Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Tyska

Se fler lärare

4.9 /5

Våra lärare med 4.9 stjärnor och mer än 28 recensioner.

249 kr/h

Bästa priserna: 99% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 249 kr / timme

3 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 3 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera dina kurser i Tyska online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Tyska och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Tyska online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

 

Det finns många olika lösningar:

 

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

 

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

 

147lärare erbjuder undervisning online.

 

 

 

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom Tyskalektioner online?

Verifikation av personlig information. Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmål för alla våra lärare.

 

100% Utvärderingar sertifisert- nätverkets bästa verktyg.

 

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% certifierade.

 

Välj din lärare från våra 147 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom Tyskalektioner

147  lärare inom Tyska erbjuder online undervisning i tyska.

 

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som bäst passar dina inlärningsbehov. 

 

Välj din lärare bland båra 147 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för Tyskalektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Tyska är 249Kr.

 

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

 

 • Lärarnas erfarenhet i Tyska
 • Kurslängden

 

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är medelvärdet för online-lärare inom tyska?

Ett urval av 28 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 4.9 av 5.

Om ett problem uppstår med en undervisning är vårt kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)

Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation används dagligen via digitala kanaler har onlineinlärning blivit allt populärare bland våra studenter.

 

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

 

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Vart du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

 

Tyskalärare finns tillgängliga att hjälpa dig, här.

Vill du lära dig något nytt i ?

Välj bland vårt stora utbud av tyskalärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Ta hjälp av en privatlärare och ta en tyskakurs online, var du vill och när du vill!

Språkkurser i tyska är mycket populära runt om i världen. Att lära sig ett nytt språk är inte bara allmänbildande utan kan dessutom förbättra ditt CV då många företag idag har just Tyskland som sin största marknad. Tyskland är en kulturell och politisk metropol av stor betydelse och är Europas ledande ekonomi. Förutom att du får chansen att lära dig Einsteins modersmål kan det alltså även göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden och leda till större karriärmöjligheter att lära dig tyska!

 

Vill du utöka dina chanser att jobba i eller jobba hemifrån med ett företag baserat i Tyskland så kan vi glädja dig med nyheten att du kan bygga på din kompetens ytterligare då man i Tyskland delar ut ett stort antal stipendier och annat stöd för att studera i Tyskland. Då kan en nybörjarkurs som följs upp med en fortsättnings- och avancerad språkkurs i tyska vara en bra start för att senare söka in på en mer avancerad utbildning på tyska. Vill du arbeta i Tyskland så kan det vara bra att veta att du kan söka arbetssemestervisum. De här visumen är tillgängliga för unga från många länder i Europa, däribland Sverige, och är du specialiserad inom ett yrke så kan du söka ett special visum för yrkesverksamma. Att vara bekant med det tyska språket kan alltså förbättra dina chanser till vidare studier samt förbättra dina relationer och effektivisera din kommunikation med eventuella tyska affärspartners eller framtida arbetsplatser, chefer och kollegor. Förutom det faktum att Tyskland är Europas största ekonomi så är närheten till Sverige ett plus. 

Söker du efter meningsfull interaktion med en privatlärare som håller lektioner av hög kvalitet till ett lägre pris än privatskolor?

Då har du hittat rätt! På Superprof har vi över 1000 lärare som erbjuder distansutbildningar online inom det tyska språket. Du kan alltså lära dig tyska var du vill, när du vill! En stor del av våra lärare erbjuder dessutom en första provlektion utan kostnad, ja gratis alltså! Därefter kostar lektionerna i genomsnitt 200-300 kr per timme, inga dolda avgifter eller överraskningar. Gör du en förfrågan till en av våra lärare så kan du vänta dig svar inom 8 timmar.

 

Väljer du att hitta din lärare genom Superprof kan du förvänta dig en professionell handledare med certifikat eller diplom i det tyska språket. Att läsa en kurs online passar dessutom extra bra för dig som vill vara flexibel och bestämma själv över dina studier och vill göra dem när du har tid. Söker du efter en lärare på plats men saknar ett stort utbud i staden du bor? Då är online klasser perfekt för dig! Genom att gå en kurs eller utbildning genom

 

Superprof kan du lära dig tyska från en lärare som har tyska som modersmål och lära dig mer om både kulturella och historiska event inom den tyska historien. Den stora fördelen med Superprof och våra lärare är att du kan gå igenom och läsa om dem allihop och välja den som passar just dig. Du kan till exempel se våra lärares erfarenhet som utbildning och arbetserfarenhet, recensioner och betyg från tidigare elever och vilken nivå de lär ut på.

 

Varje enskild lärare erbjuder sin egna kurs och upplägg, se till att hitta någon som passar dig och dina mål och förväntningar med din utbildning. Vill du komplettera dina online studier med träffar så finns det möjlighet för det. Prata med din lärare och se hur ni kan komma fram till ett upplägg som passar dig.

Att lära sig ett nytt språk behöver inte vara svårt

Kul att du är intresserad av just tyska! I Sverige har vi ett försprång när vi ska lära oss tyska då det tyska språket är nära besläktat med svenska, danska och norska då det är en germansk dialekt och härstammar från gruppen indoeuropeiska språk. Tyska talas i Tyskland men även delar av Österrike, Polen, Belgien, Brasilien (javisst, det är sant!), Italien, Rumänien och även Namibia. Runt om i världen finns det idag runt 100 miljoner människor som talar tyska som modersmål. Det finns även 100 miljoner människor som har det tyska språket som andra eller tredje språk, om du läser den här artikeln så kanske vi snart kan lägga till ännu en siffra till den summan!

