UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Gitarr

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 71 recensioner.

298 kr/h

BÀsta priserna: 99% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 298 kr / timme

5 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 5 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Planera dina kurser i Gitarr online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Gitarr och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Gitarr

Marcus

LĂ€rare i gitarr

LÀste av min nivÄ och gav mej roliga övningar.

Amery

LĂ€rare i gitarr

Amery (Luis) kan jag starkt rekommendera! Verkligen individanpassad undervisning, lÀraren bryr sig om elevens utveckling pÄ riktigt. Har lÀrt mig mycket i en kort tid. SÄ mycket bÀttre Àn andra gitarrundervisningar/skolor jag provat tidigare.

Mikaela, för 2 veckor sedan

Alice

LĂ€rare i gitarr

Fantastisk energi, pedagogisk och anpassar sig efter nivÄn pÄ eleven. FÄtt mig att börja vÄga ge mig pÄ solon och Àven teori. Inte rÀdd för att frÄga och fÄ saker förklarade! 5/5 !

Alex, för en mÄnad sedan

Mirjam

LĂ€rare i gitarr

Mirjam Àr en otroligt duktig lÀrare som motiverade mig till att vilja lÀra mig mer, och hon gjorde lektionerna roliga och intressanta! Hon har en underbar energi och sprider massa glÀdje, och Àr vÀldigt stöttande i lÀroprocessen. Hon Àr...

Sofia, för 3 mÄnader sedan

Angelica

LĂ€rare i gitarr

Duktig pedagog med strukturerad introduktion! Supertrevlig och enkel att ha att göra med.

Aron, för 3 mÄnader sedan

Angelica

LĂ€rare i gitarr

VÀldigt metodiskt och lÀtt stÀmning med lÀrandet. Var jag taggad innan sÄ Àr jag super taggad nu Och att det inte behöver vara svÄrt att lÀra sig charma folk med gitarren. Kan starkt rekommendera Angelica

Anders, för 3 mÄnader sedan

Vanliga frÄgor och svar

❀ Hur fungerer undervisning inom gitarr online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

 

Det finns mÄnga olika lösningar:

 

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

 

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

 

273 lÀrare erbjuder undervisning online gitarr.

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Gitarrlektioner online?

Verifikation av personlig information. Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmÄl för alla vÄra lÀrare.

 

100% UtvÀrderingar sertifisert- nÀtverkets bÀsta verktyg.

 

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% certifierade.

 

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 273 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Gitarrlektioner

273  lÀrare inom Gitarr erbjuder online undervisning i gitarr.

 

Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som bÀst passar dina inlÀrningsbehov. 

 

VÀlj din lÀrare bland bÄra 273 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Gitarrlektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Gitarr Àr 298Kr.

 

Detta pris varierat beroende pÄ olika faktorer: 

 

 • LĂ€rarnas erfarenhet i Gitarr
 • KurslĂ€ngden

 

97% av lÀrarna erbjuder den första kursen gratis, kolla in timpriset för lÀrare nÀra dig.

🖋 Vad Ă€r medelvĂ€rdet för online-lĂ€rare inom gitarr?

Ett urval av 71 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pÄ 5.0 av 5.

 

Om ett problem uppstÄr med en undervisning Àr vÄrt kundtjÀnst tillgÀngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

 

(Under COVID-19-situationen fortsÀtter Superprofs kundtjÀnst att vara tillgÀnglig för att svara pÄ alla sina frÄgor).

 

Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation anvÀnds dagligen via digitala kanaler har onlineinlÀrning blivit allt populÀrare bland vÄra studenter.

 

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

 

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Vart du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

 

273 GitarrlÊrere Àr tillgÀngliga att hjÀlpa dig, hÀr.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av gitarrlÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Ta en gitarr kurs online med Superprof! LÀr dig spela oavsett vart du Àr

Det finns nÀstan för mÄnga olika typer av gitarr att namnge. De kan emellertid delas upp i fyra breda kategorier; akustisk, klassisk, elektrisk och bas. Variationerna mellan gitarrer inom dessa kategorier Àr det som ger oss sÄ mÄnga olika typer, men dessa fyra kategorier hjÀlper oss att skilja den stil och ljud som produceras av var och en.


Alla gitarrspelare kommer att sÀga att inte alla gitarrer spelar samma ljud, och att de inte heller spelas pÄ samma sÀtt. Genom att lÀra dig gitarr kommer du snabbt att bli bekant med variationerna i ljud och spelmetod. Nedan följer en snabb definition av varje kategori för att ge dig en idé:

 • Akustisk gitarr: Traditionellt sett har en akustisk gitarr 6 stĂ„lstrĂ€ngar som, nĂ€r de plockas, ger vibrationer ovanför en ihĂ„lig kammare för att skapa ljud. PopulĂ€ra typer av akustisk gitarr inkluderar Dreadnought, Parlor och Jumbo.

