Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privattränare i Fotboll i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privattränare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 2 omdömen.

308 kr/h

De flesta fotbollstränare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset är 308kr/h.

0 h

Snabba på bollen. Våra tränare svarar vanligen inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig fotboll
i Göteborg!

2. Planera din individuella träning

Med elevpasset kan du ta kontakt med alla våra tränare. Planera fotbollskurser ihop baserat på din målsättning.

3. Utvecklas inom fotboll

Med fotbollskursen kommer du snabbt att utvecklas inom sporten. Passa också på att utforska våra andra ämnen. Kanske är du intresserad av näringslära eller PT?

FAQ

💰Vad kostar en Fotbolllektion i Göteborg?

Det genomsnittliga priset för Fotbolllektioner i Göteborg är 308 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

 • Vad din lärare i Fotboll har för erfarenhet
 • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Göteborg med läraren eller online
 • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Fotboll erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Fotbolllektioner i Göteborg?

Med hjälp av en lärare i Göteborg kan du lära sig Fotboll snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Göteborg.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Fotboll online?

Majoriteten av våra lärare i Fotboll erbjuder sina kurser i

Fotbolllektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Göteborg kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Fotboll använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Fotboll via webcam.

🎓Hur många Fotbolllärare ger lektioner i Göteborg?

Det finns för närvarande 14 lärare i Fotboll som erbjuder kurser i Göteborg.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Fotboll?

Mätt över 2 recensioner gav våra elever i Göteborg  ett medelbetyg på 5.0 av 5 för deras lektioner i Fotboll.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig fotboll i Göteborg?

Välj bland vårt stora utbud av fotbolllärare i Göteborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få extra träning fotboll i Göteborg med en av våra privattränare

Du kanske spelar i GAIS U19-lag och vill ta nästa kliv, upp till A-laget? Eller spelar du i Västra Frölunda men vill ta dig upp på en mer professionell nivå? Du kanske känner på dig att mer träning kan göra dig till en av de bästa fotbollsspelarna i Göteborg?

 

Eller spelar du bara för skojs skull, men skulle vilja testa att utmana dig själv mer? Eller, förresten, du kanske aldrig spelat alls? Du kanske bor i Göteborg men aldrig testat den vackra sporten fotboll, men tycker det verkar kul och vill prova?

 

Oavsett vilket alternativ som stämmer in på dig så kommer du att hitta en lösning, läs vidare!

Fotboll i Göteborg

Göteborg är en klassisk fotbollsstad, i synnerhet med framgångarna som IFK Göteborg hade under sent 80-tal samt 90-tal. När du vandrar längs Göteborgs gator, allt från Andra Långgatan till Avenyn, kan du stolt känna att du vandrar i en fotbollshistorisk stad. Här kommer en lista på fotbollshistoriska händelser som visar varför Göteborg har en speciell plats på fotbollens karta.

 

Fotboll i Göteborg har spelats sedan slutet av 1800-talet.

 • Den 22 maj 1892 spelades den första officiella helsvenska fotbollsmatchen på Heden mellan Örgryte IS och IS Lyckans Soldater.
 • 1896 vann Örgryte IS det första svenska mästerskapet i fotboll någonsin.
 • 1916 invigdes anläggningen Ullevi (Gamla Ullevi)
 • Inför VM 1958 i Sverige invigdes anläggningen Nya Ullevi
 • 1975 sparkade den första upplagan av ungdomsturneringen Gothia Cup igång i Göteborg.
 • Under 1980-talet och 1990-talet nådde IFK Göteborg stora internationella framgångar, bland annat med segrar i UEFA-cupen.

De fyra största klubbarna i Göteborg nu och historiskt heter BK Häcken, IFK Göteborg, GAIS och Örgryte IS. Dessa är bittra rivaler, och frågar du en göteborgare så har hen troligtvis ett favoritlag av dessa.

