Utmärkt
recensioner på

Alla lärare i matlagning i

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare i matlagning har matlagning ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 9 omdömen.

290 kr/h

Bra priser: 98% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 290 kr/h

2 h

Snabb respons - våra lärare i matlagning svarar vanligtvis inom 2h.

Att lära sig matlagning har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Matlagning

Du kan organisera din matlagningskurs tillsammans med din lärare när din kursförfrågan har blivit accepterad. Alla kurser är unika och anpassas efter din nivå!

3. Lär dig nya saker om Gastronomie.

Med Elevpasset får du tillgång till alla våra privatlärare inom alla ämnen. Utveckla nya färdigheter med hjälp av engagerade experter!

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i matlagning?

Genomsnittspriset för en kurs i matlagning är 290 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom matlagning
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Matlagning?

Matlagning med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder matlagning lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i matlagning erbjuder matlagninglektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Matlagning online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i matlagning?

65 privatlärare i matlagning erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 65 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i matlagning?

Bland 9 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig matlagning?

Du har många talangfulla lärare i matlagning att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Utforska ditt intresse för mat - boka en kurs i matlagning via Superprof

Konsten att laga mat

Gastronomi eller konsten att laga och äta god mat är en stor del av Sveriges kulturarv. Först och främst eftersom att äta är en av våra basala behov, precis som sömn, luft och vatten. Detta är anledningen till att en av de första sätten vi får kontakt med ett annat lands kultur är genom deras mat. Tänk all mat som du äter och var rätten härstammar från, pizzan eller pastan från Italien, sniglar från Frankrike eller de typiska svenska köttbullarna. Många väljer att resa inte bara på grund av de visuella upplevelserna utan även för den fantastiska lokala maten man får uppleva. Men alla har inte tid eller möjlighet att kunna åka på en resa för att uppleva all fantastisk mat runt vårt jordklot, som tur är kan du uppleva dessa fantastiska smakupplevelser utan att ens behöva lämna ditt hem. Tack vare detta kan du uppleva en otroligt god italiensk ”al dente paste” eller en traditionell mozzarellapizza eller annan fantastisk kulinariska konstverk utan att gå utanför ditt kök. Eller vad sägs om en obeskrivligt god sushi eller andra under från det japanska köket.

 

Det svenska köket kan ibland kännas lite tråkigt, vissa tycker att vi inte har några delikatesser alls. Trots detta har vi många vackra restauranger som serverar fantastisk mat här i Sverige, så man ska faktiskt inte bortse från det svenska köket. Sverige har många enastående kända kockar som Leif Mannerström, Mathias Dahlgren, Björn Franzén, Tommy Westien, Tommy Myllimäki, Magnus Nilsson, Jon Oskar Arnasson, Johan Jureskog och många, många fler. Du har säkert hört talas om Leif Mannerström som är en välkänd kock i Sverige. Mannerström har från 1994 till 2010 drivit restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Om du besöker en mataffär är det även stor chans att du stöter på någon av de produkter som Mannerström varit med och skapat. På TV4 har du nog någon gång sett programmet Sveriges Mästerkock, vilket är ett program där Leif Mannerström är en av de mest omtyckta domarna i. Sveriges Mästerkock är den svenska versionen av programmet Masterchef. Programmet går ut på att kockar runt om i Sverige tävlar mot varandra i olika utmaningar runt matlagning, i programmet åker deltagare ut tills det slutligen endast är en kock kvar, denna blir krönt Sveriges Mästerkock. Programmet har vunnit Kristallen 2011, 2012 och 2013 i kategorin ”Årets dokusåpa”.

 

Tidigare så har det varit väldigt vanligt att matrecept kunnat vara svåra att få tag i, recept har istället för att bli delade med andra endast blivit delade med familj. Att restauranger haft ett monopol på fantastiskt goda recept är inte längre fallet utan dessa recept finns ofta tillgängliga för alla. Du kan lätt hitta olika recept i tidningar, bloggar, social media eller annat där folk delar med sig av deras recept och matlagning erfarenheter. På grund av detta så har matlagningskurser blivit allt mer populärt, vilket har gjort att allt fler fått möjligheten till att få uppleva den fantastiska känslan av att kunna laga och äta fantastisk god mat.

 

