Page d'accueil
Ge undervisning

đŸ‡ŻđŸ‡” Kurser i japanska | LĂ€r dig japanska i ❀

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ’» 15 lĂ€rare
✔ Verifierade profiler
🙏 Inga dolda kostnader

Var nÄgonstans leter du efter japanskakurs?

Privatundervisning med Superprof

🎎 Kolla in vĂ„ra fantastiska privatlĂ€rare i Japanska i

Se fler lÀrare

4.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 4.0 stjÀrnor och fler Àn 1 recensioner.

218 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av privatlÀrarna erbjuder första kurstimmen gratis. Det Àr schysst! Genomsnittspriset för en Japanskalektion Àr 218kr/h.

1 h

Snabba lÀrare - vÄra JapanskalÀrare svarar vanligtvis inom 1h.

1

Hitta en motiverad JapanskalÀrare i

Kolla in alla vÄra talangfulla JapanskalÀrare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din Japanskakurs och börja ditt Àventyr!

Kontakta din JapanskalÀrare! Du fÄr tillgÄng till din lÀrares kontaktinfo nÀr din kursförfrÄgan godkÀnts.

3

UpptĂ€ck nya möjligheter och kunskaper 🎡

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Japanska

Se alla vĂ„ra JapanskalĂ€rare! đŸ‡ŻđŸ‡”

UpptÀck ny talanger i dig sjÀlv med vÄra dedikerade privatlÀrare.

FÄ online stöd och hjÀlp av en privatlÀrare i japanska för att bemÀstra det japanska sprÄket

LÀr dig japanska online med hjÀlp av en privatlÀrare i japanska
Det finns mÄnga olika anledningar till att folk vill lÀra sig japanska. MÄnga Àr förtrollade med alla japanska saker, frÄn den rika mat och dryck kulturen, till den stora vÀrlden av anime som de kanske vill kunna avnjuta utan undertexter.
Du kanske vill uppleva livet som engelsklÀrare i Japan, eller möjligtvis har funderat pÄ att flytta till Japan för att arbeta i den stora affÀrsvÀrlden. Eller vill du kanske resa till Japan för att se de förtrollande stÀderna eller de vÀrldskÀnda körsbÀrstrÀdens blommor med dina egna ögon. Vad som Àn Àr din motivation för att börja lÀra dig japanska, eller fortsÀtta bredda din kunskap, att ta lektioner med en online privatlÀrare Àr ett bra sÀtt att börja!


Varför lÀsa japanska online?

Att lÀsa ett sprÄk online tillför en ny nivÄ av flexibilitet och bekvÀmlighet som du aldrig skulle kunna uppnÄ i ett klassrum. De flesta som tar lektioner online kan göra det frÄn sitt hem eller en plats de kÀnner sig bekvÀma i och fÄr dÀrigenom avskildhet att kunna fokusera pÄ sitt eget lÀrande. Dessutom elimineras den obekvÀma kÀnslan mÄnga upplever nÀr de behöver prata inför en grupp. Den kÀnslan kan vara speciellt prevalent nÀr man lÀser ett nytt sprÄk som man inte kÀnner sig helt bekvÀm att tala riktigt Àn. RÀdslan över att rÀcka upp handen eller göra presentationer i ett nytt sprÄk Àr nÄgot som kan förhindra inlÀrningen. Detta Àr anledningen till att mÄnga som lÀr sig ett nytt sprÄk Àr mycket bÀttre pÄ stavning och grammatik jÀmfört med att kunna prata och lyssna pÄ sprÄket. En annan stor fördel Àr förstÄs flexibiliteten. Du bestÀmmer sjÀlv tillsammans med din lÀrare nÀr det passar för dig med lektioner och du behöver aldrig stressa ivÀg till ett klassrum!

