Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra fantastiska franskalärare i Umeå

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare har ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och mer än 2 omdömen.

186 kr/h

Hitta ett bra pris som passar dig: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en franskalektion är 186kr/h.

1 h

Snabba experter - Våra Franskalärare svarar vanligtvis inom 1h

Det har aldrig varit enklare att lära sig franska
i Umeå!

2. Planera din franska kurs och börja ditt äventyr!

Kontakta din Franskalärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Prata om hur ofta ni vill ses. Dina lektioner kan planeras in som en intensivkurs i franska.

3. Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter och lär dig franska tillsammans med engagerade människor.

Våra tidigare studenter från Umeå
utvärderade sina lärare i Franska

Vanliga frågor och svar

💸 Vad kostar det att boka en timmes lektion med en lärare i franska i Umeå?

I Umeå, tar en språklärare runt 186kr/h för en privatkurs i franska.

 

Kostnaden för en franskalektion varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Området/staden där din lektion tar plats (via webbkamera eller i elevens hem)
 • Hur många lektioner du bokat och längden på lektionerna
 • Målet med din undervisning i franska. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs lärare i franska ger första lektionen gratis.

 

Se alla kostnader för lärare i franska i Umeå.

🧑‍🎓 Var kan jag hitta en franskalärare i Umeå?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig franska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att få fram en lista tillgängliga lärare nära dig.

 

Du kan läsa våra lärares egna anonser och kontakta den franskalärare som bäst möter dina behov.

 

När du väl har hittat en lärare i franska kan du kontakta dem via en meddelandetjänst på vår plattform för att diskutera och boka en kurs.

 

Det finns för närvarande 8 lärare som är tillgängliga för att undervisa dig i franska i Umeå.

 

Välj den lärare i franska du tror passar dig bäst från vårt utbud av mer än 8 lärare.

💻 Är det möjligt att ta privatkurser i franska online?

På Superprof kan du lära dig franska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför franskaprovet, kämpar med grammatiken eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra lärare hjälpa dig.

 

Runt 80% av våra språklärare på Superprof undervisar online. Så gott som alla av våra språklärare erbjuder dessutom första lektionen gratis, så att ni kan lära känna varandra innan du betalar för undervisningen.

 

Föra att hitta tillgängliga privatlärare, skriv in dina kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se de lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i franska.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och lektioner som sker online är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en franskakurs online idag!

 

 

🇫🇷 Vad kan du lära dig av en lärare i franska?

Att lära sig prata franska har många fördelar. Franska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

På Superprof har vi många olika erfarna franskalärare tillgängliga för att hålla i privatlektioner.

 

En lärare i franska kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Förberedelser inför test och hjälpa till med läsning
 • Nybörjarfranska och att lära sig de mest vanliga fraserna inför en resa till ett fransktalande land
 • Bli en mästare på fransk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Franska businesstermer och språk
 • Läsning och läsförståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende med dina färdigheter i franska språket.

 

Registrerad dig för lektioner i franska för att lära dig mer om det franska språket med en erfaren mentor. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att bli en mästare på det franska språket .

 

Klicka här för att se alla lärare i franska i ditt område.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga att ge franskalektioner i Umeå?

Det finns just nu 8 privatlärare som erbjuder franskalektioner i Umeå.

 

För att hitta en privatlärare i franska, se deras profiler för att hitta mer information om deras kursinnehåll.

 

Välj en privatkurs i franska från en av våra 8 lärare.

Vill du lära dig franska i Umeå?

Välj bland vårt stora utbud av franskalärare i Umeå!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck ny talanger i dig själv med våra dedikerade franska lärare.

Lär dig att prata franska med hjälp av en fransman

Visst är franska ett vackert språk! Här i Sverige har vi ett stort antal lånord från franskan, både gamla och nya. Kärleken till det franska språket har funnits i decennier och det visar inga tecken på att avta. Vi svenskar och många med oss från alla delar av världen är fascinerade av fransk mat, kultur, kläder, konst, och film. Det finns en oerhört romantisk bild av Paris, en kaffe eller cocktail på en uteservering i någon utav stadens mysiga bistros.

För oss som står utanför och tittar in verkar det som att allt franskt är bättre än något annat. Att kunna flytande franska är därför en dröm för många. De enkla nyanserna, de vackra orden och den charmiga accenten gör franska till ett av världens mest eftertraktade språk.

