Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Örebro

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 10 recensioner.

204 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Örebro erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 204kr/h.

3 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Örebro och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad kostar läxhjälp i matte i Örebro?

Våra matematiklärare i Örebro tar i genomsnitt 204 kr i timmen för sin undervisning.

 

Timpriset för läxhjälp i matematik beror på olika faktorer:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning
  • Var undervisningen sker (online eller hos eleven eller läraren)
  • Hur många lektionstimmar du tar och längden på er lektion
  • Målsättningen för din undervisning

97% av alla våra privatlärare ger första timmen utan kostnad.

 

Kolla in priserna för våra handledare inom matematik i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många läxhjälpare finns tillgängliga i Örebro för att ge privatundervisning i matte?

I Örebro och området, är 53 lärare i matte tillgängliga för att ge undervisning.

 

Välj din mentor i Örebro från de 53 tillgängliga matematiklärarna.

💻 Hur kan jag ta undervisning i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktentamen, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattevägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger matematikkurser via webbkamera, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till i Örebro?

Från ett utval av 10 recensioner, gav studenterna deras mentor i matematik ett genomsnitt på 5.0 av fem.

 

 

Eleverna recenserar sina matematiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av fem från ett utval av 10 omdömen.

 

 

Om det skulle uppstå frågor angående vår tjänst, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-mail från måndag - fredag).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

 

👴🏼 Varför borde du börja med med matematikundervisning i Örebro?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under livet. Flera barn kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är studiehjälp i matematik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  mattelärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattelektioner med en kvalificerad lärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta matte kurs för att lära dig om matematiska koncept med en erfarenprivatlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i matte och boka din första lektion hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du kontakt med din mentor för att organisera kursen i matematik, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 53 lärare i Örebro.

Vill du lära dig matte i Örebro?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra dina matematikkunskaper med hjälp av en mattelärare i Örebro

Mattehjälp i Örebro

Vare sig du pluggar inför högskoleprovet, försöker få godkänt i Matte A, eller bara vill damma av gamla kunskaper, kan det vara smart att kontakta en privatlärare i matematik. Chansen att du snabbt når dina mål är betydligt större om du tar privatlektioner jämfört med om du försöker lyckas på egen hand. En privatlärare i matematik kan lägga upp en perfekt studieplan, hjälpa dig identifiera dina styrkor och svagheter samt dela sina bästa tips och tricks för att du ska utvecklas så snabbt som möjligt. 

 

Medan vissa är kapabla att utforma revolutionerande matematiska lagar och formler (Einstein, Newton, Fibonacci), kanske du knappt fattar hur man räknar ut en triangels vinkelsumma? Oroa dig inte, matematik är ett av de svåraste ämnena i skolan - och man kan inte vara bra på allt här i livet! I Örebro kan du hitta mattelärare nära dig som gärna hjälper dig förbättra dina matematikkunskaper.

Privatlektioner i matematik

Eftersom matematik är väldigt komplext, och dessutom innehåller en mängd delämnen, är det lätt hänt att man hamnar efter om man inte fullt förstår vad man gör och varför. Man kanske tror att vissa delar är mindre viktiga, men matematik är en helhet som kräver fullt fokus. Att skriva högskoleprovet (eller få godkänt på nationella provet) blir betydligt svårare för dem som stressat  sig igenom skolan och underskattat vikten av repetition. 

 

Om du redan nu har svårigheter med matematik kan det bli knepigt att komma ikapp på egen hand. Risken att du tappar motivationen är stor - och att ge upp kan få tråkiga konsekvenser. Att ta hjälp av en privatlärare kan i detta fall vara avgörande för din framtid, och dessutom bota din huvudvärk och ångest - så varför tveka? Många kanske skäms av bara tanken på att anlita en privatlärare, men sanningen är att behovet är vanligare än du tror. I Örebro har efterfrågan på privatlärare i matematik ökat markant, och tur är väl det? Tiden då man led i tystnad är förbi! 

 

I Örebro kan du välja mellan att ta privatlektioner online, hemma hos dig, på ett café eller hos din lärare. Det kanske känns nervöst inför den första lektionen, men kom ihåg att inte ställa för höga krav på dig själv. Du tar lektionerna för din egen skull, inte för någon annan - och din lärare finns dessutom vid din sida hela tiden för att uppmuntra dig.