Hur du kommer igÄng med japanska lektioner

SjÀlvklart Àr det bÀsta sÀttet att komma igÄng med japanska att hitta en kvalificerad lÀrare som har tillgÄng till lÀmpliga lÀromedel. I bÀsta fall vill du hitta en lÀrare som antingen Àr tvÄsprÄkig eller har japanska som modersmÄl och har erfarenhet i att lÀra ut sprÄk. Du vill sÄklart fÄ ut valuta för dina pengar, lÀttare sagt Àn gjort eller hur? MÄnga blivande studenter oroar sig för att inte ha möjlighet att bekrÀfta om en lÀrare faktiskt Àr kvalificerad att lÀra ut och har erfarenhet. En traditionell skola har strukturer och system för att se till att alla lÀrare har korrekta referenser och erfarenheter. Vissa online utbildningsplattformar verifierar ocksÄ potentiella lÀrares erfarenheter innan de aktiverar deras profiler. Superprof tar det steget lÀngre genom att ge varje lÀrare plats att redogöra deras kvalifikationer och utlÀrnings erfarenhet, dessutom finns det ett systemet som lÄter elever ge feedback pÄ sina lÀrare.
För att vara sÀker pÄ att du ska fÄ den bÀsta överblicken över kunskap och erfarenheter hos potentiella lÀrare sÄ borde du söka efter japanska lektioner online genom kvalificerade utbildningsplattformar som Superprof, snarare Àn genom reklam.

Du har anmÀlt dig till japanska lektioner, vad hÀnder nu?

I motsats till traditionell undervisning i ett klassrum med andra elever och lÀrarledd instruktion, sÄ Àr online lektioner huvudsakligen drivna av elevens egen motivation.
NÀr du tar online lektioner med en privatlÀrare, sÄ Àr det inte lÀngre lÀrarledd instruktion utan nu sitter du i förarsÀtet. Hur du arbetar med materialen din lÀrare introducerar dig till och hur mycket lÀngre du vÀljer att fördjupa dig inom det japanska sprÄket och kulturen- genom filmer, böcker och podcasts, Àr helt upp till dig! Elever som lÀser japanska online bör spendera tid utanför sina lektioner med att utforska det japanska sprÄket djupare och Àven Àgna mycket tid Ät studierna eftersom de vet att hur mycket och hur fort de kommer lÀra sig Àr helt upp till de sjÀlva.
Man skulle kunna sÀga att din online japanska lÀrare Àr mer av en guide, hen kommer inte stÄ bakom dig för att försÀkra sig om att du skriver varje katakana-tecken perfekt eller se till att du genomför dina studier.


KarriÀren i Japan

Japan Àr ett land med mÄnga unika karriÀrmöjligheter, om du intresserar dig för animering, spel eller mycket annat finns det unika möjligheter genom att kunna japanska. MÄnga japaner Àr duktiga inom engelska, men lÄngt ifrÄn alla. Det bor cirka 125 miljoner mÀnniskor i Japan, tÀnk dig att ha möjligheten till att kommunicera med alla dessa mÀnniskor. VÄrt allt mer sammanflÀtade vÀrld behöver tvÄ parter för att skapa ett samarbete, mÄnga japanska konsumenter tittar pÄ vÀstvÀrlden nÀr de vill konsumera. Samtidigt blir det allt fler som blir inspirerade av den japanska kulturen i vÀstvÀrlden och vill lÀra sig mer. SÄ som du förstÄr Àr det mÄnga européer som vill konsumera produkter frÄn Japan, samt mÄnga japaner som vill konsumera produkter frÄn vÀstvÀrlden. Vad Àr dÄ problemet som uppstÄr? Det största problemet Àr sprÄkbarriÀren, Àven om du gÀrna skulle vilja producera en produkt Àr det svÄrt att göra sÄ om du inte har nÄgon aning vad det Àr för nÄgot. Problemet mÄnga japanska bolag som vill utvidga sin marknad till Sverige Àr att inte kunna svenskan. Om du befinner dig i en unik situation dÀr du kan bÄde japanska och svenska har du lösningen pÄ detta problem. All den tid och pengar du lÀgger ned pÄ arbetet mot att lÀra dig japanska kan du se som en investering, en investering du kommer att fÄ en god avkastning för i framtiden.

