Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Örebro

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 4 omdömen.

183 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 183kr/h.

2 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Örebro!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad genomsnittspriset för privatundervisning i engelska i Örebro och i närheten?

I Örebro tar en lärare runt 183kr för privatlektioner i engelska.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du vill ta och hur långa de är
 • Målet med din privatundervisning i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs privatlärare bjuder på en kostnadsfri lektion.

Se alla priserna för privatundervisning i engelska i ditt område.

🎓 Hur kan jag hitta en engelskalärare nära mig?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares cv och nå ut till den engelska läraren som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 55 lärare i engelska tillgängliga att lära ut engelskakurser i Örebro och i närområdet.

 

Välj din lektion iÖrebro från våra 55 tillgängliga engelskalärare available..

 

💻 Kan du ta kurs i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska engelskalärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra språklärare på Superprof ger engelska online, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga lärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad kan du lära dig av en språklärare i engelska?

Att lära sig prata engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Stava och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du önskar att lära dig från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Alla engelskaprivatkurser med en utbildad privatlärare ger dig möjligheten att lära det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla lärare i engelska i ditt område.

🏅 Hur många lärare i engelska finns tillgängliga för att erbjuda engelska-lektioner i Örebro och i närområdet?

I Örebro och i närheten av finns det 55 instruktörer i engelska tillgängliga att lära ut lektioner

 

Du kan se på en av privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj enprivatundervisning från en av våra 55 lärare.

Vill du lära dig engelska i Örebro?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Örebro!

Se fler lärare Nu kör vi!

Ta en engelska kurs Örebro med en privatlärare - nå målen och utvecklas med Superprof

Förbättra din engelska i Örebro

Det är alltid givande att läsa engelsk litteratur och att öva på engelska generellt. Oavsett vad som motiverar dig, är det dags att komma igång, och Örebro är precis rätt plats att börja på! Det engelska språket omfattar en mängd olika inlärningsområden. Det kan handla om allt från läsförståelse och grammatik till konversationsträning.

Det kan vara en utmaning i sig att få grepp om allt man måste behärska för att kalla sig flytande. Om det är ditt mål, är det inte konstigt att du letar efter en privatlärare som kan stötta dig i processen. Tack vare Superprof kan du komma i kontakt med privatlärare nära dig i Örebro redan idag!

Oavsett om du befinner dig på grundskole-, gymnasie- eller universitetsnivå ska ditt språk visa att du har förmåga att strukturera dina tankar och idéer på ett sammanhängande och logiskt sätt. Du kanske är i behov av detaljerad feedback på de uppgifter du får i skolan?

Eller kanske behöver du övergripande hjälp med att identifiera dina styrkor och svagheter? Du kanske har problem med att tolka eller analysera texter? Oavsett var skon klämmer kan en privatlärare i Örebro hjälpa dig att få högsta betyg i engelska. Låter det omöjligt? Inte alls, boka en gratis provlektion med en engelskalärare i Örebro och testa själv!

Varför måste man vara bra på engelska?

Engelska kanske inte är vårt modersmål i Sverige, men språket tar stor plats i den svenska kulturen. Många turister kommer till Örebro varje år, och om du arbetar inom servicebranschen är det praktiskt taget omöjligt att klara sig utan engelska. Engelska är dessutom det tredje mest talade språket i världen.

Vart du än åker kommer du att få användning för engelskan. Vore det inte krångligt att lära sig tyska, franska, spanska, japanska eller ryska bara för semesterns skull? No need - engelska är ett världsspråk som du kan använda nästan överallt. De du talar med kanske inte kommer ha en lika bra nivå som du, men ni kommer helt klart att förstå varandra utan större problem!

Resor och kontakt med andra människor är bara en av anledningarna till varför det är viktigt att lära sig engelska. Förutom att det är praktiskt, är kunskaper i engelska även givande hemma i soffan. Det finns otaliga böcker på engelska som alla skulle vara fantastiskt att läsa på originalspråket.

Har man verkligen läst Harry Potter av J.K Rowling, eller Pride and Prejudice av Jane Austen om man inte läst dem på engelska? Dessutom finns det många bra serier och filmer på engelska som är mycket roligare då man förstår dialogerna utan att läsa den svenska översättningen i undertexterna. Så vad tror du, är det inte dags att ta en intensivkurs i engelska? I Örebro hittar du hur många alternativ som helst!

Engelska privatlektioner i Örebro

Universitetskurser, språkskolor och bokcirklar kan alla vara bra hjälpmedel i din inlärningsprocess - inte minst ur ett socialt perspektiv, som också är viktigt när man övar på att tala nya språk. Privatundervisning kan dock erbjuda något som ovanstående inte kan, nämligen skräddarsydda lektioner som är anpassade efter dina behov.

Privatlektioner i engelska ger dig chansen att utvecklas i din egen takt och att arbeta med det du tycker är intressant eller extra svårt. Om du har problem med engelsk grammatik kan din privatlärare fokusera på det. Om det är hörförståelse som känns utmanande kan du rådfråga din lärare om hur ni bäst tacklar problemet.

Många elever i Örebro är bättre på engelska än vad de tror, ibland handlar det främst om dåligt självförtroendet. En pedagogisk privatlärare, en skräddarsydd engelskakurs och lite konstruktiv feedback kan hjälpa dig att tro på dig själv och samtidigt utvecklas i raketfart!

En annan fördel med att ta privatlektioner i Örebro är att du själv kan välja hur ofta du vill träffa din lärare. Du kanske vill ha hemundervisning en gång i månaden, träffas på ett café varannan vecka, eller konversations-träna runt om i Örebros parker på lördagar?. Med en egen engelskalärare kan du välja vad som passar dig. Kort sagt är privatundervisning ett av de mest effektiva sätten att lära sig engelska, oavsett vilken nivå du har.

Hitta den perfekta läraren i Örebro

Om du har bestämt dig för att testa privatlektioner är nästa steg att hitta rätt lärare. Om du redan går en annan kurs eller utbildning,( t.ex på gymnasiet eller universitet), kan det hända att det redan finns extrahjälp att tillgå. Har du kollat upp vilka gratisresurser din skola erbjuder? Om du inte hittar vad du söker tycker vi att du ska spana i Superprof istället.

Vår plattform gör det enkelt att jämföra olika privatlärare i och runtom Örebro. Vill du lära dig något specifikt? Har du en tajt budget? Vill du endast ta lektioner online? I Örebro kommer du garanterat hitta läraren du söker!

Vad vill du lära dig?