Utmärkt
recensioner på

Alla tillgängliga engelskalärare i Norrköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare i Norrköping har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor och fler än 4 omdömen.

220 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första tillfället gratis. I Norrköping kostar privatlektioner i engelska 220kr/h i snitt.

2 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att förbättra sin engelska i Norrköping

2. Kontakta

Skicka en förfrågan till läraren, och ta sedan enkelt kontakt med läraren. Om du inte hittar den engelskaundervisning du är ute efter finns vårt team här för att hjälpa dig.

3. Planera

Läraren kommer ta hänsyn till vad du är ute efter, och tillsammans kan ni planera och schemalägga engelskalektionerna i Norrköping.

FAQ

💸 Vad kostar privatundervisning i engelska i Norrköping och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 220kr för privata engelskalektioner i Norrköping.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller i elevens hem)
 • Hur många lektioner du bokar och hur långa de är
 • Objektivet med din läxhjälp i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs privatlärare bjuder på den första lektionen.

Se alla priserna för läxhjälp i engelska i ditt närområde.

🎓 Hur hittar jag en lärare i engelska i Norrköping?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares annons och välja den engelska läraren som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

Det finns för tillfället 37 lärare tillgängliga att ge engelskakurser i Norrköping och i närområdet.

 

Välj din lektion iNorrköping från våra 37 tillgängliga lärare i engelska available..

 

💻 Kan du ta engelska språkkurser online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska engelskalärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra språklärare på Superprof erbjuder engelska online, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga lärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Vad kan du lära dig av en lärare i engelska?

Att lära sig prata och skriva engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika duktiga engelskalärare tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att förstå från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Registrerad dig för privatlektioner i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en kompetent privat kursledare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt möjlighet att bli en mästare på det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på profilerna av alla engelskalärare nära dig.

🏅 Hur många språklärare i engelska finns tillgängliga för att ge privata lektioner i engelska i Norrköping och i närområdet?

I Norrköping och i närheten av finns det 37 privatundervisningar i engelska tillgängliga att undervisa privatundervisning

 

För att hitta en privatlärare i engelska, kika in deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en engelskakurs i Norrköping från vårt urval av mer än 37 lärare.

Vill du lära dig engelska i Norrköping?

Välj bland vårt stora utval av engagerade privatlärare i Norrköping

Se fler lärare Nu kör vi!

Nå dina språkmål genom privatlektion engelska

Jobba på din engelska i Norrköping

Om du bor i Norrköping och känner dig osäker på dina engelskakunskaper kanske det är dags att göra något åt saken! Att vara bra på engelska är inte livsnödvändigt, men det förenklar vardagen och öppnar många dörrar! När vi läser engelska i skolan övar vi på grammatik, diskuterar olika ämnen i grupp, läser engelsk litteratur och tränar på hörförståelse.

Det är inte lätt att behärska alla delar, men det finns stöd att få. Oavsett om du fortfarande går i skolan eller bara vill förbättra din engelska för nöjes skull kan du ta lektioner med en privatlärare i engelska. I Norrköping finns det flera duktiga lärare som antingen kan komma hem till dig, ge lektioner online eller träffas på ett café.

Vad tror du? Har du lust att testa? På Superprof kan du jämföra lärarprofiler nära dig och boka en lektion med din favorit!  

Varför studera engelska i Norrköping?

Att kunna tala språket är förstås det viktigaste av allt, liksom att kunna läsa och skriva - men det räcker inte. För att verkligen kalla sig flytande, och kunna använda engelska i jobbet måste man kunna uttrycka sig obehindrat och förstå olika typer av texter.

Med en god nivå i engelska kommer du kunna ta del av en enorm mängd information, kommunicera med hundratals miljoner människor och känna dig självständig vart än i världen du befinner dig.

Alla länder är förstås inte engelskspråkiga, men det finns alltid någon inom räckhåll som kan engelska. Eftersom engelskakunskaper nästan tas för givet i dagens samhälle (i alla fall i Sverige) är det viktigt att inte ignorera dina svårigheter. Du vill väl inte missa chansen att få drömjobbet eller platsen på utbildningen bara för att du inte tagit tag i engelskan i tid? 

Med så mycket som står på spel är det inte konstigt att så många i Norrköping vänder sig till privatlärare i engelska! 

Utmaningar med engelska

Att lära sig ett nytt språk, och dessutom känna sig helt bekväm med att prata det, kan kännas tufft. Visst, det engelska språket förekommer nästan överallt vilket underlättar, men det ökar också pressen. När alla runt omkring en, både privat och i skolan (eller jobbet) tycks prata helt obehindrat kan självförtroendet svikta ordentligt.

Nyckeln till framgång är mycket riktigt att våga prata, men också att se över grunderna. När du känner dig säker på grammatik, uttal och har ett rikt ordförråd är det enklare att våga. Det kanske kommer ta lite tid, men med en intensivkurs kommer du utvecklas snabbt. Vem vet, du kanske når en helt ny nivå på bara en månad?

En privatlärare i Norrköping kan hjälpa dig att identifiera dina styrkor och svagheter så att ni tillsammans kan utforma en skräddarsydd kursplan. Det är mycket lättare att utvecklas när man vet vad man ska öva på. 

Kan man förbättra sin engelska på egen hand?

En god nyhet är att även små steg i rätt riktigt ger resultat. Om du vill maximera dina chanser att bli flytande i engelska bör du öva på egen hand vid sidan av studierna. Visste du att engelskspråkiga tv-program och filmer kan göra under för din språkfärdighet? Trots att du bara lyssnar på engelska, vänjer du dig vid uttal, uttryck och olika engelska dialekter.

Du kan behålla svenska undertexter till en början och sedan testa utan. Börja med serier eller filmer som du redan känner till om det känns för svårt. För dig som har en bra nivå kan engelsk litteratur vara bättre. Läsning utökar ordförrådet - slå upp ord du inte förstår och skriv ned dem. Eftersom alla språk utvecklas kan det vara intressant att läsa böcker skrivna på exempelvis 1800-talet. Varför inte Jane Eyre av Charlotte Brontë? En riktigt utmaning för språkälskare!

Hitta en privatlärare i Norrköping

Norrköping har gott om skickliga lärare i engelska, så utmaningen ligger inte i att hitta en lärare - utan snarare i att bestämma vilken av dem du föredrar. Det är här Superprof kommer in i bilden. Superprof gör det enkelt och okomplicerat att jämföra privatlärare utifrån pris, erfarenhet, plats, specialitet och undervisningsmetod.

Dessutom kan du läsa tidigare studenters omdömen för att få en bra överblick. Många lärare i Norrköping erbjuder en gratis provlektion, så att du kan ta reda på hur det är att jobba ihop, och om du trivs med läraren. Så vad väntar du på? Kom igång med en kurs direkt! Norrköpings bästa privatlärare i engelska kanske bor precis runt hörnet!

Vad vill du lära dig?