UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Kinesiska

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 13 recensioner.

271 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 271 kr / timme

4 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Planera dina kurser i Kinesiska online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Kinesiska och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Kinesiska

ćźȘ

LĂ€rare i kinesiska

Riktigt nöjd med Charlotte som lÀrare. Hon har ett trevligt pedagogiskt stil. 10/10 :-)

Jia

LĂ€rare i kinesiska

Jia har ett behagligt sÀtt att undervisa pÄ. Min dotter kÀnde sig komfortabel och ser fram emot varje lektion.

Mikael, för 2 Är sedan

Liuting

LĂ€rare i kinesiska

I cannot recommend Liuting enough. We do one hour weekly and her lessons are great. They're perfectly structured, while being adapted to me, my level and my goals for the class. She's so patient and I feel really secure enough to make mistakes and...

Nina, för 2 Är sedan

Yangyang

LĂ€rare i kinesiska

Yangyang Àr en engagerad lÀrare som verkligen Àr investerad i lÀrandet. Jag har haft flera lektioner hos henne. Jag rekommenderar Yangyang som lÀrare dÀrför att hon inte bara utvecklar mig som elev, utan Àven sitt eget lÀrande, och dÀrför...

Nova, för 2 Är sedan

Olivia

LĂ€rare i kinesiska

Olivia Àr en engagerad lÀrare som förbereder sig inför lektionen. Hon har egenskap att förmedla budskapet pÄ ett mjukt och tydligt sÀtt som gör att mitt barn har det lÀtt att lÀra sig och Àr faktiskt mer motiverat att kunna kinesiska sprÄket.

Emerita, för 2 Är sedan

Ting

LĂ€rare i kinesiska

Vera lÀgger upp kursen pedagogiskt efter min kunskapsnivÄ och gör det vÀldigt roligt att lÀra sig kinesiska.

Christoffer, för 2 Är sedan

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Kinesiska online?

Du kan kontakta dina lĂ€rare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrĂ„gan . Du och din lĂ€rare kan tillsammans ta reda pĂ„ vilken lösning som passar er bĂ€st.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

62lÀrare erbjuder undervisning

online kinesiska.

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Kinesiskalektioner online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.

100% Verifierade UtvĂ€rderingar - nĂ€tverkets bĂ€sta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 62 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Kinesiskalektioner

62  lĂ€rare inom Kinesiska erbjuder online undervisning i kinesiska.

Du kan titta pĂ„ deras profiler och vĂ€lja den lĂ€rare som passar dina inlĂ€rningsbehov bĂ€st. 

VĂ€lj din lĂ€rare bland bĂ„ra 62 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Kinesiskalektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Kinesiska Ă€r 271Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i Kinesiska
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom kinesiska?

Ett urval av 13 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DĂ„ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populĂ€rt bland vĂ„ra studenter.

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

62 KinesiskalĂ€rare finns tillgĂ€ngliga 

hÀr för att hjÀlpa dig.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av kinesiskalÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Hitta privatlektioner inom kinesiska online

LÀra dig att prata kinesiska med hjÀlp av en privatlÀrare online 

Ni Hao! Zao shang hao! Zai Jian! 

Det blir bara mer och mer attraktivt att kunna tala kinesiska i dagens vÀrld, och detta Àr pÄ grund av allt vÀrlden blir allt mera globaliserat. FrÄn NYC till London och Sao Paolo till Melbourne Àr det hur mÄnga personer som helst runt om i vÀrlden som talar detta sprÄk, vilket betyder att det anses vara ett vÀrdefullt talang! Man kanske undrar hur det kommer sig att kinesiska har kommit sÄ himla lÄngt inom resten av vÀrlden? Ja du, det Àr för att det kinesiska folket har emigrerat under de senaste Ären och nu befinner sig vÀrlden om, pÄ alla kontinenter! Den kinesiska kulturen och de traditionerna som Àr viktiga inom den kulturen finns nu över hela vÀrlden, och för att kunna förstÄ och hylla kulturen pÄ rÀtt sÀtt sÄ mÄste man verkligen kunna sprÄket som tillhör detta land! 

 

Det finns verkligen hur mÄnga möjligheter som helst för dig som vill komma in i det kinesiska sprÄket, och det Àr bara att söka efter nÄgra redan nu! IstÀllet för att lÀra sig ett sprÄk som bara talas i en eller tvÄ lÀnder totalt, varför inte studera ett sprÄk som talas vÀrlden över? TÀnk pÄ alla sorts fördel som följer med detta? Hade inte det varit perfekt för dig som kanske vill resa runt lite grann och uppleva alla andra kulturer? Det Àr smartast att fokusera pÄ att lÀra sig ett sprÄk som talas av mÄnga andra personer och kan anvÀndas i olika sammanhang, vilket gör att man har dÀrav flera möjligheter i livet. 

