Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Japanska

Se fler lärare

4.9 /5

Våra lärare med 4.9 stjärnor och mer än 6 recensioner.

237 kr/h

Bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 237 kr / timme

2 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 2 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera dina kurser i Japanska online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Japanska och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Japanska online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

23lärare erbjuder undervisning

online japanska.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom Japanskalektioner online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.

100% Verifierade Utvärderingar - nätverkets bästa verktyg

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

Välj din lärare från våra 23 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom Japanskalektioner

23  lärare inom Japanska erbjuder online undervisning i japanska.

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst. 

Välj din lärare bland båra 23 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för Japanskalektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Japanska är 237Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Japanska
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom japanska?

Ett urval av 6 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 4.9 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

23 Japanskalärare finns tillgängliga 

här för att hjälpa dig.

Vill du lära dig något nytt i ?

Välj bland vårt stora utbud av japanskalärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Japanska kurser med en privatlärare för nätet är ett flexibelt sätt att lära sig.

Lär dig japanska online med hjälp av en privatlärare i japanska

Det finns många olika anledningar till att folk vill lära sig japanska. Många är förtrollade med alla japanska saker, från den rika mat och dryck kulturen, till den stora världen av anime som de kanske vill kunna avnjuta utan undertexter. 


Du kanske vill uppleva livet som engelsklärare i Japan, eller möjligtvis har funderat på att flytta till Japan för att arbeta i den stora affärsvärlden. Eller vill du kanske resa till Japan för att se de förtrollande städerna eller de världskända körsbärsträdens blommor med dina egna ögon. Vad som än är din motivation för att börja lära dig japanska, eller fortsätta bredda din kunskap, att ta lektioner med en online privatlärare är ett bra sätt att börja!


Varför läsa japanska online?

Att läsa ett språk online tillför en ny nivå av flexibilitet och bekvämlighet som du aldrig skulle kunna uppnå i ett klassrum. De flesta som tar lektioner online kan göra det från sitt hem eller en plats de känner sig bekväma i och får därigenom avskildhet att kunna fokusera på sitt eget lärande. Dessutom elimineras den obekväma känslan många upplever när de behöver prata inför en grupp. Den känslan kan vara speciellt prevalent när man läser ett nytt språk som man inte känner sig helt bekväm att tala riktigt än. Rädslan över att räcka upp handen eller göra presentationer i ett nytt språk är något som kan förhindra inlärningen. Detta är anledningen till att många som lär sig ett nytt språk är mycket bättre på stavning och grammatik jämfört med att kunna prata och lyssna på språket. En annan stor fördel är förstås flexibiliteten. Du bestämmer själv tillsammans med din lärare när det passar för dig med lektioner och du behöver aldrig stressa iväg till ett klassrum! 

Hur du kommer igång med japanska lektioner

Självklart är det bästa sättet att komma igång med japanska att hitta en kvalificerad lärare som har tillgång till lämpliga läromedel. I bästa fall vill du hitta en lärare som antingen är tvåspråkig eller har japanska som modersmål och har erfarenhet i att lära ut språk. Du vill såklart få ut valuta för dina pengar, lättare sagt än gjort eller hur? Många blivande studenter oroar sig för att inte ha möjlighet att bekräfta om en lärare faktiskt är kvalificerad att lära ut och har erfarenhet. En traditionell skola har strukturer och system för att se till att alla lärare har korrekta referenser och erfarenheter. Vissa online utbildningsplattformar verifierar också potentiella lärares erfarenheter innan de aktiverar deras profiler. Superprof tar det steget längre genom att ge varje lärare plats att redogöra deras kvalifikationer och utlärnings erfarenhet, dessutom finns det ett systemet som låter elever ge feedback på sina lärare.  


För att vara säker på att du ska få den bästa överblicken över kunskap och erfarenheter hos potentiella lärare så borde du söka efter japanska lektioner online genom kvalificerade utbildningsplattformar som Superprof, snarare än genom reklam. 


Du har anmält dig till japanska lektioner, vad händer nu?

I motsats till traditionell undervisning i ett klassrum med andra elever och lärarledd instruktion, så är online lektioner huvudsakligen drivna av elevens egen motivation.


När du tar online lektioner med en privatlärare, så är det inte längre lärarledd instruktion utan nu sitter du i förarsätet. Hur du arbetar med materialen din lärare introducerar dig till och hur mycket längre du väljer att fördjupa dig inom det japanska språket och kulturen- genom filmer, böcker och podcasts, är helt upp till dig! Elever som läser japanska online bör spendera tid utanför sina lektioner med att utforska det japanska språket djupare och även ägna mycket tid åt studierna eftersom de vet att hur mycket och hur fort de kommer lära sig är helt upp till de själva. 


Man skulle kunna säga att din online japanska lärare är mer av en guide, hen kommer inte stå bakom dig för att försäkra sig om att du skriver varje katakana-tecken perfekt eller se till att du genomför dina studier.


