag, och mamma hajade till med. Så fortsatte han... "för den gången fick vi kräftor istället för ostkaka".

Han tackade för musiken.....men....maten var bättre förra gången...haha.!
frågor 08 | 08
Vad är din lilla extra touch som gör dig till en Superprof-legend hos dina elever?
Angelica — Jag försöker alltid lägga mig på den nivå de befinner sig på och fråga dem vad de kan sedan innan och går igenom grunderna och sedan kanske koncentrerar sig på att lära sig växla ackord och inte krångla till det för mycket utan lära sig ett par sånger åt gången med ungefär samma ackord. Sen kanske lägga till någon/några andra sånger med samma ackord plus kanske ett eller två till så bygger man på sitt förråd med ackord utan att röra till det allt för mycket.

Sen, ja kanske det inte är de poppigaste sångerna i början, men det är ju lättare om man kan en sång för att sen koncentrera sig på hur du ska spela den för sången kan du ju oftast. SEN kan du börja att ge dig på lite modernare sånger när du kan dina ackord och kan byta utan att behöva stirra på gitarren för att byta till nästa ackord.

Men det är viktigt att eleven vågar fråga och inte bara säger att allt är ok. För missar man något så kan det göra så att man blandar ihop saker...hellre säga till och backa bandet och låta eleven styra hastigheten på lektionerna och om man kan gå vidare eller ej.

Detta gäller vilket ämne det än handlar om, musik, data, eller vad som. Lyssna på eleven och låt den avgöra om den hänger med och man kan gå vidare eller om vi ska backa lite och gå igenom lite av det vi gjorde innan. Eleven ska lära sig, det är inte du som ska hinna med hela lektionen. Ibland kan det behövas en repetition och då måste man backa lite.

Liknande lärare

gitarrkurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.
Superprof kan också föreslå sång kurs att hjälpa dig.
Å lære er ikke et problem, aukustisk kurs för alla!

Bodafors
Lätt gitarr spelande för alla åldrar spela med mig o bli tillräckligt bra
237 kr
Kristoffer
Första kursen gratis!

Min metod o syfte med detta är att alla kan bli bra på gitarr bara du ägnar tid ååt det och inte ger upp, mina...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Västerås
Självlärd hobbygitarrist ger privatlektioner i västerås och gitarr finns att låna !
150 kr
Liv
Första kursen gratis!

min plan är att vi närmar oss ämnet så som det känns naturligt för dig som ska lära dig spela. vi kanske sätter oss...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Tivedstorp
Lär dig att uttrycka dina inre visioner med hjälp av musiken som verktyg
223 kr
Oscar
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Mina lektioner börjar över webkamera och ifall vi får en bra kontakt så kan vi mötas i det verkliga livet för vidare...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Torup
Lär ut gitarr till den som vill, kan både el och akustisk, kan även notläsning för dem som vill lära sig. Samt att sjunga samtidigt som man spelar lär jag ut.
200 kr
Nora
Första kursen gratis!

Jag diskuterar tillsammans med eleven vad den vill lära sig av mig / hoppas lära sig. Så kommer vi fram till något vi...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Romakloster
Rutinerad musiker/lärare ger lektioner i gitarr/bas/piano för dig som vill lära dig att kompa dig själv eller andra.
200 kr
Anders
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Att spela enkla låtar som du ska kunna kompa/sjunga till själv. Kanske du jobbar i förskolan/skolan och vill kompa dina...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Malmö
Ingenjörsstudent som jobbar med media och musik. Kan undervisa Guiar och Oud.
300 kr
Nero
Första kursen gratis!

Jag har spelat Guitar och Oud i 8 år. Just nu pluggar jag också Mastering pch Mixing i Lund Universitet. Därför Känner...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Malmö
Professionell gitarrist, grundläggande lektioner, medium och avancerad, be om ditt test !
260 kr
Bastián
Första kursen gratis!

Jag måste först känna dig, lyssna och se hur du spelar, efter det, veta vart du vill gå. Då utvecklas specialklasser...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Göteborg
Rutinerad Gitarrist, på scen som i studio. Kurser i gitarrspel och musikproduktion
250 kr
Klas
Första kursen gratis!

