Utmärkt
recensioner på

Stockholms coacher i personlig utveckling

Se fler lärare

5.0 /5

Det sammanlagda betyget för våra personlig utveckling coach Stockholm är 5.0 stjärnor, efter att de utvärderats 5 gånger.

366 kr/h

En kurs personlig utveckling behöver inte vara dyr. Våra coacher i Stockholm erbjuder rimliga priser, och vanligtvis även en gratis lektionstimme! Genomsnittspriset är 366kr/h för lektioner som ingår i en kurs personlig utveckling

4 h

Det tar i genomsnitt 4h för våra coacher i Stockholm att svara på din kursförfrågan

En kurs personlig utveckling i Stockholm - en kurs som passar alla

2. Schemalägg lektionerna

Har du fått kontakt med din coach i Stockholm och kommit fram till ett bra upplägg för din kurs i personlig utveckling? Då rekommenderar vi att ni använder er av Superprofs plattform för schemaläggning och trygg betalning.

3. Utveckla olika förmågor i Stockholm

Som abonnent på Elevpasset kan du skicka kursförfrågningar till flera olika lärare i Stockholm inom flera olika ämnen. Du får chansen att utveckla flera olika förmågor - när du vill och var du vill.

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket behöver man betala för en kurs i personlig utveckling i Stockholm?

Priset för en kurs i personlig utveckling varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Lärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via internet eller hemma hos eleven)
  • Hur många kurstimmar du tar och längden på er lektion
  • Syftet med din undervisning

97% av alla våra lärare i personlig utveckling ger första timmen gratis.

Kolla in kostnaderna för våra privatlärare i personlig utveckling i Stockholm.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga att ge lektioner inom personlig utveckling i Stockholm?

20 lärare inom personlig utveckling i Stockholm.

 

För att hitta din privatlärare i personlig utveckling, läs igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

 

Välj din privatlärare i personlig utveckling i Stockholm från någon av våra 20 tillgängliga lärare.

💻 Kan man ta lektioner inom personlig utveckling online?

Med Superprof kan du lära dig on personlig utveckling med en privatlärare. Runt 80% av våra lärare inom personlig utveckling erbjuder privatundervisning online.

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via internet ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passar ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i personlig utveckling som ger online-lektioner!

✒️ Hur utvärderar studenterna deras lärare i personlig utveckling?

Eleverna recenserar sina lärare inom personlig utveckling med ett genomsnitt på 5.0 av 5 baserat på 5 recensioner.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via e-mail måndag till fredag 09-18) om du skulle ha några frågor om våra tjänster.

👴🏼 Varför borde du sätta igång med kurser inom personlig utveckling i Stockholm?

Med hjälp av en lärare inom personlig utveckling kan du lyckas få ordning på ditt annars kanske hektiska liv.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller online, välj din privatlärare och reservera din kurs idag.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din privatlärare bland 20 lärare i personlig utveckling i Stockholm.

Utmana dig själv

Ta en kurs personlig utveckling med en privatlärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Öva självmedvetenheten - boka en kurs i personlig utveckling Stockholm

Jobba med en expert i personlig utveckling 

Personlig utveckling är en livslång process som vi alla borde jobba på, speciellt när du bor i en storstad som Stockholm. När du tar din personliga utveckling på högsta allvar jobbar du med dig själv i fokus för att utveckla nya kunskaper och maximera befintliga områden du redan kommit långt i. Det resulterar i högre livskvalité och glädje.

 

Bra och smarta val kring din egen utveckling gör att din hälsa, karriär och allmänna välmående kommer blomstra. När du börjar jobba på dig själv kommer du börja analysera dig själv och ditt liv så du klarare kan se i vilken riktning du vill gå. 

 

Det är viktigt att vara ärlig med sig själv när man lägger fokus på självutveckling för att kunna sätta realistiska mål och sedan följa dessa. Det finns inget bredare område vi kan studera och det kan inkludera allt ifrån fysisk träning till mental träning och spirituella övningar som yoga, meditation eller andningstekniker. 

 

Personlig utveckling är ett oerhört brett område och vi kommer i denna text gå igenom de olika sätt privatkurser i ämnet kan hjälpa dig framåt i livet. Varför personlig utveckling bör tas på högsta allvar, vilka utmaningar du kan tänkas stöta på under resans gång och vart du kan hitta experter inom ämnet i Stockholm som kan ge dig förutsättningarna du behöver för att nå dina mål. 

