Hem
Ge undervisning

LĂ€ra sig japanska i japanska i

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ’» 16 lĂ€rare
✔ Verifierade profiler
🙏 Inga dolda kostnader

Var nÄgonstans leter du efter japanskakurs?

Privatundervisning med Superprof

🎎 Kolla in vĂ„ra fantastiska privatlĂ€rare i Japanska i

Se fler lÀrare

4.8 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 4.8 stjÀrnor och fler Àn 2 recensioner.

213 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av privatlÀrarna erbjuder första kurstimmen gratis. Det Àr schysst! Genomsnittspriset för en Japanskalektion Àr 213kr/h.

5 h

Snabba lÀrare - vÄra JapanskalÀrare svarar vanligtvis inom 5h.

1

Hitta en motiverad JapanskalÀrare i

Kolla in alla vÄra talangfulla JapanskalÀrare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din Japanskakurs och börja ditt Àventyr!

Kontakta din JapanskalÀrare! Du fÄr tillgÄng till din lÀrares kontaktinfo nÀr din kursförfrÄgan godkÀnts.

3

UpptĂ€ck nya möjligheter och kunskaper 🎡

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Japanska

Se alla vĂ„ra JapanskalĂ€rare! đŸ‡ŻđŸ‡”

UpptÀck ny talanger i dig sjÀlv med vÄra dedikerade privatlÀrare.

Hitta den perfekta privatlÀraren i Japanska

MÄnga studenter Àr fascinerade av den österlÀndska kulturen och framförallt Japan. Allt fler vÀljer att lÀra sig ett nytt sprÄk förutom engelska. Oavsett om mÄlet med en kurs i Japanska Àr att kunna besöka landet och göra sig förstÄdd, om det Àr av en karriÀr baserad anledning eller om du bara vill bredda ditt sprÄkförrÄd plus lÀra dig om en av vÀrldens mest spÀnnande kulturer sÄ Àr vÄra kurser nÄgot för dig. Med detta sagt sÄ ska vi i nÀsta steg berÀtta mer om varför du borde studera japanska, vilka utmaningar du kan tÀnkas möta, hur en privatlÀrare kan hjÀlpa dig och vart du hittar dessa.

 

Varför studera Japanska?

Japanska Àr modersmÄlet för 130 miljoner mÀnniskor och Àr dÀrför det 13:e mest talade sprÄket i vÀrlden. Som ett av vÀrldens ekonomiskt starkaste land sÄ utvecklas det Japanska samhÀllet i ett rasande tempo. Att lÀra sig ett sprÄk som Japanska vilket Àr vÀldigt annorlunda frÄn vÄrt eget, gör att hjÀrnan stimuleras oerhört och vÄr kognitiva förmÄga kring minne och problemlösning ökar avsevÀrt. I öst Àr det en stor fördel att kunna Japanska dÄ det Àr ett vÀldigt aktivt land nÀr det kommer till ekonomi.

 

De flesta vill göra affÀrer med nÄgon som talar sitt eget sprÄk sÄ Àr du I Japan pÄ affÀrsresa sÄ kan ett par kurser i Japanska vara ett genidrag. Det uppskattas oerhört nÀr en turist kan tala det lokala sprÄket, man blir oftast bemött med mer respekt och uppskattning nÀr man visar att man försöker ta seden dit man kommer. En annan anledning att studera japanska bortsett frÄn deras unika skrivsystem och grammatik, Àr att det ökar möjligheten att kunna arbeta i Japan.

 

DÄ Japan och frÀmst Tokyo Àr ett av vÀrldens absolut dyraste platser att leva, kommer du förmodligen att behöva en arbetsinkomst om tanken Àr att stanna ett tag. Kunskaper i engelska och svenska kan ge möjligheter att arbeta som exempelvis sprÄklÀrare men det kommer alltid att ge stora fördelar att behÀrska Ätminstone grunderna av det japanska sprÄket. BÄde ur arbetssynpunkt och fritid. I storstÀder som Tokyo, Osaka, Fukuoka eller Sapporo, kan du fÄ en otrolig möjlighet att se och lÀra dig av den japanska kulturen pÄ nÀra hÄll. Med förutsÀttningarna vi kan skapa ihop genom vÄra lÀrare hÀr pÄ Superprof, fÄr du bÀsta möjliga chans att bygga upp ditt ordförrÄd, kunskap och kÀnsla kring Japan överlag, vilket du utan tvekan fÄr stor anvÀndning av vÀl pÄ plats.  