Utmaningar inom matematik

Vad som anses svårt varierar naturligtvis från person till person. Ofta handlar problemet inte om delämnet eller ekvationen i sig, utan om bristen på en pedagogisk och intressant undervisning. Med detta menar vi dock inte att Örebros lärare är dåliga. Att lära ut matematik till ungdomar som redan bestämt sig för att matte är tråkigt och svårt, är nästan Mission Impossible. Matematik har länge varit det mest hatade ämnet i skolan och kan t.o.m skapa starka känslor av ångest och frustration hos eleverna. Att en skolklass dessutom innehåller upp till 30 elever hjälper inte heller. Alla lär sig olika och varje elev har unika behov (speciellt i ett sånt komplicerat ämne som matematik). Lärarna har helt enkelt inte möjligheten att anpassa undervisningen efter alla olika inlärningsstilar. Så vad är då lösningen? Först och främst har du som elev ett eget ansvar att inte döma ut matematiken på förhand bara för att du tycker att det verkar tråkigt. Sanningen är att matematik är kul när man förstår  - allt som krävs är att du anstränger dig lite, och ber om hjälp utanför klassrummet när du halkar efter. Om du bara visste hur mycket din syn på matematik kan förändras om du bara tar tag i problemet!

Läsa matematik i Örebro

Vare sig du vill förbättra dina kunskaper eller är i behov av akut stöd inför ett prov, kommer du hitta många bra alternativ i Örebro. Om du fortfarande går på gymnasiet och behöver mattehjälp kan du boka en eller flera privatlektioner med en mattelärare på Superprof - vi kommer snart förklara hur enkelt och smidigt det är att komma igång! Om du gått ut gymnasiet utan slutbetyg kan du läsa upp matematiken på Komvux i Örebro. För de som däremot lyckats bra och älskar matematik finns matematikerprogrammet på Örebro universitet. Med en examen i matematik kan du jobba inom många spännande branscher, t.ex med finans, forskning eller IT. 

Privatlektioner i matematik är ett bra komplement, även för dig som studerar på universitet eller Komvux. 

Hitta en privatlärare i Örebro

Det råder lyckligtvis ingen brist på privatlärare i Örebro. Var du än bor (i eller utanför stadskärnan) kommer du hitta en härlig matematiklärare nära dig - i alla fall om du söker via Superprof! 

Att hitta den perfekta privatläraren kanske låter som en utmaning, men det har aldrig varit enklare. Vi har ett stort urval av professionella lärare som erbjuder privatlektioner hemma hos dig eller online, med respekt för ditt schema och din budget. Studerar du på avancerad nivå? Behöver du läxhjälp? Vill du se över grunderna? Våra lärare är redo för alla olika nivåer och behov. Spana in lärarnas olika profiler för att läsa mer om deras bakgrund, utbildning, metodik, specialområde och pris. På Superprof kan du hitta lärare med eller utan formell matematikutbildning. Vissa av våra lärare är själva studenter (och ger lektioner vid sidan av sina studier), medan andra är utbildade mattelärare med flera års erfarenhet. När man väljer en lärare är det inte bara utbildning och erfarenhet som bör avgöra, även personlighet är viktigt - personkemin måste matcha! Läs gärna recensionerna skrivna av tidigare elever för att få en uppfattning om vad de tyckt om lärarna. När du hittat en eller flera som verkar passa kan du kolla om de erbjuder en testlektion gratis. Många lärare i Örebro låter dig prova en gång kostnadsfritt innan du bestämmer dig - praktiskt, eller hur? 

 

Det finns många fördelar med att ta privatlektioner. Om du är less på att inte förstå och därför alltid kämpar med läxor och inför prov, kan det vara bra att låta en privatlärare guida dig framåt. 

Kanske har du missat något grundläggande som du måste titta på igen? Kanske behöver du mer pedagogiska förklaringar baserat på din unika inlärningsstil? En privatlärare ger dig 100% av sitt fokus och gör allt i sin makt för att hjälpa dig att utvecklas. Många tycker att matematik blir mycket roligare när man pluggar tillsammans med en privatlärare. Stämningen är avslappnad, du får möjligheten att ställa alla dina frågor, och ni kan avancera helt i din takt. 

 

Ta en titt redan idag - mattehjälp i Örebro är bara några klick bort!

Vad vill du lära dig?