Jag är lyhörd, en egenskap som musiker, och försöker höra vad eleven önskar och försöker hitta övningsmetoder för...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Beddingestrand
Gitarr på distans eller online - med en ovanlig gitarist och trubadur !
150 kr
Milos
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Vi lär att spela och sjunga efter noter och senare börjar utan de. Vi lär att spela med fingrarna först och sedan med en...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Norrköping
Guitar lessons for beginners offered by an Italian musician who studied in Milan CPM professional school
300 kr
Simone
Första kursen gratis!

I studied many years with different maestros very famous in Italy as Donato Begotti, Luca Colombo, Beppe Chiolerio. I...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Värends Nöbbele
En mångfacetterad gitarrist vill gärna dela med sig av sina musikaliska kunskaper.
150 kr
Anders
Första kursen gratis!

Jag kommer att undervisa på följande sätt: Jag kommer att träffa musikadepten digitalt (ja, ni vet varför). Och vidare...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Herrljunga
Mycket erfaren sångare lär ut sång teknik genom sånglektioner på distans.
300 kr
Moa
Första kursen gratis!

Jag undervisar kursen online genom många olika röstövningar som kommer att ta dig framåt i din utveckligen. Beroende på...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Jönköping
Gitarr lektioner för er som är nybörjare och börja lära er grundläggande akorder.
250 kr
Iman
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod är att dela lektioner baserat på elevelns nivå och hur snabbt eleven lär sig. Sen Frågar jag vad...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Kumla
Gitarrist och vocalist som har 5 års erfarenhet inom ämnet. Lär ut nybörjarnivå till hobby nivå
250 kr
Hampus
Första kursen gratis!

Lungn och pedagogisk. Jag ser till varje individ i både sättet och sakerna vi ska lära oss. Jag ser mig och elever på...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Norrköping
Lektioner i gitarr, sång och låtskrivande. 20 års erfarenhet av både akustisk och elektriskt gitarrspel inom band och solokarriär.
300 kr
Richard
Första kursen gratis!

Jag tror på att lärande drivs av ens nyfikenhet och passion. Genom att ta fram en gemensam målbild av vart man vill nå...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Aprende guitarra y ukelele a través de tus canciones preferidas con un profe particular en español sólo para ti!. Aprendizaje fácil, rápido y divertido (100% garantizado)
210 kr
Federico
 • (2 recensioner)
Första kursen gratis!

Las clases son individuales y personalizadas, esto quiere decir que vas a tener 1 hora semanal exclusiva para que...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Östersund
Sångerska ger grundläggande/utvecklande sånglektioner! Musiklinjen på gymnasiet, spelat mycket live, musicerat hela livet, gett privatlektioner tidigare samt ett skolårs erfarenhet som musiklärare på
200 kr
Sandra
 • (5 recensioner)
Första kursen gratis!

Lektioner över videolänk - fysiska träffar är också en möjlighet om du befinner dig i Östersunds-området! Sången...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Limhamn
Studerande musik elev erbjuder lektioner i gitarr på en grundläggande nivå! Alla åldrar välkomnas!
120 kr
Noelle
 • (2 recensioner)
Första kursen gratis!

Alla lektioner är anpassade för den individuella eleven utifrån dennes förmågor och önskningar. Lektionerna erbjuder...

Kurs på webbkamera Godkänd profil Svarar inom en timme
Göteborg
Erfaren gitarrlärare med 30 + års erfarenhet finnes i Tuve (Norumshöjd) i Göteborg.
600 kr
Jonas
 • (6 recensioner)

Med pedagogiska och välplanerade gitarrlektioner lär jag dig hur du når dina mål. Inte bara snabbare utan också...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Göteborg
Gitarrist med bred kunskap - även pedal steel och dobro. Finns i Göteborg
400 kr
Tommy
 • (7 recensioner)
Första kursen gratis!

Jag tar reda på var eleven befinner sig och hur målet ser ut. Sen är det bara att börja därifrån. Inte hasta men inte...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma 250kr Ej tillgänglig 250kr
5 timmar 1150kr Ej tillgänglig 1250kr
10 timmar 2250kr Ej tillgänglig 2500kr
Boka en kurs