Bli bättre på fotboll med tips från coachen

Precis som med all kunskap rekommenderar vi att man ska lära sig av de bästa. Om du studerar de mest talangfulla spelarna inom fotboll så kan du alltid lära dig någonting nytt. Vi tipsar att göra ett youtube-sök och kolla in spelare som Figo, Messi, Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Zlatan Ibrahimovic. Det finns även lokala fotbollshjältar som den göteborgska anfallaren Torbjörn Nilsson.

 

Vill du lära dig volleyskott så bör du YouTube-söka Stefan Rodevågs volleymål mot Häcken. Bara ett tips! Sporten utvecklas ständigt och eftersom allt numera spelas in så kommer du kunna hitta de mest fantastiska videos online, inte bara från världsstjärnor men från någon helt okänd. Vissa klassiska dribblingar blir så stora att de får sitt eget namn.

 

Här kommer några kända dribblingar och de spelare som du kan söka på för att hitta:

 • Den klassiska dribblingen: som utförs bäst av t.ex: Leo Messi, George West, Johan Cruyff, Eusebio.
 • Dribbla autokort: Pelé, Maradona, Gullit.
 • Roulette: Zinedine Zidane.
 • Cykeln: Robinho, Ronaldinho, Ryan Giggs eller Nani.
 • Kroketten: Michael Laudrup.
 • Bromsen: Garrincha.
 • Piskan: Rivelino och Uribe.

Ställ dig mot en vägg och träna passning och mottag. Med denna övning kan du träna upp ditt tillslag, men framförallt din bollkontroll. Bollkontrollen är viktig i allt du åtar dig innanför de kritade vita linjerna!

 

Beroende på vilken position du vill spela på plan, så behöver fokusera mer eller mindre på din bollkontroll, kvickhet och fysik. Alla styrkor behövs i alla positioner men vanligtvis brukar spelet kräva mer styrka i t.ex positionen som mittback och mer kvickhet när du spelar forward. Utöver dessa talanger är den mentala förmågan en nyckel för att kunna bli så bra som möjligt i fotboll.

 

Mental förmåga gäller inte bara spelförståelse utan även mental styrka eftersom självförtroende är avgörande. Spelare som Yaya Touré, Pavel Nedved, Michael Carrick, Paul Scholes och många fler är inte alltid de snabbaste och starkaste spelarna. Men med sin fotbollsintelligens läser de spelet och lyckas på så sätt vinna över sina motståndare.

 

För att träna upp alla olika egenskaper som krävs för att bli en bra fotbollsspelare så kan du ta hjälp av en eller flera tränare. I Sverige är det mindre normalt att anlita en privatlärare när det kommer till fotboll men det sker ofta på högre nivåer. Många toppspelare mixar sin lag-träning med privatträning, på det viset kan de få en chans att öva på just den fotbollskunskap de vill förbättra.

 

Visst kan vi hålla med om att Cristiano Ronaldo måste ha tagit några privatlektioner? För att nöta in bra dribblingar eller straffsparkar krävs det egenträning (helst med en erfaren tränare). Så varför inte börja idag? Vem vet, du kanske är nästa Cristiano Ronaldo in the making? I Göteborg finns det gott om härliga fotbollstränare som bara väntar på att få lära dig allt de kan. Fotboll blir verkligen roligare ju mer man lär sig, så ta nu chansen!

Lära sig spela fotboll i Göteborg

Att träna fotboll med en privattränare kan vara ovärderligt viktigt. Att få hjälp med att utveckla just de kvaliteter man själv vill träna kommer ta dig långt. Det kanske räcker med några lektioner för att du ska nå den där åtråvärda startplatsen i ditt drömlag?

 

Hos Superprof finns många duktiga fotbollstränare som bor i Göteborg. Du borde testa! Något som är väldigt bra är att många av våra privatlärare erbjuder en gratis testlektion. Det är sant! Du kan alltså testa en lärare gratis och se om hen har vad som krävs för att hjälpa dig i din utveckling.

 

Så vad väntar du på? Titta runt bland våra skickliga Superprof-lärare nu och bli en bättre fotbollsspelare!

Vad vill du lära dig?