Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Sollentuna

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 11 omdömen.

213 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Sollentuna är 213 kr/h.

3 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Sollentuna

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Sollentuna tillsammans med engagerade människor.

Vad tidigare elever i Sollentuna har sagt om sina privata läxhjälpare

Alan

Lärare i Sollentuna

Jätteduktig på programmering och jag har fått mycket hjälp av honom med grundläggande C#. Lätt att ha kontakt med.

Kayoo

Lärare i Sollentuna

Än så länge har jag bara haft 2 lektioner med Kayoo men ser fram emot varje lektion. Vi delar en del intressen i musik och han förklarar på ett sätt så att jag kan förstå. Ser fram emot många fler lektioner!

Christian, för 5 månader sedan

Carlo

Lärare i Sollentuna

Carlo is exactly the piano teacher I have been looking for. He has a passion for music, a love of teaching and a high sense of professionalism. I firmly appreciate Carlos outstanding abilities and strongly recommend him without reservation.

Dimitri, för 6 månader sedan

Sean

Lärare i Sollentuna

Jag pluggar datavetenskap på universitetet. Sean har hjälpt mig med kurserna diskret matematik och automatteori.Sean är en jätteduktig lärare. Väldigt kunnig i sina undervisningsämnen. Förklarar tålmodigt och metodiskt. Har väldigt lätt...

Nicole, för 11 månader sedan

Gregory

Lärare i Sollentuna

Easy to work with, adapts his tutoring to suit the student, quick answers and great explaining. Helped me massively improve my French!

Eva, för ett år sedan

Johannes

Lärare i Sollentuna

Johannes har varit en jättebra lärare! Jag har fått hjälp i statistik som jag haft svårt för och han har varit otroligt pedagogisk, engagerad och stöttande. Hans positiva engagemang har gjort att jag blivit mer motiverad att förstå...

Miriam, för 2 år sedan

Vanliga frågor och svar

Vad kostar privat läxhjälp i Sollentuna?

Snittpriset för läxhjälp i Sollentuna är 213 kronor i timmen. Se priserna för alla våra individuella privatlärare i Sollentuna.

Vad du betalar för privat läxhjälp varierar beroende på olika faktorer, såsom:

  • Privatlärarens erfarenhet
  • Om privatlektionerna sker online eller hemma hos dig eller läraren i Sollentuna
  • Hur ofta ni ses per vecka, samt längden per lektion
  • I vilket ämne du tar extra lektioner i, samt på vilken nivå.
Varför bör jag ta privat läxhjälp?

Genom att välja en av våra studiecoacher i Sollentuna får du fler möjligheter att nå dina mål.

 

När du planerar ihop med studiecoachen görs det efter hur många lektioner och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både jobba ett specifikt prov eller tenta. Antingen några specifika veckor eller kontinuerligt hela kursen eller skolåret.

 

Genom Superprofs Elevpass komma i kontakt med till flertalet läxhjälpare som uppfyller dina kriterier. eftersom majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni ses för att planera för undervisningen.

I vilka ämnen Sollentuna kan jag få läxhjälp i Sollentuna?

Superprof erbjuder läxhjälpare i samtliga klassiska skolämnen. Oavsett om du letar efter privatundervisning i Sollentuna för grundskole- till gymnasienivå. Du kan också hitta studiecoacher för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena privata handledare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För elever på gymnasiet finns privat läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Går du någon högre utbildning i Sollentuna kan du boka privatundervisning med en studiecoach som studerat samma eller liknande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och nivåer kan man få privat läxhjälp i Sollentuna?

Med privat läxhjälp i i Sollentuna kan du boka läxhjälp för alla utbildningsnivåer.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller en gymnasieelev. För dig som hjälp med universitetskurser kan du leta efter en privatlärare i i Sollentuna som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du välja ämne, plats och nivå för din läxhjälp. Också om du föredrar privatundervisning på plats i Sollentuna eller online.

Kan man boka privatundervisning på nätet?

I Sollentuna erbjuder 91 privatlärare privat läxhhjälp för att visa alla de som erbjuder undervisning online genom att använda filtret.

 

Att få läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan schemalägga dina lektioner när de passar dig bäst. Dessutom är undervisningen på nätet billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också ett större utbud att välja mellan. Då du kan boka läxhjälp från hela Sverige och inte endast i Sollentuna.

Vill du få läxhjälp i Sollentuna?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Sollentuna!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad studiehjälp i Sollentuna

Hitta en lärare som ger dig kurser i Sollentuna

Vill du lära dig ett nytt språk? Behöver du hjälp i form av läxor vägledning eller examen förberedelse? Har du alltid drömt om att spela ett instrument? Vill du utöva en sport du aldrig har haft tid till?


Superprof kan hjälpa dig hitta den bästa läraren i Sollentuna.

Med privatlektioner kan du göra snabba framsteg

Dra nytta av en erfaren lärare hemma eller i ett klassrum. För att förbättra dina betyg eller prestationer, förfina din accent och arbeta med dina kunskaper i fotografi eller målning är effektivare när någon guidar dig personligen.

Vad vill du lära dig?