Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Umeå

Se fler lärare

4.9 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 4.9 stjärnor och fler än 2 omdömen.

210 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 210kr/h.

0 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Umeå!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är priset för privata engelskalektioner i Umeå och i närheten?

I Umeå tar en lärare runt 210kr för privatlektioner i engelska.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller i elevens hem)
 • Hur många lektioner du bokar och hur långa de är
 • Objektivet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en gratis lektion.

Se alla priserna för privatundervisning i engelska nära dig.

🎓 Hur kan jag hitta en engelskalärare i Umeå?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, ta en titt på deras egenskrivna lärarannons för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 17 lärare i engelska tillgängliga att ge lektioner i engelska i Umeå och i närområdet.

 

Välj din privatkurs från mer än 17 privatlärare.

.

 

💻 Kan du ta engelskakurs online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska lärare i engelska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra privatlärare på Superprof erbjuder engelska online, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad gör en engelskalärare?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan välja vad du önskar att lära dig från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Alla engelskakurser med en kompetent mentor ger dig en möjlighet att bemästra det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på annonserna av alla engelskalärare i ditt område.

🏅 Hur många coacher finns tillgängliga att ge private kurs i engelska i närheten av deg?

I Umeå och i närheten av finns det 17 engelska språklärare tillgängliga att ge privatlektioner

 

Du kan kolla in en av privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj en undervisning i Umeå från vårt urval av mer än 17 engelskalärare.

Vill du lära dig engelska i Umeå?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Umeå!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektion Engelska - Individanpassa dina privatlektioner i Umeå helt efter dina behov

Förbättra din engelska i Umeå

Känns det tufft på engelskalektionerna i skolan? Verkar dina klasskamrater ha en bättre nivå helt utan ansträngning? Det kan vara så att du behöver lite extra stöd för att komma ikapp. Trots att vi hör engelska överallt, i skolan, på tv och i musik, betyder det inte nödvändigtvis att det fastnar för alla.

Men vet du vad? Det är okej, man kan inte vara bäst på allt. I Umeå finns det hjälp att få! Ibland räcker det med lite muntlig övning för att få ordning på självförtroendet, eller några extra lektioner i engelsk grammatik. Det finns tusen anledningar att vilja förbättra sin engelska, även för dig som hunnit gått ut skolan. Kanske känner du dig obekväm när du tvingas prata engelska på resan?

Kanske krävs engelska i jobbet? Att vara bra på engelska är viktigt idag, så vi förstår pressen! Den goda nyheten är att dina bristande engelskakunskaper egentligen inte är ett problem - det finns en enkel lösning. Nedan kan du läsa mer om varför det är smart att investera i engelska, och hur du kan boka privatlektioner i Umeå med Superprof.

Engelskakurser i Umeå

Du som bor i Umeå har obegränsade möjligheter. Du kan ta kurser i engelska på språkskolor, Komvux, Umeå universitet eller med en privatlärare. Att bli bättre på engelska medför stora karriärmöjligheter eftersom språkkunskaper värderas högt av arbetsgivare. Många tar faktiskt för givet att du redan är bra på engelska, så varför inte se till att motsvara förväntningarna?

Alla elever kan tidvis ha problem med engelska, det betyder inte att man är dålig på språk eller ett hopplöst fall. Faktum är att t.o.m de med engelska som modersmål kämpar med grammatik och stavning. Att kunna prata flytande engelska är inte samma sak som att skriva bra engelska.

Hur du uttrycker dig i skrift kanske känns mindre viktigt, men sanningen är att det ofta är A och O i jobbet - i alla fall på större företag eller om du vill arbeta utomlands. Om du vill utvärdera din engelska kan du göra ett nivåtest. En privatlärare i Umeå kan hjälpa dig med detta samt ge dig skräddarsydda övningar som snabbt förbättrar dina språkkunskaper.

På Superprof har vi samlat alla privatlärare i Umeå på en och samma plattform så att du enkelt och smidigt ska kunna boka lektioner. Våra lärare har goda kunskaper om den europeiska referensramen för språk (CEFR) och vilken nivå du behöver för att exempelvis kunna söka in till ett universitet i ett engelsktalande land.

Vad gör man på privatlektioner i engelska?

Om du inte har stora bekymmer med engelska (och dessutom har självdisciplin) kan du öva på egen hand utan professionell hjälp. Idag hittar du tusentals kostnadsfria övningar på internet.

För elever med bristande motivation som är i behov av mer hjälp, kan det dock vara smartare att ta hjälp av en privatlärare. När du tar privatlektioner i engelska har du någon vid din sida som följer upp dina framsteg och strukturerar inlärningen (dessutom hemma hos dig i Umeå). Engelska är ett brett ämne, och en bra lärare kommer kunna guida dig igenom allt du kämpar med.

Vad tycker du är svårast? Engelska grammatik (pronomen, adverb, substantiv, verbböjningar, dåtid, nutid och framtid, oregelbundna verb etc)? Stavning, tal, läsning, skrivning och hörförståelse?

Om du just nu går på någon av gymnasieskolorna i Umeå kan du få hjälp inför nationella provet eller med läxläsning. Om du vill drömmer om en plats på Umeå universitet kanske du vill öva lite inför högskoleprovet? Varför göra det på egen hand? Det finns flera proffs runt om i Umeå som gärna hjälper dig!

Kom ihåg att goda språkkunskaper är viktiga vad du än planerar att göra med dem. Man kan ju så klart vilja plugga engelska för skojs skull också!

Hitta en privatlärare i Umeå för engelskalektioner

Det finns flera engelsklärare i och runt om Umeå. Du kanske tror att privatlektioner är dyra, men genomsnittspriset ligger på 190 kr i timmen. Eftersom du har läraren helt för dig själv är privatundervisning väldigt kostnadseffektivt.

Tänk dig hur mycket snabbare du kan utvecklas  med 100% av lärarens fokus på dig och dina behov. Till skillnad från skolundervisning i engelska är privatundervisning mer flexibelt och kan schemaläggas när som helst och var som helst. Vill du ta lektioner hemma i soffan? Inga problem.

Föredrar du distanslektioner online? Det fixar vi! Du till och med ta privatlektioner i engelska på kvällar och helger när vanliga lärocenter är stängda. För att uttrycka det enkelt - privatlektioner med Superprof gör livet lättare!

Så hur väljer man rätt lärare? Allt du behöver göra är att jämföra lärarnas profiler med varandra och boka en gratis provlektion med den som passar dig bäst!

Vad vill du lära dig?