Hem
Ge undervisning

Tyskakurs Online

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ’» 74 privatlĂ€rare
🔒 SĂ€ker betalning
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Tyska

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 10 recensioner.

251 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 251 kr / timme

5 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 5 timmar

01

Hitta din perfekta lÀrare

Granska de olika profilerna och kontakta den lÀrare som passar dig bÀst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) för en Tyska.

02

PlanlÀgg dina kurser i Tyska online

SchemalÀgg med din handledare i Tyska för att ange dina behov och tillgÀnglighet.

03

FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Studentkortet ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och lÀrare pÄ vÄr plattform inom en mÄnad. En period för att uppleva nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Tyska

BlÀddra bland alla vÄra tyskakurser

Ta hjÀlp av en privatlÀrare och ta en tyskakurs online, var du vill och nÀr du vill!

SprÄkkurser i tyska Àr mycket populÀra runt om i vÀrlden. Att lÀra sig ett nytt sprÄk Àr inte bara allmÀnbildande utan kan dessutom förbÀttra ditt CV dÄ mÄnga företag idag har just Tyskland som sin största marknad. Tyskland Àr en kulturell och politisk metropol av stor betydelse och Àr Europas ledande ekonomi. Förutom att du fÄr chansen att lÀra dig Einsteins modersmÄl kan det alltsÄ Àven göra dig mer attraktiv pÄ arbetsmarknaden och leda till större karriÀrmöjligheter att lÀra dig tyska!

 

Vill du utöka dina chanser att jobba i eller jobba hemifrÄn med ett företag baserat i Tyskland sÄ kan vi glÀdja dig med nyheten att du kan bygga pÄ din kompetens ytterligare dÄ man i Tyskland delar ut ett stort antal stipendier och annat stöd för att studera i Tyskland. DÄ kan en nybörjarkurs som följs upp med en fortsÀttnings- och avancerad sprÄkkurs i tyska vara en bra start för att senare söka in pÄ en mer avancerad utbildning pÄ tyska. Vill du arbeta i Tyskland sÄ kan det vara bra att veta att du kan söka arbetssemestervisum. De hÀr visumen Àr tillgÀngliga för unga frÄn mÄnga lÀnder i Europa, dÀribland Sverige, och Àr du specialiserad inom ett yrke sÄ kan du söka ett special visum för yrkesverksamma. Att vara bekant med det tyska sprÄket kan alltsÄ förbÀttra dina chanser till vidare studier samt förbÀttra dina relationer och effektivisera din kommunikation med eventuella tyska affÀrspartners eller framtida arbetsplatser, chefer och kollegor. Förutom det faktum att Tyskland Àr Europas största ekonomi sÄ Àr nÀrheten till Sverige ett plus. 

Söker du efter meningsfull interaktion med en privatlÀrare som hÄller lektioner av hög kvalitet till ett lÀgre pris Àn privatskolor?

DÄ har du hittat rÀtt! PÄ Superprof har vi över 1000 lÀrare som erbjuder distansutbildningar online inom det tyska sprÄket. Du kan alltsÄ lÀra dig tyska var du vill, nÀr du vill! En stor del av vÄra lÀrare erbjuder dessutom en första provlektion utan kostnad, ja gratis alltsÄ! DÀrefter kostar lektionerna i genomsnitt 200-300 kr per timme, inga dolda avgifter eller överraskningar. Gör du en förfrÄgan till en av vÄra lÀrare sÄ kan du vÀnta dig svar inom 8 timmar.

 

VÀljer du att hitta din lÀrare genom Superprof kan du förvÀnta dig en professionell handledare med certifikat eller diplom i det tyska sprÄket. Att lÀsa en kurs online passar dessutom extra bra för dig som vill vara flexibel och bestÀmma sjÀlv över dina studier och vill göra dem nÀr du har tid. Söker du efter en lÀrare pÄ plats men saknar ett stort utbud i staden du bor? DÄ Àr online klasser perfekt för dig! Genom att gÄ en kurs eller utbildning genom

 

Superprof kan du lÀra dig tyska frÄn en lÀrare som har tyska som modersmÄl och lÀra dig mer om bÄde kulturella och historiska event inom den tyska historien. Den stora fördelen med Superprof och vÄra lÀrare Àr att du kan gÄ igenom och lÀsa om dem allihop och vÀlja den som passar just dig. Du kan till exempel se vÄra lÀrares erfarenhet som utbildning och arbetserfarenhet, recensioner och betyg frÄn tidigare elever och vilken nivÄ de lÀr ut pÄ.

