Page d'accueil
Ge undervisning

Matlagning i Malmö - LÀr dig laga mat genom en matlagningskurs!

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ’» 3 lĂ€rare
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga gömda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare
inom Matlagning i Malmö

Se fler lÀrare

208 kr/h

FrÄn bÀsta priser: 100% av lÀrare erbjuder första kursen gratis Och genomsnittspriset Àr 208 kr / timme

0 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 0 timmar

01

Hitta din perfekta lÀrare

Granska annonser och kontakta din ideala lÀrare enligt dina behov (pris, kompetens, feedback, hem- eller onlinekurser).

02

Organisera din kurs i Matlagning

Kommunicera med din lÀrare, förklara vad du letar efter och diskutera deras tillgÀnglighet. Planera din första klass tillsammans.

03

Ett nytt Àventyr

Elevpasset (mÄnadsabonnemang) ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare. UpptÀck och engagera dig i nya Àmnen. TrÀffa underbara lÀrare i Malmö.

Se alla vÄra kurser i Matlagning

LÀr dig mer om Matlagning ! Hitta de bÀsta matlagningskurserna i din favoritstad, Malmö!

Ni som bor i Malmö! Ta steget mot en ljusare, mer smakrik, och roligare framtid genom att ta hjÀlp av en privatlÀrare frÄn Superprof för att förbÀttra dina matlagningskunskaper! 

 

Det som vi alla mÄste göra Àr att Àta -- det finns ingen pÄ denna jord som inte behöver Àta nÄgon form av mat för att kunna överleva. DÀrför Àr det viktigt att kunna veta hur man lagar mat som folk tycker om, och som kan anpassas till mÄnga olika smaker och till olika mÄltider. Det finns miljontals olika mumsiga rÀtter som finns dÀr ute som du kan lÀra dig att laga, och nu har det aldrig varit lÀttare att ta tag i dina fÀrdigheter och verkligen fördjupa dina kunskaper pÄ ett roligt och kreativt sÀtt! Ta en titt inne pÄ Superprof idag för att hitta den perfekta lÀraren för just dig. 

 

Privatlektioner - varför ska du ta en privatlektion för? 

 

Alla lÀr sig pÄ olika takt, det Àr inget fel med det. NÀr det kommer till utbildning Àr det viktigt att komma ihÄg att alla Àr ju olika, och pÄ grund av detta sÄ kommer vissa ha lÀttare för saker medan för vissa andra kan det ta lite lÀngre tid. Det Àr inget som Àr rÀtt eller fel hÀr, bara det som funkar för just dig. Med en privatlÀrare frÄn Superprof har du mer kontroll över det du lÀr dig, och dessutom har du fÀrre distraktioner som tar din koncentration! Vi alla vet hur det gÄr till nÀr man försöker lÀra sig i en större klassrum med mÄnga andra personer runt omkring: det kan vara jobbigt, frustrerande, och ibland orkar man bara inte! NÀr det Àr bara du och din lÀrare fÄr du en mer personlig utbildning som Àr skrÀddarsydd runt det du Àr ute efter att lÀra dig om. 

 

Detta kan vara speciellt bra nĂ€r det kommer till matlagning eftersom maten Ă€r sĂ„ pass personlig. Du kanske har en vĂ€ldigt specifik smak, och gillar absolut inte vissa ingredienser. DĂ„ har du möjlighet att berĂ€tta detta för din lĂ€rare, sĂ„ att ni bĂ„da vet vad ni ska hĂ„lla er borta frĂ„n i framtiden. Även för dig som Ă€r allergisk mot vissa saker kan ta nytta av att ha en privatlektion inom matlagning sĂ„ att du kan anpassa allt du lĂ€r dig om efter just dina behov. LĂ€rarna som Ă€r ute pĂ„ Superprof Ă€r mer eller mindre som experter inom sina omrĂ„den, och kan dĂ€rför vara hur bra som helst att kunna ta hjĂ€lp av nĂ€r man lĂ€r sig om maten för att kunna veta vad som Ă€r bra och dĂ„ligt för kroppen, hur man lagar med bra ingredienser, och hur man anpassar maten efter olika kost. De kan besvara alla sorts frĂ„gor du har kring mat och matlagning. 

 

Det kan ytterligare hjÀlpa att ta privatlektioner om du tycker att det kan vara lite lÀskigt eller stressande att behöva prestera framför en större folkgrupp. NÀr det kommer till matlagningslektioner Àr det oftast sÄ att om man lÀr sig med mÄnga andra samtidigt sÄ kan alla se vad varandra gör, och vissa kan tycka att detta kÀnns obehagligt eller bara obekvÀmt. NÀr du lagar mat antingen hemma hos dig eller hos din lÀrare kan det kÀnnas mer avslappnad och trygg, vilket kan göra att du kanske presterar Àven bÀttre Àn hur du hade gjort om du var i en stor klass. 

