UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i SkÄdespeleri

Se fler lÀrare

4.9 /5

VÄra lÀrare med 4.9 stjÀrnor och mer Àn 3 recensioner.

387 kr/h

BÀsta priserna: 95% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 387 kr / timme

4 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Att lÀra sig nÄgot nytt
har aldrig varit sÄ lÀtt

2. Planera dina kurser i SkÄdespeleri online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i SkÄdespeleri och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

Vanliga frÄgor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom SkĂ„despeleri online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.


21lÀrare erbjuder undervisning online i skÄdespeleri.

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom skĂ„despelerilektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.


100%Verifierade betyg - nÀtverkets bÀsta verktygVÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom skĂ„despelerilektioner

21 lÀrare inom SkÄdespeleri erbjuder online undervisning i skÄdespeleri.


Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som passar dina inlÀrningsbehov bÀst.


VÀlj din lÀrare bland bÄra 21 profiler.💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för undervisning i skĂ„despelerilektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom SkĂ„despeleri Ă€r 387Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i SkĂ„despeleri
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom skĂ„despeleri?

Ett urval av 3 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 4.9 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DÄ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populÀrt bland vÄra studenter.


Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.21 SkÄdespelerilÀrare finns tillgÀngliga

hÀr för att hjÀlpa dig.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i SkÄdespeleri ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av skÄdespelerilÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Hitta en privatlÀrare inom teater för lÀxhjÀlp, revision, övning, och upplÀrning av olika tekniker

TrÀning inom teater för bÄde vuxna och barn

MÄnga drömmer om att vara skÄdespelare eller att stÄ pÄ scen och vara kÀnd över hela vÀrlden för sina talanger. Det finns ocksÄ vÀldigt mÄnga personer som Àr intresserade av olika teman som tÀcks av framtrÀdanden inom teatervÀrlden, sÄsom Shakespeare till exempel. NÀstan alla vi kÀnner till historien bakom Romeo och Julia, En Midsommarnattsdröm, och Hamlet. Hade det inte varit hur kul som helst att kunna spela Romeo, eller hÄlla i dödskallen som Hamlet gör? Men hur kommer det sig att det Àr mÄnga som drömmer om att vara skÄdespelare, men inte gör nÄgot Ät det dÄ? Ja, du, det Àr för att det Àr mÄnga som Àr rÀdda för hur det ska kÀnnas att stÄ pÄ scen framför sÄ mÄnga frÀmmande mÀnniskor! Den kÀnslan kan vara hur lÀskigt som helst, det förstÄr man helt och hÄllet!

Men man kan faktiskt anvÀnda trÀningen man fÄr utav att skÄdespela för att jobba pÄ ens sjÀlvkÀnsla, och jobba upp en starkare fÀrdighet att framtrÀda utan att bli nervös. Att tala inför publik Àr nÄgot vi alla tycker Àr lÀskigt ibland, men genom att öva pÄ att framtrÀda och hÄlla tal och sjunga inför nya personer bygger man upp en stark sjÀlvkÀnsla och börjar lÀr sig att det Àr inte lika lÀskigt som man har kanske trott! Det Àr faktiskt sant att om man Àr rÀdd för nÄgot sÄ mÄste man göra exakt det man Àr rÀdd för, om man vill komma över den rÀdslan. Teater Àr ingen undantag hÀr! Om du vill komma över din blyghet eller lÀra dig hur man talar inför en livepublik pÄ ett effektivt och starkt sÀtt, sÄ Àr teater ett bra Àmne för dig att studera. 

BÄda vuxna och barn kan ta del av att spela teater, och du behöver absolut inte ha nÄgon tidigare erfarenhet inom skÄdespeleri. VÄra lÀrare pÄ Superprof jobbar pÄ att anpassa sina lektioner efter just varje elevs önskemÄl och omstÀndigheter, vilket betyder att du som nybörjare har lika mycket chans att prestera som en professionell skÄdespelare har. 