Varför studera tyska online?

Att studera online har många fördelar, vi har listat några av dem här nedan:

 

 • Genom att studera online gör du dig tillgänglig för lärare över hela landet och är inte begränsad till din stad där du bor. Hos oss hittar du ett brett utbud med högkvalitativa, certifierade lärare och handledare för dina tyska studier och sannolikheten att du hittar det du söker är helt enkelt större med ett större utbud, vilket är bra för dig som bor i en mindre stad eller by med begränsat utbud på lärare. 

 • Genom att studera online sparar du in på kostnader som resor till och från dina klasser. Med studier online behöver du bara tillgång till internet och en fungerande dator, samt lite datorvana. Du slipper dessutom att betala för kurslitteratur, då det mesta finns tillgängligt i nedladdningsbar PDF. När du studerar språk på andra institutioner så behöver du oftast betala för din kurs i förväg. Det gör du inte med Superprof, utan här betalar du per klass under tiden du lär dig. 

 • Värderar du flexibilitet och att kunna planera in dina studier när du har tid över? Har du ett hektiskt schema eller tycker du helt enkelt om att bestämma över ditt schema själv? Då är online studier för dig. Här spelar det ingen roll om du är morgon eller nattmänniska, du kan studera närhelst det passar dig. På så sätt kan du smidigt anpassa dina studier efter annan skola, jobb eller hobby.

 • Tycker du att det är obekvämt att prata inför folk eller att studera i stora grupper? Enligt studier så blir människor som upplever sig som blyga mer bekväma genom att studera online, och dessutom känner sig mer modiga och vågar delta i diskussioner och gruppsamtal.

 • Att studera tyska online via Superprof besparar dig inte bara onödiga slantar utan gör även att du har tillgång till dina studier genom olika verktyg, dygnet runt, när du vill, var du vill på det sättet som passar dig och din inlärning bäst. Kanske lär du dig enklast genom text och prov, ljud och upplästa texter eller genom video via film och dokumentärer där du kan ta del av kroppsspråk, vanliga ordspråk och kultur? Du och din lärare kommer alltså att kunna optimera dina studier och den teknik som du anser hjälper dig att ta del av och utföra dina studier på bästa sätt. 

 • Superprof och våra lärare erbjuder lektioner för alla, från barn till vuxna och singlar som par. Nivån på lektionerna varierar från nybörjare till mer avancerad eller påbyggnadskurs. För dig som vill nischa dig och läsa till exempel tyska som modersmål eller tyska för författare så finns det fördjupningskurser. Var inte rädd att fråga våra lärare om du saknar någon kurs, med lite tur kanske någon är villig att sätta upp en ny kurs för just dig!

 

Kom igång med dina tyska studier idag, ju snabbare du anmäler dig desto närmare är du ditt mål att besitta de språkkunskaper du saknar idag. 

Hitta en privatlärare i tyska online med Superprof!

Att bli medlem och ta del av Superprofs lektioner och lärare är enkelt. Efter att du har tagit del av vårt utbud av lärare och kurser (vi är säkra på att du hittar något som intresserar dig av de 1000 ämnen som finns representerade på plattformen), så är det viktigt att du väljer en lärare som passar dig. Beroende på vad dina kriterier är, feedback och möten online veckovis, bra recensioner från tidigare elever, en viss nivå på kvalifikation och certifikat, så kan vi hjälpa dig att hitta en lärare som möter dem. När det är dags för din betalning för din första lektion så betalar du enkelt via din profil, och som vi nämt innan, inga dolda eller överraskande avgifter tillkommer.

 

Våra online lektioner är anpassade efter att möta dina behov och vårt mål är att fler ska kunna ta del av utbildning på ett trevligt, enkelt och välkomnande sätt. Våra lärare är flexibla med sina kurstillfällen och du bestämmer upplägget själv. Med hjälp av en privatlärare med tyska som modersmål ger du dig själv möjlighet till en online utbildning som du enkelt kan lägga upp efter just dina önskemål och behov. Kanske vill du lära dig tyska från grunden eller en fortsättningskurs, en intensivkurs eller över ett helt år? Du bestämmer upplägget! Kanske blir det också lättare att studera och göra läxor om du får göra det från ett cafe, i soffan eller på resande fot precis när och var det passar dig? Att lära sig ett nytt språk ska inte vara tråkigt, anslut till de över 5 miljoner medlemmar vi har redan idag, ta hjälp av Superprof och lär dig tyska online idag!Därför, om du letar efter ett bättre ställe att hitta privata tyska lärare, lärare och instruktörer - välj Superprof! Plattformen har mer än 5 miljoner aktiva medlemmar med över 1000 ämnen som erbjuds. Du kan välja en handledare vars undervisningsstil och timpris passar dig bäst och börja öva tyska online. Lär dig i din takt utan störningar. Bli ansvarig och bestäm vad du vill lära dig och när. Uppnå dina drömmar med Superprof!

 

Vad vill du lära dig?