Varför är personlig utveckling viktigt? 

Det finns otroligt många fördelar med att ta sin personliga utveckling på allvar. Du lär dig mer om dig själv och förstår dig på dina styrkor och svagheter vilket krävs för att man ska kunna utvecklas. Att se på sig själv och sin livssituation från sina ärligaste ögon ger dig kunskapen du behöver för att förstå vad du verkligen vill i livet. Du lär dig hur du balanserar din energi så du kan prestera på topp varje dag. 

 

Kurser i personlig utveckling i Stockholm handlar om att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas. Det är viktigt att förstå samspelet mellan huvud och kropp för att allt ska flyta. Tar man inte hand om sin kropp kan sjukdomar eller skador uppstå vilket gör att det är väldigt svårt att tänka positiva och starka tankar. Utan ett starkt och positivt sinne kan det vara svårt att motivera sig själv till fysisk träning. 

 

Många av våra privatlärare i Stockholm fokuserar dessutom på spirituella aspekter. Du kan lära dig meditation för att hålla stressnivån låg och skapa ett bättre tålamod. Yoga är något som blivit otroligt populärt de senaste åren och många väljer att ta kurser i detta. Via yogan får du fysisk träning på samma gång som du tränar på andningen och övar dig i att leva i nuet. 

Utmaningar i personlig utveckling 

Att ta en kurs inom personlig utveckling är förmodligen det smartaste valet du kan göra när du bestämmer dig för att satsa på dig själv. Däremot så kommer det sällan utan utmaningar.

 

När vi börjar studera oss själva kan vissa sanningar ibland kännas något läskiga. Det är inte lätt att gå utanför sin “comfort zone” och göra jobbet mot att bli ett bättre jag. Gräver du på djupet med en privatlärare kan mycket gammalt ouppklarat dyka upp och man kan bli påmind om saker som tryckts undan, vilket såklart kan bli obehagligt. Tillsammans med en mentor så kommer du orka gå igenom de tuffa stunderna och njuta av de goda.

 

Ibland kan det räcka med någon att bolla med för att få nya perspektiv och hur man kan ta sig an utmaningen. Precis som i gymmet med en personlig tränare som ser till att du bygger din kropp på rätt sätt, utan att riskera skador.

 

När du själv inte kan se slutprodukten av ditt hårda arbete kan din coach påminna dig och ge dig den positiva boosten du behöver. När man jobbar med sig själv på djupet är alltid avkastningen stor. 

 

Förändra din vardag 

Tänk om du tar ett litet kliv framåt varje dag under ett års tid, tänk vilket annorlunda liv du skapar för ditt framtida jag! Självklart kommer saker emellan då och då men med rätt inställning att vilja kan man nå fantastiska resultat snabbt. Tillsammans med din privatlärare i personlig utveckling kan du sätta grunderna i din vardag i Stockholm, med positiva vanor och en tydlig plan. Efter ett tag kommer mycket ske per automatik och motståndet i livet kommer minska tack vare att du redan besitter kunskapen. Mycket sker i vårt undermedvetna och för att det undermedvetna ska hjälpa dig, istället för att jobba emot dig, så krävs jobb varje dag.  

Privatkurser i personlig utveckling 

För att ge dig själv de bästa förutsättningar att utvecklas rekommenderar vi att anlita en privatlärare i Stockholm. Med rätt hjälp och vägledning får du verktyg som du sedan kan använda dig av på egen hand även efter avslutad kurs. En privatlärare i personlig utveckling kommer tillsammans med dig utforska dina styrkor och svagheter. Du får ett personligt schema där du tydligt ser dina mål och hur du ska nå dem. Du lär dig nya färdigheter och utvecklar befintliga. En coach kommer också fungera som din mentor och kan guida dig i rätt riktning när du kör fast eller stöter på olika problem. 

 

Precis som det låter så är personlig utveckling något som är personligt anpassat för just dig. Till skillnad från självhjälpsböcker så är en skräddarsydd plan för individen mer effektiv. Många gånger tror vi oss veta bäst kring oss själva men ibland är det svårt att vara ärlig med sig själv framförallt när det kommer till våra brister. Med en av våra duktiga experter inom personlig utveckling kan du få nya perspektiv på var du bör lägga fokus i din egen utveckling. Tillsammans skapar ni möjligheter för ditt bästa jag. 

Vad vill du lära dig?