Det som Àr roligt med skÄdespeleri och att spela teater

Teater Àr faktiskt en av de Àldsta konstformer som finns. Det kom först upp i det Grekiska samhÀllet runt det 6:e Ärhundradet f.kr., och i det Romanska runt det 3:e Ärhundradet f.kr. Folk har alltid velat Äterskapa olika event och minnen genom att framtrÀda de framför andra personer. Teater handlar om att berÀtta historier och aktivt agera med publiken, att fÄ dem att skratta, grÄta, och le. Att skÄdespela Àr ett sÀtt att sprida glÀdje och goda hÀlsningar till andra, och att fÄ dem att kÀnna sig glada i nÄgra stunder utan att de behöver tÀnka pÄ nÄgot annat. Vi alla Àlskar den kÀnslan vi fÄr nÀr vi fÄr kompisen att skratta, eller nÀr vi ger bort en present till nÄgon som vi vet kommer Àlska det vi har köpt Ät dem. 

NÀr de flesta tÀnker pÄ teatern sÄ tÀnker man oftast pÄ sjÀlva scenen, bakgrunden, och publiken. Och det Àr det som teatern Àr, det Àr ett samling av olika delar som arbetar tillsammans för att skapa nÄgot större Àn sig sjÀlv. Genom att ta privatlektioner inom teater kommer du som elev lÀra dig mer om hur en teater fungerar, vad man som skÄdespelare gör, och hur man ska göra för att komma vidare inom teatervÀrlden. Man kommer att snabbt inse hur roligt det kan vara att ta del av denna fantastiska vÀrld. 

Teater kan ocksÄ handla om teater för barn, som till exempel sagor, dockor, eller musikaler som hjÀlper dem att lÀra sig saker, bygga upp sjÀlvförtroende, eller skapa nya vÀnner. Du kan lÀtt hitta olika personer och skolor som erbjuder dessa typer av lektioner för dig som antingen vill ta de sjÀlva eller som har ett barn som vill komma in i sina skÄdespeleri fÀrdigheter. Dessutom Àr det sÄ att om man vill helst ha privatlektioner inom teater kan man ocksÄ vÀlja det för barn, man behöver inte vÀnta till en kurs erbjuds eller det kan ocksÄ vara sÄ att det inte finns en ledig plats i nÄgra av kurserna som du Àr intresserad av.

En privatlÀrare Àr alltid tillgÀnglig för dig nÀr du vill ha dem. Vare sig du Àr ute efter att starta en ny karriÀr inom skÄdespeleri eller om du Àr bara vÀldigt intresserad av Àmnet sÄ finns det nÄgon dÀrute för dig som kan hjÀlpa! Vissa vÀljer att ta hjÀlp av en privatlÀrare bara för att de Àlskar sjÀlva teater och skÄdespeleri. Andra kanske anvÀnder teater för att komma ur sin blyghet och utöka sin sjÀlvkÀnsla och sjÀlvförtroende! Det kan dessutom hjÀlpa en att bli bÀttre pÄ att tala inför folk och live publiker. ScenskrÀck kan pÄverka alla, men genom att skÄdespela kan vi förbÀttra vÄra fÀrdigheter och lÀra oss att det Àr inget att vara rÀdd för i verkligheten. 

 

Teaterlektioner för alla

Teaterlektioner Àr till för alla! SjÀlvklart kommer inte lektionerna se exakt samma ut för alla, och detta beror ju pÄ att alla har olika baskunskaper och olika erfarenhetsnivÄer. Varje elev kommer att behöva lÀra sig olika saker, och speciellt pÄ grund av att alla har ju olika mÄl sÄ kommer lektionerna vara skrÀddarsydda efter var och en. 