 

Varje enskild lÀrare erbjuder sin egna kurs och upplÀgg, se till att hitta nÄgon som passar dig och dina mÄl och förvÀntningar med din utbildning. Vill du komplettera dina online studier med trÀffar sÄ finns det möjlighet för det. Prata med din lÀrare och se hur ni kan komma fram till ett upplÀgg som passar dig.

Att lÀra sig ett nytt sprÄk behöver inte vara svÄrt

Kul att du Ă€r intresserad av just tyska! I Sverige har vi ett försprĂ„ng nĂ€r vi ska lĂ€ra oss tyska dĂ„ det tyska sprĂ„ket Ă€r nĂ€ra beslĂ€ktat med svenska, danska och norska dĂ„ det Ă€r en germansk dialekt och hĂ€rstammar frĂ„n gruppen indoeuropeiska sprĂ„k. Tyska talas i Tyskland men Ă€ven delar av Österrike, Polen, Belgien, Brasilien (javisst, det Ă€r sant!), Italien, RumĂ€nien och Ă€ven Namibia. Runt om i vĂ€rlden finns det idag runt 100 miljoner mĂ€nniskor som talar tyska som modersmĂ„l. Det finns Ă€ven 100 miljoner mĂ€nniskor som har det tyska sprĂ„ket som andra eller tredje sprĂ„k, om du lĂ€ser den hĂ€r artikeln sĂ„ kanske vi snart kan lĂ€gga till Ă€nnu en siffra till den summan!

Varför studera tyska online?

Att studera online har mÄnga fördelar, vi har listat nÄgra av dem hÀr nedan:

 

 • Genom att studera online gör du dig tillgĂ€nglig för lĂ€rare över hela landet och Ă€r inte begrĂ€nsad till din stad dĂ€r du bor. Hos oss hittar du ett brett utbud med högkvalitativa, certifierade lĂ€rare och handledare för dina tyska studier och sannolikheten att du hittar det du söker Ă€r helt enkelt större med ett större utbud, vilket Ă€r bra för dig som bor i en mindre stad eller by med begrĂ€nsat utbud pĂ„ lĂ€rare. 

 • Genom att studera online sparar du in pĂ„ kostnader som resor till och frĂ„n dina klasser. Med studier online behöver du bara tillgĂ„ng till internet och en fungerande dator, samt lite datorvana. Du slipper dessutom att betala för kurslitteratur, dĂ„ det mesta finns tillgĂ€ngligt i nedladdningsbar PDF. NĂ€r du studerar sprĂ„k pĂ„ andra institutioner sĂ„ behöver du oftast betala för din kurs i förvĂ€g. Det gör du inte med Superprof, utan hĂ€r betalar du per klass under tiden du lĂ€r dig. 

 • VĂ€rderar du flexibilitet och att kunna planera in dina studier nĂ€r du har tid över? Har du ett hektiskt schema eller tycker du helt enkelt om att bestĂ€mma över ditt schema sjĂ€lv? DĂ„ Ă€r online studier för dig. HĂ€r spelar det ingen roll om du Ă€r morgon eller nattmĂ€nniska, du kan studera nĂ€rhelst det passar dig. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du smidigt anpassa dina studier efter annan skola, jobb eller hobby.

 • Tycker du att det Ă€r obekvĂ€mt att prata inför folk eller att studera i stora grupper? Enligt studier sĂ„ blir mĂ€nniskor som upplever sig som blyga mer bekvĂ€ma genom att studera online, och dessutom kĂ€nner sig mer modiga och vĂ„gar delta i diskussioner och gruppsamtal.

 • Att studera tyska online via Superprof besparar dig inte bara onödiga slantar utan gör Ă€ven att du har tillgĂ„ng till dina studier genom olika verktyg, dygnet runt, nĂ€r du vill, var du vill pĂ„ det sĂ€ttet som passar dig och din inlĂ€rning bĂ€st. Kanske lĂ€r du dig enklast genom text och prov, ljud och upplĂ€sta texter eller genom video via film och dokumentĂ€rer dĂ€r du kan ta del av kroppssprĂ„k, vanliga ordsprĂ„k och kultur? Du och din lĂ€rare kommer alltsĂ„ att kunna optimera dina studier och den teknik som du anser hjĂ€lper dig att ta del av och utföra dina studier pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. 

 • Superprof och vĂ„ra lĂ€rare erbjuder lektioner för alla, frĂ„n barn till vuxna och singlar som par. NivĂ„n pĂ„ lektionerna varierar frĂ„n nybörjare till mer avancerad eller pĂ„byggnadskurs. För dig som vill nischa dig och lĂ€sa till exempel tyska som modersmĂ„l eller tyska för författare sĂ„ finns det fördjupningskurser. Var inte rĂ€dd att frĂ„ga vĂ„ra lĂ€rare om du saknar nĂ„gon kurs, med lite tur kanske nĂ„gon Ă€r villig att sĂ€tta upp en ny kurs för just dig!