Kinesiska sprÄket

Kinesiska talas faktiskt av flera personer Àn engelska eller spanska, visste du det? Dessutom Àr det sÄ att den kinesiska befolkningen vÀxer varje dag, vilket betyder att sprÄket kommer att bara ocksÄ fortsÀtta att vÀxa. IstÀllet för att vara imponerad eller förvirrad nÀr man hör det kinesiska sprÄket Àr det faktiskt en bra idé att börja din utbildning inom sprÄket sÄ att man kan komma in i kulturen och faktiskt vara en del av sprÄket som börjar bli lika stort som (om inte den Àr redan större Àn) engelska! 

 

Dessutom Àr sprÄkinlÀrning ett bra sÀtt att skapa starka band och relationer mellan nya personer frÄn olika lÀnder! Ytterligare Àr det smart om man vill resa till Kina sÄ kan man lÀtt komma runt och njuta av sin resa. Det Àr alltid skönt och artigt att kunna tala modersmÄlet som talas i landet man ska resa till. Det finns mÄnga fördel till varför man hade velat lÀra sig kinesiska, sÄ det Àr bara att komma igÄng! 

Att hitta den perfekta privatlÀrare inom kinesiska

Är du redo att börja din resa inom den kinesiska kulturen och dess sprĂ„k? DĂ„ Ă€r det bara att börja! Men hur ska du göra isĂ„fall? Första grejen du ska göra Ă€r att bestĂ€mma dig för hur du hade velat lĂ€ra dig, och vilken lĂ€rare kommer att vara bĂ€st för just dig! Privatlektioner Ă€r det bĂ€sta sĂ€ttet att komma lĂ€ngre inom din utbildning, för att du fĂ„r en skrĂ€ddarsydd och personlig utbildning med hjĂ€lp av en lĂ€rare som Ă€r dĂ€r för just dig och dina behov! NĂ€r det kommer till att vĂ€lja en lĂ€rare Ă€r det bra att du tĂ€nker igenom vad för egenskaper Ă€r viktiga för dig och dina mĂ„l. Alla lĂ€rare pĂ„ Superprof Ă€r professionella och har erfarenhet inom att lĂ€ra ut till inom deras Ă€mnen, vilket betyder att du fĂ„r det bĂ€sta möjliga hjĂ€lp! 

 

Just nu i Sverige finns det mÄnga tillgÀngliga lÀrare inom kinesiska som Àr redo att börja med dig och vill hjÀlpa dig att nÄ dina mÄl, vilket betyder att du kommer lÀtt och smidigt kunna hitta den perfekta lÀraren för just din situation. Det Àr inte bara sÄ att vÄra lÀrare Àr bÀst pÄ det de gör, men det Àr ocksÄ sÄ att de kan erbjuda flexibla scheman som man kan anpassa efter sina egna liv och till och med till ett bra pris! Det finns olika pris som erbjuds vilket betyder att alla kan fÄ hjÀlp baserat pÄ sina egna ekonomiska situationer.

Hur hittar du en privatlÀrare ? 

Det Ă€r dessutom verkligen viktigt att man lyckas hitta en bra lĂ€rare som passar in tillsammans med din egen personlighet och hur du sjĂ€lv Ă€r som student. Är du en visuell person som lĂ€r dig bĂ€st med att titta pĂ„ filmer, eller föredrar du att lyssna pĂ„ material som kan förbĂ€ttra ditt förstĂ„else av det kinesiska sprĂ„ket? Hade du velat att din lĂ€rare ska ha konversationer tillsammans med dig, eller skulle det vara bĂ€ttre om du fick lĂ€sa en text och sedan bara frĂ„ga din lĂ€rare om du har nĂ„gra frĂ„gor? Vad du Ă€n har för preferens Ă€r det möjligt för dig att hitta nĂ„gon som kan anpassa sina lektioner efter dina önskemĂ„l. 

 

Det som Àr bra med Superprof Àr att man kan lÀsa hur mycket som helst om varje lÀrare innan man bestÀmmer sig för att trÀffa den eller gÄ vidare med den i verkligheten. Inne pÄ varje lÀrares profil stÄr det oftast information kring hur ofta de Àr tillgÀngliga för lektioner, var de befinner sig i landet, vad de har för undervisningsmetoder, om de erbjuder online lektioner eller inte, och Àven lite mera om hur de Àr som person och vad de gör utöver att lÀra ut kinesiska. 