Ibland kan det vara lite lÀttare för barn Àn vuxna att komma in i sina skÄdespeleri fÀrdigheter, bara för att barn Àr mer öppen för att ha kul och Àr inte lika oroliga över vad andra tÀnker pÄ, om andra dömer dem eller inte. Teater för barnen kommer att kanske bli mer fokuserad pÄ att fÄ dem att ha roligt och njuta av att utforska olika nya saker som de aldrig har gjort innan. Det skiljer sig lite grann för vuxna, eftersom vuxna kommer mest troligt vilja lÀra sig de tekniska delarna bakom varför vi gör som vi gör nÀr vi spelar teater. Nybörjare kommer alltid att behöva lÀra sig frÄn grunden uppÄt, detta kommer inte Àndras sÄklart, men beroende pÄ vart man vill gÄ med sina fÀrdigheter sÄ kan lÀraren tillsammans med eleven skapa en lÀroplan som fokuserar pÄ elevens mÄl och styrkor. NÀr folk börjar bli Àldre sÄ brukar man oftast bli mer reserverad som person, och teater kan hjÀlpa dig att sakta ner den processen. Det Àr nÄgot som din privatlÀrare inom teater kan hjÀlpa dig med! 

Teaterlektioner för dig som vill komma över din blyghet

Som vi har tidigare nÀmnt sÄ Àr teater och skÄdespeleri vÀldigt bra för dig som vill komma över din blyghet, och eventuellt vara mer öppen och utÄtriktad. Genom att sÀtta dig sjÀlv i situationer som kanske till att börja med kÀnns obehagliga eller onaturliga ger du dig sjÀlv chansen att komma över dina hÀmningar och börja tÀnka pÄ ett nytt sÀtt. Detta Àr kanske exakt det du behöver, men nÄgot du skulle aldrig göra för dig sjÀlv just för att du Àr sÄ pass blyg eller nervös inför en livepublik. Men dÄ vet du iallafall att detta Àr nÄgot som finns för dig, nÀr du Àr redo för att ta det an som ett projekt. 

Drama Àr ett sÀtt att uttrycka sig sjÀlv, och skÄdespeleri anses ofta som ett sÀtt att snabbt fÄ in mycket sjÀlvförtroende och en vÀldigt stark sjÀlvkÀnsla. Blyghet har ett sÀtt att sÀtta stopp för saker och ting i livet som vi kanske vill vÀldigt gÀrna göra! LÄt inte detta kontrollera ditt liv. Lektioner inom musik och sÄng kan ocksÄ bidra till att fÄ dig ur din skala ocksÄ, om det Àr nÄgot som lÄter intressant för dig kanske. 

Genom att samarbeta med andra personer lÀr man sig hur man ska kommunicera med andra för att ha de bÀsta möjliga resultaten, vilket ger mycket till ens sjÀlvkÀnsla ocksÄ. 

Hitta en privatlÀrare inom teater nÀra dig

Med hjÀlp av Superprofs hemsida kan du enkelt och snabbt komma i kontakt med en tillgÀnglig lÀrare som Àr redo att dela med sig av sina kunskaper och tips! Online lektioner Àr ett val för dig som kanske inte vill ta dig ur huset, dig som vill spara pÄ lite pengar (du behöver inte lÀgga pengar pÄ resekostnader om du vÀljer att ta online lektioner), eller dig som hittar den perfekta lÀraren som bor pÄ andra sidan landet. Det genomsnittliga priset för en timmes lektion inom teater ligger pÄ ungefÀr 350 kr, men det finns ocksÄ vissa lÀrare som tar lite mer eller lite mindre Àn detta belopp. 

Vad du Àn behöver en lÀrare tillför kommer du enkelt kunna hitta nÄgon som kan hjÀlpa dig. Behöver du hjÀlp med en av dina lÀxor som du studerar pÄ en teaterhögskola? Har du fÄtt lite kritik kring ditt framtrÀdande och tycker att du skulle kunna ha lite hjÀlp med att förfina dina talanger? Eller vill du bara börja nÄgot nytt och vill ta hjÀlp av en erfaren och motiverad privatlÀrare? Superprof erbjuder en plattform dÀr du kan leta fram den perfekta lÀraren för just din situation. SÄ tveka inte, och börja utveckla dina talanger inom teater redan idag! 

Vad vill du lÀra dig?