Utmärkt
recensioner på

Våra lärare för pianokurser i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 9 omdömen.

309 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 309kr/timmen

7 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 7h

Det har aldrig varit enklare att spela piano
i Göteborg!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

🎹 Var kan jag börja ta privatlektioner i piano i Göteborg?

Är du intresserad av att boka pianokurser? På Superprof finns 22 tillgängliga pianolärare som erbjuder kurser i Göteborg.

 

Vår meddelande-tjänst ger dig möjligheten att få kontakt med alla lärare i piano som finns registrerade på vår hemsida. När din kursförfrågan har blivit accepterad, kan du starta din första kurs i piano med din lärare.

 

Se alla annonserna for våra pianolärare i Göteborg.

🎵 Hur många privatlärare erbjuder just nu pianolektioner i Göteborg?

I Göteborg erbjuder 22 pianolärare kurser.

 

För att boka lektioner i piano kan du först läsa våra lärares annonser för alla detaljer om innehållet i pianolektionerna.

 

Välj bland fler än 22 lärare i piano för att boka dina pianolektioner!

💻 Är det möjligt att få undervisning i piano online?

På Superprof erbjuder många lärare i piano sina kurser online. De flesta av våra musiklärare på vår plattform erbjuder pianolektioner via videosamtal.

 

Att ta kurser på nätet ger dig fler möjligheter att vara flexibel med din pianokurs. Dessutom blir priset ofta billigare då din lärare inte behöver resa.

 

För att hitta tillgängliga privatlärare i piano som erbjuder undervisning online välj "webbkamera” i sökfältet.

 

Välj din pianolektion online bland fler än 22 lärarprofiler.

💸 Vad är priset för privatlektioner i piano i Göteborg?

I Göteborg kostar en pianolektion i snitt 309 kr i timmen.

 

Priset varierar på grund av en mängd faktorer:

  • Pianolärarens erfarenhet och utbildning.
  • Var pianokursen sker, via nätet eller hemma hos eleven eller läraren läraren eller eleven  i Göteborg.
  • Hur många lektioner du bokat och hur långa lektionerna är.
  • Målsättningen och din nivå. Till exempel: bokar du privatlektionerna för att din barn ska lära sig spela piano, eller är du väldigt avancerad och vill utvecklas vidare?

De allra flesta av Superprofs musiklärare erbjuder den första pianolektionen gratis.

 

Se samtliga priser för pianolärare i Göteborg.

🎧 Vad behöver jag för att börja ta privatkurser i piano med en privatlärare?

Till och börja med kommer du behöva skaffa dig tillgång till ett piano.

 

Priset för ett piano kan ibland kännas dyrt för nya elever. Om detta gäller dig bör du få pianot billigare genom att köpa secondhand eller titta på ett enklare keyboard, för att öva med fram till att känner dig redo att köpa ditt eget piano.

 

Beroende på vilken genre du vill spela, borde du kanske också köpa:

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraftpedal

Fråga gärna din pianolärare omhjälp om vilka tillbehör som kan vara nödvändiga för dig.

 

Välj din nästa privatkurs bland fler än 22 lärare i piano.

Vill du ta pianolektioner i Göteborg?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare i Göteborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka piano lektioner Göteborg med en av våra pianolärare

Vad du behöver veta om pianolärare Göteborg

Pianoelever i Göteborg och över hela världen har alla sina egna skäl till att lära sig piano, då det finns väldigt många rimliga anledningar till att lära sig spela ett av mänsklighetens mest använda instrument.

I många fall vill studenten lära sig grunderna i notläsning, och i dessa fall kan pianolektionerna även användas som lektioner i musikteori.

I många fall är det föräldrar som sätter sina barn till nybörjarlektioner i piano kurs Göteborg. De kanske själva aldrig lärde sig något instrument, och en dag när de går längs Avenyn hör de “Tiny Dancer” med Elton John spelas i en högtalare i fjärran. Detta gör föräldern fast besluten om att hens son- eller dotter ska lära sig bemästra detta klassiska, tidlösa instrument.

Att börja spela piano i en tidig ålder ger barn hjälp med att utveckla sina kognitiva färdigheter och sin koordination. Att kunna behärska rytmer, vara kreativ, få kunskap om musikhistoria och stimulera sin musikalitet är något som är givande i många aspekter av en ung människas liv.

Det går att börja med något väldigt billigt, och att lära sig piano går inledningsvis lika bra med en billig synth som en flådig flygel.

Var hittar du en lärare för pianolektioner Göteborg privat?

Det finns många sätt att lära sig spela piano, och i Göteborg är möjligheterna oändliga. Många studenter som vill lära sig spela piano på egen hand vänder sig i första hand till youtube-lektioner. Den största fördelen med denna metod är att den vanligtvis är gratis, vilket kan vara bra för den nybörjare som vill testa och se om hen kan bli kär i pianots tangenter.

Men det är uppenbart att det finns mer effektiva sätt att lära sig spela detta klassiska instrument, såvida du inte gillar att spendera tid på att surfa genom diverse diffusa musik-hemsidor för att få tag på fungerande noter och övningar som passar just dig.