Att ta matlagningskurser

Fler och fler väljer att sätta på sitt förkläde och ta matlagningskurser med en personlig kock. Om man har det svårt ekonomiskt kan det kännas som en lyx att kunna gå ut på restaurang och äta gott, så varför ska man inte kunna göra det hemifrån? Att lära sig god matlagning är något perfekt eftersom du kan avnjuta en utsökt måltid för en bråkdel av kostnaden för att gå ut och äta. En personlig kock, eller en sann matentusiast som erbjuder dig matlagningskurser genom Superprof kan lära dig hur du kan kombinera olika smaker för att lyfta upp dina rätter till nästa nivå. En personlig kock kommer kunna lära dig hur du ska tillaga nya rätter men även lära dig hur du kan bemästra nya hackning tekniker. Med en personlig kock kommer du kunna organisera enastående middagsbjudningar där du lagat helt egen pasta från grunden. Du kommer också få lära dig hur man får en maträtt att inte bara smaka utsökt utan även se fantastisk ut på utsidan. Många känner redan till att basilika, rosmarin och koriander är kraftfulla smaksättningar för att förbättra sin mat, men en personlig kock kommer kunna berätta om helt andra kryddor som du knappt ens hört talas om. Tillsammans kommer du och din lärare att laga traditionella samt nya recept, det är viktigt att bredda sin kunskap och få en fullständig förståelse för ämnet. Exempelvis kommer du kanske lära dig att lägga till äpple i din sås ger en oväntad god sötma som du inte förväntat dig. Det kan vara lätt att förlora sin kreativitet över tid i köket, vi människor tenderar till att endast köpa samma ingredienser vilket ofta leder till att maten blir tråkig. Att få lära dig nya recept tillsammans med en personlig kock kommer att ändra hur du lagar mat vilket kommer permanent förbättra dina rätter.

 

En matlagnings utbildning i ditt hem

På Superprof kan du lätt hitta matlagningskurser som helt och hållet kan anpassas och utföras i ditt hem. Dessa lektioner eller kurser skulle också kunna vara en perfekt present till vänner eller familj till jul eller en födelsedag. Det finns många olika sätt att utveckla sin matlagning genom kurser. Du skulle kunna organisera ett event ihop med dina vänner i ditt kök tillsammans med en personlig kock där ni alla får lära er nya kunskaper, en fantastisk och originell idé som kanske kommer skapa bestående minnen. Vissa företag har nyligen börjat erbjuda matlagningskurser till sina anställda som en unik teamwork övning för att få sina anställda att lära känna och lita på varandra. På samma sätt skulle du kunna göra detta med familj eller vänner där ni kan uttrycka kreativitet genom matlagning. Dessa matlagningskurser behöver inte nödvändigtvis upplevas med andra, om du själv vill utveckla dina kunskaper för att kunna laga godare mat eller om det är så att du vill utveckla dig inför ett framtida jobb. Om det är så att du skulle vilja ha jobb inom bakning skulle dessa kurser vara ett perfekt exempel på hur du kan förbättra ditt CV. Att lära sig nya färdigheter såsom att kunna para ihop rätt typ av vin med olika typer av rätter, att veta hur man ska tillaga kalvkött till skillnad från nötkött eller att vara expert på vilken typ av krydda som ska användas till vilken rätt är bra exempel på hur du kan utvecklas som kock. Möjligheterna är oändliga!

 

En privatlärare som lär dig konsten av matlagning

Om du letar efter en lärare som kan hjälpa dig med att utveckla dina matlagningskunskaper behöver du inte nödvändigtvis köpa en kockmössa. Allt du behöver är önskan av att överraska vänner eller familj med dina fantastiska matlagning, oavsett om de är matentusiaster eller inte. Men vad som också är viktigt är att du väljer en lärare som har kunskapen kring det du önskar lära dig mer om. Till exempel om vill du utveckla din bakning kan det vara en bra idé att kontakta en lärare som är expert inom det området. På Superprof har vi en databas av olika kockar som alla är beredda att hjälpa dig med att utveckla din matlagning. På Superprof’s hemsida kan du skriva in precis det du vill ha hjälp med, vill du exempelvis utveckla din matlagning av indisk mat kan du hitta just det här.

 

Ta dina matlagningskunskaper till nästa nivå!

Drömmer du om att organisera en extravagant matbjudning hos dig, men du är rädd för att du inte är en bra kock? Föredrar dina barn att äta på restaurang istället för hemma? Vet du hur du tillagar ett ägg utan att spränga köket? Sista exemplet kanske var lite överdrivet, men förmodligen är du ute efter just detta.

 

På Superprof har vi ett stort utbud av lärare inom matlagning som alla väntar på ett meddelande från dig. Oavsett om du är ute efter traditionell grekisk, spansk, fransk eller japansk matlagning finns det en lärare för dig. Du kan även komplettera dessa lektioner med annan kunskap så som hur man sätter upp ett hälsosamt och nyttigt kostschema eller hur man lagar bakverk som faktiskt är hälsosamma via specialiserade kurser på Superprof. Vill du lära dig om de druvor som olika vin kommer ifrån? Är du vegetarian och vill lära dig nya goda vegetariska rätter? All kunskap finns här på Superprof. Du är bara ett klick ifrån att hitta din nya lärare. Innan du bestämt dig för en viss lärare kan du läsa om hens metodik, tidigare recensioner, rekommendationer, lärarens erfarenheter och kunskaper. Genom att ta del av detta kan du få en bild av din framtida lärare innan du ens bokat någon kurs. Oavsett vad du har för budget kring kursen finns det en lärare som kommer kunna uppfylla din budget. Du kan bläddra bland flera olika lärare på Superprof och jämföra deras erfarenheter och kunskaper innan du bestämmer dig för din framtida lärare. Det finns egentligen inga nackdelar med att använda sig av Superprof, du kan i lugn och ro titta igenom olika lärare och hitta precis den som passar dig.

Vad vill du lära dig?