Utmärkt
recensioner på

Våra lärare för privatundervisning och läxhjälp i Södertalje

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 13 evalueringer.

216 kr/h

Bra priser: 95% av våra privatlärare ger första lektionen gratis. Genomsnittspriset i Södertalje är 216 kr/h.

2 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare
att lära sig något nytt i Södertalje

2. Boka in studiehjälpen i Södertalje

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten med läxhjälp tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Södertalje tillsammans med engagerade människor.

FAQ

Hur mycket kostar en privatlärare i Södertalje?

Priset i genomsnitt för läxhjälp i Södertalje är 216 kr i timmen. Se priserna för alla våra individuella läxhjälpare i Södertalje.

Hur mycket det kostar med läxhjälp med en privatlärare beror på olika faktorer, t.ex.:

  • Läxhjälparens erfarenhet
  • Om privatundervisningen äger rum på nätet eller hemma i Södertalje
  • Hur ofta ni ses per vecka, samt hur länge ni ses per gång
  • Vilket ämne du tar privatundervisning i, samt på vilken nivå.
Varför bör jag ta läxhjälp?

När du väljer studiehjälp i Södertalje tillsammans med en studiecoach ökar dina chanser att nå dina mål.

 

När du planerar tillsammans med privatläraren görs det efter hur många träffar och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både stötta dig inför ett specifikt prov eller tenta. Antingen för endast ett antal privatlektioner eller kontinuerligt hela kursen eller skolåret.

 

Med Superprofs Elevpass skicka kursförfrågan till flera läxhjälpare samtidigt. Då majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni ses och diskutera upplägget för privatundervisningen.

I vilka ämnen kan jag få privat läxhjälp i?

Superprof erbjuder undervisare i samtliga klassiska skolämnen. Oavsett om du letar efter läxhjälp i Södertalje för grundskole- till gymnasienivå. Det går även att hitta privatlärare för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privata studiecoacher undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För gymnasieelever finns läxhjälp för olika program. Går du någon högre utbildning i Södertalje kan du boka privatlektioner med en studiementor som studerat samma eller närliggande ämnen eller program. Då kan du få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

Vilka åldrar och nivåer kan få privat läxhjälp i Södertalje?

Med privatundervisning kan du boka läxhjälp för samtliga åldrar och nivåer i Södertalje.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller för gymnasienivå. För dig som hjälp med universitetskurser kan du hitta en privat läxhjälpare i i Södertalje som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla lärarannonser efter ämne, plats och nivå. Också om du vill ta privatundervisning på plats i Södertalje eller på nätet.

Kan man få privat läxhjälp online?

I Södertalje ger 150 lärare privat läxhhjälp för att hitta alla de som erbjuder studiehjälp online genom att använda filtret.

 

Att boka läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan planera dina lektioner mer fritt. Dessutom blir undervisningen via webbkamera billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också fler lärare att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från runt om i landet och inte endast i Södertalje.

Vill du få läxhjälp i Södertalje?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Södertalje!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad studiehjälp i Södertalje

Hitta en lärare som ger dig kurser i Södertalje

Vill du lära dig ett nytt språk? Behöver du hjälp i form av läxor vägledning eller examen förberedelse? Har du alltid drömt om att spela ett instrument? Vill du utöva en sport du aldrig har haft tid till?


Superprof kan hjälpa dig hitta den bästa läraren i Södertalje.

Med privatlektioner kan du göra snabba framsteg

Dra nytta av en erfaren lärare hemma eller i ett klassrum. För att förbättra dina betyg eller prestationer, förfina din accent och arbeta med dina kunskaper i fotografi eller målning är effektivare när någon guidar dig personligen.

Vad vill du lära dig?