 • Klassisk gitarr: Klassiska gitarrer liknar mycket akustiska gitarrer, med den största skillnaden Ă€r att strĂ€ngarna Ă€r gjorda av nylon istĂ€llet för stĂ„lstrĂ€ngarna som anvĂ€nds pĂ„ en akustisk gitarr. Även om de vid första anblicken ser identiska ut som en Flamenco-gitarr, skiljer de sig pĂ„ ett par urskiljbara sĂ€tt.

 • Elektrisk gitarr: Elektriska gitarrer producerar ljud genom en pickup (en givare som omvandlar vibrationer till elektriska signaler) som avkĂ€nner strĂ€ngarnas vibrationer för att skapa elektriska signaler och dĂ€refter ljud.

 • Basgitarr: Basgitarrer fungerar pĂ„ liknande sĂ€tt som elgitarrer, men de har normalt bara fyra strĂ€ngar och Ă€r instĂ€llda lĂ€gre för att lĂ„ta dem hĂ„lla en stabil rytm (och överbrygga klyftan mellan gitarren och trummorna i ett band) .


Men som tidigare nÀmnts finns det mÄnga olika typer av gitarr inom dessa kategorier. Vissa skiljer sig efter storlek, andra med antalet strÀngar. En sak Àr dock sÀker; varje gitarr har ett specifikt syfte för vilket den anvÀnds.


Syftet med vissa gitarrer Àr mer exakt Àn andra. Akustiska gitarrer möjliggör ett mer personligt ljud eftersom de ofta följer med att gitarristen plockar strÀngarna och skapar ett naturligt ljud. Elektriska gitarrer ger ett högre, kraftfullare ljud, och de erbjuder ett bredare utbud genom att anvÀnda extra utrustning som pedaler, vilket gör dem perfekta för anvÀndning i ett band. Det lÄga ljudet frÄn en basgitarr gör det perfekt för att arbeta nÀra med trummorna i ett band för att ge alla lÄtar ett perfekt rytmiskt flöde.

Skillnader mellan typer av gitarr

En hel artikel kan skrivas om skillnaderna mellan olika typer av gitarrer. Men för nybörjare Ă€r det kanske bĂ€st att pĂ„peka nĂ„gra viktiga skillnader mellan de fyra kategorierna av gitarr som listas ovan. Dessa fyra kan delas upp i par; klassisk och akustisk och elektrisk och bas. Detta beror generellt sett pĂ„ att klassiska och akustiska gitarrer har en liknande form med stora ihĂ„liga kroppar och ofta spelas utan att anslutas till elnĂ€tet. Å andra sidan har el- och basgitarrer inte denna ihĂ„liga kropp och Ă€r nĂ„got lĂ€ngre. De spelas medan de Ă€r anslutna till elnĂ€tet och erbjuder ett stort utbud av ljud.


SÄ naturligtvis Àr frÄgan vi sitter kvar pÄ skillnaderna mellan akustiska och klassiska gitarrer och skillnaderna mellan el- och basgitarrer.

 

NÄgra av de viktigaste skillnaderna mellan akustiska och klassiska gitarrer Àr:

 • Akustiska gitarrer har stĂ„lstrĂ€ngar medan klassiska gitarrer anvĂ€nder nylonstrĂ€ngar.

 • Fretboardet (den lĂ„nga halsen pĂ„ gitarren) pĂ„ en akustisk gitarr Ă€r mycket smalare Ă€n fretboardet pĂ„ en klassisk gitarr.

 • Klassiska gitarrer Ă€r ofta nĂ„got mer ekonomiska Ă€n akustiska gitarrer nĂ€r det gĂ€ller pris.

 • Ljudet som produceras av bĂ„da Ă€r ocksĂ„ annorlunda. Klassiska gitarrer Ă€r mer associerade med Flamenco, medan de flesta pop- eller indie-lĂ„tar kommer att spelas pĂ„ en akustisk gitarr.

NÀr det gÀller el- och basgitarrer Àr skillnaderna nÄgot mer tydliga. Till en början spelar de tvÄ mycket olika roller inom ett band. Den elektriska gitarren har normalt en mer harmonisk eller melodisk roll och anvÀnds för att spela riff i en lÄt. Det kan ocksÄ anvÀndas för att hÄlla rytmen ocksÄ. Basgitarren, Ä andra sidan, fungerar mycket tÀtare med trummorna Àn elgitarren för att hÄlla en stabil rytm i lÄtar .

Bortsett frÄn funktion inkluderar nÄgra andra viktiga skillnader mellan de tvÄ:

 • Basgitarrer har vanligtvis bara fyra strĂ€ngar, medan en vanlig elgitarr har 6.

