Utmärkt
recensioner på

🎎 Kolla in våra fantastiska privatlärare i Japanska i

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 7 recensioner.

246 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av privatlärarna erbjuder första kurstimmen gratis. Det är schysst! Genomsnittspriset för en Japanskalektion är 246kr/h.

5 h

Snabba lärare - våra Japanskalärare svarar vanligtvis inom 5h.

Att lära sig japanska har aldrig
varit så enkelt

2. Organisera din Japanskakurs och börja ditt äventyr!

Kontakta din Japanskalärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper 🎡

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i japanska?

Genomsnittspriset för en kurs i japanska är 246 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom japanska
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Japanska?

Japanska med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig japanska online?

Majoriteten av våra lärare i japanska erbjuder kurser inom


Japanskalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Japanska  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i japanska?

30 privatlärare i japanska erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 30 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i japanska?

Bland 7 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig japanska?

Du har många talangfulla lärare i japanska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig skriva, tala och förstå med japanska kurs

Hitta den perfekta privatläraren i Japanska

Många studenter är fascinerade av den österländska kulturen och framförallt Japan. Allt fler väljer att lära sig ett nytt språk förutom engelska. Oavsett om målet med en kurs i Japanska är att kunna besöka landet och göra sig förstådd, om det är av en karriär baserad anledning eller om du bara vill bredda ditt språkförråd plus lära dig om en av världens mest spännande kulturer så är våra kurser något för dig. Med detta sagt så ska vi i nästa steg berätta mer om varför du borde studera japanska, vilka utmaningar du kan tänkas möta, hur en privatlärare kan hjälpa dig och vart du hittar dessa.

 

Varför studera Japanska?

Japanska är modersmålet för 130 miljoner människor och är därför det 13:e mest talade språket i världen. Som ett av världens ekonomiskt starkaste land så utvecklas det Japanska samhället i ett rasande tempo. Att lära sig ett språk som Japanska vilket är väldigt annorlunda från vårt eget, gör att hjärnan stimuleras oerhört och vår kognitiva förmåga kring minne och problemlösning ökar avsevärt. I öst är det en stor fördel att kunna Japanska då det är ett väldigt aktivt land när det kommer till ekonomi.

 

De flesta vill göra affärer med någon som talar sitt eget språk så är du I Japan på affärsresa så kan ett par kurser i Japanska vara ett genidrag. Det uppskattas oerhört när en turist kan tala det lokala språket, man blir oftast bemött med mer respekt och uppskattning när man visar att man försöker ta seden dit man kommer. En annan anledning att studera japanska bortsett från deras unika skrivsystem och grammatik, är att det ökar möjligheten att kunna arbeta i Japan.

 

Då Japan och främst Tokyo är ett av världens absolut dyraste platser att leva, kommer du förmodligen att behöva en arbetsinkomst om tanken är att stanna ett tag. Kunskaper i engelska och svenska kan ge möjligheter att arbeta som exempelvis språklärare men det kommer alltid att ge stora fördelar att behärska åtminstone grunderna av det japanska språket. Både ur arbetssynpunkt och fritid. I storstäder som Tokyo, Osaka, Fukuoka eller Sapporo, kan du få en otrolig möjlighet att se och lära dig av den japanska kulturen på nära håll. Med förutsättningarna vi kan skapa ihop genom våra lärare här på Superprof, får du bästa möjliga chans att bygga upp ditt ordförråd, kunskap och känsla kring Japan överlag, vilket du utan tvekan får stor användning av väl på plats.  

 

 På arbetsplatser som jobbar med globala affärer så är ett extra språk i bagaget en spetskompetens. Förutom fördelarna ett nytt språk kan ge dig i arbetslivet så ger det dig även möjligheten att träffa nya människor från andra kulturer och ta del av deras historia. När man kommunicerar på samma språk känner man tillhörighet och det bjuder in till en djupare förståelse kring varandra. Om du är elev på skola så har det visat sig att de som läser språk ofta gör bättre ifrån sig i de andra akademiska ämnena. Vi har privatlärare för alla åldrar och nivåer så vi är övertygade om att du hittar någon som känns rätt för dig här på Superprof.se.

 

Utmaningar i Japanska

Lära sig ett främmande språk är inte det enklaste och Japanska kommer inte utan utmaningar. En stor skillnad är det japanska alfabetet som skiljer sig från vårt svenska, det kan ta tid att anpassa sig till detta men med rätt hjälp på vägen så är det långt ifrån omöjligt att förstå sig på. När du studerar japanska kommer du behöva starta med att lära dig det Fonetiska japanska alfabetet som kallas Hiragana. Det är här du lär dig de olika språkljuden och tonlägen i det japanska språket. Efter detta bör du lära dig alfabetet Kanji. Här hittar vi grunderna till samtliga ord i det japanska språket, ca 50 000 ord.  Man brukar uppskatta att man kan tala språket flytande med endast ca 2000 av dessa ord. Symbolerna som alfabetet är uppbyggt av är lånade från det kinesiska språket efter många tusen år av kontakt mellan dessa länder. I detta alfabetet lär vi oss orden från grunden och dess ursprung.  

