Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Tyresö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 2 omdömen.

256 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Tyresö är 256 kr/h.

2 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 2h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Tyresö

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Tyresö tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en privatlärare i Tyresö?

Priset i genomsnitt för läxhjälp i Tyresö är 256 kronor i timmen. Se priserna för alla våra individuella privatlärare i Tyresö.

Hur mycket det kostar med läxhjälp med en privatlärare beror på olika faktorer, såsom:

  • Privatlärarens erfarenhet
  • Om privatlektionerna sker på nätet eller hemma i Tyresö
  • Antalet privatlektioner per vecka, samt hur länge ni ses per gång
  • Vilket skolämne du tar extra lektioner i, samt vilken nivå.
Varför få hjälp av en studiecoach?

När du väljer läxhjälp i Tyresö tillsammans med en av Superprofs privatlärare ökar dina chanser att öka dina betyg.

 

När du planerar tillsammans med läxhjälparen görs det efter hur många träffar och ytterligare detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både hjälpa till med ett specifikt prov eller tenta. Både under en begränsad tid eller som ett extrastöd hela kursen eller skolåret.

 

Genom Superprofs Elevpass skicka kursförfrågan till flera privatlärare samtidigt. Då majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni mötas för att diskutera upplägget för privatundervisningen.

I vilka ämnen finns läxhjälp i?

Superprof har undervisare i alla alla skolämnen. Oavsett om du vill ha hjälp i Tyresö för låg-, mellan- och högstadiet, eller till sista året på gymnasiet. Du kan också hitta privatlärare för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privata studiecoacher undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För gymnasieelever finns läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Går du någon högre utbildning i Tyresö kan du boka privatlektioner med en studiecoach som läst samma eller liknande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och utbildningsnivåer kan man få privat läxhjälp i Tyresö?

Av läxhjälpare i i Tyresö kan du boka läxhjälp oavsett ålder och nivå.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller någon på gymnasiet. För dig som går på kandidatnivå på universitetet kan du hitta en privat läxhjälpare i i Tyresö som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla anonser efter ämne och nivå. Även om du vill ta privat läxhjälp på plats i Tyresö eller online.

Kan man få privat läxhjälp online?

I Tyresö erbjuder 36 privatlärare privat läxhhjälp för att hitta alla de som erbjuder undervisning online genom att använda filtret.

 

Att få läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan planera dina lektioner mer fritt. Dessutom är undervisningen via webbkamera billigare eftersom privatläraren inte behöver resa.

 

Du får också fler alteranativ att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från hela Sverige och inte bara i Tyresö.

Vill du få läxhjälp i Tyresö?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Tyresö!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad studiehjälp i Tyresö

Hitta en lärare som ger dig kurser i Tyresö

Vill du lära dig ett nytt språk? Behöver du hjälp i form av läxor vägledning eller examen förberedelse? Har du alltid drömt om att spela ett instrument? Vill du utöva en sport du aldrig har haft tid till?


Superprof kan hjälpa dig hitta den bästa läraren i Tyresö.

Med privatlektioner kan du göra snabba framsteg

Dra nytta av en erfaren lärare hemma eller i ett klassrum. För att förbättra dina betyg eller prestationer, förfina din accent och arbeta med dina kunskaper i fotografi eller målning är effektivare när någon guidar dig personligen.

Vad vill du lära dig?