Karriären i Japan

Japan är ett land med många unika karriärmöjligheter, om du intresserar dig för animering, spel eller mycket annat finns det unika möjligheter genom att kunna japanska. Många japaner är duktiga inom engelska, men långt ifrån alla. Det bor cirka 125 miljoner människor i Japan, tänk dig att ha möjligheten till att kommunicera med alla dessa människor. Vårt allt mer sammanflätade värld behöver två parter för att skapa ett samarbete, många japanska konsumenter tittar på västvärlden när de vill konsumera. Samtidigt blir det allt fler som blir inspirerade av den japanska kulturen i västvärlden och vill lära sig mer. Så som du förstår är det många européer som vill konsumera produkter från Japan, samt många japaner som vill konsumera produkter från västvärlden. Vad är då problemet som uppstår? Det största problemet är språkbarriären, även om du gärna skulle vilja producera en produkt är det svårt att göra så om du inte har någon aning vad det är för något. Problemet många japanska bolag som vill utvidga sin marknad till Sverige är att inte kunna svenskan. Om du befinner dig i en unik situation där du kan både japanska och svenska har du lösningen på detta problem. All den tid och pengar du lägger ned på arbetet mot att lära dig japanska kan du se som en investering, en investering du kommer att få en god avkastning för i framtiden.


Resa till Japan

Kanske är du inte ute efter en karriär i Japan, men vill uppleva deras fantastiska kulturarv? I så fall vore det perfekt att inför din resa lära dig språket. Japan är redan ett väldigt vanligt ställe att åka till från Sverige, och det blir allt vanligare. Att kunna det lokala språket som turist är något som ofta är väldigt uppskattat av den lokala befolkningen, och vem vet det kanske leder till att du få uppleva helt nya äventyr du aldrig annars skulle fått ta del av. Med hjälp av en lärare som stödjer och förbereder dig inför din resa kommer du kunna få ut så mycket mer om du kan språket.

Fördelarna med online lektioner i japanska

Vi har redan nämnt ett par fördelar, flexibilitet och bekvämlighet, men det finns fler anledningar till att online privatlektioner i japanska är ett bra val. Klassrums-modellen har en utstående nackdel, läraren måste räcka till för alla elever i klassen. Föreställ dig att du har lätt för att lära dig japanska och spenderar tid med att fördjupa dig men att de flesta andra i klassen inte har lika lätt för sig. Naturligtvis ska man inte skuldbelägga de andra studenterna, men antagligen vill du att ditt lärande ska gå i din takt. Även om du redan tar japanska lektioner i ett traditionellt klassrum, så kanske du vill ha en privatlärare. Du kanske inte redan har möjlighet att prata så mycket japanska på dina lektioner som du skulle vilja, men med en japanska privatlärare online så får du prata hur mycket du vill! Du kan även fördjupa dig ytterligare inom den japanska kulturen med en lärare eftersom de flesta privatlärare är mer villiga att anpassa sitt lärande kring vad just du vill lära dig om.

 

Så, är du nu redo för japanska lektioner?

 
Hur hittar du den perfekta läraren?

Slutligen har du hamnat vid beslutet om vem du ska anlita för att införskaffa dig dina kunskaper inom det japanska språket. Hur ska man hitta en lärare som inte bara innehar de kunskaper som krävs för att lära ut språket utan också hitta en snäll och duktig lärare. Om du bokar en kurs på andra plattformar får du ofta väldigt lite eller ingen information om läraren alls. Hur ska man då veta att man får ut värde för de pengar man spenderar? Superprof har lösningen på detta problem, genom att få ta del av recensioner från tidigare elever läraren haft, kan du bilda dig en uppfattning om läraren är duktig eller ej. Alla lärare på Superprof har en profil där de berättar om allt ifrån tidigare erfarenheter till deras undervisningsmetodik. Genom att läsa olika lärares erfarenheter och jämföra deras pris och kunskaper mot varandra kommer du kunna hitta den lärare som passar dig perfekt.

 

Alla lärare tar olika i pris anpassade efter deras erfarenhet och kompetens, på så sätt kan du garanterat hitta en lärare som passar den budget du har tillgång till. Efter en första lektion kan man ibland känna att det inte fungerade alls, kanske klickade du inte med läraren? Superprof har även lösningen på detta problem, genom att de flesta lärarna på Superprof erbjuder dig första lektionen gratis behöver du inte oroa dig för att ha betalat för en hel kurs för att sedan ångra sig. Som du säkert vid detta lag har förstått finns det egentligen ingenting du har att förlora på med att använda dig av Superprof. Du är bara några klick bort från att hitta en perfekt lärare för dig. Så börja din resa mot att tala detta vackra, fantastiska språk redan idag.

Vad vill du lära dig?