 

Det tredje alfabetet du kan få lära dig genom våra privatlärare här på superprof kallas katakana, vilket främst används till att beskriva ord av utländskt ursprung. Eftersom japanska klassas som ett relativt svårt språk att lära sig så rekommenderar vi dig att repetera ord från tex en ordbok högt för dig själv varje kväll då det ger dig bästa förutsättning att lära dig språket på kortast tid. Att leva i en tid som denna har utan tvekan sina fördelar när det kommer till att lära sig språk. Nuförtiden finns det många språkappar för att lära sig nya språk. Babel, Busuu, Dualinga och Mosalingua är ett urval från några av de bästa och populäraste apparna på marknaden. En annan populär metod som många japanska lärare lär ut är Minna No Nihongo tekniken, vilken är värd att undersöka.  

 

Hursomhelst så kan dessa metoder sällan jämföra sig med din egen privatlärare. Någon som kan guida dig i rätt riktning och ge konstruktiv kritik gör hela inlärningsprocessen roligare och är tidseffektivt.

 

Privatskolning i Japanska

Ett av de allra bästa sätten att lära sig Japanska är via en privatlärare. Då det är ett språk som inte liknar vårt på många vis så är det viktigt att du lär dig rätt från början av någon med mycket erfarenhet. Med rätt bas så kommer hela förloppet flyta på bästa sätt och du ger dig själv bästa förutsättningar att lyckas. En privatlärare på Superprof kommer skräddarsy ett schema för dig efter dina önskemål och sedan kommer ni jobba mot dina uppsatta mål på ett effektivt vis. De flesta nybörjare startar som sagt med att lära sig det Japanska alfabetet men är du redan en student av språket och behöver tex hjälp med uttal så finns våra privatlärare där för dig. Du kan ta kurser på tider som passar dig och du bestämmer vart ni ses. Vissa trivs bäst med att ta sina kurser från sin bostad medans vissa föredrar kurser via ett Skype samtal från nåt mysigt kafé. Är du på en budget och har andra vänner som vill ta liknande kurser så kan ni fråga om en gruppkurs där ni kan dela på notan. Valmöjligheterna är stora när du väljer Superprof som ditt utbildningscenter. 

 

Hitta en privatlärare i Japanska

Om du bestämt dig för att studera det Japanska språket med privatlärare så är Superprof platsen för dig. I skrivande stund har vi nästan 14 miljoner aktiva verifierade privatlärare i vår community och vi växer varje dag. Med detta moderna sätt att utbilda sig på effektiviserar vi din utbildning och får den att passa dig efter önskade behov. När du gör din sökning på vår hemsida kan du enkelt filtrera vilket ämne och lärare du är intresserad av att arbeta med. Alla privatlärare har en kortare introduktionstext och man kan se deras omdömen samt priser klart och tydligt. Nästa alla våra privatlärare erbjuder första timmen gratis vilket gör att du inte har något att förlora.

 

Vi rekommenderar att du testar dig fram tills du hittar den som känns helt rätt för dig. Ni har aldrig träffats innan och kommer jobba tillsammans så kemin er emellan är superviktig. Dina kurser kan se ut på följande av 3 sätt: Kurs tillsammans med din lärare i person på en plats som passar dig, online via tex Skype eller FaceTime eller i grupp. När du väljer att ta kursen på egen hand med din privatlärare så får du ett schema som är individanpassat för dig, du får en egen lärare som är med dig varje steg av din utveckling, som kan ge dig tipsen och tricksen för bästa utveckling. En gruppkurs är också ett populärt alternativ.

 

Att lära sig ihop med andra kan ge mycket glädje och inspiration. Det är ett socialt och roligt sätt att lära men man delar på sin lärares tid och energi. En gruppkurs är det billigaste alternativet då man delar på kostnaden med övriga elever vilket kan vara ett plus för många. Om du inte hittar en privatlärare i ditt lokala område så är en onlinekurs på Superprof som gjord för dig. Vi har lärare från världens alla hörn och med nutidens teknologi så är ett videosamtal många gånger det enda som krävs för att du ska vara igång! Du kanske väljer en privatlärare som är bosatt i något annat land än Sverige. Kurser via Webcam och liknande är ofta ett otroligt prisvärt alternativ, då ni båda slipper resa för att ses så sparar man tid, energi vilket resulterar i ett bra pris. 

 

Vad vill du lära dig?