 • Basgitarrer Ă€r betydligt större Ă€n elektriska gitarrer.

 • Basgitarrer har en lĂ€gre instĂ€llning och spela noter en oktav lĂ€gre.

 • Basens mer stödjande roll innebĂ€r att elektriska gitarrer Ă€r mer centrala och dĂ€rför Ă€r solon vanligare med elgitarrer.

VÀlj rÀtt typ av gitarr för dig

NÀr du har lÀrt dig grunderna i att spela gitarr Àr det mycket enkelt att vÀxla mellan olika typer. Det första beslutet Àr dock att vÀlja en gitarr som ska anvÀndas för att börja lÀra sig. Vanligtvis börjar folk med en akustisk eller klassisk gitarr pÄ grund av att de Àr mer överkomliga och mer skonsamma mot beröringen. De behöver inte nÄgra extra kit som en förstÀrkare och kan dÀrför helt enkelt plockas upp och spelas.

Att spela gitarr Àr kul, men om du vill lÀra dig att spela mÄste du fatta ett bra beslut angÄende ditt första instrumentval. Att lÀra sig spela ackord Àr ofta lÀttare pÄ en klassisk gitarr eftersom nylonstrÀngarna Àr trevligare att ta pÄ och lÀrande tekniker som fingerstil Àr ocksÄ lÀttare.

Men till slut, om du lÀr dig gitarr, mÄste du ha det du vill uppnÄ i framkant av ditt sinne. Om du vill spela gitarr i ett band mÄste du antagligen bestÀmma mellan elgitarr och basgitarr eftersom de Àr de vanligaste typerna i de flesta band. Valet blir dÄ om du vill spela blygitarr eller ge en vÀsentlig stödjande roll för ditt bands musik .

Om du vill lÀra dig att spela bara för skojs skull Àr den typ av musik du vill spela viktig. Detta beror pÄ att vissa typer av musik Àr nÀra kopplade till vissa typer av gitarr, till exempel Flamenco med den klassiska gitarren.

I slutÀndan kommer de flesta mÀnniskor att övergÄ genom typer. Din första gitarr kommer sÀkert att vara en klassisk gitarr eller en akustisk gitarr pÄ grund av det lÀgre priset och den mildare beröringen till fingrarna som gör dem idealiska för nybörjare. Men nÀr du har behÀrskat ackorden och kanske till och med nÄgra gitarrtrick Àr den naturliga utvecklingen att gÄ vidare till nÄgot mer annorlunda för att visa upp dina fÀrdigheter. Vem vet vart din gitarrresa tar dig; du kan spela jazzgitarr eller bluesgitarr i New Orleans, eller spela nÄgra klassiska lÄtar pÄ Pyramid-scenen pÄ Glastonbury.

LÀr dig gitarr med en lÀrare

Det finns vissa mÀnniskor för vilka det Àr lÀtt att lÀra sig gitarr pÄ nÀtet. De behöver kanske inte för mycket förklaring eller Àr en naturlig med en gitarr i sina hÀnder. Detta kan dock leda till vissa komplikationer. Ja, gitarlekurser online kan erbjuda ett bekvÀmt sÀtt att lÀra sig spela. Men du missar feedback frÄn en lÀrare, rÄd om hur du kan förbÀttra och till och med en del musikteori bakom spelningen.

Att ta gitarrlektioner lÀr dig allt du behöver veta om gitarrspel, frÄn gitarr ackord till att kunna strumma din favoritlÄt. Men du kommer inte bara att lÀra dig grunderna för att spela gitarr. Du kommer ocksÄ att lÀra dig om gitarrens struktur och hur du fÄr det bÀsta av det. Din lÀrare kommer snabbt att berÀtta var bron Àr och vad svÄrigheterna gör. Dessutom Àr din lÀrare ocksÄ till hands för att ge dig vÀgledning som Àr sÀrskilt viktigt nÀr du spelar nybörjargitarr.

Och att hitta din perfekta gitarrlÀrare med Superprof kan inte vara lÀttare. Superprof visar dig var varje lÀrare finns och hur mycket de tar ut. LÀrarna fÄr ocksÄ betyg av sina elever och du kan lÀsa recensioner av var och en, vilket innebÀr att du vet vad din gitarrundervisning kommer att bestÄ av varje lÀrare. Och om allt detta inte rÀckte erbjuder mÄnga gitarrlÀrare sin första lektion gratis sÄ att du kan se exakt hur de gÄr till undervisning gitarr innan du Ätar dig till en hel gitarrkurs.

 

SÄ vad vÀntar du pÄ? Hitta din gitarrinstruktör idag pÄ Superprofs webbplats. Vem vet, du kan vara pÄ vÀg bort frÄn vÀgen till att kunna spela gitarr som Eric Clapton!

Vad vill du lÀra dig?