 

Hur fungerar en privatlektion?

 

Det du kan göra för att börja processen Àr att bara hitta den perfekta lÀraren för dig! Inne pÄ Superprof finns det mÄnga tillgÀngliga lÀrare i Malmö som Àr hÀr för just dig som Àr redo att ta dig an som student. 

 

Innan du börjar din sökning kan det vara bra att tÀnka ut nÄgra viktiga egenskaper som du tycker din lÀrare ska ha, för att sÀkra att ni kommer komma bra överens och för att veta att du hittar nÄgon som du tycker kan hjÀlpa dig pÄ det bÀsta möjliga sÀttet. Saker och ting som hur du Àr som student skulle hjÀlpa dig hitta en bra lÀrare; till exempel, om du tycker helst om att lÀra dig med hjÀlp av böcker och texter ska din lÀrare veta om detta, sÄ att hen kan ta med sig material som passar in i dina önskemÄl. Det Àr inte direkt hjÀlpsamt om lÀraren tar med sig en film om matlagning om du lÀr dig inte av att kolla pÄ filmer. IsÄfall sÀkrar du att ni kommer ha en produktiv och positiv upplevelse tillsammans. 

 

Det gÄr att söka pÄ lÀrare efter din plats i landet, det Àr bara att söka efter staden du befinner dig i. Sedan gÄr det ocksÄ att söka efter din egen kunskapsnivÄ; till exempel om du har aldrig lagat nÄgot sjÀlv innan sÄ kan det vara bra att leta efter nÄgon som kan lÀra ut till nybörjare, sÄ att du kan vara sÀker pÄ att din lÀrare kan börja dÀr du behöver det mest. 

 

Inne pÄ varje lÀrares profil stÄr det lite information om deras utbildningsbakgrund, erfarenheter inom undervisning, lite om vad de tycker om att göra pÄ fritiden, Àven kanske om deras undervisningsmetod ocksÄ! För vissa lÀrare stÄr det ocksÄ om de Àr bekvÀma med att undervisa hemma hos sig sjÀlva eller om de erbjuder kurser pÄ en annan neutral plats. Detta kan ni diskutera i mer detalj sedan om du vÀljer att gÄ vidare, ocksÄ. 

 

Priset kan vara nÄgot som du tÀnker pÄ nÀr du jÀmför olika lÀrare. Genomsnittspriset för en timmes lektion i Malmö ligger just nu pÄ ungefÀr 200 kr, och det finns nÄgra lÀrare som tar antingen lite mer eller lite mindre Àn 200. Detta kan bero pÄ deras utbildningsbakgrund, eller Àven deras undervisnings erfarenhet. 

 

Efter att du har kollat igenom all information och hittat nÄgon som verkar bra för just dig och dina omstÀndigheter, sÄ Àr det bara att nÄ ut till dem med en liten meddelande! Tillsammans kommer ni bestÀmma hur ni gÄr vidare tillsammans, hur ofta ni hade velat ses, var, och om det Àr nÄgot mer ni ska veta om varandra innan ni börjar med lektionerna! Dessutom sÄ Àr det sÄ att oftast erbjuds den första lektionen helt kostnadsfritt, och det kan vara smart att ta den tiden pÄ er för att lÀra er mer om varandra och se om kemin stÀmmer. 

 

Maten - vad kan man laga för nÄgot?

 

Eftersom det finns 195 lÀnder vÀrlden om Àr det ingen överraskning att det finns miljontals olika rÀtter ocksÄ. Varje land har sina specialiteter, vilket gör att det finns mÄnga olika saker att testa! HÀr kommer bara nÄgra rÀtter som vi nog alla kÀnner till, men som vi kanske inte alla har provat Ànnu:

 • Grilled Jamaican Jerk Chicken. Den hĂ€r smaskiga rĂ€tten lagas tillsammans med ingefĂ€ra, timjan, vitlök, chili, lime, och socker. Man lĂ€gger den pĂ„ grillen, lĂ„ter den bli perfekt och krispig, sedan Ă€r det bara att njuta! 


 • Ratatouille. Gjort pĂ„ endast grönsaker, den hĂ€r Franska rĂ€tten vĂ€rmer upp dig pĂ„ en kylig höstdag och ger dig en mysig kĂ€nsla. Den innehĂ„ller zucchini, Ă€ggplanta, paprika, och tomater, marinerad i en söt tomatsĂ„s. Riktigt gott, och helt utan kött! 