Många vuxna- och barn väljer att anmäla sig till individuella lektioner eller musikkurser i en musikskola. Detta är ett mer traditionellt val, och går ofta bra. 

Men i Göteborg finns det gott om privatlärare inom pianots förföriska konst, vilket gör att just denna metod är starkt växande för människor som vill lära sig spela piano. Med privatlektioner kan du spela på ditt eget keyboard, i ditt eget hem, eller bege dig till din lärares lokaler.

Denna metod passar alla nivåer och oavsett vilken musikstil man vill lära sig. Dessutom finns det möjligheter oavsett var du befinner dig geografiskt, så oavsett om du bor i Linné, Kallebäck eller Frölunda så finns det alternativ för dig.

Platser för pianokurs Göteborg

Göteborg är hem till det prestigefyllda Högskolan för Scen- och Musik, där många idag högt ansedda musiker har gått för att förfina sina piano-attribut. Skolan är en del av Göteborgs Universitet, som idag är en av Sveriges största och mest omfattande universitet.

Men det finns också ett stort utbud i Göteborg för nybörjare, och de som är något bättre. Det finns pianoskolor som Pianoskolan i Kålltorp, samt i Askim.

Boka pianolektioner i Göteborg

Vill du på ett enkelt sätt lära dig spela piano i Göteborg? Du kanske vill kombinera det med att lära dig musikteori på nybörjarnivå? Har du kommit till insikten att detta vore det perfekta sättet att utöka dina kunskaper?

Ingenting funkar lika bra som att ha en erfaren lärare som kan ge dig privata och skräddarsydda lektioner på din hemmaplan.

Om du vill ha ett effektivt musikaliskt uppvaknande och följa en progression och läroplan utan att hamna i dåliga vanor, så är det viktigt att lära sig på rätt sätt från början. På Superprof får du ett försprång när det gäller att lära dig ditt nya instrument, då du i mångt och mycket kan styra din egen undervisning på det sätt du vet passar dig, samtidigt som du använder din privatlärares expertis för att förfina dina redan befintliga kunskaper. 

På Superprof kan du välja mellan en rad olika piano-lärare i Göteborg, och Superprof ger dig också möjlighet att läsa en ingående och utförlig beskrivning av varje lärare.

Varje lärare har en egen profil där de beskriver sig själva, vilket instrument de använder, vilken nivå deras lektioner riktar sig till (t.ex. nybörjarnivå, medelsvår nivå eller lektioner för barn), var någonstans lektionerna är (lärarens hus eller hur långt de kan tänka sig att resa för att undervisa), potentiella betyg och examensbevis, feedback från studenter, accepterade betalningsmetoder och timpris. Profilen indikerar också när introduktionskursen eller första lektionen är gratis.

Detta kan vara värt mycket, då det alltid är ett plus att kunna ha en provlektion innan man binder sig till fler lektioner.

Många av dessa privatlärare är instrumentalister och tidigare studenter från stora muskinstitutioner: Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Musikhögskolan i Göteborg- Malmö och vid Örebros Universitet. 

I Göteborg är timpriset för pianolektioner via Superprof mellan 200 - 500 kr/h, och det finns över tio olika alternativ. Titta igenom profilerna och se hur de passar dina personliga mål. Kan Annika, Ying Ying eller Carl bli din nya pianolärare?

Piano i Göteborg: en historia som går långt tillbaka

Musiken i Göteborg har alltid haft en internationell prägel. Göteborg grundades 1621 och under 1600-talet var det stadsmusikanterna som stod för det offentliga musicerandet. Den första egentliga konserten i Göteborg genomfördes i Domkyrkan vid mitten av 1700-talet, och ungefär samtidigt bildades musicerande grupper. I slutet av 1700-talet etablerades de första nöjeslokalerna med musikinriktning.

I början av 1900-talet spelades populärmusik på Trädgårdsföreningens restaurang, Hotell Eggers, Grand Hotel Haglund, Lorensberg, Valand och Liseberg. 1929 öppnade Wauxhall, som en ny svensk jazzscen. Göteborgska musikartister som Evert Taube, Lasse Dahlquist och Sonya Hedenbratt kom att bli kända långt utanför Göteborg.

Efter punkens genombrott i slutet av 1970-talet har Göteborgs musikliv präglats av svartklubbar och alternativa skivbolag och framförallt gjort sig känd inom olika alternativa scener, antingen det handlat om pop, rock, hårdrock, hip-hop eller elektronisk musik. Sveriges första ravefest hölls i Göteborg 1989, och en form av melodisk death metal har kommit att benämnas "the Gothenburg sound".

Leila K och Hammer Hill Click är exempel på svenska hiphop-pionjärer från Göteborg. Från 1980-talet har Göteborg också gjort sig känt för en mängd större arenakonserter med både internationella namn som Bruce Springsteen och The Rolling Stones och regionala förmågor som Håkan Hellström.

Det är alltid givande att lära sig något nytt. Förutom att man bygger på sina attribut och blir mer mångsidig så lär man sig mycket om sig själv på köpet. Ta privatlektioner i piano idag, och vem vet - kanske är du Göteborgs nästa eftertraktade privatlärare i piano om bara några år?

Vad vill du lära dig?