 

 PÄ arbetsplatser som jobbar med globala affÀrer sÄ Àr ett extra sprÄk i bagaget en spetskompetens. Förutom fördelarna ett nytt sprÄk kan ge dig i arbetslivet sÄ ger det dig Àven möjligheten att trÀffa nya mÀnniskor frÄn andra kulturer och ta del av deras historia. NÀr man kommunicerar pÄ samma sprÄk kÀnner man tillhörighet och det bjuder in till en djupare förstÄelse kring varandra. Om du Àr elev pÄ skola sÄ har det visat sig att de som lÀser sprÄk ofta gör bÀttre ifrÄn sig i de andra akademiska Àmnena. Vi har privatlÀrare för alla Äldrar och nivÄer sÄ vi Àr övertygade om att du hittar nÄgon som kÀnns rÀtt för dig hÀr pÄ Superprof.se.

 

Utmaningar i Japanska

LÀra sig ett frÀmmande sprÄk Àr inte det enklaste och Japanska kommer inte utan utmaningar. En stor skillnad Àr det japanska alfabetet som skiljer sig frÄn vÄrt svenska, det kan ta tid att anpassa sig till detta men med rÀtt hjÀlp pÄ vÀgen sÄ Àr det lÄngt ifrÄn omöjligt att förstÄ sig pÄ. NÀr du studerar japanska kommer du behöva starta med att lÀra dig det Fonetiska japanska alfabetet som kallas Hiragana. Det Àr hÀr du lÀr dig de olika sprÄkljuden och tonlÀgen i det japanska sprÄket. Efter detta bör du lÀra dig alfabetet Kanji. HÀr hittar vi grunderna till samtliga ord i det japanska sprÄket, ca 50 000 ord.  Man brukar uppskatta att man kan tala sprÄket flytande med endast ca 2000 av dessa ord. Symbolerna som alfabetet Àr uppbyggt av Àr lÄnade frÄn det kinesiska sprÄket efter mÄnga tusen Är av kontakt mellan dessa lÀnder. I detta alfabetet lÀr vi oss orden frÄn grunden och dess ursprung.  

 

Det tredje alfabetet du kan fÄ lÀra dig genom vÄra privatlÀrare hÀr pÄ superprof kallas katakana, vilket frÀmst anvÀnds till att beskriva ord av utlÀndskt ursprung. Eftersom japanska klassas som ett relativt svÄrt sprÄk att lÀra sig sÄ rekommenderar vi dig att repetera ord frÄn tex en ordbok högt för dig sjÀlv varje kvÀll dÄ det ger dig bÀsta förutsÀttning att lÀra dig sprÄket pÄ kortast tid. Att leva i en tid som denna har utan tvekan sina fördelar nÀr det kommer till att lÀra sig sprÄk. Nuförtiden finns det mÄnga sprÄkappar för att lÀra sig nya sprÄk. Babel, Busuu, Dualinga och Mosalingua Àr ett urval frÄn nÄgra av de bÀsta och populÀraste apparna pÄ marknaden. En annan populÀr metod som mÄnga japanska lÀrare lÀr ut Àr Minna No Nihongo tekniken, vilken Àr vÀrd att undersöka.  

 

Hursomhelst sÄ kan dessa metoder sÀllan jÀmföra sig med din egen privatlÀrare. NÄgon som kan guida dig i rÀtt riktning och ge konstruktiv kritik gör hela inlÀrningsprocessen roligare och Àr tidseffektivt.