 • Crispy Pork Katsu Curry. Japan har gett vĂ€rlden mycket nĂ€r det kommer till mat, och den hĂ€r rĂ€tten Ă€r inget annorlunda. FlĂ€skbitar tĂ€ckt i ströbröd stekas tills de Ă€r gyllenbruna, för att sedan serveras tillsammans med ris och lite tonkatsusĂ„s (som antingen gĂ„r att köpa pĂ„ affĂ€ren eller göra egen hemma). 


 • Tikka Masala. Denna Indiska rĂ€tten tar sin tid att laga. Man tar sin kyckling, yoghurt, tomatpurĂ©, och mĂ„nga olika kryddor, och efter nĂ„gra timmars lagning har du en rĂ€tt som Ă€r smakrik och kraftig! Tikka Masala smakar gott tillsammans med ris och Ă€ven couscous! 


 • Moroccan Pot Roast. Den hĂ€r innehĂ„ller bĂ„de kött och grönsaker; för alla er som tycker om att ha mycket pĂ„ tallriken sĂ„ Ă€r den hĂ€r en bra rĂ€tt att kĂ€nna till! Med kikĂ€rtor, Ă€ggplanta, honung, och mynta smakar den frĂ€sch och nyttig. 


 • African Chicken and Peanut Stew. En rĂ€tt som kommer frĂ„n VĂ€stafrika, den hĂ€r kyckling och jordnöt gryta Ă€r mumsig och vĂ€rmande. Den innehĂ„ller kycklingbröst, jordnötssmör, hackade tomat, kycklingbuljong, jordnötter, och mĂ„nga smakrika kryddor. 


 • Moqueca. Detta Ă€r en god fiskgryta som kommer frĂ„n Brasilien, och lagas med torsk, kokosmjölk, fiskbuljong, lime, och mĂ„nga andra goda kryddor. 

 

 • Pasta Puttanesca. Italienskt mat Ă€r alltid gott, och nĂ„got som vi alla har nog testat innan Ă€r pasta! Den hĂ€r rĂ€tten har ansjovis, kapris, vitlök, paprika, och vitt vin, och smakar ljuvlig. 

 

Det finns hur mÄnga spÀnnande och roliga recept att prova pÄ nÀr du vet hur man ska laga mat, det Àr nÄgot som Àr alltid kul att göra för att kunna testa alla sorts kokkonster! Dessutom finns det mÄnga olika koster att prova pÄ: dieter som vegetarian, vegan, och pescetarian Àr bara nÄgra av de som finns. Det Àr en konst att kunna laga mat till alla sorts personer med alla sina behov, och nÀr man lÀr sig om matlagning kommer man kunna göra detta pÄ ett enkelt och vÀlgrundat sÀtt. Tveka inte med att komma igÄng idag, nÄ ut till en lÀrare pÄ Superprof redan idag och börja din resa mot bÀttre mat! 

FAQ

💰Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lektioner i Matlagning ?

Det genomsnittliga priset pĂ„ lektioner pĂ„ lektioner i Matlagning Ă€r 208 kr. 

Priset varierar pga olika faktorer: 

 • Din lĂ€rares erfarenhet
 • Lektionernas placering: hemma, med lĂ€raren eller online
 • Lektionernas varaktighet och regelbundenhet

97% av vĂ„ra lĂ€rare erbjuder första kursen gratis 

Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯 Varför ska du ta lektioner i Matlagning ?

Med hjĂ€lp av en lĂ€rare i Matlagning du kan bli bra pĂ„ Matlagning

VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.

En kursförfrÄgan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lÀrarna pÄ vÄr webbplats och samrÄda med dem om dina lektioner.

Hitta din perfekta lÀrare idag.

đŸ’» Kan man lĂ€ra sig Matlagning online?

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i Matlagning erbjuder deras kurs i

Matlagning online.


För att söka efter en lĂ€rare i Matlagning anvĂ€nd "webbkamera"-filtret i vĂ„r sökmotor. NĂ€r detta Ă€r gjort hittar du en översikt över lĂ€rare som erbjuder undervisning i Matlagning via webcam.

🎓 Hur mĂ„nga handledare ger lektioner i Matlagning ?

Det finns för nĂ€rvarande 3 lĂ€rare tillgĂ€ngliga inom Matlagning som erbjuder kurser.

Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒ Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i Matlagning ?

MĂ€tt över ett antal  gav vĂ„ra elever ett medelbetyg pĂ„ av 5.

Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.

Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.