Utmärkt
recensioner på

Göteborgs musikaliska sångpedagoger:

Se fler lärare

5.0 /5

Hitta en sånglärare i sång med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 6 recension(er).

376 kr/h

Bra priser: 95% av sånglärarna erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset är 376kr/h.

8 h

Snabba och duktiga! Våra sångpedagoger svarar vanligtvis inom 8h.

Det har aldrig varit enklare att boka
privatlektioner i sång i Göteborg

2. Planera din sångträning

Du kan planlägga din kurs tillsammans med din lärare när din kursförfrågan har blivit accepterad. Alla sångkurser är unika och anpassas till din nivå!

3. Upptäck ännu fler möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher, handledare och mentorer. Förutom sång och röstcoacher kan du också upptäcka din nästa hobby.

FAQ

🎤 Var kan du börja ta sångkurser i Göteborg?

🎶 Är du intresserad av att börja ta sångkurs?

 

💌  Det finns just nu 19 lärare i sång tillgängliga för att ge privatkurser i sång i Göteborg och i närområdet.

 

💬  En meddelande-tjänst finns tillgänglig för att göra det möjligt för dig att kontakta de lärare i sång som erbjuder privatlektioner i piano på Superprof.

 

👌  När din kursförfrågan har blivit godkänd, kan du börja din första kurs med din lärare.

 

👀  Se alla profilerna for våra lärare i sång i närheten av dig.

👨‍🎤 Hur många sånglärare erbjuder just nu privatlektion i sång i närheten av dig?

✨  Det finns just nu 19 lärare i sång som erbjuder sånglektioner i Göteborg och i området.

 

För att hitta en privatlärare i sång, läs deras beskrivning för att få mer information om vad dem erbjuder. Våra sånglärare erbjuder kurser i alla olika musikgenrer, t.ex klassisk musik, jazz och pop.

 

Välj din sångkurs bland flera än 19 sång-experter.

💻 Hur kan du ta sånglektioner online?

Visste du om att du kan ta sånglektioner online?

 

På Superprof erbjuder många experter sina kurser online. Cirka 80% av våra instruktörer på vår plattform erbjuder Sång lektioner via Skype.

 

För att hitta tillgängliga sånglärare, välj “webbkamera” i sökfältet för att se tillgängliga lärare som erbjuder kurser online i ditt valda ämne.

 

Onlinekurser via webbkamera ger dig fler fördelar när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din sång inte behöver resa onödiga sträcker.

 

Boka en onlinekurs med en sånglärare idag på Superprof!

💸 Vilket pris tar en sånglärare för en sånglektion per timme i Göteborg?

I Göteborg, tar en sånglärare runt 376kr för en lektion i sång.

Kostnaden för en sånglektion varierar pga:

 • din lärares erfarenhet
 • området/staden där sånglektionen tar plats (via Skype eller hemma hos eleven)
 • hur ofta du tar sånglektioner och längden på lektionerna
 • målet med din sångkurs. Till exempel: är det en förberedelse inför en konsert, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare ger första lektionen gratis.

Se alla priserna för sånglärare i ditt område.

😊 Varför inte börja ta sånglektioner av en privatlärare, i Göteborg?

Vi har hjälpt hundratals av medlemmar att sjunga bättre med hjälp av våra sånginstruktörer

 

Alla våra privatkurser i sång med en erfaren privatlärare ger dig det stora äventyret att lära dig sjunga snabbare.

 

Dra nytta av vår sökmotor och hitta den bästa läraren nära dig! Vi har för tillfället 19 privatlärare i Göteborg.

 

 

Vill du boka sångkurs i Göteborg?

Se alla våra lärare för privatlektioner i sång

Se fler lärare Nu kör vi!

Få individuella sånglektioner av en sångpedagog i Göteborg

Det som är speciellt med musiken är att det är ett språk som talas världen om. Beroende på vad du har för musiksmak finns det alltid en genre därute för dig som du kan lära dig sjunga i.Det är nu hur lätt som helst att komma igång med privatlektioner när du använder dig av Superprof.

Att ta privatlektioner i sång

Med privatlektioner via Superprof får du möjlighet att ha en personlig utbildning inom ämnet som du är intresserad av att lära dig mer om. Med sånglektioner kommer du att fördjupa dina kunskaper inom musiken och musikteori för att kunna sedan utveckla dina förmågor som musiker eller sångare!

Inne på varje lärares profil finns det lite mer information om vem hen är! Detta kan du använda för att kunna fatta ett bra beslut om vem som du kommer vilja ha som lärare. Genomsnittspriset för en timmes sånglektion i Göteborg ligger på ungefär 300 kr. Priset kommer att variera lite grann med varje lärare beroende på vad för erfarenhet läraren har, samt var de befinner sig, och vissa andra saker också.

Efter lektioner med en sångpedagog i Göteborg

Skulle du vilja plugga musiken på en högre nivå eller utveckla dina kunskaper även mera finns det många skolor och universitet som erbjuder chansen att göra det: Göteborgs Universitet samt många yrkesutbildningar erbjuder både program och enstaka kurser inom musiken.

Utöver allt detta så kan man ta sina talanger vidare i livet och göra en karriär av musiken! Det finns verkligen hur många jobb som helst inom musikens värld där man som sångare behövs.

 • Skådespelare. Du som musiker har redan en fot i dörren när det kommer till underhållningsindustrin. Många skådespelare måste behöva veta hur man sjunger för att kunna ha en större utbud av roller att ta del av.
 • Lärare. Antingen om du vill lära ut till yngre barn som vill bara ha det lite roligt med musiken, eller om du vill kanske lära ut musikteori på en högre nivå, så finns det många möjligheter för dig som är sugen.
 • Kompositör eller direktör. Som utbildad sångare eller musiker öppnar du dörren till en värld som omfattar roliga uppdrag inom att skapa musik. Som kompositör och direktör skapar man musik, skriver låtar, och även leder andra musiker inom sina föreställningar. Detta kan du göra på ett kommersiellt sätt, vilket betyder att du jobbar till exempel med att skapa låtar som är tillför reklamfilmer.
 • Sångare. Självklart kan du jobba som sångare om du kan sjunga, den var kanske inte så svårt att gissa, eller hur? Antingen själv eller som ett bandmedlem så kan du göra en karriär av din röst och dina musikaliska talanger!
 • Producent. Som musikproducent kan du hjälpa andra att förverkliga sina drömmar! Du håller utkik för talang, hjälper andra med deras låtar, bidrar till och ibland finansierar olika projekt.

Online plattformar som studjefrämjandet.se har gjort det lätt att komma i kontakt med andra musiker som vill skapa en studiegrupp! Detta kan du ta nytta av om du hade velat eventuellt skapa ett band eller arbeta med andra musiker i framtiden.

Det finns dessutom många viktiga saker att komma ihåg när man vill gå vidare inom musiken som sångare:

 • Tillägnade. Det kräver mycket jobb och övning ifrån dig som vill bli sångare eller framträda, vilket betyder att ibland kan det kännas jobbigt eller för stressigt. Du måste orka hålla i!
 • Fysisk uthållighet. Som sångare tränar du många muskler och detta kan ta mycket energi! Du måste kunna hålla dig i form och funktion för att stanna kvar på topp.
 • Sociala färdigheter. Det kan hjälpa din karriär enormt om du är bra på att nätverka och få dig själv sett. Ibland kan det löna sig att känna rätta personer som kan hjälpa dig på din resa!
Vad vill du lära dig?