 

Kom igÄng med dina tyska studier idag, ju snabbare du anmÀler dig desto nÀrmare Àr du ditt mÄl att besitta de sprÄkkunskaper du saknar idag. 

Hitta en privatlÀrare i tyska online med Superprof!

Att bli medlem och ta del av Superprofs lektioner och lÀrare Àr enkelt. Efter att du har tagit del av vÄrt utbud av lÀrare och kurser (vi Àr sÀkra pÄ att du hittar nÄgot som intresserar dig av de 1000 Àmnen som finns representerade pÄ plattformen), sÄ Àr det viktigt att du vÀljer en lÀrare som passar dig. Beroende pÄ vad dina kriterier Àr, feedback och möten online veckovis, bra recensioner frÄn tidigare elever, en viss nivÄ pÄ kvalifikation och certifikat, sÄ kan vi hjÀlpa dig att hitta en lÀrare som möter dem. NÀr det Àr dags för din betalning för din första lektion sÄ betalar du enkelt via din profil, och som vi nÀmt innan, inga dolda eller överraskande avgifter tillkommer.

 

VÄra online lektioner Àr anpassade efter att möta dina behov och vÄrt mÄl Àr att fler ska kunna ta del av utbildning pÄ ett trevligt, enkelt och vÀlkomnande sÀtt. VÄra lÀrare Àr flexibla med sina kurstillfÀllen och du bestÀmmer upplÀgget sjÀlv. Med hjÀlp av en privatlÀrare med tyska som modersmÄl ger du dig sjÀlv möjlighet till en online utbildning som du enkelt kan lÀgga upp efter just dina önskemÄl och behov. Kanske vill du lÀra dig tyska frÄn grunden eller en fortsÀttningskurs, en intensivkurs eller över ett helt Är? Du bestÀmmer upplÀgget! Kanske blir det ocksÄ lÀttare att studera och göra lÀxor om du fÄr göra det frÄn ett cafe, i soffan eller pÄ resande fot precis nÀr och var det passar dig? Att lÀra sig ett nytt sprÄk ska inte vara trÄkigt, anslut till de över 5 miljoner medlemmar vi har redan idag, ta hjÀlp av Superprof och lÀr dig tyska online idag!DÀrför, om du letar efter ett bÀttre stÀlle att hitta privata tyska lÀrare, lÀrare och instruktörer - vÀlj Superprof! Plattformen har mer Àn 5 miljoner aktiva medlemmar med över 1000 Àmnen som erbjuds. Du kan vÀlja en handledare vars undervisningsstil och timpris passar dig bÀst och börja öva tyska online. LÀr dig i din takt utan störningar. Bli ansvarig och bestÀm vad du vill lÀra dig och nÀr. UppnÄ dina drömmar med Superprof!

 

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Tyska online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

 

Det finns mÄnga olika lösningar:

 

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

 

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

 

74lÀrare erbjuder undervisning online.

 

 

 

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Tyska online?

Verifikation av personlig information. Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmÄl för alla vÄra lÀrare.

 

100% UtvÀrderingar sertifisert- nÀtverkets bÀsta verktyg.

 

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% certifierade.

 

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 74 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Tyska

74  lÀrare inom Tyska erbjuder online undervisning i tyska.

 

Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som bÀst passar dina inlÀrningsbehov. 

 

VÀlj din lÀrare bland bÄra 74 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Tyska undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Tyska Àr 251Kr.

 

Detta pris varierat beroende pÄ olika faktorer: 

 

 • LĂ€rarnas erfarenhet i Tyska
 • KurslĂ€ngden

 

97% av lÀrarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lÀrare nÀra dig.

🖋 Vad Ă€r medelvĂ€rdet för online-lĂ€rare inom tyska?

Ett urval av 10 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pÄ 5.0 av 5.

Om ett problem uppstÄr med en undervisning Àr vÄrt kundtjÀnst tillgÀngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

(Under COVID-19-situationen fortsÀtter Superprofs kundtjÀnst att vara tillgÀnglig för att svara pÄ alla sina frÄgor)

Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation anvÀnds dagligen via digitala kanaler har onlineinlÀrning blivit allt populÀrare bland vÄra studenter.

 

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

 

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Vart du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

 

TyskalÀrare finns tillgÀngliga att hjÀlpa dig, hÀr.