Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra fantastiska franskalärare i Norrköping

269 kr/h

Hitta ett bra pris som passar dig: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en franskalektion är 269kr/h.

5 h

Snabba experter - Våra Franskalärare svarar vanligtvis inom 5h

Det har aldrig varit enklare att lära sig franska
i Norrköping!

2. Planera din franska kurs och börja ditt äventyr!

Kontakta din Franskalärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Prata om hur ofta ni vill ses. Dina lektioner kan planeras in som en intensivkurs i franska.

3. Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter och lär dig franska tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad kostar privatlektioner i franska i Norrköping?

I genomsnitt tar en privatlärare 269kr/h för en kurs i franska i Norrköping.

 

Kostnaden för en franskalektion varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Området/staden där din lektion tar plats (via webbkamera eller i elevens hem)
 • Hur många lektioner du bokat och längden på lektionerna
 • Syftet med din undervisning i franska. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare i fransak erbjuder den första lektionen gratis.

 

Se alla priser för lärare i franska i Norrköping.

🧑‍🎓 Hur kan jag hitta en franskalärare i Norrköping?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig franska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista tillgängliga franskalärare nära dig.

 

Du kan spana in våra lärares egna profiler och välja ut en eller flera den lärare i franska som bäst möter dina behov.

 

När du väl har hittat en franskalärare kan du kontakta dem via en meddelandetjänst på vår plattform för att diskutera och boka lektioner.

 

Det finns för närvarande 6 privatlärare som är tillgängliga för att ge lektioner i det franska språket i Norrköping.

 

Välj den lärare i franska du tror passar dig bäst från vårt utbud av mer än 6 handledare.

💻 Kan du få lektioner i franska online?

På Superprof kan du lära dig franska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i franska, kämpar med grammatiken eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra lärare hjälpa dig.

 

Runt 80% av våra lärare i franska på Superprof undervisar via webbkamera. Så gott som alla av våra lärare i franska erbjuder dessutom första lektionen gratis, så att ni kan lära känna varandra innan du betalar för undervisningen.

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dina kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se de lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i franska.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och lektioner som sker online är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en franskakurs online idag!

 

 

🇫🇷 Vad kan du lära dig av en franskalärare?

Att lära sig franska har många fördelar. Franska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande lärare i franska tillgängliga för att hålla i privatlektioner.

 

En lärare i franska kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Förberedelser inför test och hjälpa till med läsning
 • Nybörjarfranska och att lära sig de mest vanliga fraserna inför en resa till ett fransktalande land
 • Bli en mästare på fransk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Franska businesstermer och språk
 • Läsning och läsförståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende med dina kunskaper i franska språket.

 

Alla franskakurser med en kompetent privatlärare ger dig chansen att bemästra det franska språket mer effektivt.

 

Klicka här för att se alla lärare i franska i ditt område.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga att ge privatlektioner i franska i Norrköping?

Det finns just nu 6 lärare som erbjuder franskakurser i Norrköping.

 

För att hitta en privatlärare i franska, se deras profiler för att hitta mer information om deras kursinnehåll.

 

Välj en franskakurs från en av våra 6 lärare.

Vill du lära dig franska i Norrköping?

Välj bland vårt stora utbud av franskalärare i Norrköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en franska kurs och lär dig tala ett av världens mäktigaste språk

Franskalektioner i Norrköping

Drömmer du dig bort från Norrköpings gator till ett härligt brasserie i Frankrike? Livet i Paris, Cannes och Nice har lockat hundratusentals svenskar att ta sitt pick och pack och börja om på sydligare breddgrader. Vissa kanske gör en utbytestermin under 6 månader, medan andra blir kvar hela livet. Och inte så konstigt. Frankrike är ett fantastiskt land med massor att erbjuda. Så vad är då haken? 

Trots att mellan 90-200 miljoner turister besöker Frankrike varje år, är engelskan inte lika utbredd som i Sverige. Att kunna franska är med andra ord väldigt hjälpsamt och framförallt uppskattat! Att spendera en kortare period i Frankrike utan franskakunskaper är inga problem, men vi garanterar att du kommer få ut mycket mer av resan eller flytten om du lägger ner lite tid på att studera språket. Vardagen blir inte bara mycket enklare - När du kan lite franska känner du dig som hemma på nolltid! 

Inte redo att överge Norrköping för Frankrike ännu? Ingen fara, vi kanske gick händelserna lite i förväg! Som tur är kommer du att ha användning för franska var du än befinner dig. Vi på Superprof guidar dig igenom allt du behöver veta för att komma igång med franskalektioner i Norrköping!

Varför bör man lära sig franska?

Oavsett om du vill lära dig franska för karriären, kärleken eller för nöjes skull, kommer du snart lägga märke till hur ofta du hör och kan använda franska i vardagliga situationer. Franskspråkiga människor i din omgivning, fransk musik och film, eller till och med franska låneord i svenskan. Bli inte förvånad om ditt svenska ordförråd utvecklas i takt med dina franskakunskaper!

De flesta håller nog med om att franska är ett av världens vackraste språk, bara det är ju en anledning i sig, eller hur? För språkälskare kan vi glatt meddela att franskakunskaper underlättar inlärandet av andra vackra latinska språk som italienska, spanska och portugisiska. Språken liknar varandra väldigt mycket och delar upp till 80% av vokabuläret! 