Det är dessutom en dröm som kan bli verklighet. Men det kommer krävas övning. För att hinna bli tillräckligt bra för att tala och mingla med fransmännen på din nästa resa till Paris rekommenderar vi starkt att du börjar lära dig språket så snart som möjligt.

Men hur kan en umeåbo, bli flytande i ett språk som talas hundratals kilometer bort? Eller få läxhjälp i franska? Låt oss ta en titt på hur du kan lära dig tala flytande franska kurs Umeå utan att lämna staden.

Fördelarna med att lära sig ett främmande språk

Om du är svensktalande och bestämt dig för att bli flytande i ett främmande språk så kan vi säga att det kan vara ett utav de bästa besluten i ditt liv! Hur kommer det sig undrar du? Jo oavsett vilket språk du väljer att studera så har det sina fördelar. Språk berikar ditt sätt att tänka, du kanske har märkt att vissa användbara uttryck på engelska inte går att direktöversätta?

Detsamma gäller för alla andra språk. För de som talar mer än ett språk ökar dessutom chanserna att få kontakt med människor från fler delar av världen och skapa vänskaper som tidigare var ouppnåeliga. Genom att lära sig ett användbart språk som franska, blir du automatiskt mer attraktiv för arbetsgivare. Det har bevisats att flerspråkiga anställda gör fler framsteg i karriären inom ett företag än enspråkiga anställda.

Eftersom världen blir allt mer global, är främmande språk mer uppskattade än någonsin tidigare i många industrier världen över. Dessutom kan du, genom att själv gå igenom processen få större förståelse för hur svårt det faktiskt kan vara att lära sig ett helt nytt språk från grunden.

Kanske utvecklar du i och med detta en medkänsla för invandrare i Sverige som gör sitt bästa för att lära sig svenska för sedan kunna hitta arbete och försörja sina familjer. En annan fördel med att lära sig ett främmande språk är att alla dina reseupplevelser förhöjs när du reser genom länder där du talar folkets officiella språk.

De bästa tillgängliga resurserna för att lära sig franska

Tack vare internet har resurserna för att få undervisning i franska ökat. Elever behöver inte längre enbart förlita sig på uråldriga inlärningsmetoder som genom tråkiga läroböcker. Onlineverktyg har gjort alla typer av lärande mycket mer intressant än någonsin tidigare. Med fler alternativ tillgängliga kan det vara svårare att veta vilken metod som funkar bäst för just dig. Vi föreslår att elever som vill gå fransk språkkurs börjar med några lätta och användbara verktyg och sakta arbetar sig uppåt.

En stor resurs för språkinlärning är väl valda YouTube-kanaler som drivs av engagerade värdar och har stort antal följare. Genom YouTube-kanaler får eleverna ett interaktivt sätt att studera ett språk. Videor är också bra för de som lär sig bäst genom att lyssna. Fördelen är att man får uttal och stavning på samma gång.

Det finns många fantastiska appar tillgängliga gratis. Franskastudenter kan ladda ner applikationer som Duolingo, Memrise och Babbel och ta del inlärningsverktyg som garanterat kommer göra inlärningen lättare än förväntat. Men det allra bästa sättet att lära sig ett språk på är nog ändå med en privatlärare.

Många privatlärare i franska har många års erfarenhet med sig och hjälper eleverna att lära sig flytande franska genom att använda användbara tips och tricks. Och även om det inte är gratis, har privatlärare så mycket att erbjuda franskaelever att det skulle vara ett misstag att inte anställa en!

Privatlärare i franska i Umeå

På superprofs hemsida finns hela 214 lärare som erbjuder privatlektioner i franska. Nästan alla dessa erbjuder handledning online och 7 stycken av dem finns på plats i Umeå. Många av dem som har kurser i franska har många års erfarenhet och pedagogiska färdigheter. Franskakurser med Umeå-baserade handledare kostar allt ifrån 50-300 kr per timme.

Alla lärarna i Umeå erbjuder dessutom första lektionen gratis, det innebär att du kan träffa de olika lärarna och se vem som du klickar bäst med innan du behöver betala något alls. Vi rekommenderar dig Verkligen att börja läsa franska redan idag!

Vad vill du lära dig?