 

Och det bĂ€sta med Superprof? De flesta lĂ€rare erbjuda den första lektionen helt gratis, vilket betyder att du har möjligheten att trĂ€ffa vilken lĂ€rare som helst och prova pĂ„, diskutera lite kring dina förvĂ€ntningar, och se om kemin stĂ€mmer tillrĂ€ckligt för att du ska vilja gĂ„ vidare med lektionerna! Perfekt, eller hur? Under den hĂ€r ‘provlektionen’ kommer du tillsammans med din lĂ€rare förmodligen att gĂ„ igenom vad du har för mĂ„l med dina lektioner, och hur din lĂ€rare kan bidra till detta pĂ„ ett positivt sĂ€tt. 

 

Dessutom Àr det perfekt för dig som letar efter en online lÀrare att du behöver inte oroa dig för hur lÄngt bort din lÀrare befinner sig! Ni kan bo hur lÄngt ifrÄn varandra som helst och fortfarande komma igÄng med lektionerna med hjÀlp av datorn och en internetuppkoppling! Smidigt, va? Det har aldrig varit lÀttare Àn det Àr just nu att kunna komma igÄng med online lektioner inom kinesiska, hÀr i Sverige!

Online privatlektioner jĂ€mfört med ‘riktiga’ lektioner i grupp

Som det Ă€r med alla andra Ă€mnen man kan lĂ€ra sig, sĂ„ har man oftast tvĂ„ val med hur man vill gĂ„ vidare med utbildning. Antingen sĂ„ kan man ha ‘riktiga’ lektioner i verkligheten med en lĂ€rare och andra elever som Ă€r ocksĂ„ sugna pĂ„ att lĂ€ra sig samma Ă€mne. Det andra valet man har Ă€r att man kan ha privatlektioner online med en lĂ€rare som Ă€r bara dĂ€r för att hjĂ€lpa en sjĂ€lv. Men hur ska man kunna vĂ€lja mellan de hĂ€r tvĂ„ valen dĂ„?  

 

Om man verkligen tĂ€nker pĂ„ det sĂ„ Ă€r det sant att det finns mĂ„nga fördelar med bĂ„da! Det beror ju pĂ„ hur man sjĂ€lv Ă€r som person och vad man sjĂ€lv Ă€r ute efter att fĂ„ ut ifrĂ„n sina lektioner. Till exempel sĂ„ Ă€r det oftast sĂ„ att om man vĂ€ljer att ha ‘riktiga’ lektioner sĂ„ mĂ„ste man vara okej med att man kommer att lĂ€ra sig tillsammans med andra elever, vilket betyder att de andra kommer eventuellt ta lite tid ifrĂ„n lektionen med sina frĂ„gor. Men, dĂ€remot sĂ„ har du möjlighet att fĂ„ trĂ€ffa mĂ„nga nya personer i klassen som du kommer kunna umgĂ„s med. Samtidigt Ă€r det oftast sĂ„ att ‘riktiga’ lektioner Ă€r prisvĂ€rda och du fĂ„r chansen att kunna fĂ„ trĂ€ffa din lĂ€rare i verkligheten istĂ€llet för att bara trĂ€ffas genom datorn. Dock sĂ„ kan det ibland vara frustrerande att man mĂ„ste resa till och frĂ„n sjĂ€lva klassen, och sedan att det kan kĂ€nnas som att det tar lĂ€ngre tid för en att komma in i sina studier och att se resultat. 

 

Men privata online lektioner, dÄ? Detta val hyllas av mÄnga för att det Àr sÄ pass flexibelt och bra för dig som vill ha ett enkelt liv. Du fÄr personlig uppmÀrksamhet med en privatlÀrare, och du fÄr ocksÄ möjligheten att styra upp lite mer fritt kring hur du hade velat lÀgga upp lektionerna! Med hjÀlp av Skype eller Zoom har du möjligheten att lÀra dig allt du vill och inte behöva lÀmna huset. Man slipper betala resekostnader samtidigt som man inte behöver slösa tid pÄ att resa fram och tillbaka. 

 

Med tanke pÄ alla de fördelar som finns med att lÀra sig kinesiska, varför skulle man inte vilja göra det? Om man har nÄgonsin velat komma lite lÀngre i vÀrlden, nu har man chansen att förverkliga den drömmen och komma igÄng med sin utbildning inom det kinesiska sprÄket. Och varför inte göra det online? Det Àr hur lÀtt och enkelt som helst med hjÀlp av en privatlÀrare pÄ Superprof, sÄ det finns verkligen inga ursÀkter. En prisvÀrd, effektiv, produktiv, rolig, och kvalificerad utbildning kommer du att fÄ nÀr du nÄr ut till en av vÄra erfarna lÀrare idag. 
Vad vill du lÀra dig?