Franska i världen

Franska är det sjätte mest talade språket i världen - och det officiella språket i 29 länder fördelat på 6 kontinenter (t.ex Belgien, Benin, Burkina Faso, Burundi, Centralafrikanska republiken, Djibouti, Ekvatorialguinea, Elfenbenskusten, Frankrike, Franska Guyana, Franska Polynesien, Gabon, Guadeloupe, Guinea, Haiti, Kamerun, Kanada, Komorerna, Kongo-Brazzaville, Kongo-Kinshasa, Libanon, Luxemburg, Madagaskar, Mali, Martinique, Monaco, Niger, Nya Kaledonien, Rwanda, Réunion, Saint-Barthélemy, Schweiz, Senegal och Seychellerna). 

Sammanlagt finns det ca 300 miljoner människor runt om i världen som kan franska, varar 235 miljoner använder franskan dagligen  - att hitta någon att prata franska med kommer med andra ord inte bli särskilt svårt!

Med tanke på den breda geografiska utbredningen finns det mängder av resmål att utforska för den som vill använda sin franska på resan. Flera av de vackraste platserna i världen är fransktalande. Att kunna kommunicera på franska och därmed komma i kontakt med lokal kultur och historia bidrar till en mer autentisk upplevelse. Det finns naturligtvis stora dialektala skillnader mellan länderna (för att inte tala om vokabulär), men du kommer utan tvekan kunna göra dig förstådd ändå!

Utöver resorna, boostar franskakunskaper dina karriärsmöjligheter. Franska är inte bara användbart i fransktalande länder - att kunna franska är en stor merit i hela världen (och för en rad olika yrken). Drömmer du om att jobba inom en av de stora världsorganisationerna som United Nations, World Health Organization, World Trade Organization och Amnesty International? Då är franska språket för dig. En lista på övriga fördelar hade kunnat göras lång: nya vänskaper, fransk gastronomi, konst, musik, litteratur, historia - ni fattar, franska är en säker investering!

Hur kommer man igång med franskalektioner?

Möjligheterna är oändliga, både för dig som redan pluggat franska ett tag, och för dig vars franskakunskaper sträcker sig till bonjour och baguette. Kanske kämpar du dig just nu igenom subjonctif eller passé simple på gymnasiet eller universitetet? Oroa dig inte, grammatiken kan kännas svår i början men om miljontals franskautövare klarat det innan dig, så gör du också det!

I Norrköping har du flera alternativ att välja bland. Utöver franskakurser på distans från skolor som folkuniversitetet och medborgarskolan kan du även kolla in sajter som Superprof. På Superprof får du en unik möjlighet att lära dig eller förbättra din franska tillsammans med privatlärare nära dig i Norrköping. Vi har listat Norrköpings alla tillgängliga franskalärare på vår plattform - boka din favorit och kom igång med lektionerna idag!

Vad får man lära sig på en privatlektion? 

Vad du och din lärare fokuserar på beror mycket på dina mål, dina intressen och din nivå. Om du är nybörjare utan några specifika mål och förkunskaper kommer ni att gå igenom basen (alfabetet, vokabulär, användbara verb och enklare grammatik). Ni kommer tillsammans öva på uttal, läsförståelse, hörförståelse och att skriva. Att ha en bra bas ger dig redskapen du behöver för att öva på egen hand så att du på bästa sätt kan nyttja tiden mellan lektionerna för att fortsätta utvecklas. Att lära sig ett nytt språk är inte så svårt som du kanske tror, men det krävs vilja och disciplin (gärna passion också så klart). För att du ska lära dig så snabbt och så bra som möjligt är det bra om du övar lite varje dag på egen hand. Tills man blivit riktigt flytande, är nya språk en färskvara som måste underhållas. 

Eftersom privatläraren utgår ifrån dig och dina behov kan lektionerna utformas helt efter dina önskemål. Om du redan har en viss nivå och exempelvis planerar en resa eller vill kunna småprata med en fransk kompis, kanske du hellre enbart vill fokusera på konversationsträning?  Det går hur bra som helst, allt är möjligt med en privatlärare - det är du som styr lektionsinnehållet!

Välj den perfekta privatläraren i Norrköping

Nu när du förhoppningsvis bestämt dig för att satsa på privatlektioner i franska återstår det bara en sak - valet av lärare! På Superprof hittar du Norrköpings alla franskalärare på ett och samma ställe. Allt du behöver göra är att jämföra dem med varandra och välja den som passar dig bäst. 

Vissa lärare är högutbildade och har franska som modersmål medan andra är studenter och läser franska på universitetet. Det är ofta lärarens erfarenhet och utbildning som avgör priset på lektionerna. Tack vara betyg och recensioner från tidigare elever kommer du snabbt kunna bilda dig en uppfattning om lärarens metodik, personlighet och specialområde. Om du hittar fler än en som verkar bra kan du kolla om de erbjuder en första gratislektion så att du kan testa båda två. Lärarna i Norrköping kan vanligtvis hålla lektionerna både online och fysiskt (på café eller hemma hos någon av er). Det är viktigt att välja en lärare som man trivs med eftersom det gör lektionerna mycket roligare. Det finns någon för alla personligheter och nivåer, det är bara att sätta igång med skrollandet. Din nya franskalärare i Norrköping kommer snart kunna hjälpa dig att nå dina mål!

Vad vill du lära dig?