Utmärkt
recensioner på

Hitta en språklärare i nederländska

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare i nederländska har ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 2 recensioner.

183 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 183 kr/h

7 h

Snabb respons - våra språklärare svarar vanligtvis inom 7h.

Att lära sig nederländska har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Nederländska

När läraren är tillgänglig får du tillgång till hens kontaktinformation. Börja organisera kursens upplägg tillsammans!

3. Lär dig nya saker om Holländska.

Elevpasset ger dig tillgång till alla Superprofs privatlärare inom alla ämnen. Lär dig något nytt och upptäck en värld full av nya möjligheter!

FAQ

💰Vad kostar privatlektioner i nederländska?

Genomsnittspriset för en kurs i nederländska är 183 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom nederländska
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Nederländska?

Nederländska med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig nederländska online?

Majoriteten av våra lärare i nederländska erbjuder kurser inom


Nederländskalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Nederländska  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i nederländska?

18 privatlärare i nederländska erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 18 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i nederländska?

Bland 2 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig nederländska?

Du har många talangfulla lärare i nederländska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Låt en handledare hjälpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper med hjälp av en holländska språkkurs

Fördelar med en språkkurs i nederländska

Det finns tusen anledningar att ta en språkkurs i nederländska. Du kanske har familj i Amsterdam eller funderar på att flytta till Antwerpen? Nederländska är ett fascinerande språk som talas av över 27 miljoner människor världen över.

Det är det officiella språket i Nederländerna, Belgien, Surinam och Aruba och talas även i delar av Frankrike, Tyskland och Indonesien. Nederländska är ett västgermanskt språk som är nära besläktat med svenska. Språket är därför relativt lätt att lära sig för svensktalande, tack vare liknande grammatik och ordförråd. 

Nederländska, ett användbart språk 

Nederländska är ett mycket mångsidigt språk som du kommer få stor nytta av både privat och professionellt. Jobbar du mot den nederländska marknaden? Drömmer du om att göra karriär i Nederländerna eller Belgien? Nederländska är ett viktigt affärsspråk så att ta en språkkurs är aldrig en dum idé.

Funderar du på att göra ett utbytesår? Nederländska är officiellt språk vid flera universitet, bland annat universitetet i Amsterdam och universitetet i Leiden. Kunskaper i nederländska underlättar studier i Nederländerna och Belgien, oavsett vilken skola du går på. Låt oss inte glömma att Nederländerna dessutom är ett mycket populärt resmål.

Städer som Amsterdam, Delfy, Leiden, Hag, Maastricht, Rotterdam, Gouda och Lisse lockar miljontals turister varje år. Om du talar nederländska blir det lättare att kommunicera med lokalbefolkningen. Du behöver dock inte oroa dig för din språknivå, de flesta nederländare är nämligen riktigt bra på engelska!

Heter det holländska eller nederländska?

De som vill lära sig holländska och sökt på “holländska språkkurs” har säkert undrat varför det även kallas nederländska. Holland och Holländska är vanliga synonymer till Nederländerna och nederländska. De är dock felaktiga. Holland syftar till den historiska regionen Holland.

Benämningen Holland och holländska kom att användas internationellt pga av regionens många hamnar som flitigt besöktes av utländska handelsmän. Den nederländska regeringen arbetar idag aktivt för att avveckla användandet av “Holland” då det exkluderar stora delar av landet. 

Var kan man studera nederländska?

Om du vill lära dig ett nytt språk eller vill förbättra dina kunskaper i nederländska är det dags att spana in språkkurser. Du kommer garanterat bli förvånad över hur snabbt man kan lära sig nederländska. I Sverige finns det många språkskolor, men om du vill lära dig nederländska så snabbt som möjligt är det bäst att ta privatlektioner. På Superprof hittar du privatlärare i nederländska över hela Sverige. Du kan ta fysiska lektioner med lärare nära dig eller ta en kurs via nätet.

Bästa sättet att lära dig det nederländska språket

Att lära sig ett främmande språk kräver alltid tålamod och engagemang. Vägen kan kännas lång och krokig, men resan blir betydligt behagligare när man har ett proffs vid sin sida. Här är några av de främsta fördelarna med att ta privatlektioner i nederländska.

  1. Du kan lära dig i din egen takt

En privatlärare låter dig utvecklas i din egen takt. Om du tycker att något känns extra svårt kan ni lägga mer tid på det tills du känner dig bekväm. Detta är inte möjligt på en vanlig språkkurs, där du ofta måste hålla jämna steg med resten av klassen.

  1. Du får skräddarsydda lektioner

En annan fördel med privatlektioner är att de tillgodoser dina specifika behov. Om du vill lära dig att tala flytande nederländska kan din handledare hjälpa dig med det. Om du är mer intresserad av nederländsk kultur, landets historia eller nederländska ord och fraser inför en resa kan din handledare hjälpa dig med det också. 

  1. Du får personlig feedback

Det bästa med privatundervisning är att du får lärarens fulla uppmärksamhet. Din handledare kommer att kunna ge dig personlig feedback och värdefulla tips. Detta är inte möjligt i en klassrumsmiljö, eftersom läraren undervisar många elever samtidigt.

  1. Du kan lära dig nederländska hemifrån

Hos oss hittar du lärare över hela Sverige. Du kan antingen ta lektioner hemma hos dig, hos läraren, på ett café eller via nätet.

  1. Du kan få hjälp med läxor

Om du redan studerar nederländska kan du ta privatlektioner för att få hjälp med läxor eller viktiga prov. Du kan ta enstaka lektioner, en kvällskurs eller en intensivkurs - allt är upp till dig!

Superprof erbjuder kurser över hela Sverige

Visste du att du kan hitta modersmålstalare på Superprof? Hos oss kan du ta lektioner med privatlärare som bor i Nederländerna eller lärare som undervisar i Sverige. Allt du behöver göra för att komma igång är att använda sökfunktionen på Superprof. Sök på “holländska kurs” samt din stad för att se alla tillgängliga lärare nära dig.

Du kan även sortera lärarna efter pris. När du läst igenom lärarnas profiler är det dags att boka en gratis provlektion med din favorit. Superprof gör det enkelt och smidigt att lära sig nederländska var du än befinner dig. Lycka till med kursen och ha så kul!

Vad vill du lära dig?