Resa till Japan

Kanske Àr du inte ute efter en karriÀr i Japan, men vill uppleva deras fantastiska kulturarv? I sÄ fall vore det perfekt att inför din resa lÀra dig sprÄket. Japan Àr redan ett vÀldigt vanligt stÀlle att Äka till frÄn Sverige, och det blir allt vanligare. Att kunna det lokala sprÄket som turist Àr nÄgot som ofta Àr vÀldigt uppskattat av den lokala befolkningen, och vem vet det kanske leder till att du fÄ uppleva helt nya Àventyr du aldrig annars skulle fÄtt ta del av. Med hjÀlp av en lÀrare som stödjer och förbereder dig inför din resa kommer du kunna fÄ ut sÄ mycket mer om du kan sprÄket.

Fördelarna med online lektioner i japanska

Vi har redan nĂ€mnt ett par fördelar, flexibilitet och bekvĂ€mlighet, men det finns fler anledningar till att online privatlektioner i japanska Ă€r ett bra val. Klassrums-modellen har en utstĂ„ende nackdel, lĂ€raren mĂ„ste rĂ€cka till för alla elever i klassen. FörestĂ€ll dig att du har lĂ€tt för att lĂ€ra dig japanska och spenderar tid med att fördjupa dig men att de flesta andra i klassen inte har lika lĂ€tt för sig. Naturligtvis ska man inte skuldbelĂ€gga de andra studenterna, men antagligen vill du att ditt lĂ€rande ska gĂ„ i din takt. Även om du redan tar japanska lektioner i ett traditionellt klassrum, sĂ„ kanske du vill ha en privatlĂ€rare. Du kanske inte redan har möjlighet att prata sĂ„ mycket japanska pĂ„ dina lektioner som du skulle vilja, men med en japanska privatlĂ€rare online sĂ„ fĂ„r du prata hur mycket du vill! Du kan Ă€ven fördjupa dig ytterligare inom den japanska kulturen med en lĂ€rare eftersom de flesta privatlĂ€rare Ă€r mer villiga att anpassa sitt lĂ€rande kring vad just du vill lĂ€ra dig om.
SÄ, Àr du nu redo för japanska lektioner?

 

Hur hittar du den perfekta lÀraren?

Slutligen har du hamnat vid beslutet om vem du ska anlita för att införskaffa dig dina kunskaper inom det japanska sprÄket. Hur ska man hitta en lÀrare som inte bara innehar de kunskaper som krÀvs för att lÀra ut sprÄket utan ocksÄ hitta en snÀll och duktig lÀrare. Om du bokar en kurs pÄ andra plattformar fÄr du ofta vÀldigt lite eller ingen information om lÀraren alls. Hur ska man dÄ veta att man fÄr ut vÀrde för de pengar man spenderar? Superprof har lösningen pÄ detta problem, genom att fÄ ta del av recensioner frÄn tidigare elever lÀraren haft, kan du bilda dig en uppfattning om lÀraren Àr duktig eller ej. Alla lÀrare pÄ Superprof har en profil dÀr de berÀttar om allt ifrÄn tidigare erfarenheter till deras undervisningsmetodik. Genom att lÀsa olika lÀrares erfarenheter och jÀmföra deras pris och kunskaper mot varandra kommer du kunna hitta den lÀrare som passar dig perfekt. Alla lÀrare tar olika i pris anpassade efter deras erfarenhet och kompetens, pÄ sÄ sÀtt kan du garanterat hitta en lÀrare som passar den budget du har tillgÄng till. Efter en första lektion kan man ibland kÀnna att det inte fungerade alls, kanske klickade du inte med lÀraren? Superprof har Àven lösningen pÄ detta problem, genom att de flesta lÀrarna pÄ Superprof erbjuder dig första lektionen gratis behöver du inte oroa dig för att ha betalat för en hel kurs för att sedan Ängra sig. Som du sÀkert vid detta lag har förstÄtt finns det egentligen ingenting du har att förlora pÄ med att anvÀnda dig av Superprof. Du Àr bara nÄgra klick bort frÄn att hitta en perfekt lÀrare för dig. SÄ börja din resa mot att tala detta vackra, fantastiska sprÄk redan idag.

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Japanska?

Genomsnittspriset för en kurs i Japanska Ă€r 218 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Japanska?

Japanska med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Japanska!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i japanska erbjuder kurser inom

Japanska online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Japanska  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Japanska?

15 lĂ€rare inom Japanska erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 15 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Japanskal mottagit?

Bland 1 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 4.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.