Hem
Ge undervisning

Kurs i Italienska

🥇 Topplärare!
💻 72 online
🔒 Säker betalning
💸 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Vårt urval av lärare som undervisar online i Italienska

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 14 recensioner.

245 kr/h

Bästa priserna: 99% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 245 kr / timme

4 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 4 timmar

01

Hitta rätt lärare för dig

Granska de olika profilerna och kontakta den lärare som passar dig bäst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) inom Italienska.

02

Planera dina kurser i Italienska online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Italienska och beskriv dina behov och tillgänglighet.

03

Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

Våra tidigare elever
recenserar sina lärare i Italienska

Bläddra bland alla våra italienskakurser

Lär dig italienska med en privatlärare på Superprof

Lär dig att tala italienska med privatlektioner online

Har du någonsin funderat över vilka enorma fördelar som finns med att ta privatlektioner. Framförallt i den typ av värld vi lever i nu för tiden, man kan i princip hitta allt om alla på nätet, med en privatlektion är det bara du och din lärare. Italien var en gång i tiden en stormakt, och man kan fortfarande säga att landet har ett mycket stort inflytande. Som en sydlig europeisk gigant har landet upplevt en enorm utveckling inom utbildning. Men ingen annan kommer att ge dig italienskalektioner som Superprof gör, genom att ta privatlektioner på Superprof kan du ta del av de stora fördelarna av att kunna det italienska språket. Det finns flera olika typer av val du kan göra när det kommer till kurser, det finns möjlighet att beställa hela kompletta kurser, men om du endast är ute efter ett par lektioner finns det en lärare som står redo för att hjälpa dig med det. Du är bara ett par klick bort från att få kontakt med din egen framtida privatlärare, Superprof kommer att endast leverera det bästa.


Fördelar med att ta italienskalektioner online

Varför skulle man vilja beställa en kurs från en privatlärare när det finns mycket gratismaterial redan ute på internet? Det fantastiska med en privatlärare är att det är mycket mer effektivare, snabbare och kommer kunna hjälpa dig nå dina drömmar. Här är ett par fördelar med att ta italienskalektioner online:

 • Snabb utveckling: Du har säkert erfarenhet av att gå på kurser eller föreläsningar bland många andra elever, det är självklart något mycket lärorikt. Men tänk dig vilket resultat du kan uppnå med en lärare vid din sida som skräddarsyr lektionen för dig och finns där för dig hela tiden. Alla människor lär sig på olika sätt, vissa hävdar att det finns ett bästa sätt att lära ut, men så är det faktiskt inte. Det kan finnas ett sätt som du lär du lär dig lättare på, din lärare kan då anpassa sin utbildning efter det. 
 • Lär dig i din hastighet: Om det kommer upp något speciellt område som du får problem med, är du inte längre bunden av klasskamrater som ligger långt före, din lärare kommer att kunna anpassa undervisningens hastighet för att ta tag i de områden du vill ha hjälp med. Det är du som bestämmer hur undervisningen ska gå till, din lärare lyssnar mer än gärna på vad du har att säga för att utveckla undervisningen efter dina behov. 
 • Flexibilitet: Många personer nuförtiden har ett allt för fullspäckat schema för att man exempelvis ska kunna ta fasta lektioner. Genom att ta italienskalektioner online kan du tillsammans med läraren anpassa tiden lektionen ska ske, efter vad som passar dig. Har du mycket jobb som gör att du inte kan under dagen? Vad sägs om att ta en kvällslektion hemifrån?
 • Mycket skönare: Att ta lektioner online är mycket skönare än att behöva vara med en grupp av andra elever. Du kommer aldrig någonsin känna känslan av att inte våga ställa en fråga, din lärare är ju trots allt där bara för dig. Eftersom lektionen är online kan du även plugga från ditt hem, en plats du känner till och kan känna dig säker i.
 • Prisvärda lektioner: Privatlektioner är inte så pass dyra som man tänka sig. Eftersom du kommer att ha en mycket snabbare utveckling än om du hade suttit med på en lektion bland många andra, kommer priset jämna ut sig jämför med hur snabbt du lär dig. Om du jämför med andra privatlektioner på internet kommer du också att se att Superprof är den plattformen som oftast har de bästa erbjudandena. 
 • Betala när du lär dig: Till skillnad från de flesta andra läro plattformarna där du kommer att behöva betala för en hel kurs direkt oavsett om du går på alla lektioner eller inte, så erbjuder Superprof dig att endast betala för lektioner du går på. Exempelvis om du blir sjuk kan du ställa in en privatlektion, vilket inte resulterar i att du tappar en lektion.

 • Lär dig italienska för ett speciellt mål: Oavsett vad dina mål är med din italienskautbildning så finns det en lärare som kan hjälpa dig på vägen. Vill du lära dig italienska för att förbereda dig inför en resa till landet? Vill du kanske jobba i eller med ett företag i Italien? Eller är du helt enkelt bara intresserad av att lära dig detta fantastiska språk? Exempelvis brukar man tala om att Italien är kärnan för mode och skor, om du skulle vilja utveckla din karriär inom detta, vad vore bättre än att kunna språket? Din lärare kommer att kunna anpassa upplägget av dina lektioner för att du ska kunna fokusera på just detta mål.