 

Privatskolning i Japanska

Ett av de allra bĂ€sta sĂ€tten att lĂ€ra sig Japanska Ă€r via en privatlĂ€rare. DĂ„ det Ă€r ett sprĂ„k som inte liknar vĂ„rt pĂ„ mĂ„nga vis sĂ„ Ă€r det viktigt att du lĂ€r dig rĂ€tt frĂ„n början av nĂ„gon med mycket erfarenhet. Med rĂ€tt bas sĂ„ kommer hela förloppet flyta pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt och du ger dig sjĂ€lv bĂ€sta förutsĂ€ttningar att lyckas. En privatlĂ€rare pĂ„ Superprof kommer skrĂ€ddarsy ett schema för dig efter dina önskemĂ„l och sedan kommer ni jobba mot dina uppsatta mĂ„l pĂ„ ett effektivt vis. De flesta nybörjare startar som sagt med att lĂ€ra sig det Japanska alfabetet men Ă€r du redan en student av sprĂ„ket och behöver tex hjĂ€lp med uttal sĂ„ finns vĂ„ra privatlĂ€rare dĂ€r för dig. Du kan ta kurser pĂ„ tider som passar dig och du bestĂ€mmer vart ni ses. Vissa trivs bĂ€st med att ta sina kurser frĂ„n sin bostad medans vissa föredrar kurser via ett Skype samtal frĂ„n nĂ„t mysigt kafĂ©. Är du pĂ„ en budget och har andra vĂ€nner som vill ta liknande kurser sĂ„ kan ni frĂ„ga om en gruppkurs dĂ€r ni kan dela pĂ„ notan. Valmöjligheterna Ă€r stora nĂ€r du vĂ€ljer Superprof som ditt utbildningscenter. 

 

Hitta en privatlÀrare i Japanska

Om du bestÀmt dig för att studera det Japanska sprÄket med privatlÀrare sÄ Àr Superprof platsen för dig. I skrivande stund har vi nÀstan 14 miljoner aktiva verifierade privatlÀrare i vÄr community och vi vÀxer varje dag. Med detta moderna sÀtt att utbilda sig pÄ effektiviserar vi din utbildning och fÄr den att passa dig efter önskade behov. NÀr du gör din sökning pÄ vÄr hemsida kan du enkelt filtrera vilket Àmne och lÀrare du Àr intresserad av att arbeta med. Alla privatlÀrare har en kortare introduktionstext och man kan se deras omdömen samt priser klart och tydligt. NÀsta alla vÄra privatlÀrare erbjuder första timmen gratis vilket gör att du inte har nÄgot att förlora.

 

Vi rekommenderar att du testar dig fram tills du hittar den som kÀnns helt rÀtt för dig. Ni har aldrig trÀffats innan och kommer jobba tillsammans sÄ kemin er emellan Àr superviktig. Dina kurser kan se ut pÄ följande av 3 sÀtt: Kurs tillsammans med din lÀrare i person pÄ en plats som passar dig, online via tex Skype eller FaceTime eller i grupp. NÀr du vÀljer att ta kursen pÄ egen hand med din privatlÀrare sÄ fÄr du ett schema som Àr individanpassat för dig, du fÄr en egen lÀrare som Àr med dig varje steg av din utveckling, som kan ge dig tipsen och tricksen för bÀsta utveckling. En gruppkurs Àr ocksÄ ett populÀrt alternativ.

 

Att lÀra sig ihop med andra kan ge mycket glÀdje och inspiration. Det Àr ett socialt och roligt sÀtt att lÀra men man delar pÄ sin lÀrares tid och energi. En gruppkurs Àr det billigaste alternativet dÄ man delar pÄ kostnaden med övriga elever vilket kan vara ett plus för mÄnga. Om du inte hittar en privatlÀrare i ditt lokala omrÄde sÄ Àr en onlinekurs pÄ Superprof som gjord för dig. Vi har lÀrare frÄn vÀrldens alla hörn och med nutidens teknologi sÄ Àr ett videosamtal mÄnga gÄnger det enda som krÀvs för att du ska vara igÄng! Du kanske vÀljer en privatlÀrare som Àr bosatt i nÄgot annat land Àn Sverige. Kurser via Webcam och liknande Àr ofta ett otroligt prisvÀrt alternativ, dÄ ni bÄda slipper resa för att ses sÄ sparar man tid, energi vilket resulterar i ett bra pris. 

 

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Japanska?

Genomsnittspriset för en kurs i Japanska Ă€r 213 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Japanska?

Japanska med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Japanska!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i japanska erbjuder kurser inom

Japanska online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Japanska  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Japanska?

16 lĂ€rare inom Japanska erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 16 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Japanskal mottagit?

Bland 2 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 4.8 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.