Vad kan du förvänta dig av dina italienskalektioner?

På dina lektioner kommer du inte bara att lära dig detta vackra språk, du kommer också ha väldigt roligt på vägen. Hur du vill att dina lektioner ska se ut är upp till dig, vill du ha extramaterial du kan jobba med på fritiden är detta något som din lärare kan tillhandahålla. Vill du utveckla din talförmåga inom det italienska språket kan du och din lärare ägna hela lektionen till att ha strukturerade talövningar. Du kommer också att få lära dig hur du ska sätta upp texter, översättningar, jobbintervjuer och mycket annat på italienska. Om du istället vill jobba mot en bra grammatisk kunskap är det även något som du och din lärare kan fokusera på. Din lärare kommer att vara flexibel inför vad du vill lära dig, och kommer att anpassa lektionen efter vad du vill göra. Detta är något som du inte kommer att uppleva på andra plattformar, att få en lektion helt skräddarsydd för dina behov kommer att ge dig resultat du tidigare inte trodde du skulle uppnå.

Varför ska man välja privatlektioner?

Anledningen till att du ska välja att lära dig genom just privatlektioner är för att din lärare kommer att helt kunna anpassa sin undervisning efter dina behov. Enkelheten av att lära sig ny kunskap tack vare en privatlärare kommer att få dig att ställa frågan varför du inte börjat med detta tidigare. Genom att ta lektioner online behöver du inte heller oroa dig för att betala övriga kostnader såsom resan till lektionen. Du kommer också att få ta del av en helt annan tillgänglighet jämfört med andra plattformar, det tar i de flesta fall mindre än 24 timmar för en lärare att ge dig svar på en fråga, även utanför lektionstid. Du kan också ta en paus med dina studier, exempelvis om du har mycket arbete på jobbet eller i skolan under en period kan du pausa dina italienskastudier, för att sedan återuppta lektioner där du slutade utan några problem. Om du istället, tvärt om har en period där du känner att du har mer tid att spendera på dina italienskakunskaper, är din lärare mer än gärna redo för att öka antalet lektioner utan problem.

Ta italienskalektioner online

Om du fortfarande känner dig osäker till om du vill ta privatlektioner online, ska jag ge dig några till fördelar. Att ta privatlektioner är helt enkelt den bästa inlärningsmöjligheter. Att få möjligheten till att få en professionell privatlärare vid din sida när du jobbar emot att kunna tala italienska är ovärderligt. Det kommer att komma stunder där du känner att du absolut inte förstår någonting, att ha en person vid din sida som har stött på dessa problem tidigare och kan förstå hur du känner, kan hjälpa dig överkomma dessa hinder och fortsätta din resa är mycket viktigt. Din lärare kommer att vara erfaren i att utbilda i ämnet och kommer därför att veta vad du behöver för att ta dina kunskaper till nästa nivå.

Att ta privatlektioner genom Superprof kommer också att ge dig möjligheten till att hitta en lärare som passar din budget. Alla lärare anpassar sitt pris efter deras tidigare erfarenheter och kunskaper, därmed kan du hitta en lärare med ett pris som passar dig. Om du fortfarande inte känner dig övertygad, låt mig berätta för dig att de flesta lärare här på Superprof erbjuder sin första lektion gratis. Anledningen till detta är för att ge dig en ärlig chans till att få en bild av din potentiellt framtida lärare innan du behöver boka och betala några andra lektioner. På Superprof kan du också besöka alla lärares profil där du kan läsa recensioner från riktiga tidigare elever som läraren haft, vad kan ge en bättre bild av en lärare än att läsa något sådant? På lärarens profil kan du också ta del av lärarens erfarenhet, bakgrund och läsa om hens metodik. På profilen berättar läraren om hur hen brukar lägga upp sina lektioner, detta kan vara ett bra verktyg när du ska välja mellan alla de lärare som finns på Superprof. Du är bara några klick bort till att hitta din perfekta lärare, bläddra bland alla våra italinskalärare på Superprof redan nu. Språklektioner är motgiftet för språkbarriärer, så bryt den barriär, skaffa dig de kunskaper du behöver för att kommunicera med nya människor redan idag med Superprof.

 

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Italienska online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

 • Skype
 • Google Hangouts
 • Messenger
 • Teams

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

72lärare erbjuder undervisning

online italienska.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom Italienska online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.

100% Verifierade Utvärderingar - nätverkets bästa verktyg

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

Välj din lärare från våra 72 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom Italienska

72  lärare inom Italienska erbjuder online undervisning i italienska.

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst. 

Välj din lärare bland båra 72 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för Italienska undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Italienska är 245Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

 • Lärarnas erfarenhet i Italienska
 • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom italienska?

Ett urval av 14 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

72 Italienskalärare finns tillgängliga 

här för att hjälpa dig.